Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bencede hemen kistini aldır sonrasında eşine mutlaka keçi boynuzu içir çok faydası oluyor sende incir kürü yap aşılama olacaksanda bunları mutlaka yap ALLAHTAN ümidini kesme hiç beklemediğin bi anda verir rabbim daha evleneli 1 yıl olmuş inş.olur sen pozitif ol lütfen

ne kadar erken olmuşsun, acaba doktor iyi takip edemedi de erken mi çatladı yumurtalarınç sonrasında progestan falan kullanmış mıydın?[/QUOTE]

10 civarı yumurta var demişti ve en büyük olanı için çatlatma iğnesi yapılmıştı.ben de anlayamadım neden bu kadar erken olduğunu.. ben de hafta sonuna doğru gelecek diye şehir dışına çıktım birde.normalde yarın 2.aşılama için doktora gitmem gerekiyor.onada başlayamayacağım.mecburen ara vermiş olucaz sanırım.sen nasılsın,aynı gün yaptırmıştık aşılamayı,var mı bi gelişme??

o test nasıl yapılıyor ki? aşılamadan sonraki 14.gün kan testi yapılıyor o net sonuç veriyor canım.o belirtilere falanda hiç takılma bende sancı oldu,aşılamadan dr çok ümitliydi ama olmadı..sen biraz rahat ol kendini başka şeylere vermeye çalış inş.güzel haberleri bizle paylaşırsın:16

bende saat 7.30 itibariyle evde idrar testi yaptım veeeeeeee sonuçççç kocaman bi NEGATİFFFFFF hala relg olmayı bekliyorum sanırım sırada 2. aşılama inşallah sizin aşılamanız tutmuştur görüşürüz

bende 3 gün önce yaptırdım ilk aşılamamı inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz kızlar bende polikistik over var eşimdede varikosel ameliyat oldu sonuçlarına göre iyi demişti dr 2 senelik evliyiz 2 senedir ilaçlarla mücadele ettim dr fazla oyalanmayalım aşılama yapalım demişti

adetin 21 günü kanda progesteron değerime baktırdım işte 4o üzeri çıktı
inşallah güzel haberler veririm...sizdeki problem nedir?

bende 3 gün önce yaptırdım ilk aşılamamı inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz kızlar bende polikistik over var eşimdede varikosel ameliyat oldu sonuçlarına göre iyi demişti dr 2 senelik evliyiz 2 senedir ilaçlarla mücadele ettim dr fazla oyalanmayalım aşılama yapalım demişti

canım hayırlı olsun inşallah Rabbim umduğunu verir
klomen mi kullandın kaç yumurtan gelişmişti?

bu arada iğnenin uç kısmında biraz hava kabarcığı var. onu çıkarmalıyım değil mi. epey bir boşluk var çünkü. nasıl çıkaracağım onu?

arkasından hafifçe bastırarak, ilacın iğne ucuna gelmesini sağlamıştım ben, sonrada vurmuştum. youtube da bile vidyolar var uygulama için, izleyebilirsin istersen

hımm eğer devamlı da büyüyorsa aldır kurtul derim ama yine de sen bilirsin tabi canım. çok geçmiş olsun...

yine mi negatiff benim de 12. günüm bugün, progestanım bitmişti dün, bugün hafif adet ağrım başladı. herhalde 1-2 güne gelirler. acaba yeni tedaviye başlasam mı bilemedim ben de

kocaman bi OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF çekesim var suan işteyim ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum

Umarım kırmızılar sana uğramaz aslına bakarsan ben daha adet bile olamadım test yaptım sadece negatif progestan kullanıyorum onun etkisi varmı acaba bilemedim

Umarım kırmızılar sana uğramaz aslına bakarsan ben daha adet bile olamadım test yaptım sadece negatif progestan kullanıyorum onun etkisi varmı acaba bilemedim

10 gün kullandım ben progestanı, senin kaçıncı günün... onu bırakmadan da adetin başlamayabilir

arkasından hafifçe bastırarak, ilacın iğne ucuna gelmesini sağlamıştım ben, sonrada vurmuştum. youtube da bile vidyolar var uygulama için, izleyebilirsin istersen
ya ben bugün ovitrelle vurdum kendime ama havasını çıkardıktan sonra batırdım, 1 damla dışına çıktı batırdığım yerden. yanlış bir şey mi yaptım acaba. zaten iğnedeki ilacın hepsini verince bile uç kıusmında 1-2 damla ilaç kalıyor. biraz eksik vurulmuş oldum 2-3 damla. inşallah etkisi azalmaz :18:

ben 14 gündür kullanıyorum

doktorun bırak demedi mi sana? bana 10 gün kullan bırak dedi canım ya...

merak etme, o kadardan bişi olmaz, ben yumurta geliştirici iğneleri vururken de öyle oluyordu ama etkisinden çok birşey gitmiyor. güzelce çatlar yumurtaların, olumsuz düşünüp kendini etkileme hiç yok yere

merhaba arkadaşalr bu gün doktora gittim çok olumlu konuştu eşimin sperm değerlerini çok iyi gördü aşılamadaki sperm değerlerini çok iyi gördü bir müddet keçi boynuzu pekmezi çörek otu polen karışımı kullanmıştı sanırım ondan çok şükür rabbime bunu atlattık tekrar başlıcam hemen hemen. banada ilaçlara cevap veriyosun rahmin yumurtalıkların falan iyi merak etme olur dedi ağlıcam şimdi çok mutlu oldum bi sefer daha aşılama yapalım dedi bende kistim yüzünden olmuyor o zaman herşey iyiiyse madem dedim. alalım kurtulalım zaman kaybetmek istemiyorum dedim öle yapalım aşılamayı oda olmasa tüp bebek dedim tamam sen nasıl istersen öle yapalım dedi ve haftaya perşembe ameliyat günümü aldım inşallah allahın izniyle kurtulacağım bu kistten ve hamile kalacağım inanıyorumm hiç korkmuyorum ameliyat olacağıma çok sevindimm garip ama gerçek:) bence kistten olmuyor teşhisi koydum ben:) bi ameliyat olayım bebeğim olcaak inşallah. Rabbim issteyen herkese versinnn

arkadaşlar ben ankarada tobb hasstenesine gidiyorum doktorum tamer bey çok ilgili ve alakalı bir doktor dilediğiniz gib rahat konuşabileceğiniz biri ve hiç bıkmadan anlatıyor soruları cevaplıyor 10 numara tavsiye ederim . hatta benim aşılamamı muayene olarak gösterdi para verme boşuna diye sadece eşimin spermlerinin alınmasına para verdik 160 lira mı neydi yani o kadar iyi. özel aslında para koparmaya çalışır ama tamer bey harika bir doktor.bu günde para vermedim kontrole cevirdi randevumu allah razı olsun. ankarada doktor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

canım bişey olmaz merak etme ama iğneyi yaptıktan sonra hemen çekmedim biraz tuttum 5 saniye faln hiç çıkmadı dışarı sende öle yap hemen çekme iğneyi bir kaç saniye beklet

saol canım teşekkkür ederim Allah razı olsun.bu gün doktora giitim haftaya perşembe ameliyat oluyorum kurtulacağm canım. eşimin son sperm değerlerinide çok iyi gördü doktor gayet iyi dedi çok sevindim:) çok şükür rabbime doktorumda olumlu konuştu moralim düzeldi biraz umut doldu içime.
bir ara keçiboynuzu pekmezi çörek otu polen ısırgan otu karışımı içmişti onun faydası oldu demek aktardan yaptırmıştım tam bile bitirmedi kavanozu tadı ağır diye kıyamadım bende ısrar etmedim ama bu akşma tekrar başlatacağım . soğan suyu ve incir kürü yapmıştım daha önce ama pek işe yaramadı sanırım kistimde küçülme falan olmadı bakalım hayırlısı inşallah şu kistim den bri kurtulayım ondan olmuyor sanırım.

sen ne yaptın canım ne kadardır bebek bekliyorsun inşallah iyi sonuçlar alırız

biraz önce doktorumu aradım hasta olmadığımı test yaptığımı sonucun negatif olduğunu söyledim 3-4 gün daha beklememi progestana devam etmemi söyledi

hadi bakalım, vardır doktorun bir bildiği...

bazen böyle kararlar vermek rahatlatıyor insanı gerçekten, ameliyatın sorunsuz geçer inşallah... arkasından da hemencecik hamile kalırsın

ben de ankaradayım, ara ara doktor araştırıyorum. tobb etunun sgk anlaşması yok bildiğim kadarıyla. Normal muayenelerinize ve tahlillerinize ne kadar ödüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…