canım benim hem adet düzensizliğim var hemde yumurtlarım yavaş büyüyor nerdeyse 2ayda bir adet oluyorum bir de çikolata kisttim var sağ ve solda soldaki baya büyük ve büyüme eğilimli en son 8 cm 'di. doktorum alınması lazım demişti laparoskopi ile alacak sanırım bu ay aldıracağım kesin dönüşü yok ondan olmuyor belkideeşimde de biraz spermlerde hereket problemi var ilaç iğne falan kullandı ama pek de işe yaramadı sanırım yarın kontrolüm var ameliyat günü almaya çalışacağım bir an önce kurtulayım istiyorum .ameliyattan sonra bir iki ay daha deneyeyeceğim olmasa tüp bebeğe geçmek istiyorum inşallah o tutar başka şansımız kalmıyor yoksa. çok üzgünüm çok da konuştum öle işte canım sinir bozucu yani her şey üst üste geliyor. inşallah senin tedavin başarılı olur canım allah yardım etsin herkese
herkese merhaba siteye yeni üye oldum
bende 27 martta aşılama yaptırdım şuanda bekleme sürecindeyim
ama hiç bir belirtim yok
aşılama öncesi 4 yumurtam gelişmişti adetin 21 günü progesteron testi yaptım 40 çıktı
arkadaşlar sizce bu iyimi buarada bende fsh yüksekliği var(
o test nasıl yapılıyor ki? aşılamadan sonraki 14.gün kan testi yapılıyor o net sonuç veriyor canım.o belirtilere falanda hiç takılma bende sancı oldu,aşılamadan dr çok ümitliydi ama olmadı..sen biraz rahat ol kendini başka şeylere vermeye çalış inş.güzel haberleri bizle paylaşırsın:16
bende 3 gün önce yaptırdım ilk aşılamamı inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz kızlar bende polikistik over var eşimdede varikosel ameliyat oldu sonuçlarına göre iyi demişti dr 2 senelik evliyiz 2 senedir ilaçlarla mücadele ettim dr fazla oyalanmayalım aşılama yapalım demişti
bu arada iğnenin uç kısmında biraz hava kabarcığı var. onu çıkarmalıyım değil mi. epey bir boşluk var çünkü. nasıl çıkaracağım onu?
evet canım laparoskopi ile alacak benim zaten adet düzensizliği falan da var birde baya büyük kistim 8 cmdoktor ultrasonla bir bakıo kocaman kistim çıkıyor ben bile görebliyorum doktorum bak diyo nur topu ggibi bir kistin var diyo gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum bu da kader diyorum demek çilemiz buymuş.. herkese bol şans arkadaşalr rabbim inşallah istyen dileyen herkse verir
bende saat 7.30 itibariyle evde idrar testi yaptım veeeeeeee sonuçççç kocaman bi NEGATİFFFFFF hala relg olmayı bekliyorum sanırım sırada 2. aşılama inşallah sizin aşılamanız tutmuştur görüşürüz
arkasından hafifçe bastırarak, ilacın iğne ucuna gelmesini sağlamıştım ben, sonrada vurmuştum. youtube da bile vidyolar var uygulama için, izleyebilirsin istersen
hımm eğer devamlı da büyüyorsa aldır kurtul derim ama yine de sen bilirsin tabi canım. çok geçmiş olsun...
yine mi negatiffbenim de 12. günüm bugün, progestanım bitmişti dün, bugün hafif adet ağrım başladı. herhalde 1-2 güne gelirler. acaba yeni tedaviye başlasam mı bilemedim ben de
arkasından hafifçe bastırarak, ilacın iğne ucuna gelmesini sağlamıştım ben, sonrada vurmuştum. youtube da bile vidyolar var uygulama için, izleyebilirsin istersen
hımm eğer devamlı da büyüyorsa aldır kurtul derim ama yine de sen bilirsin tabi canım. çok geçmiş olsun...
yine mi negatiffbenim de 12. günüm bugün, progestanım bitmişti dün, bugün hafif adet ağrım başladı. herhalde 1-2 güne gelirler. acaba yeni tedaviye başlasam mı bilemedim ben de
Umarım kırmızılar sana uğramaz aslına bakarsan ben daha adet bile olamadım test yaptım sadece negatif progestan kullanıyorum onun etkisi varmı acaba bilemedim
10 gün kullandım ben progestanı, senin kaçıncı günün... onu bırakmadan da adetin başlamayabilir
ya ben bugün ovitrelle vurdum kendime ama havasını çıkardıktan sonra batırdım, 1 damla dışına çıktı batırdığım yerden. yanlış bir şey mi yaptım acaba. zaten iğnedeki ilacın hepsini verince bile uç kıusmında 1-2 damla ilaç kalıyor. biraz eksik vurulmuş oldum 2-3 damla. inşallah etkisi azalmaz :18:arkasından hafifçe bastırarak, ilacın iğne ucuna gelmesini sağlamıştım ben, sonrada vurmuştum. youtube da bile vidyolar var uygulama için, izleyebilirsin istersen
ben 14 gündür kullanıyorum
ya ben bugün ovitrelle vurdum kendime ama havasını çıkardıktan sonra batırdım, 1 damla dışına çıktı batırdığım yerden. yanlış bir şey mi yaptım acaba. zaten iğnedeki ilacın hepsini verince bile uç kıusmında 1-2 damla ilaç kalıyor. biraz eksik vurulmuş oldum 2-3 damla. inşallah etkisi azalmaz :18:
ben 14 gündür kullanıyorum
ya ben bugün ovitrelle vurdum kendime ama havasını çıkardıktan sonra batırdım, 1 damla dışına çıktı batırdığım yerden. yanlış bir şey mi yaptım acaba. zaten iğnedeki ilacın hepsini verince bile uç kıusmında 1-2 damla ilaç kalıyor. biraz eksik vurulmuş oldum 2-3 damla. inşallah etkisi azalmaz :18:
canım bencede hemen kistini aldır sonrasında eşine mutlaka keçi boynuzu içir çok faydası oluyor sende incir kürü yap aşılama olacaksanda bunları mutlaka yap ALLAHTAN ümidini kesme hiç beklemediğin bi anda verir rabbimdaha evleneli 1 yıl olmuş inş.olur sen pozitif ol lütfen
biraz önce doktorumu aradım hasta olmadığımı test yaptığımı sonucun negatif olduğunu söyledim 3-4 gün daha beklememi progestana devam etmemi söyledi
merhaba arkadaşalr bu gün doktora gittim çok olumlu konuştu eşimin sperm değerlerini çok iyi gördü aşılamadaki sperm değerlerini çok iyi gördü bir müddet keçi boynuzu pekmezi çörek otu polen karışımı kullanmıştı sanırım ondan çok şükür rabbime bunu atlattık tekrar başlıcam hemen hemen. banada ilaçlara cevap veriyosun rahmin yumurtalıkların falan iyi merak etme olur dedi ağlıcam şimdi çok mutlu oldum bi sefer daha aşılama yapalım dedi bende kistim yüzünden olmuyor o zaman herşey iyiiyse madem dedim. alalım kurtulalım zaman kaybetmek istemiyorum dedim öle yapalım aşılamayı oda olmasa tüp bebek dedim tamam sen nasıl istersen öle yapalım dedi ve haftaya perşembe ameliyat günümü aldım inşallah allahın izniyle kurtulacağım bu kistten ve hamile kalacağım inanıyorumm hiç korkmuyorum ameliyat olacağıma çok sevindimm garip ama gerçek:) bence kistten olmuyor teşhisi koydum ben:) bi ameliyat olayım bebeğim olcaak inşallah. Rabbim issteyen herkese versinnn
arkadaşlar ben ankarada tobb hasstenesine gidiyorum doktorum tamer bey çok ilgili ve alakalı bir doktor dilediğiniz gib rahat konuşabileceğiniz biri ve hiç bıkmadan anlatıyor soruları cevaplıyor 10 numara tavsiye ederim . hatta benim aşılamamı muayene olarak gösterdi para verme boşuna diye sadece eşimin spermlerinin alınmasına para verdik 160 lira mı neydi yani o kadar iyi. özel aslında para koparmaya çalışır ama tamer bey harika bir doktor.bu günde para vermedim kontrole cevirdi randevumu allah razı olsun. ankarada doktor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?