canım paniğe kapılma hemen daha 5 gün olmuş adet olman çok zorr muhtemelen aşılama yaparken vajınanı açmak için kullandığı aletten dolayıdır ki neredeyse hepimizde oldu hafif kanamalar vs kafanı takma yüreğini ferah tut...
okuyunca ürkmedim deil arkadaşım kuruntularıma yeni kuruntular eklendi aslında dr u arayıp sölemeyi düşünüyorum inş öle bişey yoktur benim sol kasığım çok ağrıyo
valla kuruntu yapın dıe solemedım cunku ılk bende amann asıdandır dedım ben sızde benım durumuma dusmeyın dıye bastan onlemınızı alın dıe ıyı nıyetle solemek anlatmak ıstedım sonucta burası herseyımızı anlatıp bılgı alabılecegımız yenı seyler ogrenecegımız bıyer herseyemızı paylaştıgımız bıyer benı yanlıs anlayın lutfen
eh beni de ekle artık listeye 1.bebek 1.aşılama 28 mart
beni de ekle artık listeye 1.bebek 1.aşılama 23 mart
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pink_diamond74[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papilloamour[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saadetdemirel[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hopeless12[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]istanbul12[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]23 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım aşılaman mubarek hayırlı olsun inşallah benimde 7. günüm aşılamada aşırı ağrılarım var dedğin ağrı bende ilk günden beri var hala da var ilaçların etkisi diye düşünüyorum bende benim göğüslerim çok ağrılı ve şiş sızlıyo çok hassas kasıklarımda sürekli batma var bıçak saplantısı gbi benim dr um 15. gün kan vermemi söyledi ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah rabbim bu ay güzel haberler vermeyi nasip etsin
canım merhaba aynısını bende yasadım sonra doktora gıttım meger yumurtalıklarım sırı buyudugu ıcın bunlar oluyomus bu ıgnelerın etkısı asılama bıle yapılsa devam edıyo senı korkutmak ıstemem muhakkak doktora gıt derım cunku yumurta buyumesıde ıyı bısı degılmıs doktor baktıgında yumurtan buyudu dedıgınde 1 hafta rapor verdı kesınlıkle hareket etmıyceksın yatıcaksın dedı cok tehlıkelıymıs gercı benımkıler asırı buyumustu ama yınede doktora gıt cıddı bısı olabılır BU DURUMDA OLAN ARKADASLAR İLAÇTANDIR DEYİP İHMAL ETMEYİN MUTLAKA DOKTORA GÖRÜNÜN eger ben doktara gıtmemıs olsaydım agır ıs yapsaytım yumurtalıgımı dondurucekmıs bu buyuk yumurtalar ve yumurtalık buyudugundede amılyat oluyosun ya yumurtalıgını alıyor yada yumurtalıgı yıne ters cevırıp dıkıyolarmıs ıhmal etmeyın benden sıze tavsiye
merhaba canım bende aşılama oldum bu ay ayın 11inde başlandı 21inde aşılamam yapıldı ama bu tedavi süreci herkesde aynı olmaya biliyo senin vücudun tedaviye nesıl cevap verir se eğer yumurtalıkların aşılama boyutuna gelmezse bazen dr uzatabiliyo yda daha erken bitirebiliyo adetinin 2. günü başlıyo umarım yardımcı olabilmişimdirbugun yani 30 martta adet oldum benımde aşılamam olucak pazartesi doktora gidicem yumurtalar tembel eşimdede sorun olunca şimdi bi ilaç werıcek zannedıosam gelişsin die sonrasında çatlatma iğnesi ..... fakat arkadaşlar benım nisanın 11 nde istanbula gidicem annemle birlikte ama bu aşılama tedavisi adetle birlikte kaç gün sürüyor acaba eğer bana uymuyorsa biletleri iptal ettircem AŞILAMA YAPTIRAN YAPTIRCAK OLAN ARKADSLARIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ....
merhaba canım bende aşılama oldum bu ay ayın 11inde başlandı 21inde aşılamam yapıldı ama bu tedavi süreci herkesde aynı olmaya biliyo senin vücudun tedaviye nesıl cevap verir se eğer yumurtalıkların aşılama boyutuna gelmezse bazen dr uzatabiliyo yda daha erken bitirebiliyo adetinin 2. günü başlıyo umarım yardımcı olabilmişimdir
10martta adet oldum adetimin2. gnü kan vermemiistedi dr hastaneye gidip hormon için kan verdim muayene oldum eşim sperm verdi hepsinin sonucu aşılama için uygun çıkınca aynı gün üğne olmaya başladım 2 günde bi dr muayene si ve kan vermek için hastaneye gittim çünkü her kontrolde dr duruma göre hareket ediyo böle 10 gün geçti herşey yolunda gitti ve aşılamam yapıldı sen dr unla konuş tabi canım önce amin inşallah hepşmize nasipolsun anne olmakcnm saol cevabın için yani ayın 11 nde adet oldun 21 nde aşılaman oldu öyle dımı cnm ? gerci herkezin farkedıo vücüd yapısına göre ama doktorla görüşiyimm pazartesı oda olmaz derse yapcak bişi yok bebişten önemli deil sonucta allah hepimize nasip eylesinn cnmm
arkadaşlar hepinize merhabalar...
uzun zorlu bi şüreç hepimiz için.Bende 3 gün sonra ikinci aşılamamı yaptıracağım.ilkinden cok umutluydum ama olmadı .
Beş yıldır bekliyoruz mutlu haberi ama kısmet olmadı...
Bu kez de olmazsa tüp bebek tedavisi başlayacak
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.
inşallah güzel haberler alırsın kardeşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?