öncelikle moralmen iyi olmamız lazım,helede kafamızdan her sorunu atmamız lazım özelliklede ne oldu acaba,ne olucak,tuttumu,tutmadımı fobisini bırakalım.
aşılama olan arkadaşlar inşallah bebişiniz sizinledir,bende sdtive ile aynı zamanlarda aşılama olucaz inşallah sizden güzel haberleri alırız sonrasındada bizler,bakalım bakim bu topiğin ilk hamilesi kim olucak?
bu arada size bişey sorucam mart ayında 3.aşılamamı olucam dr um bana iğne kullanıcamı söyledi bu iğneler göbekten mi yoksa kalçadan mı yapılıyor,diğer aşılamalarımda klomen olark serephone kullanmıştım iğne olarakta ovitrelle kullandım,galiba menegon,puregon iğnelerinden yazıcak,bunlar nasıl yapılıyo?
buğün idrar testi yapsaydın keşke,yarın bi test yap bakalım,inşallah güzel haberle dönersin bize.
bu arada eğer 3.aşılamam da bu ay tutmazsa laparaskopi ve histeraskopi olucam bunlarda bişey çıkmazsa tüp bebek düşünüyoruz,seninki nasıl oldu,ne kadar sürdü biraz korkuyorum bu ameliyatlardan,karından 3-4 tane delik açılması felan tırsıyorum :)))
hadi yaa bende panik atak var diğer aşılamalarımda göbekten yapmıştım ovitrelle ama ne hallerle yapmıştım elim titreye titreye:))hayırlısı bakalım canım dr bu ay rapor çıkarıcaz demişti adet olunca 1.gün çıkar heralde bide bu iğneler adetin kaçıncı günü kullanılmaya başlıyo ona göre rapor çıkarırdım.
sen şimdi hangi aşamadasın?ne durumdasın?
canımmmmmmmm nerdesin sen ya o kadar mesaj yazdım sana,ya ben görmedim yada sen görmedin bende hain unuttu beni dedim :)))
verdiğin bilğiler için saol canım,bakalım bat ı bekliyorum bu ayın 15-16 sı hemende aşılamaya başlıcaz bu 3.aşılamam dğer aşılamalarda sadece serephone ve ovitrelle kullandım bu aşılamada rapor çıkarıcanı ve farklı iğne kullanıcamı söyledi bende sizlere danışayım dedim,hayırlısı olsun.
sen ne yapıyosun,nasılsın?ne durumdasın?
Merhaba kızlar, ben de Şubat'ta yaptırdım aşılama. dün 12. gündü, negatif 4,68( Mart'ta yine düşünüyorum. ikinci aşılamamdı. sizce çok mu aceleci davranıyorum?? Biraz beklesem mi ki?
ayy canım görmedim demek ki ilk aşlamadan sonra girmedim ki hiç aşılama topiklerine yine de çok girme istemiyorum aslında şu aşamada olmasa da aşılamadna sınra çok aşlamayla ilgili konuşmak odaklanmak istemiyorum. Serephone hiç bilmiyorum gonal f veya puregon duydum ama benim dr her iki aşılamam için gonal f yazdı hep. Ben napıyım işte canım bir ay dr tavsiyesiyle ara vermiştik bir ayda annemin gelmesine denk geldi annem varken stres olurum o stres olur diye erteledi iki ay ara vermiş oldum regl olunca yine başladım salı günü iğnelere işte dün kontrolüm vardı iyiymiş yumurta gelişimi zaten yumurtlama akıntılarım gelmeye başladı geçen seferde böyle erkenden gelmeye başlamıştı büyüdükçe geliyor işte. İkinci kutuya başladım dün salı günü kontrole gidicem yine işte sanırım cuma-cumartesi olur aşılama gibi geeliyor bana. Ama umudun var mı dersen pek yok açıkçası yine de belli olmaz. Ben aklımda kalmasın tutar mıydı acaba demiyim diye 2. aşılamayı yaptırıyorum daha çok. 3. aşılama yaptırmam bu tutmazsa yazık çünkü ona vereceğim parayı tüpe eklerim. İşte böyle canım seninde hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuç alırsın..
canım 4i68 çok negatif diye yorumlanacak bir sonuç değil bence mesela 5 ve üzeri gebelik sayılıyor belki ancak yükselmeye başlamıştır bekle bakalım regl olmazsan birkaç gün sonra tekrarla kan testini inşallah tutmuştır canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?