kızlar dayanamayıp dün öğleden sonra testimi yaptırdım. şükürler olsun sonuç pozitiff. değerim 184 çıkmış. umarım sağlıkla kucağıma almak da nasip olur. tedavide olan ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ediyorum. allah bu duyguyu yaşamayı herkese nasip etsin.
İnşallah canım. Bence 11. Gün için gayet iyi bir değer., kat kat artacaktır hiiiç merak etme sen
Baharın kızı gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) sakıncası yoksa sizin probleminiz neydi birde transfer sonrasında neler yaptın kabiz oldunmu hiç mesela,yattinmi sürekli oooffff bir sürü soru var aklımda yaaaa:)))) bana 2 tane 8 hücreli 3 gün embriyosu verildi bugünde 5 günüm sol kasikta hafif ağrı ara sıra adet sancisina benzer ağrılarım var bende anne adayı olabilirmiyiiiim insan kendini rahatlatmak istiyor....
Baharın kızı gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) sakıncası yoksa sizin probleminiz neydi birde transfer sonrasında neler yaptın kabiz oldunmu hiç mesela,yattinmi sürekli oooffff bir sürü soru var aklımda yaaaa:)))) bana 2 tane 8 hücreli 3 gün embriyosu verildi bugünde 5 günüm sol kasikta hafif ağrı ara sıra adet sancisina benzer ağrılarım var bende anne adayı olabilirmiyiiiim insan kendini rahatlatmak istiyor....
baharın kızı senin için çok sevindim.inşallh bizde aynı mutluluğu yaşarız.
bende 21mart perşembe ilk iğnemi yapıcam decptly sonra merional iğneylr adetin 3. günü başlıycam.bana uzun protol uyguluyolar.aslında rezerv azlığında kısa protokol uygulanıyor diye okumuştum ama.acaba karıştırdılarmı?
kızlar dayanamayıp dün öğleden sonra testimi yaptırdım. şükürler olsun sonuç pozitiff. değerim 184 çıkmış. umarım sağlıkla kucağıma almak da nasip olur. tedavide olan ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ediyorum. allah bu duyguyu yaşamayı herkese nasip etsin.
canım çok teşekkür ederim. inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. 8 hücreli 2 adet 3.gün embriyosu transfer edilmişti. 11. gün değerim 184 çıktı. yarın testi tekrarlayacağım. umarım değerim katlanır.
inşallah canım sağol. bende pco vardı. eşimde sorun yok. bana da senin gibi 2 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti:) transferden sonra yarım saat yattım sadece. sonra kalktım tuvaletimi yaptım ve giyindim. eve arabanın arka koltuğunda yatarak geldim. doktorum ısrarla yatma dese de bende progestan kapsülden dolayı sanırım aşırı bir uyku hali vardı. 3-4 gün kımıldamadan yattım. sonra ayaklandım gün içinde bazen oturdum bazen uzandım kitap okudum. hiç iş yapmadım. 11.güne kadar işe gitmedim. evdeydim hep. kabızlık sorunum normalde yoktu ama transferden sonra kuru kayısı üzerine bol ılık su içip önlemimi aldım. kabız olmadım çok şükür. 4 gün azar azar ananas tükettim. bende belirti olarak bel ağrısı oldu sadece. bir de hafif kasık ağrıları. onun dışında ne akıntı. ne göğüs ağrısı hiç bir şey olmadı. tam tutmadı herhalde derken şükürler olsun güzel haberi aldım. inşallah bir hafta sonra seninde güzel haberlerini almak nasip olur.
baharınkızı gözün aydın :) Rabbim kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalh darısıda biz isteyenlerin başına canım :)
bu forumda en güzeli ne biliyomusun birbirini tanımayan bi sürü insan birbirimizn acısına ve sevincine ortak oluyorz ne kadar tuhhaf ve güzel :) Allahım dualarımızı kabul eylesin.
canım inş hamilesindir Allahım herkesin gönlüne göre versin. benimde yarın opum var bakalım dua edin kızlarrrr
merhabalar kızlar,
bu sabah kan aldırdım sonucum 76 çıktı doktorumla görüştüm tebrikler pozitif dedi fakat gelişmesini görebilmek için perşembe gününe tekrar kan vermemi istedi umarım herşey yolundadım Allah'ım bebeğimi bana bağışlar...
tebrik ederim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. aynı gün yapılmıştı opu ve transfer işlemlerimiz. benim de test günüm bugündü. ben dayanamayıp dün yaptırdım ve pozitif sonuç aldım çok şükür. umarım bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip olur.
ayy evett canım yaa herşeyimiz beraberdiii bak uğurlu geliriz demiştimm Allah dualarımızı kabul etti inşallah bizim gibi bekleyen herkesin göbişleri dolaar...inşallah hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur.
amin canım inşallah. ben yarın tekrar yaptıracağım. umarım değerim katlanmış olur.
Gubio bir pozitif daha görmek çok güzel gerçekten umut verici oluyor.allah tamamına erdirsin inşallah sorunsuz devam edersiniz.
Çok sağol canım desteğin için. Ben 8. Gün idrar testim (25nin üzerini gösteren kaliteli bir test) negatifti. Saatlerce pencerenin önünde baktım durdum teste, acaba 2. Silik çizgi varmı diye. En son eşim attı çöpe. Dün de artık negatifliği kanla kesinleştirip ilaçlarımı bırakmak için kan verdim. Hemşire aradı ve sonucun 29 olduğunu söyledi.
9. Gün değeri olduğu için de düşük çıkmış olabilir dedi. 2 gün sonra tekrarlayıp daha net konuşabiliriz dedi.
Dün sonucu öğrendikten sonra değişik duygullar içerisindeyim. İnşallah hamileyimdir.erken yapılan testler moral bızup, kafa bulandırıyor sadece.
Canım inşallah güzel haberlerini alırız. Ben clexan iğne de kullanıyorum, daga önce 8 haftalık bebeğimin gelişimi durmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma çıktı. Sende yaptın mu genetik tarama?
baharinkizi ve gubi08 her ikinizide tebrik ederim..inanin cok cok sevindim..Rabbim bebeklerinizi saglikla kucqginiza almayi nasip etsin..
Pozitifleri gordukce hayL kirikliklarimi unutupyeniden umitleniyorum..bir insan hic animadigi birinin hamile olduguna bu kadar sevinebilir mi demeyin..gercekten de sevinir..
Bu forumdaki herkes ayji seyleri yasadigi icin birbirimizi cok iyi anliyor beraber agliyor beraber guluyoruz..
Baharinkizi sormak istedigim bir sey var sakincasi yoksa bende pcos hastasiyim ve yumurta kalitesizligi var yumurta toplamada o kadar cok yumurtam vardi ki doktorum sqdece 20 tanesini toplasam yeter digerlerine gerek yok dedi..opuden cikipta ayildigimda doktorum yumurtalir cogu bos cikti sadece 5 tanesi doluydu dedi..ve bu 5tanedende 2tanesi dollendi ve 2.gun gelisimleri durdu..yumurtalar kalitesiz oldugu icindi..bende sonraki ay laparoskopi oldum yumurtaliklarim delindi ve fqzla yumurta keseleri patlatildi.sayi azalinca kalitede artiyormu..sende pcos oldugun icin bu tarz olaylar yasayip yasamadigi merak ettim..yumurtqlarim kalitesiz oldugu icin bundan sonraki denemelerimden de umutsuzum..birazda olsa umut ariyorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?