Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba canım, hoşgeldin öncelikle. ben çatlatma iğnesinden önce puregon kullandım iğne olarak ama mantıken gonal f ile aynı imiş demekki. aynen dediğin gibi vuracağım ölçüyü ayarlayıp iğneyi göbeğimden 4 parmak sağa ya da sola batırıp arkasını sonuna kadar bastırıyordum. 0 a gelene kadar. benim en yüksek uyguladığım doz225 idi. Bence de siz doğru enjekte etmişsiniz. Bir de hep duyduğum şey 2. aşılamada şans daha da yükseliyormuş. İnşallah bu defa sonucun pozitif olur hayırlısıyla...

evet tatlım bir sorayım bakalım belki olur yapalım der, ya da aşılama sonrası ilişki önerebilir. ben de biran önce regl olsam da start versek diyorumm artık ya hepimizin hakkında hayırlısı

evet canım aynen şitres bütün kötülüklerin anası gerçekten. mümkün mertebe az stres yapmalıyız. kimseye söylememek te iyi bir başlangç aslında.. benim de eşim bana çok kızıyor bu arada ama napalım bizi bizden başkası anlayamaz...

Benm bugn felaket agrım var adetimede aslında daha 1 hafta var ama adet agrısı gibi aynı kasıklarım kopuo üüü yoksa kırmızı kartmı görcez gene ne olur gelmesinler ( alahım boş cevirme elerimizi

yokyok görmüceksin inşallahhhhhh pozitifi göreceksin Allahın izniyle

inşallah canm ya valla psikolojim bozuldu bugun (

canım işte bir öncekinde de gonal kullandım ben onda dozu ayarlıyorsun arksını çekiyordun ama arkasını çektikten sonra bir daha da dozu yanlış ayarladıysan değiştiremiyordun sonra vurup arkasından iki çıt çıt sesi gelene kadar basıyordun bunda iğnenin iç tarafında sayılar gözüküyor döndürüyorsun arksını çekmek falan yok bunda bende deli gib eşimde acele ettirdi aslında eşimin yüzünden oldu kullanma talimatını okumadım anladım tamam basarım dedim ben basarken eşim aman fazla vurmayasın dedi ki zsten doz ayarlı yanii ben çektm öyle deyince iğneyi baktım sayıya 62.5 yazıyor oysa sıfırlaması lazım napmam lazım falan derken öyle dedim heralde 62.5 vuramadım ben sıfıra getirdim ve 62.5 daha vurdum gerçekten de kalan yere bakıyoruz 300 e gelmemiş daha 300 ün zerinde zaten 335.5 kalmış olması lazım yani doğru vurduk gibime geliyor artık öğrendim bunu da o sayı yazan yeri görebileceğim şekilde vurucam ve sıfırlanana kadar basıcam.. Umarım öyle olur 2. tutar ama inan umudum yok. Seninde hakkında hayırlısı olsun canım..

canım evet o sayıları görmen lazım ve sıfıra kadar basılacak doğru düşünmüşsün ve sonradan 62,5 vurman iyi olmuş. zaten kalan miktar doğru ise, doğru yapmışsındır. bakalım bana ne verecak aşılama öncesi doktorum iğne olarak. umutsuz olma lütfen, sizde ki sıkıntı neydi?erkek faktörü mü? yazdıysan bile okuyamadım canım kusura bakma, çalıştığım yerde çok çok rahat okuyamıyorum ekranı, yazıp ce eee diyip çıkıyorum gibi oluyor eski yerime geçince daha rahat okuyabilicem yazdıklarınızı. biraz kendini rahatlatmaya çalış, ben de çok stesli panik bir kişiliğimdir. ama şu an şöyle düşünüyorum bu herkesin başına gelebilecek bi olay, benim de yaşamam gerekiyormuş güçlü olmalıyım her şey güzel olacak diye telkin ediyorum kendimi. çok duygusal olmak istemiyorum. bol bol kitap okuyorum. komik ya da rahatlatıcı kitaplar. şimdinin gücü, artık ruhunu besle, şu hortumlu dünyada fil yanlız bir hayvandır falan genelde kişisel gelişime dönük kitaplar okuyorum. Aslında hiç sevmedim tarihi romanlardan hoşlanırım ama bu kitapları cidden çok beğendim. Özellikle Ender Saraç, artık ruhunu besle. gerçekten şiddetle tavsiye ederim canım. öncelikle kendimizi rahatlatmalı stres olmamalıyız. bebeklerimiz rahat bir ruh hali, ruhen sağlıklı bir vucudda huzurla büyümeli. inşallah ta olacak. tüm kalbimle hepimiz için buna inanıyorum.. hepimizin hakkında en hayırlı ne ise ol olur inşallah.

evet sonradan anladım mantıpını zaten en güzeli de değiştirebilmek zaten bu iğnede dozu öbüründe arkasını çektin mi değiştiremiyordun. Ben de rahatım canım ilkinde de rahattım çok güzel bir aşılama geçirdim ama sonlara doğru yaklaşınca test zamanı gelince bir de öylr çok belirti vardı ki kaptırdım kendimi şimdi daha temkinliyim öyle belirtilere takılmıcam çalışıyorm işe yoğunlaşıcam.. Zaten tutma ihtimali de düşük o yüzden çok umutlanmamak lazım benim umudum tüp bebekte.

ya herşeyi anlamak istiyo kaynanam, sürekli soru soruyo, ilaç alsamda ertesi gün başım ağrısa ilaçtan oldu yutma felan diye başımın etini yiyo. kızımda adet düzensizliği için gidiyorum demiştim az çok anlasalarda bişey diyemediler. o zaman yeni gelindim tabi :)) şimdi çarşıya gidiyorum der çıkarım anlamazlar bile. bide zaten d vitamini ve demir eksikliği için gidiyorum sürekli arada kaynar

herkese hayırlı akşamlar benim sıkıntıyı sormuşsun arkadaşım söyliyim; bende çikolata kisti vardı laparoskopi oldum 1sene önce normal yoldan denedik olmadı basit kistler çıkmaya başladı,yasmin kullana kullana küçültmeyi başardım sonra 1.aşılamam oldu malesef tutmadı tabii bu arada iğnelerden dolayı bende yine yumurtalık kistleri çıkmaya başladı beslenip büyümüşler , tabi yine yasmin ve soğan kürüyle küçülttüm ancak kistim 18 mm iken doktorum aşılamayı uygun gördü gonal f 75 ve ovittrelle kullandım aşılamam gerçekleşti 15 gün beklemedeyim hayırlısı bakalım öncekinde çok kasmıştım bunda daha rahatım işimi gücümü yapıyorum zaten doktorumda kasmana gerek yok işe gidebilirsin evde günlükişlerini de yapabilirsin dedi. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

ben araniza yeni katildim, subatin 24´ünde ikinci asilamami oldum martin 5´i belli olacak kismetse allah bu yolda olanlara yardim etsin amin.

ben araniza yeni katildim, subatin 24´ünde ikinci asilamami oldum martin 5´i belli olacak kismetse allah bu yolda olanlara yardim etsin amin.

aminnn diyorum duanıza..
inşallah pozitif sonucu alırsınız, ikinci de şans daha yüksek oluyormuş galiba

Arkadaşlar ya,

Yumurta geliştirici iğnelere adetin kaçınc günü başlanıyor, kaç gün kullanılıyor ve aşılama kaçıncı gün yapılıyor biraz bilgi verebilir misiniz? Kişiden kişiye değişiyordur muhtemelen ama bir fikir sahibi olabilmek için soruyorum

hosgeldin hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuc alırsın.... Ama bişe sormak istiyorum martın 5 i demişsin belli olcak die 24 şubatta olduysan 9. Günü olio 9. Günde belli olurmu ki?? Bende ilk asılamamı oldum ve bugn 9. Günüm..

merhaba canım ben de 4 kez klomen+oitrelle kullandım olmadı. 26 şubatta ilk aşılamamı oldum martın 12 sinde belli olacak benimde sonucum 1,5 yıldır istiyoruz inşallah aşılamayla olur. benim doktorum iğneye adetin 4. günü başlattı normalde pakette 9 iğne var hepsini vuruldum ama yumurtam yeterince büyümediği için ikinci paketi aldım ondan da 3 tane vuruldum dozu artırarak yanı 12 iğneyle tek bi yumurtam gelişti 22 mm oldu. o akşam çatlatma iğnemi oldum 2 gün sonra aşılamam oldu inşallah o da bebeğe dönüşür

Son düzenleme:
bende adetin 3. günü başladım yumurta takibi yaptırarak 8kere yumurta geliştirici iğnemi ve çatlatma iğnemi vurdum 36. saattede aşılamamı oldum ve 15 gün beklemedeyim

Merhaba kızlar ilk msjımı yazıyorum.bende bu ay ilk aşılama denemesine başladım. Dün 8. Günümdü ama yumurtam 9mm çok güzel gelişmiyor.3 gün sonra tekrar muayenem var inşallah gelişir.

merhaba kelam, sen sanki Sabredenler kulubüne de geliyordun değil mi, yanlış mı hatırlıyorum yoksa? inşallah aşılaman pozitif sonuçlanır canım yaaa, bizim de size yakın, 14 ay falan oldu galiba. bir aksilik olmazsa mart adetimde, ki 15 mart gibi bekliyorum, aşılama tedavisine başlayacağız. hasretimiz biter inşallah

Merhaba kızlar ilk msjımı yazıyorum.bende bu ay ilk aşılama denemesine başladım. Dün 8. Günümdü ama yumurtam 9mm çok güzel gelişmiyor.3 gün sonra tekrar muayenem var inşallah gelişir.

hoşgeldin... bazen yumurta istenen hızda büyümeyince doktorlar ilacın dozunu değiştiriyormuş, hem 20. günden sonra bile aşılama olanlar var, o yüzden pozitif düşün, senin yumoş da büyür

meraba canım tahminen aynı tarihlerde aşılama olucaz,benim bat 15-16 sı sonrasındada 3.aşılamayı yaptırıcaz bu duyguyu beraber yaşıcaz,haberleşiriz inşallah ne yaptın ne ettin diye?

canım bünyeden bünyeye değiştiği için ilaçlar farklı oluyo benim 2 aşılamam dada yumoşlarım iyi geliştiği için klomen olarak sadece serephone kulandım adetin 3.günü başlıyodum ben gün sabaj akşam kullanıyodum kontrole gittiğimde iğnemi yazıyodu ovitrelle kullandım 36 saat sonrada aşılamamı oluyodum,3.aşılamam da serephone yerine iğne yazıcanı ve rapor çıkarıcanı söyledi bakalım o günler geldiğinde buraya yazarız sende yazar yorum yaparız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…