Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba bizde haziran gibi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ist.anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler ve doktorlar kimler.Ben şubatta tüp bebek yaptırdım ilk ama olmadı.Tüp bebek şimdilik düşünmüyorum.Tüp bebeği ataşehir memorialde oldum çokta memmundum doktorumdan Cem Demirel ama orda yaptıramıycam çünkü pahalı biraz uygun fiyata işinde iyi olan bir yer varsa bilg,i verirseniz sevinirim.Sevgiler

okuyunca ürkmedim deil arkadaşım kuruntularıma yeni kuruntular eklendi aslında dr u arayıp sölemeyi düşünüyorum inş öle bişey yoktur benim sol kasığım çok ağrıyo

valla kuruntu yapın dıe solemedım cunku ılk bende amann asıdandır dedım ben sızde benım durumuma dusmeyın dıye bastan onlemınızı alın dıe ıyı nıyetle solemek anlatmak ıstedım sonucta burası herseyımızı anlatıp bılgı alabılecegımız yenı seyler ogrenecegımız bıyer herseyemızı paylaştıgımız bıyer benı yanlıs anlayın lutfen

beni yanlış anlayın yazmışım :) anlamayın yazıcaktım :)

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pink_diamond74[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papilloamour[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saadetdemirel[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hopeless12[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]istanbul12[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]23 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eh beni de ekle artık listeye 1.bebek 1.aşılama 28 mart

beni de ekle artık listeye 1.bebek 1.aşılama 23 mart

canım teşekkür ederim.

saol canım benim allah razı olsun amin cümlemizi inşallah benim de bugün 11. günüm ama korkuyorum test yapmaya zaten eczaneden de test almaya utanır oldum. benim d göğüslerim şişti dokununca acıo ince ince bel ağrım var hasta olcam ben galiba bakalım allah cümlemize sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin.

yaa valla hiç bilmiyordum teşekkür ederim canım bu ay doktora giitiğimde bunu söyleyim mutlaka çok tehlikei ozamn bu durum inaşşalah öyle bir şey değildir allah yardımcımız olsunn.

bugun yani 30 martta adet oldum benımde aşılamam olucak pazartesi doktora gidicem yumurtalar tembel eşimdede sorun olunca şimdi bi ilaç werıcek zannedıosam gelişsin die sonrasında çatlatma iğnesi ..... fakat arkadaşlar benım nisanın 11 nde istanbula gidicem annemle birlikte ama bu aşılama tedavisi adetle birlikte kaç gün sürüyor acaba eğer bana uymuyorsa biletleri iptal ettircem AŞILAMA YAPTIRAN YAPTIRCAK OLAN ARKADSLARIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ....

merhaba canım bende aşılama oldum bu ay ayın 11inde başlandı 21inde aşılamam yapıldı ama bu tedavi süreci herkesde aynı olmaya biliyo senin vücudun tedaviye nesıl cevap verir se eğer yumurtalıkların aşılama boyutuna gelmezse bazen dr uzatabiliyo yda daha erken bitirebiliyo adetinin 2. günü başlıyo umarım yardımcı olabilmişimdir

cnm saol cevabın için yani ayın 11 nde adet oldun 21 nde aşılaman oldu öyle dımı cnm ? gerci herkezin farkedıo vücüd yapısına göre ama doktorla görüşiyimm pazartesı oda olmaz derse yapcak bişi yok bebişten önemli deil sonucta allah hepimize nasip eylesinn cnmm

10martta adet oldum adetimin2. gnü kan vermemiistedi dr hastaneye gidip hormon için kan verdim muayene oldum eşim sperm verdi hepsinin sonucu aşılama için uygun çıkınca aynı gün üğne olmaya başladım 2 günde bi dr muayene si ve kan vermek için hastaneye gittim çünkü her kontrolde dr duruma göre hareket ediyo böle 10 gün geçti herşey yolunda gitti ve aşılamam yapıldı sen dr unla konuş tabi canım önce amin inşallah hepşmize nasipolsun anne olmak

kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aşılama tarihim belli oldu 1nisan pazartesi harikaaa ben 7gün igne kulandım ve bugün itibari bıraktım yumurtaların çok güzel bişekilde büyümüş inanamadı bu kadar çabuk dr . beni tebrik etti senden çok umutluyum inşallah olcaç dedi Allahın izniyle çatlatma ignesi yapmadı benim kistim var di onu yapmayalım risk almayalım hemen pazartesi aşılama yapalım dedi ben birde incir kaynattım suyunu süzüp sabah akşam aç karınnla içtim onun etkisinin olduguna inanıyom eşimede keçi baynuzu suyunu kaynatıp günde 2ke aç içiriyom oda çok etkili onun sprm hareket azlıgı vardı ve vitamin kullanıyo inşşallah olcak ilk aşılamam ve son olur snr gelsin kuzum hayalibile güzel ya artık inşallah gizli gizli bebek kıya fetleri ve gebelik kıyafetleri bakmamDD

arkadaşlar hepinize merhabalar...
uzun zorlu bi şüreç hepimiz için.Bende 3 gün sonra ikinci aşılamamı yaptıracağım.ilkinden cok umutluydum ama olmadı .
Beş yıldır bekliyoruz mutlu haberi ama kısmet olmadı...
Bu kez de olmazsa tüp bebek tedavisi başlayacak
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

inşallah güzel haberler alırsın kardeşim...

kızlar merhaba.bizde bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz.fakat özellerde pahallıymış.devlette yaptırsak.ne gibi prosedür işleniyo.yani yaş veya evlilik yılın gibi şeyleremi bakılıyo.benim hiç bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.

ah kızlar ben de bekleme sürecine girdim ama nedense hiç heyecanlı değilim aksine hep ağlıyorum, durduramıyorum kendimi. o stres yükü ve hormonlar beni bu hala getirdi galiba... bi de yine hamile haberleri falan aldım kötü oldum. ağlarken hep Rabbime yalvardım, bana yardım et, sabır ve güç ver diye. İnşallah tutar tabii ama tutmazsa yeniden başlamak için güce ihtiyacım olacak. Keşke bu aralar birilerinden güzel haberler alsak

canım merhaba.devlette 2 defa aşılama yaptırmış biri olarak istedigini sorabilirsin.en az 3 yıllık evli olma şartı var.adetin .3.günü kan tahlili smear testi,rahim filmi (HSG) eşinin 3 adet sperm testi (2 tanesi mutlaka devlet hastanesinde olmuş olmalı) gerekli. eğer eşinde başka bi problem varsa androloji polikliniğine başvuracaksınız.kan tahlili doppler usg vs olacak.bütün bu işlemlerin olması bizde tam 3 ay oldu.sonrasında raporumuz çıktı.illk aşılamada 250 tl ye iğneleri aldık.aşılama için ayrıca para ödemedik.ilk aşılama gonal f ile olmuştu.sonrakinde menagon marka iğne yazıldı. onda ödedigimiz fark çok daha azdı.70 tl gibi bişi ödedik.iki aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor zaten.inş gerek kalmaz..bu arada devlette önce klomenle aşılama deneniyor.onu istemiyorum demiştim ben.çünkü o aşılama boş sayılıyor.tüp raporunda işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…