merhaba kelam, sen sanki Sabredenler kulubüne de geliyordun değil mi, yanlış mı hatırlıyorum yoksa? inşallah aşılaman pozitif sonuçlanır canım yaaa, bizim de size yakın, 14 ay falan oldu galiba. bir aksilik olmazsa mart adetimde, ki 15 mart gibi bekliyorum, aşılama tedavisine başlayacağız. hasretimiz biter inşallah
canım bünyeden bünyeye değiştiği için ilaçlar farklı oluyo benim 2 aşılamam dada yumoşlarım iyi geliştiği için klomen olarak sadece serephone kulandım adetin 3.günü başlıyodum ben gün sabaj akşam kullanıyodum kontrole gittiğimde iğnemi yazıyodu ovitrelle kullandım 36 saat sonrada aşılamamı oluyodum,3.aşılamam da serephone yerine iğne yazıcanı ve rapor çıkarıcanı söyledi bakalım o günler geldiğinde buraya yazarız sende yazar yorum yaparız inşallah..
doğru hatırlıyorsun canım bi ara hep sohbetlerdeydim ama bebek düşünmeyeyim diyo kaç defa totem yaptım ara verdim aklımdan çıkmadı ara ara girdim ama sabredenler kulübü eskisi gibi değil pek tenha herkesler çekilmişinşallah bebişlerimize bu yıl içinde kavuşuruz inşallah aşılamaya kalmadan hamiş olduğunu öğrenirsin
evet o topik eskisi gibi aktif değil, bir kaç arkadaş başka ortamlarda konuşuyoruz artık. dediğin gibi inşallah 2013 içinde gelir bebişlerimiz. bu ay nedense yumurtanın çatladığını hissetmedim, son zamanlarda çok kilo aldım, ondan da sorun olmuş olabilir. o nedenle hamilelik gibi bir ihtimali düşünmüyorum pek. zamanında regl olup sorunsuz bir şekilde tedaviye başlamak şuan tek aklımdaki
inşallah canım inş. rabbim ol desin biz de anne olalım sağlıklı evlatlarımız olsun. aslında bende bu aşılamadan pek ümitli değilim eşimin sperm testinde hareket çok düşük ne kadar şansım var bilmiyorum. olmazsa eşim ilaç tedavisine başlyacak ardından 2. aşılama olur artık ya da doğal yolla olur inş.
tek sorun hareketteyse mutlaka keçiboynuzu kürü uygulayın, acayip işe yarıyor...
Merhaba kızlar ilk msjımı yazıyorum.bende bu ay ilk aşılama denemesine başladım. Dün 8. Günümdü ama yumurtam 9mm çok güzel gelişmiyor.3 gün sonra tekrar muayenem var inşallah gelişir.
öncelikle moralmen iyi olmamız lazım,helede kafamızdan her sorunu atmamız lazım özelliklede ne oldu acaba,ne olucak,tuttumu,tutmadımı fobisini bırakalım.
aşılama olan arkadaşlar inşallah bebişiniz sizinledir,bende sdtive ile aynı zamanlarda aşılama olucaz inşallah sizden güzel haberleri alırız sonrasındada bizler,bakalım bakim bu topiğin ilk hamilesi kim olucak?
bu arada size bişey sorucam mart ayında 3.aşılamamı olucam dr um bana iğne kullanıcamı söyledi bu iğneler göbekten mi yoksa kalçadan mı yapılıyor,diğer aşılamalarımda klomen olark serephone kullanmıştım iğne olarakta ovitrelle kullandım,galiba menegon,puregon iğnelerinden yazıcak,bunlar nasıl yapılıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?