kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aşılama tarihim belli oldu 1nisan pazartesiharikaaa ben 7gün igne kulandım ve bugün itibari bıraktım yumurtaların çok güzel bişekilde büyümüş inanamadı bu kadar çabuk dr . beni tebrik etti senden çok umutluyum inşallah olcaç dedi Allahın izniyle çatlatma ignesi yapmadı benim kistim var di onu yapmayalım risk almayalım hemen pazartesi aşılama yapalım dedi ben birde incir kaynattım suyunu süzüp sabah akşam aç karınnla içtim onun etkisinin olduguna inanıyom eşimede keçi baynuzu suyunu kaynatıp günde 2ke aç içiriyom oda çok etkili onun sprm hareket azlıgı vardı ve vitamin kullanıyo inşşallah olcak ilk aşılamam ve son olur snr gelsin kuzum hayalibile güzel ya artık inşallah gizli gizli bebek kıya fetleri ve gebelik kıyafetleri bakmam DD
test günü yaklaşan kimseler yok mu kızlar yaaa, çok sessiz buralar
ben de progestanla cebelleşiyorum.... fitil olarak kullanıyorum onu ve bazen akşama doğru ağrı yapıyor, adet ağrısına benzer. keşke işe yarasa...bebiş tutunsa
kızlar aşılama tarihim 2 nisan salı.yani yarın.az önce çatlatma iğnemi yaptırdım..2 inci aşılamam olucak çok heyecanlıyım.
Ben 20 Martta aşılama oldum . Doktorum bana test için tarih vermedi ama cuma günü hasta olmazsam yaptırıyım diyorum Pekde umudum yok
test günü yaklaşan kimseler yok mu kızlar yaaa, çok sessiz buralar
ben de progestanla cebelleşiyorum.... fitil olarak kullanıyorum onu ve bazen akşama doğru ağrı yapıyor, adet ağrısına benzer. keşke işe yarasa...bebiş tutunsa
ayy hadi inşallah bu sefer tutar
canım bence de eğer cumaya kadar olmazsan mutlaka yaptır çünkü 15 günü geçmiş bile oluyor. yani inşallah tuttuysa çıkarherhangi bir belirtin falan var mı?
günaydın canım nasılsın? doktor seni aşılamadan sonra çağırdımı, bana yarına randevu verdi. ne yapacak bilmem
Canım ya arasıra hasta olacak gibi arasıra karnım ve belim ağrıyor O nedenle korkuyorum bakalım inş olmazda bende sizinle güzel haberleri paylaşırım
yok canım ya beni çağırmadı, belki senin yumurtanın çatladığından emin olmak için çağırmıştır... bana 15 gün sonra adet olmazsan gel kan tahlili yapalım dedi sadece
inşallah olmazsın canım yaaadört gözle bekliyorum vallahi. hiç idrar testi yapmayı düşünüyor musun öncesinde
canım merhaba.devlette 2 defa aşılama yaptırmış biri olarak istedigini sorabilirsin.en az 3 yıllık evli olma şartı var.adetin .3.günü kan tahlili smear testi,rahim filmi (HSG) eşinin 3 adet sperm testi (2 tanesi mutlaka devlet hastanesinde olmuş olmalı) gerekli. eğer eşinde başka bi problem varsa androloji polikliniğine başvuracaksınız.kan tahlili doppler usg vs olacak.bütün bu işlemlerin olması bizde tam 3 ay oldu.sonrasında raporumuz çıktı.illk aşılamada 250 tl ye iğneleri aldık.aşılama için ayrıca para ödemedik.ilk aşılama gonal f ile olmuştu.sonrakinde menagon marka iğne yazıldı. onda ödedigimiz fark çok daha azdı.70 tl gibi bişi ödedik.iki aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor zaten.inş gerek kalmaz..bu arada devlette önce klomenle aşılama deneniyor.onu istemiyorum demiştim ben.çünkü o aşılama boş sayılıyor.tüp raporunda işe yaramıyor.
Bilmiyorum herhalde yaparım canım çünkü dayanamıyorum artık beklemek çok yorucu oluyor.
olmaz mı canım varr ben varım 2günüm var teste 12.günü aşılamamın bende progestan fitil kullanıyorum 2 3 günüdür adet olackmşm gbi ağrılarım var perşembe kan vericemhayırlısı bakalımtest günü yaklaşan kimseler yok mu kızlar yaaa, çok sessiz buralar
bende 21 martta aşılama oldum canım perşembe çağırdı dr um beni 2 3 gündür adet olacakmışım gbi ara ara sancılar griyo belime karnımaBen 20 Martta aşılama oldum . Doktorum bana test için tarih vermedi ama cuma günü hasta olmazsam yaptırıyım diyorum Pekde umudum yok
olmaz mı canım varr ben varım 2günüm var teste 12.günü aşılamamın bende progestan fitil kullanıyorum 2 3 günüdür adet olackmşm gbi ağrılarım var perşembe kan vericemhayırlısı bakalım
arkadaşlar bugun aşılama tedavisine başladık allahın izniyle bugun iğne oldum doktor gonal-f verdi kendım vurucam özelde olduğum için fiyatlar tabi ucuk ilaç vesayre aşılama yaptıran arkadslarım çatlatma iğnelerine ne kadar ücret verdınız acaba?
ben puregonla başladım sonra gonalf kullandım. dozlarım da çok karıştı, ama sanırım 300-350 falan vermiş oldum iğnelere, 750 lira da aşılama tutu.. 1200ü bulmuştur belki de
bende 21 martta aşılama oldum canım perşembe çağırdı dr um beni 2 3 gündür adet olacakmışım gbi ara ara sancılar griyo belime karnıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?