Kızlar iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.inşallah zaman geçer ve sizde güzel yad edersiniz bu günlerinizi. Insan başına ne gelecek bilmiyor inanın.işyerinin bir işini halletmek için dışarı çıkmıştım ben.gideceğim yerin yakınındada tedavi olduğum hastanem vardı.hemen koştura koştura doktoruma gitmiştim.adet düzensizliği ve kistten dolayı bir türlü tedaviye başlayamıyordum.doktorum o gün bana başlamam için klomen vermişti ve ben hastaneden çıkıp hemen annemi arayıp ağlamıştım tedaviye başladığım için.sanki çocuğum olmuş gibi hissetmiştim. Bir umut işte.. şimdi o annemi arayarak sevinçten ağladığım yerden 5,5 aylık hamile geçerken allaha defalarca şükrediyorum.size yazmamdaki amacımda hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin..insan gerçekten zaman o na ne getirecek bilmiyor.ben hepinize zamanın hayırlısı ile uzun ömürlü sağlıkla yaşayabileceğiniz bebeklerinizi getirmesini diliyorum..allah hepinizin emeklerinin karşılığını evlatlarınızla mukafatlandırsın..
okuyunca ürkmedim deil arkadaşım kuruntularıma yeni kuruntular eklendi aslında dr u arayıp sölemeyi düşünüyorum inş öle bişey yoktur benim sol kasığım çok ağrıyocanım merhaba aynısını bende yasadım sonra doktora gıttım meger yumurtalıklarım sırı buyudugu ıcın bunlar oluyomus bu ıgnelerın etkısı asılama bıle yapılsa devam edıyo senı korkutmak ıstemem muhakkak doktora gıt derım cunku yumurta buyumesıde ıyı bısı degılmıs doktor baktıgında yumurtan buyudu dedıgınde 1 hafta rapor verdı kesınlıkle hareket etmıyceksın yatıcaksın dedı cok tehlıkelıymıs gercı benımkıler asırı buyumustu ama yınede doktora gıt cıddı bısı olabılır BU DURUMDA OLAN ARKADASLAR İLAÇTANDIR DEYİP İHMAL ETMEYİN MUTLAKA DOKTORA GÖRÜNÜN eger ben doktara gıtmemıs olsaydım agır ıs yapsaytım yumurtalıgımı dondurucekmıs bu buyuk yumurtalar ve yumurtalık buyudugundede amılyat oluyosun ya yumurtalıgını alıyor yada yumurtalıgı yıne ters cevırıp dıkıyolarmıs ıhmal etmeyın benden sıze tavsiye
kızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
eşimin sperm sayısı ve hareketleri iyiydi çok şükür... morfolojiye bakılmamış ama...
işlem sırasında canım acımadı ama idrara sıkışık yapıldığı için beklerken biraz zorlandım. çok yatamadan tuvalaete gittiim o yüzden. spekulum nedeniyle hafif kanamam olmuş, doktor önemli değil dedi. yarın akşam bir aşılama daha yapılacak, yumurtanın akıbetini bilmiyoruz, inşallah çatlamıştır. yarın doktorum kontrol edecek sanırım, bakacak yumurtaya. inşallah Rabbim yüzümü güldürür, 1 senedir peşinde koştuğumuz bebeğimizi bize gönderir
kızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
eşimin sperm sayısı ve hareketleri iyiydi çok şükür... morfolojiye bakılmamış ama...
işlem sırasında canım acımadı ama idrara sıkışık yapıldığı için beklerken biraz zorlandım. çok yatamadan tuvalaete gittiim o yüzden. spekulum nedeniyle hafif kanamam olmuş, doktor önemli değil dedi. yarın akşam bir aşılama daha yapılacak, yumurtanın akıbetini bilmiyoruz, inşallah çatlamıştır. yarın doktorum kontrol edecek sanırım, bakacak yumurtaya. inşallah Rabbim yüzümü güldürür, 1 senedir peşinde koştuğumuz bebeğimizi bize gönderir
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hadi güncelleyelimmm
benide ekleyin 23 mart
çok sevindim canım, inşallah güzel haberlerle tekrar sevindirirsin bizi.. çabalarımızın mutlu sonla bitmesi duasıyla, hepiniz dualarımdasınızkızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
canım hayırlı olsun aşılaman.o minicik yumurtan inşallah cimcimetatlı mı tatlı bi bebek olur.szilerin mutlu haberini alalım bari...
hayırlı olsun cnm
ama iki kere aşılama nasıl oluyor onu anlamadım??
kızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
kızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
hayırlı olsun cnm allah yüzünü güldürsün bundan sonrası senin işin sakin pozitif ol düşüünmemeye çalış gerçekten beyin gücü müthüiş etkilio bu arada sormak istediğim idrara sıkışık ne alaka ben yaptrrkrn öle biiy denmedi ve ben asılam öncesi beklerken heyecandan 3 defa idrara çıktım ilk oldgu için basıma ne geleceğini bilmedgmden korktm altma işerim işlem sırasında falan die çünkü hsg de beni önce wv ye gönderdiler anestezili idi
merhaba arkadaşım aşılama hayırlı uğurlu olsun aynı gün aşılama olmuşuz benim çok ağrılı heçiyo kasıklarım çok sızlıyo karnım çok şiş belim en çok da göğüslerim şiştiler ve feci acıyolar aşılamanın 15. günün çağırdı dr um beni 4 nisanda rabbimsenide benide sevindirsin inşallah
kızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
kızlar acil cvp bekliyorum 23 martta aşılamam oldu kasıklarım agrıyo göğüs uçlarım acıyo şimdi tuvalete çıkarken akıntı şeklinde kahverengi akıntım oldu acaba hastamı olmuşumdur nolur cevap yazın çünkü adet olurken böyle başlıyo cvp bekliyorum
kızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pink_diamond74[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papilloamour[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saadetdemirel[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?