Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SLM MİLLET nette takılmıcam kafamdan silcem diyom bir türlü olmuyo merak ediyom yeni haberleri benim aşılama yaptıralı 8gün oldu mevcut hertürlü agrılarım var ama hiç bişeylere yormuyom gün içinde unutmaya çalışıyom... herşeyin hayırlısı RABBİM ol derse olur burdan hamileyim demeyi herkese hamileyim demeyi okadar istiyorum ki birde ailem biliyo hadda erkek kardeşlerim hamileyim sanıyo sanki..... hamile olmazsam nasıl haber veririm eşim kız kardeşimyanımda onnar varken nasıl rahat aglarım bunnarı da ekstıra düşünüyorum üff çok şey düşünüyomuşum yazık bana...... tevekkül ALLAH

canım ya kıyamam sana takma kafana rabbim büyük inşallah bende aşılama tedavisi görüyorum ganol_f vuruyorum kendime stres halindeyim kendime bile belli etmemeye çalışıyorum....eşimin yanında bile ağlamamaya çalışıyorum gözlerim dolsa bahane uydurup kaçıyorum yanından....rabbim çok büyük inşallah müjdeli haber verirsin hepimiz veririz...

herkese merhaba siteye yeni üye oldum
bende 27 martta aşılama yaptırdım şuanda bekleme sürecindeyim
ama hiç bir belirtim yok
aşılama öncesi 4 yumurtam gelişmişti adetin 21 günü progesteron testi yaptım 40 çıktı
arkadaşlar sizce bu iyimi buarada bende fsh yüksekliği var(

Çok sağol canım,peki memnun musun lina'dan??Bir şey daha sormak istiyorum.Ben çok korkuyorum aşılamadan ,aşılama acı veren bir işlem mi?

eh diyelim...çooook memnunum diyemem ama memnun değilim de diyemem. doktorum sağolsun ilgileniyor, çalıştığımı bildiği için gittiğimde hiç bekletmiyor. ama lina da yoğun bir klinik, çok vakit ayıramıyorlar.

canım hiç hamileymişim gibi gelmiyor, bayağa regl olacak gibiyim. her geçen ayla aynı durumum ne yazık ki... ben de bu ay tedaviye gitmeyeceğim galiba. çok yorulmuş hissediyorum kendimi çünükü. bizimkisi de sebepsiz ya, azıcık daha dinlenesim var. aşılama yerine tüp bebek daha iyi galiba. baksana ne kadar az insan hamile kalıyor

ne kadar çok kötü haber aldık yaaa. kistlerin doğum kontrol hapıyla erimez mi acaba ya, ameliyat dediğin nasıl bir şey olacak ki? laparoskopi falan mı?

kızlar bi kötü haber de benden ( aşılamamın 10.gününde tüm umutlarım gitti maaleseff.. çok erken geldi ben de anlayamadım. sonuç:1 de 0 ;(((

ne kadar erken olmuşsun, acaba doktor iyi takip edemedi de erken mi çatladı yumurtalarınç sonrasında progestan falan kullanmış mıydın?

benim ilk aşılamamdaki belirtilerimle aynı değil bu sefer ki
açıkçası bu aşılamada hiç umudum kalmadı
belirtilerim azaldı,dün de tekrar dr.verdiği pragestron vuruldum
yani bundan sonra bi belirti olursa,iğnenin etkisi zannediyorum
hele bugün,çok gergin ve negatifim
yok diyorum kesin tutmadı...
buda beni çok yoruyor

bende 30martta yaptırdım ve gün geçtikçe dahada umutsuzlaşıyorum

geçen aşılamamda düşük yaptım ve ozaman gögüs uçlarım sivrildi ve çok acıyordu
midem çokkk bulanıyordu,sürekli uyuyordum..

bunları yaşamıyorum

inşallah ümitvar olalım hem bak bir kez gebe kalmışsın demek ki gebe kalabiliyorsun
inşallah bu defada bebeğin sana tutunur düşüğün nedenini öğrendin mi?

inşallah ümitvar olalım hem bak bir kez gebe kalmışsın demek ki gebe kalabiliyorsun
inşallah bu defada bebeğin sana tutunur düşüğün nedenini öğrendin mi?

hayır öğrenemedim..
sağlıksız gebelikler düşer dediler,sağlıklı olsaydı düşmezmiş
inandım mı? hayır :44:

progesteron testi yaptın mı?
dediğin gibi sağlıksız bebekler düşer birde progesteron düşüklüğü varsa düşer diye biliyorum

hayır yaptırmadım çünkü düşükten 5 gün önce progesteron iğnesi yapılmıştı,
bebek varsa tutunsun diye

2.aşılamam içinde , dün yaptırdım ovitrelleyi

kızlar mrb. bugün dr kontrolüm vardı. 700mg gonal kullandım. 2 tane 18mm yumurtam var. sağda ve solda. onların yanında da biraz daha küçük 3er yumurtam var. yarın ovitrelle yaptır dedi, 11.00'da. ama ben iş yerinde olacağım. 13.00 gibi yaptırsam olur mu acaba. dr olur dedi ama çok da gecikme dedi. kendim de yapamam iğneyi.

aynen canım hatta diğer ay aşılama yaptırmayı düşünmüyorum direk tüp bebek ama hemen değil belki mayısta gerçi zaman ne gösterir bilmiyorum...haberleşiriz...

oh oh ne güzel 2 yumoş 2 saatten bişi olmaz bence, ama neden kendin yapamıyorsun ki? o iğne incecik ve göbekten çoook kolay yapılıyor. elinle göbeğini tutunca hiç bişi hissetmiyorsun. ben ki kan aldırmaktan iğneden ödüm kopar, bu çatlatma iğnesini çok kolay yapmıştım... yine sen bilirsin tabi ama ben tecrübemi paylaşıyım dedim.

aynen canım hatta diğer ay aşılama yaptırmayı düşünmüyorum direk tüp bebek ama hemen değil belki mayısta gerçi zaman ne gösterir bilmiyorum...haberleşiriz...

ya leylacım, biraz da bunaldım bebek peşinde koşmaktan. eşim ara vermek istemiyor, yapalım aşılama diyor ama ben yoruldum. bizimki sebepsiz çünkü, neye karşı mücadele verdiğimi bilmiyorum ki... sanki ara versem, zaman tanısam bebek gelirmiş gibi geliyor. gelmezse de tüp bebek daha kesin yöntemmiş gibi hissediyorum. onu da ancak yıllık iznimde yaptırabilirim.

ama tabi şimdi regl olacağım diye bu psikolojiye de girmiş olabilirim, reglim bitince neden tedaviye başlamadım diye pişman olur muyum diye korkmuyor da değilim. çünkü etrafım hamilelerle dolu... bir an önce onlar gibi olmak istiyorum ben de...

ya biraz cesaretimi topladım sanki biraz. en azından bi denerim ya. yapamazsam ozaman izin alır hastaneye giderim.

bu arada iğnenin uç kısmında biraz hava kabarcığı var. onu çıkarmalıyım değil mi. epey bir boşluk var çünkü. nasıl çıkaracağım onu?

canım belli olmuyor ben aralıkta aşılama olmuştum 2-3 kişi hamile kaldı ama benim olmadınasip yokmuş.senin problemin ne çok ümitsizsin yaa üzüldüm

canım benim hem adet düzensizliğim var hemde yumurtlarım yavaş büyüyor nerdeyse 2ayda bir adet oluyorum bir de çikolata kisttim var sağ ve solda soldaki baya büyük ve büyüme eğilimli en son 8 cm 'di. doktorum alınması lazım demişti laparoskopi ile alacak sanırım bu ay aldıracağım kesin dönüşü yok ondan olmuyor belkide eşimde de biraz spermlerde hereket problemi var ilaç iğne falan kullandı ama pek de işe yaramadı sanırım yarın kontrolüm var ameliyat günü almaya çalışacağım bir an önce kurtulayım istiyorum .ameliyattan sonra bir iki ay daha deneyeyeceğim olmasa tüp bebeğe geçmek istiyorum inşallah o tutar başka şansımız kalmıyor yoksa. çok üzgünüm çok da konuştum öle işte canım sinir bozucu yani her şey üst üste geliyor. inşallah senin tedavin başarılı olur canım allah yardım etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…