slm kızlar,
ben adetimin 3. Gününden beri menagon iğnesi vuruldum 3 kutu 15 doz şeklinde ve bugün son olarak ovitrelle vuruldum bakalım yarın aşılama yapılacak inşallah olur
allahım herkesin emeğini boşa çıkarmasın ya rabbim
lütfen benim için de dua edin olur mu?
strestendir bi kaç zaman tatile cık mümkünse düşünme dicemde olmıcak cünkü düşünmeden edemio insan biliyorum.. Inşallah bu ay çatlar sana catlatma iğnesi vermedimi doktorun.. He çalısorum öle cok çalısıomki 7 24 yatmaya çalısorum yani :)ev hanımıyım canm evde pineklios işte calısanlara daha kolay kafasını işine verio en azından evde olmak kötüya :) elimi ayamı nereye koysam die düşünüom artık yane düşünecek bişe yok :) rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah bebişleri alırıs kucagımıza bende burdaki hamile kalan yazılarını okudukca aglıorumya salya sümük 7 gündür :) inşallah bizmde tutarda hcg sonucumuzu şöle koca koca yazarız :) belki birileirne umut olurus :)
ben çalışıyorum, sbah 8 de çıkıyorum evden, akşam gelmem 7yi buluyor...kafam meşgul olsa da bebek fikrinden uzaklaşamıyorum tabi ki. Ama aşılama yaptırmaya karar verdiğimiz için raha rahat hissediyorum kendimi. Bir de tıbben bir sıkıntı görünmüyor, üzerime düşeni de yapıyorum. Bundan sonrası rabbimin takdiri, benim elimde hiçbirşey yok ki... Inşallah bu topikteki ilk güzel haberi senden alırız...
Bu ay rahim filmi çektirdiğim için yumurta takibi yapmıyoruz, adetle beraber başlayacağım iğnelere, bat 15 mart
Hepinizin tedavileri hayırlı olsun inşallahhhhh bebek haberleri alalım sizlerdende seviniriz umudumuz cogalır.....ben 7. Günüm bugn asılam ayapıldı ama martta ögrencem ondan gezeyim bi deidm topiği :) ama hiç ümidim yok valla sanki bos gibi gelio ..ilk denememiz ve 6 yıldır bbek istiyorus .. Sebeb ise eşimde sperm azlıgı ve hareketsizliği yumurtlama sorunum yok klomen ve bide çatlatma iğnesi verdi dktor kolomende günde 1 taneydi 5 gün içtim yarısı kaldı :) iki tane yumurta vardı sağda 20 mm ve 18 mm di gayet iyidi solda ise gecen ay vardı bu ay olmamıs olmusta cok küçüklerdi onları yumurtadan saymadı doktorum :) en or kısmı asılamadan sonra beklemesi olio yafs gecmio gün..
inşallah sonucun pozitif olur, yumurtaların boyutu çok iyiKaçıncı gün yaptıracaksın testi?
[sıze=3]canım bana geçen ay puregon verdi doktorum iğne olarak. 75lik ile göbekten başladık vurmaya. Hemşire bir kere gösterdi sonra ben biraz korktuğum için eşim vurmaya başladı. Hiç acımıyor dersem yalan söylemiş olurum ama çok çok az bir acı hissettim. Yine de göbüşüm mosmor oldu tabi. Ama bu tamamen ten yapısı ile alakalı bir şeymiş. Genelde morarma yapmaz ve acıtmaz dedi hemşire. Birgün eşim yoktu ben kendim vurdum ve baktım yapabiliyorum hep ben vurmaya başladım. Hergün aynı saatte yapılıyor ben de çalışıyorum ve izin alıp kontrole gitmek çok problem oluyor. Sürekli ayrı bir bahane yalan l çok üzülüyorum ama kimse bilmediği için bir süre daha böyle idare etmek istiyorum. Annem bile bilmiyor benim takip yaptırdığımı. üzülmesin diye söylememiştim. Kardeşim biliyor birtek. Birde kkdaki arkadaşlarım. öğle arasına denk getirmeye çalışıyorum randevularımı. Ben geçen sefer 18,30 gibi yapıyordum ama bu seferki iğneyi sabah saatlerinde vurmaya çalışıcam doktorumla konuşup. Evden çıkmadan yapmak istiyorum. Dönüş saatim pek belli olmuyor mesai olabiliyor, stes oluyorum o zamanda j senin de aklında bulunsun canım. Ne uzun yazmışım ya çenem düştü j ay inşallah sonuçlarımız pozitif olur bu son bekleyişlerimiz olur, hepimiz için[/sıze]
inşallah sneinde sonucn güsel olur sende yumurtlama problemimi var canm bana ilaç verilmedi cünkü klomen kulandım v etek bit catlatma iğnesi hepsi oydu bide folic asid kulanıyorum yaklasık 4 aydır felan..
canım kusura bakma ya, arada çıkmak zorunda kalıyorum iş yerindeyim detatlım benim klomenle 1 tane yumurtam gelişmişti 21mm de çatlatma iğnesi yapıldı ve tutmadı. Sonra doktorum dediki 1 tane geliştiği için iğne ile devam edelim ve şansımızı arttıralım. O şekilde diğer ay iğneye başladık. Gerçektende iğne ile bir sürü yumurta oldu. 3 tanesi istenilen boyutlara gelince çatlatıldı ama yine tutmadı birde şöyle olmuştu biz 75lik ile başladık doza ama benim yumoşlar zok geç olgunlaştı 17. Günü buldu iğne günüm. Ki benim regl periodum 26 gün falandı. 15-16 günlerde 220 doza kadar çıktık. Nihayetinde çatlatma iğnesi oldum. Iğne ile çok gelişti ama geç büyüdü kısacası. Bakalım belki bu defa daha yüksek dozla başlar. Yumurtlama problemim var galiba yani bilemiyorum doktorum bir şey söylemedi takipten önceki yaptırdığım progestan testlerim hep 20 küsürlu değerlerde yumurtladığımı gösteriyordu ama, ya geç gelişiyor yada küçük kalıyor demekki.
Senin de az zaman kalmış ya, inşallah sonucun olumlu olur bebeğin çoktan seninledir inşallahhhhhhhh , bizlere çok çok güzel bir umut olursun:)) folik asidi bende bayadır kullanıyorum. Bunun dışında geçen 2 ay coraspin ve cylo progynova kullandırdı doktorum. Ama bu ay bişi kullanmıyorum tek folik asit :) dinleniyoruz bakalım inşallah mant ayına güzel bir şekilde başlarız nisanda hamile bir şekilde devam ederiz hayata :)
inşallah canm benimm yumurtlam sorunun yok eger 21 mm tekte olsa yumurtan olduysa :)olsun hayırlısı inşallah ya o iğneleri bilirm görümceme tüp bebekte uyguladılarda hatta hamile kaldı 1 ay daha devam ettiler bisürüiğneye göbekten günde iki tane vardı ben yapıodum iğneleride :) kadının karnı kalçası morarmıstı yani :) ama degdi herşeye en sonunda gebe kaldı onun eşindeydi sorun göümcemde maşalah doktrda şaşırmıstı 14 yumurta toplamıslar ama sadece 2 si iyi boyutta imiş ve saglıklıymıs onlar aret kamara gittiler cok ilgililer inan orası bizmde bakam eger tutmzsa felan bzde oraya gitmeyi düşünüorus am inşalah gerek kalmaz bebişimiz bizmledir .. Folik asid zararı olmaz kullan :) bide bnde b 12 eksikliği var onun içinde tedavi görüom şimdi :) aman yarabbi :) inşallah hamileyim die bagıra bagıra gelirm buraya :) düşüncesi bile cok güsel am arabbim heveslermizi kursagımızda bırakmaz inşallah.... Cümlemizn yüzünü gülldürürr..
evet canım Allah nasip ettiyse alnımıza yazdıysa tek yumurtayla da olur. İşte sabredip beklememiz lazım. inşallah yüzümüz güler :))) Biz elimizden geleni yapalım da Allah tevekkül etme gücü, sabretme gücü versin, mucizesiyle bizi de mutlu etsin inşallahhhhhh :)))
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin inşallah.. bişeyi kırk kes dersek olurmus ben 41 kes dedim garanti olsun :)
ay hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. 8 gün sonra burda halayını çekeriz inşallah senin
amin inşallahhh :))) bi kaç arkadas daha var benden 1 gün önce asılam yaptıran benden önce onlarınkini cekices inşallah :) hıhı rabbim hepimizn yüzüzne gülsünnn inşalah..
öylemiiii o zaman önce o sonra sen :) şu topiğe gelen herkesin aşılaması tutar inşallah, hayırlısıyla tabii :)
hayırlısı inşallah canm inşallah güsel haberlerle gelirim.. Rabbimin taktiri tabikide her şey olucaksa o yazdıysa her şekil vericektir ..rahim filmi naısl cektiridn anestziylemi benm rahim filmi çekilişim bi felakettide adını duyunca bile kulaklarım ugulduyo resmen :) evet bu ay yapmazlar zaten biz 2 ay ara vermiştik takibe ama rahim filminden sonra hamiş kalan cok kişiyide tanıyorum acıkcası ...bu arada yasın kaç nerdensin canm sen .. çalıso olman avantaj aslında stres tam kalkmasada bi müddette olsa düşünmeyebiliosun :) ben 7 24 pc de tünedim kaldım davuk gibi hissediom kendimi bu aralar :)
selam hanımlar :) bende 4 martta hasta olmayı bekliyorum.hasta olursam hemen aşılamaya başlıcam hayırlısıyla.daha önce devam etmeyen gebeliklerim oldu.tüp denedik tutmadıneyse bayaa kötü günler yaşadık özetle.şimdi doktorumuz aşılama dedi.hiç bi fiikrim yok
güvendiğim bi yol da değil ama ,Allah hayırlısını versin ne diyellim.inşallah bu sefer :)
burda aşılama yaptırdığımız yerleri hatta fiyatlarını ve doktorlarımızı da yazalım.ben henüz doktorla görüşmedim hasta olduğum 2.gün gidecekmişim.
Canım bana geçen ay puregon verdi doktorum iğne olarak. 75lik ile göbekten başladık vurmaya. Hemşire bir kere gösterdi sonra ben biraz korktuğum için eşim vurmaya başladı. Hiç acımıyor dersem yalan söylemiş olurum ama çok çok az bir acı hissettim. Yine de göbüşüm mosmor oldu tabi. Ama bu tamamen ten yapısı ile alakalı bir şeymiş. Genelde morarma yapmaz ve acıtmaz dedi hemşire. Birgün eşim yoktu ben kendim vurdum ve baktım yapabiliyorum hep ben vurmaya başladım. Hergün aynı saatte yapılıyor Ben de çalışıyorum ve izin alıp kontrole gitmek çok problem oluyor. Sürekli ayrı bir bahane yalan L çok üzülüyorum ama kimse bilmediği için bir süre daha böyle idare etmek istiyorum. Annem bile bilmiyor benim takip yaptırdığımı. Üzülmesin diye söylememiştim. Kardeşim biliyor birtek. Birde kkdaki arkadaşlarım. Öğle arasına denk getirmeye çalışıyorum randevularımı. Ben geçen sefer 18,30 gibi yapıyordum ama bu seferki iğneyi sabah saatlerinde vurmaya çalışıcam doktorumla konuşup. Evden çıkmadan yapmak istiyorum. Dönüş saatim pek belli olmuyor mesai olabiliyor, stes oluyorum o zamanda J senin de aklında bulunsun canım. Ne uzun yazmışım ya çenem düştü J Ay inşallah sonuçlarımız pozitif olur bu son bekleyişlerimiz olur, hepimiz için
Hoş geldin canım... diğer topiği ayrıntılı takip edemiyorum ne zaman olmuştun aşılamanı...Hiç sorma canım yamerhaba arkadaşlar canım senin kızdamı öyle ya bizim oğlan hele bu aralar iyice taktı nolur kardeşim olsun artık yeter diye..aşılama yapıldığnda biliyordu ya sana iğne yapıldı hani bebek olcaktı niye olmadı diyor:44:
hayırlı olsun canım, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallahhhmerhaba kader arkadaşlarım bugün itibariyle 2. aşılamamı yaptırmış olarak karşınızdayım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Güzel haberlerini alırız inşallah canım. topicten mutlu ayrılmak dileğiyle, Allahım bu ay hepimizin karnını doldursunslm kızlar,
ben adetimin 3. gününden beri menagon iğnesi vuruldum 3 kutu 15 doz şeklinde ve bugün son olarak ovitrelle vuruldum bakalım yarın aşılama yapılacak inşallah olur
allahım herkesin emeğini boşa çıkarmasın ya rabbim
Lütfen benim için de dua edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?