Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.inşallah zaman geçer ve sizde güzel yad edersiniz bu günlerinizi. Insan başına ne gelecek bilmiyor inanın.işyerinin bir işini halletmek için dışarı çıkmıştım ben.gideceğim yerin yakınındada tedavi olduğum hastanem vardı.hemen koştura koştura doktoruma gitmiştim.adet düzensizliği ve kistten dolayı bir türlü tedaviye başlayamıyordum.doktorum o gün bana başlamam için klomen vermişti ve ben hastaneden çıkıp hemen annemi arayıp ağlamıştım tedaviye başladığım için.sanki çocuğum olmuş gibi hissetmiştim. Bir umut işte.. şimdi o annemi arayarak sevinçten ağladığım yerden 5,5 aylık hamile geçerken allaha defalarca şükrediyorum.size yazmamdaki amacımda hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin..insan gerçekten zaman o na ne getirecek bilmiyor.ben hepinize zamanın hayırlısı ile uzun ömürlü sağlıkla yaşayabileceğiniz bebeklerinizi getirmesini diliyorum..allah hepinizin emeklerinin karşılığını evlatlarınızla mukafatlandırsın..

Amin cnm ne güzel demişsin inşallah bizde ilerde bugünleri hatırlayıp güleriz
ben 2,5 senedir bekliyorum bebişimi 3 ay klomen+çatlatma iğnesi yaptık olmadı bu ay aşılamaya başlıyoruz
bizede dua et
sende sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah

okuyunca ürkmedim deil arkadaşım kuruntularıma yeni kuruntular eklendi aslında dr u arayıp sölemeyi düşünüyorum inş öle bişey yoktur benim sol kasığım çok ağrıyo

kızlaaaaaaaaarrrrrrr
aşılamam yapıldı
eşimin sperm sayısı ve hareketleri iyiydi çok şükür... morfolojiye bakılmamış ama...
işlem sırasında canım acımadı ama idrara sıkışık yapıldığı için beklerken biraz zorlandım. çok yatamadan tuvalaete gittiim o yüzden. spekulum nedeniyle hafif kanamam olmuş, doktor önemli değil dedi. yarın akşam bir aşılama daha yapılacak, yumurtanın akıbetini bilmiyoruz, inşallah çatlamıştır. yarın doktorum kontrol edecek sanırım, bakacak yumurtaya. inşallah Rabbim yüzümü güldürür, 1 senedir peşinde koştuğumuz bebeğimizi bize gönderir

canım hayırlı olsun aşılaman.o minicik yumurtan inşallah cimcimetatlı mı tatlı bi bebek olur.szilerin mutlu haberini alalım bari...

hayırlı olsun cnm
ama iki kere aşılama nasıl oluyor onu anlamadım??

benide ekleyin 23 mart

çok sevindim canım, inşallah güzel haberlerle tekrar sevindirirsin bizi.. çabalarımızın mutlu sonla bitmesi duasıyla, hepiniz dualarımdasınız

canım hayırlı olsun aşılaman.o minicik yumurtan inşallah cimcimetatlı mı tatlı bi bebek olur.szilerin mutlu haberini alalım bari...

inşallah canım inşallah...

hayırlı olsun cnm
ama iki kere aşılama nasıl oluyor onu anlamadım??

teşekkür ederim
gittiğim klinikte 1 gün arayla iki defa yapılıyor aşılama, yarın akşam tekrar yapılacak. yumurtanın çatladığı anı yakalamayı garantiye alabilmek için... inşallah işe yarar

hayırlı olsun cnm allah yüzünü güldürsün bundan sonrası senin işin sakin pozitif ol düşüünmemeye çalış gerçekten beyin gücü müthüiş etkilio bu arada sormak istediğim idrara sıkışık ne alaka ben yaptrrkrn öle biiy denmedi ve ben asılam öncesi beklerken heyecandan 3 defa idrara çıktım ilk oldgu için basıma ne geleceğini bilmedgmden korktm altma işerim işlem sırasında falan die çünkü hsg de beni önce wv ye gönderdiler anestezili idi

Çok sevindim Sende bizim gibi umutla bekleyenlerin arasına katıldın ama günler geçmek bilmiyor nedense İnş. güzel haberlerinide alırız

Canım ya bende senin gibi bilmiyordum Operasyon için odaya girdiğimde hemşire bana sordu sıkışıkmısın diye bende biraz dedim sonrada sen hiç sıkışmamışsın diye kızdı Bana birşey söylememişlerdi halbuki sıkışık olman lazım diye. Bende söyleseydiniz diye onlara kızdım ama neden böyle birşey istediklerini hala bilmiyorum O şekilde yapıldı aşılamam

canım inşallah rabbim yüzümüze gülsün .... benımde 4 nisan kontrolum ama 4 ünde gidemiceğim calışıyorum 6 sında gidicemmm arada hafif sancılarım oluyo benimde ama canımı yakan tarzda değil .... kısmet hayırlısı tabii burdan takip edelim birbirimizi haberdar edelim olurmu ..?

sayfaları okurken o kadar cok aşılaması tutmayan varki içimdeki umutda yok oldu birden 23 martta oldum aşılamamı ama bilmiyorum umutsuzsum galiba böle şeyleri pek kafama takmam ama nebilim sadece size yazmak istedim teşekkürler ALLAH yardımcımız umudumuz olsun

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız senden...:)

kızlar acil cvp bekliyorum 23 martta aşılamam oldu kasıklarım agrıyo göğüs uçlarım acıyo şimdi tuvalete çıkarken akıntı şeklinde kahverengi akıntım oldu acaba hastamı olmuşumdur nolur cevap yazın çünkü adet olurken böyle başlıyo cvp bekliyorum

canım paniğe kapılma hemen daha 5 gün olmuş adet olman çok zorr muhtemelen aşılama yaparken vajınanı açmak için kullandığı aletten dolayıdır ki neredeyse hepimizde oldu hafif kanamalar vs kafanı takma yüreğini ferah tut...

Merhaba herkese;

Bir daha ki ay aşılama yapılacak bana. Eşimin normal hiç spermi yokmuş, sayı olarak çok fazla ama bozukluğu varmış ve normal yolla bebek sahibi olmamız çok zormuş. Ankara Medicana'da aşılama yaptıran var mı? Nasıl bir süreç çok merak ediyorum.

canım benim de yapıldı bugün çok şükür.şimdi iğneler,kontroller bitti,bekleyiş başladı.gerçi senin yarın yine yapılacakmış.tekrar sperm alınacak o zaman? yarın geceden itibaren 2 günde bir ilişki önerdi bize.Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.

eh beni de ekle artık listeye 1.bebek 1.aşılama 28 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…