Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız topik başkanı bize bi tablo hazırlasana aşılama tarihi sonucu,yaş,evlilik süresi felan en azında aşılama olunan günlerde dua ederiz nasıl fikir?hatta başka bi tablo daha yap onada dua toplayalım ne dersin?aşılama yapılacak gün bi dua belirleriz.........

sana iğne verecek canım bazısı kalçadan yapılıyor bazısı göbekten ben gonal f vuruluyorum 1. aşılamada da onu kullanıştım göbekten vuruyorum. Dr muayene ediyor dozu söylyor rapor çıartıyor ben 2 kutu iğne bir de çatlşatma iğnesi aldım ama rapor 2 kutuyu karşılıyor 3. kutu gerekirse raporsuz alıyorsun. Bana gerekmişti. Dr söylediği dozu ayarlıyorsun zaten kullanma talimayı var iğnenin istersen ilkini hastanede yaptrabilirsin dozunu ayarlayıp vuryorsun hazır iğne yani. Uçları var onları akıyorsun iğneyi yani ucuna ayarlayıp vuruyorsun ejekte ediyorsun bu kadar sonra seni kontrole çağırıyor yumurtalar gelişince çatlatma iğneni vuruyorsun yine gbekten ve 36 saat sonra da aşılama oluyor işte korkam iğneler çok ince can yakmıyor.

Merhaba arkadaşlarım. Bende cikolata kisti ve başarılı laparoskopi ameliyati sonrası bu ay ilk kez aşılama oldum. Daha doğrusu subatin 20 sinde oldum ama mart ayında bekleyen biri olarak buraya yazdım :) benim sol tüpüm yok ama yumurtalar sağda oluştu şükür iki tane. bugün 12. Gün bitiyor. Adet agrisi ve sıkıntısı var o beni biraz korkutuyor. Göğüsler de agri sizi yok. Progestan içtiğim için belirti takip edemiyorum çünkü hamilelikle ilgili bütün belirtiler yan etkisinde var. Test yapamiyorum korkudan bu hissi iyi bilirsiniz. Hayırlısı hakkımızda...

canımmmmmmmm nerdesin sen ya o kadar mesaj yazdım sana,ya ben görmedim yada sen görmedin bende hain unuttu beni dedim :)))

verdiğin bilğiler için saol canım,bakalım bat ı bekliyorum bu ayın 15-16 sı hemende aşılamaya başlıcaz bu 3.aşılamam dğer aşılamalarda sadece serephone ve ovitrelle kullandım bu aşılamada rapor çıkarıcanı ve farklı iğne kullanıcamı söyledi bende sizlere danışayım dedim,hayırlısı olsun.

sen ne yapıyosun,nasılsın?ne durumdasın?

buğün idrar testi yapsaydın keşke,yarın bi test yap bakalım,inşallah güzel haberle dönersin bize.

bu arada eğer 3.aşılamam da bu ay tutmazsa laparaskopi ve histeraskopi olucam bunlarda bişey çıkmazsa tüp bebek düşünüyoruz,seninki nasıl oldu,ne kadar sürdü biraz korkuyorum bu ameliyatlardan,karından 3-4 tane delik açılması felan tırsıyorum :)))

Korkuyorum test yapmaya yapamıyorum bekleyeyim diyorum adet olmuş olurum iki kere hayal kırıklığı olmaz :)
Laparoskopi mevzusuna gelince bişey yoksa zaten tek delikle bakarlar kapatırlar cerrahi müdehale gerekirse diğer iki delik açılıyor. Benim ameliyat biraz ağır geçti hastaligimdan ötürü uzunda sürdü ama yinede 1 haftada tamamen ayağa kalktım biraz sancı oluyor sadece. Belki sende daha kısa sürer.Ama ne olduğundan emin oluyorsun bu güzel bişey. Laparoskopi olmadan tüp bebek yapma derim. Benim dr bi sıkıntı varsa zaten engel olacak asilamayada demişti.

Merhaba kızlar, ben de Şubat'ta yaptırdım aşılama. dün 12. gündü, negatif 4,68 ( Mart'ta yine düşünüyorum. ikinci aşılamamdı. sizce çok mu aceleci davranıyorum?? Biraz beklesem mi ki?

Kızlar benimde rahim filmimde sol tüpümde yapışıklık var dedi doktor. Testleri tekrar yaptırdıktan sonra mart ayında aşılama veya tüp bebeğe karar verecek. İnaşallah nisana hamile olarak girerim.

canım ben iğneyi adetin 4. günü kullanmaya başladım 10 tane vurdum. şimdi aşılamam oldu 6. gündeyim bekliyorum sonum ne olacak inşallah tutmuştur ben 1,5 yıldır istiyorum ama olmadı inşallah aşılamayla olur

selam kızlar bende ilk aşılamada hüsrana ugradım 2.aşılamamı yaptrcam inş bu kez olur ... ilki tutmayınca ikinicisde olmucak gibi geliyor ... allah yardmıcımız olsun ..

ayy canım görmedim demek ki ilk aşlamadan sonra girmedim ki hiç aşılama topiklerine yine de çok girme istemiyorum aslında şu aşamada olmasa da aşılamadna sınra çok aşlamayla ilgili konuşmak odaklanmak istemiyorum. Serephone hiç bilmiyorum gonal f veya puregon duydum ama benim dr her iki aşılamam için gonal f yazdı hep. Ben napıyım işte canım bir ay dr tavsiyesiyle ara vermiştik bir ayda annemin gelmesine denk geldi annem varken stres olurum o stres olur diye erteledi iki ay ara vermiş oldum regl olunca yine başladım salı günü iğnelere işte dün kontrolüm vardı iyiymiş yumurta gelişimi zaten yumurtlama akıntılarım gelmeye başladı geçen seferde böyle erkenden gelmeye başlamıştı büyüdükçe geliyor işte. İkinci kutuya başladım dün salı günü kontrole gidicem yine işte sanırım cuma-cumartesi olur aşılama gibi geeliyor bana. Ama umudun var mı dersen pek yok açıkçası yine de belli olmaz. Ben aklımda kalmasın tutar mıydı acaba demiyim diye 2. aşılamayı yaptırıyorum daha çok. 3. aşılama yaptırmam bu tutmazsa yazık çünkü ona vereceğim parayı tüpe eklerim. İşte böyle canım seninde hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuç alırsın..

Merhaba kızlar, ben de Şubat'ta yaptırdım aşılama. dün 12. gündü, negatif 4,68 ( Mart'ta yine düşünüyorum. ikinci aşılamamdı. sizce çok mu aceleci davranıyorum?? Biraz beklesem mi ki?

canım 4i68 çok negatif diye yorumlanacak bir sonuç değil bence mesela 5 ve üzeri gebelik sayılıyor belki ancak yükselmeye başlamıştır bekle bakalım regl olmazsan birkaç gün sonra tekrarla kan testini inşallah tutmuştır canımm..

arkadaşlar bu aşılamanın yüzdesi nedir acaba ya?

selam aleyküm sevgili dostlar.kadınlar kulübünü yıllardır takip ediyorum.bebeğim olmuyor 34 yaşındayım...2.5 yıllık evliyim...2 yıldır korunmuyorum.1 martta aşılama yaptırdım.çoook zor bir bekleyiş.karnım şişti sankim gazım var.bakalım mevlam neyler.dua edin bana .mü'minin mü'mine duası kabul olurmuş.aşılama olurken elimi karnıma koydum.doktor kevser süresini oku dedi.ya haalik,ya şaafi,ya mucip,ya vaaris ismi şeriflerini çok çektim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.zor bir imtihan.kolaylıkla başarmayı nasip eylesin yüce mevla..

ama şuan kendi kendini yiyosun,için rahat değil en azından test yapsan rahatlarsın ne olup olmadığını anlarsın.bence hiç bekleme canım biran evvel yap ve içini rahatlat,haberini bekliyorum

aynen öyle düşünüyorum canım eğer bu aşılamam tutmazsa o ameliyatları olucam ondan sonra tüp bebek yaptırıcaz.hayırlısı bakalım...dua ve muhabbetle...

ne demek canım elbette dua ederiz,inşallah hayırlısıyla tutar canım,hepimizin derdi ortak,bende bu ay 3.aşılamamı olucam 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım,bende ve eşimde bi sorun yok sebebsiz infertilite yani,hayırlısı olsun bu ay aynı zamanda btç kürü yapıyorum yarın son gün inşallah işe yarar,sende denesene

olsun görmemen çok normal,aşılama topiğine girmediğinden,canım dualrımdasın,inşallah 3.ye gerek kalmadan bu tutar genelde 2.aşılamalar tutuyo diyolar,benimki tutmamıştı inşallah seninki tutar ben daha olmadım canım adeti bekliyorum daha 12 gün var bat a bu ayın son haftasında olurum büyük bi ihtimalle aşılamamı.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bakalım bu topiğin ilk hamişi kim olucak? :)))

keşke sende btç kürü yapsaydın yumurtlamaya ve çatlamasına birebir diyolar benim yarın son gün bitiyo kür.

bilmiyorum canım şuan beklemedeyim rapor çıktıktan sonra görücem hangi iğneleri yazıcanı o gün bi gelsin anlatırım paylaşırım inşallah,

sende artık kafandan istersen atabiliyosun söylim sana,ban ben ne yaptım baktım ben hariç herkes benim avukatlığımı yapıyo,mesala birisi bana varmı bebek dediğinde yanımda kim varsa yok daha düşünmüyolar felan diyo,bende dedim ki ya benim yerime düşünenler var,yorum yapanlar var boşver dedim kendime :))) şuan çok rahatım:)) sende dene boşver de yaa

haftaya inşallah bu topiğin ilk hamişi sen olursun canım :)))
hepinize ayrı ayrı dua edicem umarım bebişler bizimledir.......

canım laparaskopi yaptırsana maliyetide düşük bi ameliyat yapışıklık açılır,bende 3.aşılamamı yaptırıcam bu ay tutmazsa laparaskopi olucam

canım bence yarın adet olmassan kan testini bi daha yenile derim,çünkü bu değerin artabilir inşallahta artar canımiumarım bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…