transferi olup bekleyenler varmı aramızdaa? benim transferimden sonraki 5. günüm 2 gündür çok bel ağrısı çekiyorum bakalımm sonucumuz ne olacakkk?
8. Günümde idear testi yaptım ve negatif geldi. Sonuç neden hiç değişmiyor?
Evet bana da 14 mart tip bayraminda iki adet 5. Gun embriyosu transfer edildi. Test gunum 26 mart ama sanirim ben bekleyemeyeip 23 martta baslayacagim test yaptirmaya...
Canım benim 5. Gün embriyosuydu. Zaten son 2-3 gündür hiç hamileymişim gibi hissetmiyordum. Kasık ağrım yoktu son bir kaç gündür. Dünden beride göğüs ağrım azaldı.Canim benim idrar testi icin gercekten cok erken. Benm bu 3. Denemem. Birincisinde transfer sonrasi 5 yada 6 . Gun destek igesi olmustm ve senin gibi test yaptigimda hep pozitifi gordum sevincten havalara uctum sonra kan testine bir gittim negatifffff
Ikincisinde de am tersi oldu bu sefer de hic pozitifi gormedim dedim ki gene olmadi kan testi yaptirdim ve pozitifi gordum sakin idrar testile canini sikma....
Arkadaşlar dün ilk vardı 10 tane yumurta toplamışlar bugün aradilar 8 tanesi olgun çıkmış. 5 tanesi döllenmiş dün embriyolari dondurcaklarini söylediler progesteron yüksek çıkmış ondan bir ay sonra dediler transfer için . henüz dondurmamislar yarını bekleyecekler sanırım. yaa ben hala korku içindeyim yarın 2. 3. Kalite emriyolarida donduruyolar mi acaba? Bir de sabah arayan embriyolog nerde oturdugumu sordu şehir içi mi diye acaba dondurulacak kadar iyi değilse hemen transfer için çalışacaklar mi ney
ama bi dur daha erken değilmi test için 12. günde yaptırman gerekmiyo mu niye aceleci davranıyosun canım benim. inan bak ben senden umutluyum bir kaç gün sonra güzel haberi alıcaz senden..
Sağol canım benim ya. Depresyona girdim sanırım. Neden neden diye sorup kendimi aşağılıyorum. Allahım bi ferahlık versin. Sizinde canınızı sıkıyorum. Özür dilerim hepinizden
Sağol canım benim ya. Depresyona girdim sanırım. Neden neden diye sorup kendimi aşağılıyorum. Allahım bi ferahlık versin. Sizinde canınızı sıkıyorum. Özür dilerim hepinizden
öncelikle herkese slm siteye bi kaçgündür giremedim AMİNNNNNN inşallah sıkıntını atarsın benim bir yumurtam gelişmiş 2 tanede geride olgunlaşmamış ama doktor bnu kaybedemeyiz dedi yarın muayene kısmetse salıya toplanacak :) umutluyum ama umarım boşa çıkmaz inşallah bizim de bebişlerimiz olur
İnş güzel sonuçlanır tedavin.merhabalar bende 9 martta tedaviye basladim dondurulmuslarim var 8 embriyo haftaya ins transferim var insallah rabbim tekrar nasip eder bu arada istanbul international hastanesinde ins burada ikinci evladima yine tupbebekle kavusacagim
Canım inşallah hepsi salıya kadar olgunlaşır. Sen bu ara beslenmene dikkat et. Yumoşları geliştirmeye baköncelikle herkese slm siteye bi kaçgündür giremedim AMİNNNNNN inşallah sıkıntını atarsın benim bir yumurtam gelişmiş 2 tanede geride olgunlaşmamış ama doktor bnu kaybedemeyiz dedi yarın muayene kısmetse salıya toplanacak :) umutluyum ama umarım boşa çıkmaz inşallah bizim de bebişlerimiz olur
Saol canım yaa. İyi ki varsınız. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aminaşkolsun canım benim olurmu öyle şey bizi bizden başka kimse anlamaz. canımızı sıktığın filan yok. bide böyle şeyleri dert etme kendine
arkadaşlar elimde bazı tüp bebek ilaçları var tedavim negatif sonuçlandı tekrardan denemeyi uzun süre düşünmediğim için elimden çıkartmk istiyorum bilginize..
ALLAH herkezin yardımcısı olsun...
ganal-f 450 menagon 75 cetrotide ikişer kutu hepsinden ..
selam kızlar, umarım herkesin tedavisi yolundadır. benim transferim 7 martta yapıldı. 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi. 6 embriyomuz donduruldu. yarın test günüm ama hiç belirtim yok. bel ağrısı var sadece. onun da progestandan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. negatif sonuçtan öyle korkuyorum ki elimde olsa yarın da test yapmayacağım
Günaydın herkese.. Dün döllendiği haberi gelen 5 adet embriyom bugün itibariyle dondurulmuş durumda.. Transfer için 1 ay bekleyeceğiz. Tabi çözme işlemi sonrasında herhangi bir problem çıkmazsa.. Sabahtan beri elim ayağım tutmuyordu acaba bir problem çıkacak mı diyee.. Offf fena oldum yaaa...
canım üzme kendinivardır bunda da bi hayır, sakin olmaya çalış lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?