canım hayırlı olsun inşallah Rabbim umduğunu verir
klomen mi kullandın kaç yumurtan gelişmişti?
adetin 21 günü kanda progesteron değerime baktırdım işte 4o üzeri çıktı
inşallah güzel haberler veririm...sizdeki problem nedir?
saol canım teşekkkür ederim Allah razı olsun.bu gün doktora giitim haftaya perşembe ameliyat oluyorum kurtulacağm canım. eşimin son sperm değerlerinide çok iyi gördü doktor gayet iyi dedi çok sevindim:) çok şükür rabbime doktorumda olumlu konuştu moralim düzeldi biraz umut doldu içime.
bir ara keçiboynuzu pekmezi çörek otu polen ısırgan otu karışımı içmişti onun faydası oldu demek aktardan yaptırmıştım tam bile bitirmedi kavanozu tadı ağır diye kıyamadım bende ısrar etmedim ama bu akşma tekrar başlatacağım . soğan suyu ve incir kürü yapmıştım daha önce ama pek işe yaramadı sanırım kistimde küçülme falan olmadı bakalım hayırlısı inşallah şu kistim den bri kurtulayım ondan olmuyor sanırım.
sen ne yaptın canım ne kadardır bebek bekliyorsun inşallah iyi sonuçlar alırız
merak etme, o kadardan bişi olmaz, ben yumurta geliştirici iğneleri vururken de öyle oluyordu ama etkisinden çok birşey gitmiyor. güzelce çatlar yumurtaların, olumsuz düşünüp kendini etkileme hiç yok yere
ben 14 gündür kullanıyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımÇok teşekkür ederim canım kur'an kerim den okurum evet ınanç meselesi çok heyecanlıyım yarın için yine umutlu bekleyiş günleri kapıda ;-)
istersen aç çek canım hiç farketmez :) o iblis varya insanı soğutmak için herşeyi yaparbu arada kızlar, semaları tesbih çekerken çok tok karınlı olmak iyi değilmiş. makbul olan karnın aşırı tok olmamasıymış. bi internet sitesinde okumuştum. ama ben her zaman ayarını tutturamıyorum maalesef
Teşekkür ederim canımcanım yaa senin bu kadar ihlaslı olman çok hoşuma gittiözelliklede babanın hatim okumasına bayıldım inş.bu kadar pozitifken senden güzel haberi alacaz dualar kadar hiç birşey huzur vermiyor insana
merhaba arkadaşalr bu gün doktora gittim çok olumlu konuştu eşimin sperm değerlerini çok iyi gördü aşılamadaki sperm değerlerini çok iyi gördü bir müddet keçi boynuzu pekmezi çörek otu polen karışımı kullanmıştı sanırım ondan çok şükür rabbime bunu atlattık tekrar başlıcam hemen hemen. banada ilaçlara cevap veriyosun rahmin yumurtalıkların falan iyi merak etme olur dedi ağlıcam şimdi çok mutlu oldum bi sefer daha aşılama yapalım dedi bende kistim yüzünden olmuyor o zaman herşey iyiiyse madem dedim. alalım kurtulalım zaman kaybetmek istemiyorum dedim öle yapalım aşılamayı oda olmasa tüp bebek dedim tamam sen nasıl istersen öle yapalım dedi ve haftaya perşembe ameliyat günümü aldım inşallah allahın izniyle kurtulacağım bu kistten ve hamile kalacağım inanıyorumm hiç korkmuyorum ameliyat olacağıma çok sevindimm garip ama gerçek:) bence kistten olmuyor teşhisi koydum ben:) bi ameliyat olayım bebeğim olcaak inşallah. Rabbim issteyen herkese versinnn
arkadaşlar ben ankarada tobb hasstenesine gidiyorum doktorum tamer bey çok ilgili ve alakalı bir doktor dilediğiniz gib rahat konuşabileceğiniz biri ve hiç bıkmadan anlatıyor soruları cevaplıyor 10 numara tavsiye ederim . hatta benim aşılamamı muayene olarak gösterdi para verme boşuna diye sadece eşimin spermlerinin alınmasına para verdik 160 lira mı neydi yani o kadar iyi. özel aslında para koparmaya çalışır ama tamer bey harika bir doktor.bu günde para vermedim kontrole cevirdi randevumu allah razı olsun. ankarada doktor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
bu yorumunu okuyunca güldüm canım :) kızma sakın kötü amaçlı gülmedim. benim yumurtalıkların 2side çalışıyor gene bi işe yaramıyor :)) ya tek sağda oluyor yumurta yada tek soldatek sorun benim sol yumurtalığm biraz zayıf başka hiç sorun yok oda zaten çok önemli değil tek yumrtlıkla hamile kalan onca insan tanırımrabbim zamanın bilir ne desek boş işte
merhaba arkadaşalr bu gün doktora gittim çok olumlu konuştu eşimin sperm değerlerini çok iyi gördü aşılamadaki sperm değerlerini çok iyi gördü bir müddet keçi boynuzu pekmezi çörek otu polen karışımı kullanmıştı sanırım ondan çok şükür rabbime bunu atlattık tekrar başlıcam hemen hemen. banada ilaçlara cevap veriyosun rahmin yumurtalıkların falan iyi merak etme olur dedi ağlıcam şimdi çok mutlu oldum bi sefer daha aşılama yapalım dedi bende kistim yüzünden olmuyor o zaman herşey iyiiyse madem dedim. alalım kurtulalım zaman kaybetmek istemiyorum dedim öle yapalım aşılamayı oda olmasa tüp bebek dedim tamam sen nasıl istersen öle yapalım dedi ve haftaya perşembe ameliyat günümü aldım inşallah allahın izniyle kurtulacağım bu kistten ve hamile kalacağım inanıyorumm hiç korkmuyorum ameliyat olacağıma çok sevindimm garip ama gerçek:) bence kistten olmuyor teşhisi koydum ben:) bi ameliyat olayım bebeğim olcaak inşallah. Rabbim issteyen herkese versinnn
arkadaşlar ben ankarada tobb hasstenesine gidiyorum doktorum tamer bey çok ilgili ve alakalı bir doktor dilediğiniz gib rahat konuşabileceğiniz biri ve hiç bıkmadan anlatıyor soruları cevaplıyor 10 numara tavsiye ederim . hatta benim aşılamamı muayene olarak gösterdi para verme boşuna diye sadece eşimin spermlerinin alınmasına para verdik 160 lira mı neydi yani o kadar iyi. özel aslında para koparmaya çalışır ama tamer bey harika bir doktor.bu günde para vermedim kontrole cevirdi randevumu allah razı olsun. ankarada doktor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
hadi bakalım, vardır doktorun bir bildiği...
bazen böyle kararlar vermek rahatlatıyor insanı gerçekten, ameliyatın sorunsuz geçer inşallah... arkasından da hemencecik hamile kalırsın
ben de ankaradayım, ara ara doktor araştırıyorum. tobb etunun sgk anlaşması yok bildiğim kadarıyla. Normal muayenelerinize ve tahlillerinize ne kadar ödüyorsunuz?
çok sevindim canım yaa sen bu kistten sonra inş.hamilesin bak sana söylüyorum kime dediysem çıktı yanibenim oğlum 7 yaşında 2.yi 3yıldır istiyrm ama yok yok olmadı
aşılamayı oldum akşamında mantar belası yine başladı. felaket durumdayımvajinal kapsül kullanıyorum birde sirkeli suyla yıka dedi doktorum. geçen ayda aynısı olmuştu
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
istersen aç çek canım hiç farketmez :) o iblis varya insanı soğutmak için herşeyi yapargeceleri uyku tutmadığı zaman birşeyler okumaya başla hemen uyku gelir :) sabah ezanına kadar uyuyamam mesela ezan okunur nasıl uyuduğumu bile bilmem
Teşekkür ederim canımhatimden haberim yoktu, aslında babamın bildiğindende haberim yoktu tek kardeşimle anneme söylemiştim :) aşılama sonrası eve gelirken annem aradı söyledi. geçen ay tutmayınca annemde üzülüp söylemiş babama, oda hatim yapmış. bomboşum umutlu değilim ama umutsuzda değilim. geçen ay çok gergindim ne olacak diye ama bu sefer takmıyorum, bu huzurumuda okunan dualardan aldığımı biliyorum. inşallah tez zamanda hamile kalırız yavrularımızı kucağımıza alırız. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.
canım seni mutlu ve umutlu görmek benide çok mutlu etti :) benim arkadaşım 7cmlik miyomla ilk gecesinde hamile kaldı, bebek erken doğdu küvezde kaldı sonra vefat etti ama şimdi bi çocuğu daha var. Allahtan ümit kesilmez. herşey yoluna girecek ve biz bu sınavları başarıyla geçeceğiz. Rabbim yardımcın olsun geçmiş olsun şimdiden. benim doktorumda senin doktorun gibi. hiç doktora gitmiş gibi hissetmiyorum gittiğim zaman. sormadan cevaplar herşeyi.. Allah böyle doktorların sayısını çoğaltsın inşallah..
çok saol canım allah razı olsun teşekkür ederim rabbim cümlemize şifa versin dualarımızı kabul etsin.inşallah atlatacağız bunları.doktor konusında haklsın bu tür konular çok hassas doktorun ne kadar iyyise sende iyi pozitif oluyorsun
inşallah senin teşhis doğru çıkar canım :) Allah yardımcın olsun..
amin canım inşallah cümlemizin inşallah rabbim rast getirir. canım pek çok hastane gezdim en son buraya geldim ben. bu doktora geldiğimde elimde kan testi sonuçlarım vardı şu hormonları gösteren o yüzden bir daha istemedi tahlil onlara bekıp değerlendirdi. sgk ile anlaşması var mı bilmiyorum canım benim özel sağlık sigoratm var muayene ultrasonla baktı 86 lira gibi bir fark ödedim. ama doktorlar çok yardımcı oluyor yani benim aşılamam için eksta bir ücret falan almadı kılıfına uydurdu yani bu günde aynı oldu kontrol gösterdi ücret ödemedim. bir de cemil bey var onada çok iyi diyolar eşimin arkadaşı da cocuk sahibi olamıyordu cemil beye gittiler çok emnnun kaldılar ve allahın izniyle oldu bebekleri o da ücrette yardımcı olmuş kontrol falan olarak göstermişler bazı işlemleri. işte öyle canım bildiğim bu kadar şimdilik bir şey öğrenirsem yazarım yine
kızlar günaydın aşılamanın 12. gününde test yaptım negatif malesef. beni listede olmadı diye işaretleyebilirsin sdtiveciğim inşallah sizlerinki tutmuşturr
muhtemelen özel sigortan olduğu için o kadar uyguna gidiyorundur, bildiğim kadarıyla normal muayene ücretleri 200den fazla... ama senin koşulların avantajlıymış canım, doktorunu da sevdiysen şahaneinşallah sonucu da güzel olur
günaydın papilcim... canım ben test bile yapmadım.. o kadar inanmışım ki tutmadığına. ben 28 martta aşılama olmuştum. bugün aşılamadan sonraki 13. gün... dünden beri adet sancılarım başladı..göğüslerim de pamuk gibi oldugülüyorum ama tutmadı yani, kırmızılarha bugün ha yarın gelirç... ikinci tedaviye de başlamamaya karar verdim. uzunca bir ara verip tüp bebek düşünüyorum, bakalım
Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)
Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)
canım aynı şeyi düşünüyorum bende. doktorumla da eğer olmazsayı konuşmuştuk ve kendisi bir kere daha denemeliyiz dedi. dedi ama ben de ne hal kaldı, ne moral. koca bi hiçlik. doktora gidip gelmek için izin almak, o bekleşiyler çok kolay değil. yoruldum çok yoruldum hemde. ne yapacağıma karar vermiş değilim. merkeze gitmek istemiyorum onu bırak işe bile gelmek istemiyorum. ruhunu daraltmiyim senin de ama hissettiklerim böyle
canım çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir, testte bir hata yoksa büyük ihtimalle hamilesin
belirtin falan var mı bu arada? sen gidip kan ver en iyisi
benim de doktorum 1 kez daha deneyelim diyecek eminim ama 1000 lira daha düşük ihtimalli bir işleme verilir mi bilmiyorum. her gün iğne yapacağım yine, tüp beebkten çok da farkı yok ki... aşılama işlemi de transfer gibi... tüp bebeğin tek farkı yumurta toplama işlemi... maliyeti daha fazla tabi ama ben bana fiziksel ve psikolojik yükü açısından düşünüyorum. Tüp bebek daha mantıklı ve cazip geliyor. Madem tedaviyle bebek sahibi olacağım, ha aşılama ha tüp ne farkeder ki???
Ruhumu daraltmıyorsun canım hiiç öyle düşünme. Hissettiklerinin aynısını hissediyorum ben de, içim sıkılıyor... canım birşey yapmak istemiyor benim de. Bu halimiz geçecek ama biliyorum. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü olacağız. Bu süreç kolay değil. Ama hayatta tek uğraştığımız sıkıntı bu olsun. Başka dert vermesin Allah. Maddi manevi gücümüz yettikçe uğraşacağız. Rabbim inşallah birgün bize de nasip eder...
Bu ay 1 hafta yıllık izin alacağım ben, azıcık kafamı dinliyim..belki 2-3 gün biryerlere giderim 23 nisanda... Yine haberleşelim tatlım biz ilerleyen zamanlarda
canım 2 yumurta gelişmiş 21 mmlik dr çok iyi dedi eşiminde sperm yıkandıktan sonra %95 ileri hareketlilik varmış onada varikosele göre süper demişler bakalım beklemedeyiz klomenle oldu yumurtalar eğer tutmazsa bu ay diğer aya iğne ile yumurta yaparız dedi bu arada ne kadar ücret ödedidniz aşılama için
tek sorun benim sol yumurtalığm biraz zayıf başka hiç sorun yok oda zaten çok önemli değil tek yumrtlıkla hamile kalan onca insan tanırımrabbim zamanın bilir ne desek boş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?