2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ama nasıl oluyo bu yaaa. 9 tane yani benım ıcın hayal gıbı bı rakam ama 1 tanesıde mı döllenmez , sebebı neykı bunun , cok uzuldum bak sımdı ufff

Gerçekten çok üzüldüm. Bir önceki tedavimde benimde başıma geldi gerçi 2 yumurta vardı ertesi gün döllenmedi dediler yarı yolda kaldım. Ama azda değilmiş 9 tane nasıl oluyor içinden hiçbiri devam edemiyor. Arada bi kaç fireyi analyabiliyorumda hepsi mi ?....
Yine de sıkma canını ne diyelim Bende çok korkuyorum bu durumu tekrar yaşamaktan ....

Canım onlarda hemen transfer yapsınlar, belki rahminde gelişecek embriyolar?
Bazen laboratuar ortamında üreyemeyip vücutta üreyebiliyormuş. Tabi bunu doktorun daha iyi bilir

Birşey kafama takıldı Senin opu p.tesi yada salı toplanmıştı heralde anlayamadılar mı gelişemeyeceklerini neden 3. gün transferi yapmadılarki belki rahimde gelişebilirdi. Çıkan yumurtadan yumurtanın kaliteli olup olmadığını söyleyebiliyolar. Yada oluşan embriyonun gelişim hızına falan bakıyorlar yavaş geliştiyse neden erken transfer olmadı. Sinirim bozuldu yaaa .. Üzülme hem sonradan atağa geçerler belki Yarın olsun hayırlısıyla

Bende anlayamıyorum. O gün döllenme gerçeklşti dediler. Bugün gelişmedi bölünmedi dediler.
Sebep ne dedim. Ancak kontrol ile siz gelip doktorunuzla konuşursunuz dediler. Hala şoktayım. inanamıyorum.
Hiç bi tane bile bölünmez mi? biz de daha büyük sorun varda biz mi bilmiyoruz anlamadım ki?
ne yapıcağımı şaşırdım. 1 sene bekleyeceğim. Raporsuz işlem yapmıştık zaten. maddi yönden zor.
rapor içinde 1 sene lazım. nerden başlicam nereye gidicem bilmiyorum.

opu çarşamba oldu. perşembe de bölünmeyince bugünü beklediler. yine bölünmeyince. aradılar. yumurtalar döllenmiş. o gün söylediler . ama neden bölünmüyor bilinmiyor. yarın trnsfer olacaktı. olmadı işte. çok kötüyüm kızlar anlatamam.

Döllenmeden sonra hergün aramadılar mı seni ? Bende 2 tane toplandığında doktor opudan sonra yumurtalar iyi değil döllenmeyebilir demişti. Öylede oldu zaten.

canım geçmiş olsun ama lütfen moralini bozma ve yola dewam et. o kadar zorluklar bekliyoki bizleri ama yılmak yok. seni emin ol bizler kadar anlayan kimse olamaz hepimizn acısı aynı ama bol bol dua et ve yeniden başla...

Gercekten cok uzulduum canim aralik ayinda bende ilk tup bebek deneyimini yasadim..5yumurtam toplandi 2tanesi dollendi fakat gelismedi.. o kadar cok uzuldum ki ilk oldugu icin biraz zor oldu benim icin..o yuzden cok iyi anliyorum seni..transfer gerceklesse en azindan denedik ama tutmadı derim dedim..ama boyle herseyi yarida birakmak daha cok koyuyor insana..ama yinede basimiza gelen her şerde bir hayir vardir..ben cabuk silkelendim..ve hayirlisi dedim umarim sende fazla yipranmazsin..Rabbim kabul etmeyecegi duayi kuluna ettirmezmis..evlat hasretiyle edilen dualarimizi insAllah hayirlisiyla kabul eder ve Allahtan dileyen..ondan isteyen herkese verir. .bugun olmazsa yarin..biz biliyoruz ki onun hazinesi sonsuz..O istemeyene bile lutfeder..yoktan var eder..ol der oluverir..ondan yana unudumuz sonsuz..

canım daha yeni bi arkadaşımın da aynı durum oldu17yumurta çıkmış ama döllenme olmamış(baska birinin de öyle olmuştu,tek değilsin olabiliyor yani sakın karamsarlığa kapılma

çok üzgünüm inan kiama sakın pes etme umudunu yitirme olacak inşallah

Oncelikle tedaviye baslayanlayanlara ve sonuc bekleyen arkadaslarimiza sabir diliyorum..biliyorum beklemek zor..zaman gecmiyor..umarim sonuclari pozitif olur..herkes evlatlarina kavusur..birlikte paylasiriz insallah pozitifleri..negatifi gorenlerde sakin uzulmeyin bilin ki Allah sizlere daha iyisini verecek..sabir..
Bende araniza katildim.. adetim dun aksam geldi cumartesi günü icin randevu aldim Allahin izniyle ve bismillahirrahmanirrahim diyerek yarin basliyoruz tup bebege..
Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..

Bu arada 27 yasindayim sorun pcos ankara akay tup bebek merkezinde tedavi oluyorum bu 3.denemem (gecen ayda 2yumurtam buyudugu icin iptal oldu tedavim)

inşallah bu sefer olumlu olur pozitifi alırsın canım

Benim için dua etmeyi unutmayın. Yarın sabah opu var. Güzel kaliteli yumurtalar çıksın inşallah..... İyi haberlerle gelmek umuduyla iyi akşamlar....

öncelikle tadaviye başlayanlar için şimdiden hayırlısını diliyorum.benim sizlere sorularım var.ilk defa bugün tüp bebek merkezine bilgi almak için gittik.hemen muayene ettiler,benden ve eşimden hormon testi için kan aldılar ve eşimin sperm sayısını ölçtüler.
1.kan açken alınmıyormu?
2.sperm için gün önemli değil mi?
3.bunların hepsi 1 saat içinde oldu sonuçlar çıktı,çok kısa bir süre değilmi?
benim adetin 2.günüydü ve hemen ilaç verip tedaviye başlamak istediler.biz eşim yurtdışına gidecek diye 1-2 ay ertelemek istedik.biz de sorun eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce.sonuçları hep kötü çıkıyor du.bugün de 1 milyon çıktı.kararsızım ne yapalım akıl verin.ayrıca doktor doğum kontrol hapı verdi rahim hazırlansın kist falan olmasın diye sizce kullanmalımıyım.....

Ayseem merhaba sen hangi hastaneye gittin? Hormon tahllileri sabah ın erken saatlerinde yapılması gerekiyor.saat ilerledikçe yanlış çıkıyor diye biliyorum.sperm içinde 3-5 günlük cinsel perhiz olması gerekiyor.bu şartlarda yapıldıysa sorun yok.doğum kontrol hapıylada ilgili bir bilgim yok.
Keşke banada böyle aceleci davransaydı gittiğim salak doktorlar boşu boşuna zaman harcattıllar.bence maddı ve manevi olarak hazırsan başla derim
ama sperm testi çok önemli gittiğin yere güveniyorsanız sorun yok.ama eşimin özel bir hastanede 1milyon çıkmıştı sonra başka biryerde yaptırdık 14.5milyon çıktı güvenilir bir yerde daha yapılmasını tavsiye ederim.sperm için keçboynuzu kürünü tavsiye ederim ayrıca :)

Benim için dua etmeyi unutmayın. Yarın sabah opu var. Güzel kaliteli yumurtalar çıksın inşallah..... İyi haberlerle gelmek umuduyla iyi akşamlar....

InsAllah yarin guzel gecer canim..guzel haberlerini bekliyoruz..Allah yardimcin olsun..

8. Günümde idear testi yaptım ve negatif geldi. Sonuç neden hiç değişmiyor?

8. Günümde idear testi yaptım ve negatif geldi. Sonuç neden hiç değişmiyor?

ama bi dur daha erken değilmi test için 12. günde yaptırman gerekmiyo mu niye aceleci davranıyosun canım benim. inan bak ben senden umutluyum bir kaç gün sonra güzel haberi alıcaz senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…