Merhaba hanımlar bende bugün 2. aşılamama başladım ilk iğnemi bu akşam vurdum. İlki maalesef tutmadı ama çok rahat geçti hiç ağrı duymadım eve gelince tabii o gün kasıklarda ağrı olsu c.tesiye denk gelmişti o gün ve pazar yatmuıştım iyi olmuştu. Ama olmadı şimdide sanırım c.tesi yada pazara denk gelecek umarım öyle olur ama ben bir günde fazladan izin almak istiyorum bakalım. Yalnız şöyşe bir durum oldu geçen seferde gonal f ile yaptırmıştım ben ama o değşikti ayarlıyordu yanından vurup basıyordun tık tık siye iki ses gelince tamammı bu aldığım daha değişik kadranda 112.5 ayarlıyorsun gözüküyor orada ama arkasını çekmiyorsun kendindne çekili sonuna kadar basıyorsun yavaş yavaş geriye geliyor ve sıfırlıyor değeri ama ben ne kadar süre basılı tıtacağımı anlamadım öbürü kolaydı çekiyordun arkasını çıt çıt iki ses geldi mi zaten sonuna kadar bastığını anlıyordun bunda ben 112.5 ayarladım bastım çektim bir baktım 62.5 gösteriyor hala jadran baya telaşlandım ne kadar vurdum bilemedim yapılışını okudum 0 göstermesi lazımmış dozu bitirince napsam etsem sonra 0 a getirip 62.5 ayarladım vurdum bu sefer. O zaman oldu 0 a getirene kadar bastırdım ama mutlaka kadranın size bakması gerekiyor ki sıfırlandığını göresiniz bana daha zor geldi yaa.. Eşimde kalan miktara baktı hesaplamak için ben anlamyorum doğru olmuş dedi 335.5 kalmış olması lazım o aradaymış zaten kalan ilaçta yani doğru gibi bakalım. Ama mesela öbüründe ayalayıp arkasını çektinmi bir daha değiştiremiyordun dozu asla ama bunda değiştirebiliyorsun demek ki öyle bir özelliğe var sanırım neyse artık fazladna yapmışsam da sorun olmaz sanırım nasılsa yumurta takibine gidicem c.tesi çağırdı. Sizin iğneler nasıl?
canım ben de çok duymadım aslında, doktorumun dediğine göre aman aman arttırmıyormuş ama bir tık işte. normal aşılamada şans %20 ise bununla %24-25 falan oluyormuş. ben de öyle başka şeyler yazdırmayı düşünüyorum raporuma, bakalım kısmet, zaman ne göstericek. Sen doktoruna bu iki aşılamayı sor ama yok derse canını sıkma, dediğim gibi gebelik ihtimalini sandığın gibi çok da yükselten birşey değil popilcim, kafana takılmasın yani
gün içinde sen ne zaman uygunsan o zaman gidersin, bir saati yok. klomen kullanırken adetin 11-12. günü falan gidiyordum. iğnede 10. gün falan çağrıyorlarmış galiba
ben henüz iğnelere başlamadıkğım için yardımcı olamayacağım tatlım ya, belki bilen başka arkadaşlar vardır
İnşallah ablası gibi nazlı olmazda hemen gelir bu kez :)
Film çekilirken başımda bi kadın vardı eli bandajlıydı.elimden tuttu :) kadının elini nasıl sıktıysam bilmiyorum ağlamıştım. bende çok acı çektim film çekilirken.
paşa paşa bi doğuruyorsun ki. hoş ben doğuramamıştım 2 gün sonra sezeryan oldum
yumurtanın ilk 12 saati en verimli saatiymiş ama 24 saat içinde aşılama yapılırsa daha iyi olurmuş. 2. aşılama sadece bir tedbirdir popil olur ya "ya tutarsa".. stres yapma sakın bebişi çok etkiler biliyorsun
Ahh bu millet duyacak, bilecek psikolojisi varya işimizi dahada zorlaştırıyor. ben kaynanamla oturuyorum onlar bile bilmiyorlar. eşim kızıyo ne kadar takıntı yapıyorsun olacaksada zorlaştırıyorsun diyo. Ahh bi bilseler psikolojik baskı ne kadar yıpratıyo biz kadınları. inşallah kimse duymadan bilmeden bebişlerimiz gelir göbüşlerimize
Benm bugn felaket agrım var adetimede aslında daha 1 hafta var amaadet agrısı gibi aynı kasıklarım kopuo üüü yoksa kırmızı kartmı görcez gene ne olur gelmesinler ( alahım boş cevirme elerimizi
evet canım aynen şitres bütün kötülüklerin anası gerçekten. Mümkün mertebe az stres yapmalıyız. Kimseye söylememek te iyi bir başlangç aslında.. Benim de eşim bana çok kızıyor bu aradaama napalım bizi bizden başkası anlayamaz...
Yokyok görmüceksin inşallahhhhhhPozitifi göreceksin allahın izniyle
merhaba canım, hoşgeldin öncelikle. ben çatlatma iğnesinden önce puregon kullandım iğne olarak ama mantıken gonal f ile aynı imiş demekki. aynen dediğin gibi vuracağım ölçüyü ayarlayıp iğneyi göbeğimden 4 parmak sağa ya da sola batırıp arkasını sonuna kadar bastırıyordum. 0 a gelene kadar. benim en yüksek uyguladığım doz225 idi. Bence de siz doğru enjekte etmişsiniz. Bir de hep duyduğum şey 2. aşılamada şans daha da yükseliyormuş. İnşallah bu defa sonucun pozitif olur hayırlısıyla...
evet tatlım bir sorayım bakalım belki olur yapalım der, ya da aşılama sonrası ilişki önerebilir. ben de biran önce regl olsam da start versek diyorumm artık yahepimizin hakkında hayırlısı
canım işte bir öncekinde de gonal kullandım ben onda dozu ayarlıyorsun arksını çekiyordun ama arkasını çektikten sonra bir daha da dozu yanlış ayarladıysan değiştiremiyordun sonra vurup arkasından iki çıt çıt sesi gelene kadar basıyordun bunda iğnenin iç tarafında sayılar gözüküyor döndürüyorsun arksını çekmek falan yok bunda bende deli gib eşimde acele ettirdi aslında eşimin yüzünden oldu kullanma talimatını okumadım anladım tamam basarım dedim ben basarken eşim aman fazla vurmayasın dedi ki zsten doz ayarlı yanii ben çektm öyle deyince iğneyi baktım sayıya 62.5 yazıyor oysa sıfırlaması lazım napmam lazım falan derken öyle dedim heralde 62.5 vuramadım ben sıfıra getirdim ve 62.5 daha vurdum gerçekten de kalan yere bakıyoruz 300 e gelmemiş daha 300 ün zerinde zaten 335.5 kalmış olması lazım yani doğru vurduk gibime geliyor artık öğrendim bunu da o sayı yazan yeri görebileceğim şekilde vurucam ve sıfırlanana kadar basıcam.. Umarım öyle olur 2. tutar ama inan umudum yok. Seninde hakkında hayırlısı olsun canım..
inşallah canm ya valla psikolojim bozuldu bugun(
canım evet o sayıları görmen lazım ve sıfıra kadar basılacak doğru düşünmüşsün ve sonradan 62,5 vurman iyi olmuş. zaten kalan miktar doğru ise, doğru yapmışsındır. bakalım bana ne verecak aşılama öncesi doktorum iğne olarak. umutsuz olma lütfen, sizde ki sıkıntı neydi?erkek faktörü mü? yazdıysan bile okuyamadım canım kusura bakma, çalıştığım yerde çok çok rahat okuyamıyorum ekranı, yazıp ce eee diyip çıkıyorum gibi oluyoreski yerime geçince daha rahat okuyabilicem yazdıklarınızı. biraz kendini rahatlatmaya çalış, ben de çok stesli panik bir kişiliğimdir. ama şu an şöyle düşünüyorum bu herkesin başına gelebilecek bi olay, benim de yaşamam gerekiyormuş güçlü olmalıyım her şey güzel olacak diye telkin ediyorum kendimi. çok duygusal olmak istemiyorum. bol bol kitap okuyorum. komik ya da rahatlatıcı kitaplar. şimdinin gücü, artık ruhunu besle, şu hortumlu dünyada fil yanlız bir hayvandır falan genelde kişisel gelişime dönük kitaplar okuyorum. Aslında hiç sevmedim tarihi romanlardan hoşlanırım ama bu kitapları cidden çok beğendim. Özellikle Ender Saraç, artık ruhunu besle. gerçekten şiddetle tavsiye ederim canım. öncelikle kendimizi rahatlatmalı stres olmamalıyız. bebeklerimiz rahat bir ruh hali, ruhen sağlıklı bir vucudda huzurla büyümeli. inşallah ta olacak. tüm kalbimle hepimiz için buna inanıyorum.. hepimizin hakkında en hayırlı ne ise ol olur inşallah.
evet canım aynen şitres bütün kötülüklerin anası gerçekten. mümkün mertebe az stres yapmalıyız. kimseye söylememek te iyi bir başlangç aslında.. benim de eşim bana çok kızıyor bu aradaama napalım bizi bizden başkası anlayamaz...
az kaldı canım bir hafta sonra inşalllahhhhhh yüzün gülerr, psikolojinde düzelirrr ohh süper olur umuyorummm
ben araniza yeni katildim, subatin 24´ünde ikinci asilamami oldum martin 5´i belli olacak kismetse allah bu yolda olanlara yardim etsin amin.
ben araniza yeni katildim, subatin 24´ünde ikinci asilamami oldum martin 5´i belli olacak kismetse allah bu yolda olanlara yardim etsin amin.
Arkadaşlar ya,
Yumurta geliştirici iğnelere adetin kaçınc günü başlanıyor, kaç gün kullanılıyor ve aşılama kaçıncı gün yapılıyor biraz bilgi verebilir misiniz? Kişiden kişiye değişiyordur muhtemelen ama bir fikir sahibi olabilmek için soruyorum
merhaba canım ben de 4 kez klomen+oitrelle kullandım olmadı. 26 şubatta ilk aşılamamı oldum martın 12 sinde belli olacak benimde sonucum 1,5 yıldır istiyoruz inşallah aşılamayla olur. benim doktorum iğneye adetin 4. günü başlattı normalde pakette 9 iğne var hepsini vuruldum ama yumurtam yeterince büyümediği için ikinci paketi aldım ondan da 3 tane vuruldum dozu artırarak yanı 12 iğneyle tek bi yumurtam gelişti 22 mm oldu. o akşam çatlatma iğnemi oldum 2 gün sonra aşılamam oldu inşallah o da bebeğe dönüşür
Merhaba kızlar ilk msjımı yazıyorum.bende bu ay ilk aşılama denemesine başladım. Dün 8. Günümdü ama yumurtam 9mm çok güzel gelişmiyor.3 gün sonra tekrar muayenem var inşallah gelişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?