Malesef kötü haber. korktuğum başıma geldi. 9 embriyonun hiç biri gelişmemiş. yarın öğlene kadar gelişirse sizi aricaz diye bir telefon. çok üzgünüm. dün bugün gelişmeyen yarında gelişmez artık umudum bitti. en kötüsü de bu rahme girmeden yolda bırakılmak ne zor.
Malesef kötü haber. korktuğum başıma geldi. 9 embriyonun hiç biri gelişmemiş. yarın öğlene kadar gelişirse sizi aricaz diye bir telefon. çok üzgünüm. dün bugün gelişmeyen yarında gelişmez artık umudum bitti. en kötüsü de bu rahme girmeden yolda bırakılmak ne zor.
Gerçekten çok üzüldüm. Bir önceki tedavimde benimde başıma geldi gerçi 2 yumurta vardı ertesi gün döllenmedi dediler yarı yolda kaldım. Ama azda değilmiş 9 tane nasıl oluyor içinden hiçbiri devam edemiyor. Arada bi kaç fireyi analyabiliyorumda hepsi mi ?....
Yine de sıkma canını ne diyelim Bende çok korkuyorum bu durumu tekrar yaşamaktan ....
Birşey kafama takıldı Senin opu p.tesi yada salı toplanmıştı heralde anlayamadılar mı gelişemeyeceklerini neden 3. gün transferi yapmadılarki belki rahimde gelişebilirdi. Çıkan yumurtadan yumurtanın kaliteli olup olmadığını söyleyebiliyolar. Yada oluşan embriyonun gelişim hızına falan bakıyorlar yavaş geliştiyse neden erken transfer olmadı. Sinirim bozuldu yaaa .. Üzülme hem sonradan atağa geçerler belki Yarın olsun hayırlısıyla
Bende anlayamıyorum. O gün döllenme gerçeklşti dediler. Bugün gelişmedi bölünmedi dediler.
Sebep ne dedim. Ancak kontrol ile siz gelip doktorunuzla konuşursunuz dediler. Hala şoktayım. inanamıyorum.
Hiç bi tane bile bölünmez mi? biz de daha büyük sorun varda biz mi bilmiyoruz anlamadım ki?
ne yapıcağımı şaşırdım. 1 sene bekleyeceğim. Raporsuz işlem yapmıştık zaten. maddi yönden zor.
rapor içinde 1 sene lazım. nerden başlicam nereye gidicem bilmiyorum.
opu çarşamba oldu. perşembe de bölünmeyince bugünü beklediler. yine bölünmeyince. aradılar. yumurtalar döllenmiş. o gün söylediler . ama neden bölünmüyor bilinmiyor. yarın trnsfer olacaktı. olmadı işte. çok kötüyüm kızlar anlatamam.
canım daha yeni bi arkadaşımın da aynı durum olduBende anlayamıyorum. O gün döllenme gerçeklşti dediler. Bugün gelişmedi bölünmedi dediler.
Sebep ne dedim. Ancak kontrol ile siz gelip doktorunuzla konuşursunuz dediler. Hala şoktayım. inanamıyorum.
Hiç bi tane bile bölünmez mi? biz de daha büyük sorun varda biz mi bilmiyoruz anlamadım ki?
ne yapıcağımı şaşırdım. 1 sene bekleyeceğim. Raporsuz işlem yapmıştık zaten. maddi yönden zor.
rapor içinde 1 sene lazım. nerden başlicam nereye gidicem bilmiyorum.
Oncelikle tedaviye baslayanlayanlara ve sonuc bekleyen arkadaslarimiza sabir diliyorum..biliyorum beklemek zor..zaman gecmiyor..umarim sonuclari pozitif olur..herkes evlatlarina kavusur..birlikte paylasiriz insallah pozitifleri..negatifi gorenlerde sakin uzulmeyin bilin ki Allah sizlere daha iyisini verecek..sabir..
Bende araniza katildim.. adetim dun aksam geldi cumartesi günü icin randevu aldim Allahin izniyle ve bismillahirrahmanirrahim diyerek yarin basliyoruz tup bebege..
Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..
Bu arada 27 yasindayim sorun pcos ankara akay tup bebek merkezinde tedavi oluyorum bu 3.denemem (gecen ayda 2yumurtam buyudugu icin iptal oldu tedavim)
inşallah bu sefer olumlu olur pozitifi alırsın canım
Benim için dua etmeyi unutmayın. Yarın sabah opu var. Güzel kaliteli yumurtalar çıksın inşallah..... İyi haberlerle gelmek umuduyla iyi akşamlar....
8. Günümde idear testi yaptım ve negatif geldi. Sonuç neden hiç değişmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?