Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

doğru hatırlıyorsun canım bi ara hep sohbetlerdeydim ama bebek düşünmeyeyim diyo kaç defa totem yaptım ara verdim aklımdan çıkmadı ara ara girdim ama sabredenler kulübü eskisi gibi değil pek tenha herkesler çekilmiş inşallah bebişlerimize bu yıl içinde kavuşuruz inşallah aşılamaya kalmadan hamiş olduğunu öğrenirsin

ben 2 defa yumurta takibi yaptırdım klomenle, ama doktorum aşılama için kesinlikle iğne kullanılacağını söyledi. en düşük doz olacak dedi ama bakalım göreceğiz. her gelişme olduğunda burada paylaşmayı düşünüyorum zaten, dilerim hep güzel haberler paylaşırız

evet o topik eskisi gibi aktif değil, bir kaç arkadaş başka ortamlarda konuşuyoruz artık. dediğin gibi inşallah 2013 içinde gelir bebişlerimiz. bu ay nedense yumurtanın çatladığını hissetmedim, son zamanlarda çok kilo aldım, ondan da sorun olmuş olabilir. o nedenle hamilelik gibi bir ihtimali düşünmüyorum pek. zamanında regl olup sorunsuz bir şekilde tedaviye başlamak şuan tek aklımdaki

inşallah canım inş. rabbim ol desin biz de anne olalım sağlıklı evlatlarımız olsun. aslında bende bu aşılamadan pek ümitli değilim eşimin sperm testinde hareket çok düşük ne kadar şansım var bilmiyorum. olmazsa eşim ilaç tedavisine başlyacak ardından 2. aşılama olur artık ya da doğal yolla olur inş.

tek sorun hareketteyse mutlaka keçiboynuzu kürü uygulayın, acayip işe yarıyor...

tek sorun hareketteyse mutlaka keçiboynuzu kürü uygulayın, acayip işe yarıyor...

bende de yumurta tembelliği var ama ilaçla yumurtam gelişiyor ve çatlıyor valla bende ona başlamayı düşünüyorum olmassa çünkü hareketsizlikte gebe kalmayı engelliyor srepm yıkanmadan ileri hızlı 0 çıktı yavaş hareketli biraz iyi ama en çok dölleme kabiliyeti olan ileri hızlıymış. bu ay olmazsa hem keçi boynuzu hemde incir kürüne başlayacağız inşallah gerek kalmaz yaa

Merhaba kızlar ilk msjımı yazıyorum.bende bu ay ilk aşılama denemesine başladım. Dün 8. Günümdü ama yumurtam 9mm çok güzel gelişmiyor.3 gün sonra tekrar muayenem var inşallah gelişir.

canım sen hangi ilacı kullanıyorsun??

ben çok heyecanlıyım 4 martta hasta olmayı bekliyorum.sonra başlıcazzz

öncelikle moralmen iyi olmamız lazım,helede kafamızdan her sorunu atmamız lazım özelliklede ne oldu acaba,ne olucak,tuttumu,tutmadımı fobisini bırakalım.

aşılama olan arkadaşlar inşallah bebişiniz sizinledir,bende sdtive ile aynı zamanlarda aşılama olucaz inşallah sizden güzel haberleri alırız sonrasındada bizler,bakalım bakim bu topiğin ilk hamilesi kim olucak?

bu arada size bişey sorucam mart ayında 3.aşılamamı olucam dr um bana iğne kullanıcamı söyledi bu iğneler göbekten mi yoksa kalçadan mı yapılıyor,diğer aşılamalarımda klomen olark serephone kullanmıştım iğne olarakta ovitrelle kullandım,galiba menegon,puregon iğnelerinden yazıcak,bunlar nasıl yapılıyo?

ya gelin şu topiği canlandıralım,bebek bolluğuna uğratalım inşallahhhhhhhhhhhh,,,varmısnız? :)))

merhaba arkadaslar bende dun ilac kullanmaya basladim ALLAH nasip ederse bende martta asilama yapmak icin basladim.ben yurt disinda yasadigim icin turkiyede 1 asilama yaptim burdada 2.ci asilama yapilacak yani 3. asilamam olcak.bende bir sorun olmadigini esimdede sprem sayiis iyi ama harketsizlik var. Rabbim herkese saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

canım bu iğneler göbekten yapılıyor kendin yapacaksın 9-10 tane iğne hergün aynı saatte vurmaya özen göster... bana puregon vermişti. klomenle aşılama olmaz demişti bana. daha önce klomen tedavisi gördün pek ala büyüyordu yine yumurtlalarım ama iğne yazdı illa biraz da pahalı bu iğneler sigorta karşılamıyor rapor yoksa...

merhabalar hanımlar nasılsınız???.... yeni açılaan bu topiğe ilk defa yazıyorum sürekli klomen topiğindeydim herneyse... 2 yıllık evli sayılırım bu zamana kadar tirotim vardi onu ilaçlarla dengede tutmaya çalıştık bir süre yumurtlama problemi yaptı triotim sonra glifor kullandım 3 ay ondanda sonuç alamadık tekrar 3 aydır klomen kullandım malesef yine olmadı gecen hafta içi doktoruma gittim istersen aşılamaya geçelim dedi ama yumurtamın yeterli ogunluğa gelmesi lazımmış ama benım yumoşlar hep 15.16 mm arası büyüyordu çatlıyordu ama yınede oluşmadı gebelik yani böyle benim durumum 1 ay dahamı beklesem yada yaptırsakmı ? siz bu aşılama için ücret ne kadar ödediniz??

2.5 yıllık evliyim bende aranıza yeni katıldım 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri takip ediyorum siteyi benim yumurta tembelliğim var adetlerim düzensiz klomenler çatlatma iğneleri kullnadım aralıksız ve fayda etmedi ve sonunda aşılamaya karar verdik konusunda bi uzmana başvurduk iğnellerimi aldım ve başlamak için adetin 2. günü gel ddi dr um benim gbi olanlara yardım etsin rabbim adet günüm 10 mart

Salı günü reglimin 11. günü. umarım hap işe yararda bebeğim ablası gibi ilk seferde gelir. hiç umudum yok, hiç heyecanım yok bolca stres var napcam ya

arkadaşlar bende 2 senedir aktif oolarak çocuk için uğrasıyoruz.başlangıcta balıkesirde gittiğimiz erkek doktor isim ermeyeyim hiç ir sorun yok dedi,6 ay normal olmadı,3 ay serophene kullandım çatlatma iğnesi vuruldum olmadı,HSG cektirdim sorun yok,doktora neden olmauyor dediğimizde vardır bir zamanı dediği anda o doktola işimi bitiripyeni bir dr arayısına basladık.buldugumuz yeni doktor eşmin sperm testinin cok düşük oldugunu normal yollarla mucize olacağını söyledi hamileliğimin.eşimin 7 aylık birtedavisinden sonra kruger değeri yüzde 5e yükseldi,bu ay ilk aşılamamız olacak.bugün göbekten 4.gonal f iğnesini vurdu eşim.pazartesi kontrol var,uarım her sey yolunda gider.ve Allah bizede bebiş nasip eder.arkadasımdan aldıgım tavsiye üzerine aşılama yapıldıktan sonra bol bol ananas yiyeceğim.ananas spermin yumurtaya tutunmasını kolaylastırıyormus sizlerede tavsiye edeyim en denicem.

Yeni gelen herkes hoşgeldi
İnşallah bu topikten bol bol bebiş haberi alırız.
Bugün bir arkadaşın bebeğini sevmeye gittik, daha 3 aylık, minicik çook tatlı bir kız çocuğu. İnşallah Rabbim bize de öyle güzel bebişler nasip eder.
Süreçteki arkadaşlar bize devamlı haber verirlerse topiğimizi de canlı tutabiliriz. Ben henüz reglimin 17. günündeyim, aşılama için tedaviye başlamama daha 12 gün var. Ben de bebeğim tedavisiz gelsin istedim ama gelmedi dünyadaki çoğu insan için bebek sahibi olmak sıradan birşey, nefes almak kadar normal. ne kadar şanslı olduklarını fark etmiyorlardır eminim. Ben bizim de bu kadar uğraşacağımzı düşünmemeiştim ama kısmet böyleymiş demek ki...
O veya bu şekilde Rabbim bize de anneliği tattırsın da, bebeğin nasıl geldiği önemli değil artık.

hadi yaa bende panik atak var diğer aşılamalarımda göbekten yapmıştım ovitrelle ama ne hallerle yapmıştım elim titreye titreye:))hayırlısı bakalım canım dr bu ay rapor çıkarıcaz demişti adet olunca 1.gün çıkar heralde bide bu iğneler adetin kaçıncı günü kullanılmaya başlıyo ona göre rapor çıkarırdım.

sen şimdi hangi aşamadasın?ne durumdasın?

canım seni daha önce başka topikten hatırlıyorum.

g.antep özel sani konukoğlu hastanesinde yaptırdım canım,ücretide 150 tl sperm yıkama ücreti 310 tl de aşılama ücreti ödüyodum toplamda 460 tl yapıyo canım

canım yumurtala için btç kürü var onu uygulasan çok fazla kişi yumurta tembelliğinden bu kürü uyguladu ve birçok kişide hamile kaldı,bende bu ay yapıyorum bu kürü adetin 3.gün başlıyosun 12 veya 15 gün sabah akşam aç karnına yiyosun.uygulamak istersen detayını yazayım uygulamaya başla,bu arada aşılaman hayırlı olur inşallah bence sen bu küre başla faydasını görürsün inşallah...

umarım herşey istediğin gibi olur canım,aşılamanda tutar,bende 2 yıllık evliyim 2 defa aşılama oldum tutmadı bu ay 3.aşılamamı olucam gün sayıyorum şimdi bat ım 15-16 mart.

ananas tavsiyene bende uyucam inşallah,teşekkürler...

ay inşallah kuzum ya düşünsene herkesin aşılamasının tuttuğunu süper olur,kızlar dualarımdasınız,rabbim inşallah hepimizin yüzünü ayrı ayrı güldürür.

çok doğru diyosun canım kıymet bilmiyolar,anlatsan anlamazlar bile,bizimde olucak inşallah yaaaa,ben inanıyorum,bu arada senin bat ta 15-16 dimi? canım ya ben ne zaman rapor alayım kafam karıştı 3.aşılamada dr iğne kullanıcamı bu iğneler ne zaman başlanıyo ona göre raporu çıkarayım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…