2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Hayirlisi olsun canim insAllah bir ay sonra yapilacak olan transferinde sorunsuz gerçekleşir ve bebeğine kavusursun..

Transferin 4.gunundeyim ve hiçbirşey hissetmiyorum...allah hepimize annelik duygusunu bir an önce yaşatır ınş...

Süper olmuş canım. Çözülünce yarısını koyun dersin :) inşallah 1 ay donra güzel haberlerini alırız canım

Sona gelmişsin artık canım. Bel sğrısı oluyormuş gebelerde. İnşallah hamilesindir

Hayır canım dondurulmuslara iğne yok kan sulandirici vitamin ve rahim kslinlastirici hap ins canim

Canim benim bir onceki denememdeki idrar testim 12. Gun negatifti ama kan testim yuksekti ve hamile kaldim bebegimi 11 haftalikken kaybettim. Bugun transferimin 5. Gunuydu ve oylesine idrar testi yaptim taniki negatifffff.... Birde bu aralar moralimizin bozuk olmasi cok normal hormonlarimiz acayip dengesiz. Sakin takma kafana.... Ayrica bende o horman bantlarindan yapistiriyorum bu bebegin tutunmasina yardimci olmak icinmis. Daha oncekilerde transferin 5. Gunu e2 testi yapip destek ignesi yapiyorlardi bu sanirim onun daha gelismis hali... Test sonucunu heyecanla bekliyorum ozellikle de ayni yerde tedavi olmamiz beni sana daha yakin hissettiriyor... Herseye ragmen hepimiz hakkinda hayirlisi olsun...sevgiler...

arkadaşlar benımde 16 sında transferım yapıldı bahçeçıde guvenç beyde zaman hıııç geçmıyor kafayı yıycem hatta belkıde yedımkı busaatte burdayım en zor aşama buymuş meğer rabbım utandırmasın elımızı boş çevırmesın yuzumuz gulsun ınşallah.....

Çok sağol canım desteğin için. Ben 8. Gün idrar testim (25nin üzerini gösteren kaliteli bir test) negatifti. Saatlerce pencerenin önünde baktım durdum teste, acaba 2. Silik çizgi varmı diye. En son eşim attı çöpe. Dün de artık negatifliği kanla kesinleştirip ilaçlarımı bırakmak için kan verdim. Hemşire aradı ve sonucun 29 olduğunu söyledi.
9. Gün değeri olduğu için de düşük çıkmış olabilir dedi. 2 gün sonra tekrarlayıp daha net konuşabiliriz dedi.
Dün sonucu öğrendikten sonra değişik duygullar içerisindeyim. İnşallah hamileyimdir.erken yapılan testler moral bızup, kafa bulandırıyor sadece.
Canım inşallah güzel haberlerini alırız. Ben clexan iğne de kullanıyorum, daga önce 8 haftalık bebeğimin gelişimi durmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma çıktı. Sende yaptın mu genetik tarama?

Ya sakin ilaclarini birakma gercekten 9. Gun cok erken birde besin uzerinde ise hamilesin demektir. Aman diiim lutfen biraz daga sabret testini iki gun sonra tekrarlat....bende ayni hastanede genetik test yaptirdim bendede kan pihtilasmasi var ve bir onceki bebegimi 11 haftalikken bu yuzden kaybettim simdi o igneyi bende hergun kullaniyorum. Senin de besinci gun transferiydi degil mi?

Evet canım 5. Gün tek embriyo. Sanırım seninde 5. Gündü, değilmi? İlaçlarımı bırakmadım canım. Rabbim "ol" derse olur. Bu arada clexanı sadece göbekten mi yapıyorsun canım? Göbekte yer kalmadı artık delik deşik oldu :)
İnşallah hamileyizdir canım. Aynı yerde aynı sebeplerden tedavi görüyoruz. Durumumuz çok benzer. Bu kez clexanda kullanıyoruz. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşarız

Demin bir forum da okudum 9. Gun 24 mus 12. Gun 70 olmus ve hamileymis sakin canim lutfen yaaaa

Allah razı olsun canım. Çok umutlanmak istwmiyorum, geleceğe dair hayaller kurmakta istemiyorum ama tabiki içimde kontrol edemediğim sevinç kıpırtıları var

Kan sulandiriciyi koldan ve bacaktan da yapabiliyorsun sana koldan nasil yapilacagini anlatmadilr mi? Bence az ac veriyor koldan yapmak bende de gobekte yer kalmadi bu arada :) benimde 5. Gun iki embriyo transfer edildi. Bu arada degerin dusmezse sen kesin hamilesin bence bugun yada yarin bir saglik ocagina filan gidip tekrar baktir artis varsa bir rakam ble olsa hamilesin ki benm icimden oyle geciyor :)

kızlar dayanamayıp dün öğleden sonra testimi yaptırdım. şükürler olsun sonuç pozitiff. değerim 184 çıkmış. umarım sağlıkla kucağıma almak da nasip olur. tedavide olan ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ediyorum. allah bu duyguyu yaşamayı herkese nasip etsin.

Demin bir forum da okudum 9. Gun 24 mus 12. Gun 70 olmus ve hamileymis sakin canim lutfen yaaaa

Canım bana anlatmadılar, sadece göbekten dediler. Sorayım bi. Ama tek başına koldan yapabiliyormusun ?
5. Gün embriyosunda değerler daha yüksek olur, 2. Gün embriyosu olsaydı daha çok umutlanırdım ama 5. Gün olup 9. Gün bu değer çıkınca..
İnşallah dediğin gibidir canım. Sende testi 10. Gnden önce yapma sakın canım. Üzüldüğünle kalırsın benim gibi. Pozitif bile olsa negatif çıkıyor çünkü.
İnşallah ikizletin seninledir. Bu arada ben ananas, kivi kabak çekirdeği yedim. Bol su içtim. Faydası oldu sanırım

Canım tebrik ederimm
Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin.
Kaçıncı gün değerin ve kaçıncı gün embriyosuydu canım yazarmısın?

Canım tebrik ederimm
Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin.
Kaçıncı gün değerin ve kaçıncı gün embriyosuydu canım yazarmısın?

canım çok teşekkür ederim. inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. 8 hücreli 2 adet 3.gün embriyosu transfer edilmişti. 11. gün değerim 184 çıktı. yarın testi tekrarlayacağım. umarım değerim katlanır.

İnşallah canım. Bence 11. Gün için gayet iyi bir değer., kat kat artacaktır hiiiç merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…