Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlı olsun inşallah Rabbim umduğunu verir
klomen mi kullandın kaç yumurtan gelişmişti?

canım 2 yumurta gelişmiş 21 mmlik dr çok iyi dedi eşiminde sperm yıkandıktan sonra %95 ileri hareketlilik varmış onada varikosele göre süper demişler bakalım beklemedeyiz klomenle oldu yumurtalar eğer tutmazsa bu ay diğer aya iğne ile yumurta yaparız dedi bu arada ne kadar ücret ödedidniz aşılama için

adetin 21 günü kanda progesteron değerime baktırdım işte 4o üzeri çıktı
inşallah güzel haberler veririm...sizdeki problem nedir?

tek sorun benim sol yumurtalığm biraz zayıf başka hiç sorun yok oda zaten çok önemli değil tek yumrtlıkla hamile kalan onca insan tanırımrabbim zamanın bilir ne desek boş işte

çok sevindim canım yaa sen bu kistten sonra inş.hamilesin bak sana söylüyorum kime dediysem çıktı yanibenim oğlum 7 yaşında 2.yi 3yıldır istiyrm ama yok yok olmadı

aşılamayı oldum akşamında mantar belası yine başladı. felaket durumdayım vajinal kapsül kullanıyorum birde sirkeli suyla yıka dedi doktorum. geçen ayda aynısı olmuştu

Çok teşekkür ederim canım kur'an kerim den okurum evet ınanç meselesi çok heyecanlıyım yarın için yine umutlu bekleyiş günleri kapıda ;-)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım

istersen aç çek canım hiç farketmez :) o iblis varya insanı soğutmak için herşeyi yapar geceleri uyku tutmadığı zaman birşeyler okumaya başla hemen uyku gelir :) sabah ezanına kadar uyuyamam mesela ezan okunur nasıl uyuduğumu bile bilmem

canım yaa senin bu kadar ihlaslı olman çok hoşuma gittiözelliklede babanın hatim okumasına bayıldım inş.bu kadar pozitifken senden güzel haberi alacazdualar kadar hiç birşey huzur vermiyor insana
Teşekkür ederim canım hatimden haberim yoktu, aslında babamın bildiğindende haberim yoktu tek kardeşimle anneme söylemiştim :) aşılama sonrası eve gelirken annem aradı söyledi. geçen ay tutmayınca annemde üzülüp söylemiş babama, oda hatim yapmış. bomboşum umutlu değilim ama umutsuzda değilim. geçen ay çok gergindim ne olacak diye ama bu sefer takmıyorum, bu huzurumuda okunan dualardan aldığımı biliyorum. inşallah tez zamanda hamile kalırız yavrularımızı kucağımıza alırız. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.

canım seni mutlu ve umutlu görmek benide çok mutlu etti :) benim arkadaşım 7cmlik miyomla ilk gecesinde hamile kaldı, bebek erken doğdu küvezde kaldı sonra vefat etti ama şimdi bi çocuğu daha var. Allahtan ümit kesilmez. herşey yoluna girecek ve biz bu sınavları başarıyla geçeceğiz. Rabbim yardımcın olsun geçmiş olsun şimdiden. benim doktorumda senin doktorun gibi. hiç doktora gitmiş gibi hissetmiyorum gittiğim zaman. sormadan cevaplar herşeyi.. Allah böyle doktorların sayısını çoğaltsın inşallah..

tek sorun benim sol yumurtalığm biraz zayıf başka hiç sorun yok oda zaten çok önemli değil tek yumrtlıkla hamile kalan onca insan tanırımrabbim zamanın bilir ne desek boş işte
bu yorumunu okuyunca güldüm canım :) kızma sakın kötü amaçlı gülmedim. benim yumurtalıkların 2side çalışıyor gene bi işe yaramıyor :)) ya tek sağda oluyor yumurta yada tek solda okadar tedavi oldum aynı anda üretim yaptıklarını görmedim daha

inşallah senin teşhis doğru çıkar canım :) Allah yardımcın olsun..

amin canım inşallah cümlemizin inşallah rabbim rast getirir. canım pek çok hastane gezdim en son buraya geldim ben. bu doktora geldiğimde elimde kan testi sonuçlarım vardı şu hormonları gösteren o yüzden bir daha istemedi tahlil onlara bekıp değerlendirdi. sgk ile anlaşması var mı bilmiyorum canım benim özel sağlık sigoratm var muayene ultrasonla baktı 86 lira gibi bir fark ödedim. ama doktorlar çok yardımcı oluyor yani benim aşılamam için eksta bir ücret falan almadı kılıfına uydurdu yani bu günde aynı oldu kontrol gösterdi ücret ödemedim. bir de cemil bey var onada çok iyi diyolar eşimin arkadaşı da cocuk sahibi olamıyordu cemil beye gittiler çok emnnun kaldılar ve allahın izniyle oldu bebekleri o da ücrette yardımcı olmuş kontrol falan olarak göstermişler bazı işlemleri. işte öyle canım bildiğim bu kadar şimdilik bir şey öğrenirsem yazarım yine

çok sevindim canım yaa sen bu kistten sonra inş.hamilesin bak sana söylüyorum kime dediysem çıktı yanibenim oğlum 7 yaşında 2.yi 3yıldır istiyrm ama yok yok olmadı

amin canım inşallah Allah söyletmiştir :)) benim içime de öyle doğdu bu gün belkide psikolojik ama rabbim isteyen herkese versin. maşallah maşallah allah bağışlasın ne güzel rabbim sağlık sıhhat versin yavruna inşallah canım ikinciyede kavuşursun kısa zamanda

inşallah senin teşhis doğru çıkar canım :) Allah yardımcın olsun..

teşekkür ederim canım inşallah :) bi hamile kalıyım hiç beklemicem korunmucam hemen 2.yi pıtlatacam bu ne arkadaş ömrümden ömür gitti. git doktora gel eve her ay test yap eczaneden test almak ayrı bi olay zaten adamlar ben girince direkt test uzatıo rezillik yani:)

kızlar günaydın aşılamanın 12. gününde test yaptım negatif malesef. beni listede olmadı diye işaretleyebilirsin sdtiveciğim inşallah sizlerinki tutmuşturr

muhtemelen özel sigortan olduğu için o kadar uyguna gidiyorundur, bildiğim kadarıyla normal muayene ücretleri 200den fazla... ama senin koşulların avantajlıymış canım, doktorunu da sevdiysen şahane inşallah sonucu da güzel olur

kızlar günaydın aşılamanın 12. gününde test yaptım negatif malesef. beni listede olmadı diye işaretleyebilirsin sdtiveciğim inşallah sizlerinki tutmuşturr

günaydın papilcim... canım ben test bile yapmadım.. o kadar inanmışım ki tutmadığına. ben 28 martta aşılama olmuştum. bugün aşılamadan sonraki 13. gün... dünden beri adet sancılarım başladı..göğüslerim de pamuk gibi oldu gülüyorum ama tutmadı yani, kırmızılarha bugün ha yarın gelirç... ikinci tedaviye de başlamamaya karar verdim. uzunca bir ara verip tüp bebek düşünüyorum, bakalım

Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)

canım aynı şeyi düşünüyorum bende. doktorumla da eğer olmazsayı konuşmuştuk ve kendisi bir kere daha denemeliyiz dedi. dedi ama ben de ne hal kaldı, ne moral. koca bi hiçlik. doktora gidip gelmek için izin almak, o bekleşiyler çok kolay değil. yoruldum çok yoruldum hemde. ne yapacağıma karar vermiş değilim. merkeze gitmek istemiyorum onu bırak işe bile gelmek istemiyorum. ruhunu daraltmiyim senin de ama hissettiklerim böyle

Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)

canım çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir, testte bir hata yoksa büyük ihtimalle hamilesin
belirtin falan var mı bu arada? sen gidip kan ver en iyisi

benim de doktorum 1 kez daha deneyelim diyecek eminim ama 1000 lira daha düşük ihtimalli bir işleme verilir mi bilmiyorum. her gün iğne yapacağım yine, tüp beebkten çok da farkı yok ki... aşılama işlemi de transfer gibi... tüp bebeğin tek farkı yumurta toplama işlemi... maliyeti daha fazla tabi ama ben bana fiziksel ve psikolojik yükü açısından düşünüyorum. Tüp bebek daha mantıklı ve cazip geliyor. Madem tedaviyle bebek sahibi olacağım, ha aşılama ha tüp ne farkeder ki???

Ruhumu daraltmıyorsun canım hiiç öyle düşünme. Hissettiklerinin aynısını hissediyorum ben de, içim sıkılıyor... canım birşey yapmak istemiyor benim de. Bu halimiz geçecek ama biliyorum. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü olacağız. Bu süreç kolay değil. Ama hayatta tek uğraştığımız sıkıntı bu olsun. Başka dert vermesin Allah. Maddi manevi gücümüz yettikçe uğraşacağız. Rabbim inşallah birgün bize de nasip eder...

Bu ay 1 hafta yıllık izin alacağım ben, azıcık kafamı dinliyim..belki 2-3 gün biryerlere giderim 23 nisanda... Yine haberleşelim tatlım biz ilerleyen zamanlarda

evet canım ben de aynı şekilde düşünüyorum. aşılamada şans düşük ama bizim gibi çalışan kadınlar için yine zor. ve her negatifin insanın kalbinde açtığı yaralar da cabası. tabii doktor ve eşimin bunu anlamıyor. doktorlara göre gel git yapmak çok kolay, bin kağıtta yazılanları yorumlamak ilaç yazmak. zaten benim gtitiğim merkezde tüp tedavisi yok. başka bir merkez araştırmam lazım. tatil iyi gelebilir iyi düşünmüşsün. ne diyim canım, inşallah daha çok beklemeyiz bizim de bebeğimiz olur. haberleşiriz öpüyorum seni...

Kızlar selam,

3,5 Yıllık Evliyim. 1 Yıldır çocuk istiyorum. Ama olmadı . Eşimin sperm testleri yumurtalıklar, hormon testleri herşey normal , klomeni 3 ay kullandım gebelik oluşmadı . Geçen ay aşılama istedim. Oda Tutmadı. negatif aşılamadan sonra psikolojim çok bozuldu. Şimdide doktor Hsg (Rahim Filmi )çekelim diyor. Bu işlemden çok korkuyorum. Çalıştığım hastanede Anestezi ile çeklimiyormuş. Çektiren arkadaşlar nereye çektirdi ve acı hissetti mi ? Lütfen yardım edin. Birde kızlar ben tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum . Daha önce hiçbir ameliyatım , kistim ,kürtajım veya iltihapım olmadı , eğer doğuştan bir sorun yoksa tabiiii. Lütfen Yardım Kızlarrrrrr

hayırlı olsun canım inşallah tutar canım ben üniversitede yaptırdığım için ücret ödemedim
benimde bugun bat günüm inşallah olmam duanı eksik etme...

evet öyle Rabbim zamanı bilir sonuçta onun ruhuna üflemiş zamanı geldiğinde olacak inşallah bu ay hayırlı haberler alırız duanı eksik etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…