Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umarım güzel haberlerini de alırız.bende salı günü aşılama yaptırıyorum bu 2. olacak .
demissin ya' artık inşallah gizli gizli bebek kıya fetleri ve gebelik kıyafetleri bakmam' diye sana canı gönülden katılıyorum .inş peşpepe güzel haberler veririz

test günü yaklaşan kimseler yok mu kızlar yaaa, çok sessiz buralar
ben de progestanla cebelleşiyorum.... fitil olarak kullanıyorum onu ve bazen akşama doğru ağrı yapıyor, adet ağrısına benzer. keşke işe yarasa...bebiş tutunsa

kızlar aşılama tarihim 2 nisan salı.yani yarın.az önce çatlatma iğnemi yaptırdım..2 inci aşılamam olucak çok heyecanlıyım.

Ben 20 Martta aşılama oldum . Doktorum bana test için tarih vermedi ama cuma günü hasta olmazsam yaptırıyım diyorum Pekde umudum yok

kızlar aşılama tarihim 2 nisan salı.yani yarın.az önce çatlatma iğnemi yaptırdım..2 inci aşılamam olucak çok heyecanlıyım.

ayy hadi inşallah bu sefer tutar

Ben 20 Martta aşılama oldum . Doktorum bana test için tarih vermedi ama cuma günü hasta olmazsam yaptırıyım diyorum Pekde umudum yok

canım bence de eğer cumaya kadar olmazsan mutlaka yaptır çünkü 15 günü geçmiş bile oluyor. yani inşallah tuttuysa çıkar herhangi bir belirtin falan var mı?

Canım ben aşılama yapılan hastahane yada doktorlarla ilgili bir topik bulamadım diğer topiklerin içindemi yoksa ayrıca bir başlık varmı?

günaydın canım nasılsın? doktor seni aşılamadan sonra çağırdımı, bana yarına randevu verdi. ne yapacak bilmem

ayy hadi inşallah bu sefer tutar

canım bence de eğer cumaya kadar olmazsan mutlaka yaptır çünkü 15 günü geçmiş bile oluyor. yani inşallah tuttuysa çıkar herhangi bir belirtin falan var mı?

Canım ya arasıra hasta olacak gibi arasıra karnım ve belim ağrıyor O nedenle korkuyorum bakalım inş olmazda bende sizinle güzel haberleri paylaşırım

günaydın canım nasılsın? doktor seni aşılamadan sonra çağırdımı, bana yarına randevu verdi. ne yapacak bilmem

yok canım ya beni çağırmadı, belki senin yumurtanın çatladığından emin olmak için çağırmıştır... bana 15 gün sonra adet olmazsan gel kan tahlili yapalım dedi sadece

Canım ya arasıra hasta olacak gibi arasıra karnım ve belim ağrıyor O nedenle korkuyorum bakalım inş olmazda bende sizinle güzel haberleri paylaşırım

inşallah olmazsın canım yaaa dört gözle bekliyorum vallahi. hiç idrar testi yapmayı düşünüyor musun öncesinde

Bilmiyorum herhalde yaparım canım çünkü dayanamıyorum artık beklemek çok yorucu oluyor.

tmm cnm teşekkürler.çok yardımcı oldun saol.kafama takılan bişey olursa sorarım yine.

Bilmiyorum herhalde yaparım canım çünkü dayanamıyorum artık beklemek çok yorucu oluyor.

yarın 13. günün oluyor aşılamadan sonra, belki yarın sabah olmadı çarşamba sabah ilk idrarla deneyebilirsin bence....ayyy heyecanlandım ben de

olmaz mı canım varr ben varım 2günüm var teste 12.günü aşılamamın bende progestan fitil kullanıyorum 2 3 günüdür adet olackmşm gbi ağrılarım var perşembe kan vericemhayırlısı bakalım

bende 21 martta aşılama oldum canım perşembe çağırdı dr um beni 2 3 gündür adet olacakmışım gbi ara ara sancılar griyo belime karnıma

arkadaşlar bugun aşılama tedavisine başladık allahın izniyle bugun iğne oldum doktor gonal-f verdi kendım vurucam özelde olduğum için fiyatlar tabi ucuk ilaç vesayre aşılama yaptıran arkadslarım çatlatma iğnelerine ne kadar ücret verdınız acaba?

ayyy hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz sonuçlarınızı... sen kan tahlilinden önce idrar testi yapacak mısın peki?

ben puregonla başladım sonra gonalf kullandım. dozlarım da çok karıştı, ama sanırım 300-350 falan vermiş oldum iğnelere, 750 lira da aşılama tutu.. 1200ü bulmuştur belki de

ben puregonla başladım sonra gonalf kullandım. dozlarım da çok karıştı, ama sanırım 300-350 falan vermiş oldum iğnelere, 750 lira da aşılama tutu.. 1200ü bulmuştur belki de

cnm saol cvbın için bende gonalf e 2 kutu oldu 700 tl aşılama 500 tl ama çatlatma iğnesi de olcakmışım acaba bu fiyatlardamı çatlatma iğnesi die merak ettim ?

bende 21 martta aşılama oldum canım perşembe çağırdı dr um beni 2 3 gündür adet olacakmışım gbi ara ara sancılar griyo belime karnıma

Bende de aynı belirtiler var eğer seni perşembe çağırdı ise bende çarşamba yaptırabilirim o zaman beni çağırmadılar ya adet olursan 2. günü gel tekrar başlayalım olmazsanda tahlile gel dedi ama normal adete göre bakarsan benim çok düzensiz olur hep 2-3 gün gecikir o nedenle cuma mı yaptırsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…