2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

insan ne diyeceğini şaşırıyor inan.üzülmemek elde değil. lütfen bırakma kendini ,bi adet söktürücü bişey alsan tam anlamıyla bi adet olabilsen.

Herşeyde vardır bir hayır . İyi düşün yinede o kadar ilaç kullanıp vücuduna enjekte edip iptalde olabilirdi. Bir daha ki herşey daha güzel olsun inşaalh.

Herşeyde vardır bir hayır . İyi düşün yinede o kadar ilaç kullanıp vücuduna enjekte edip iptalde olabilirdi. Bir daha ki herşey daha güzel olsun inşaalh.

bı suredır hıcbısey yolunda gıtmıyor, 2 ay önce bebegımın kalbı durdu kurtaj oldum, ardından esımın 50 yasındakı dayısını topraga verdık. ardından 10 yıllık dostumdan buyuk bır darbe yedım , ardından 2 gun once esım trafık kazası gecırdı cok sukur kendısıne bısey olmadı.ve bugun doktorda ıcımızı kararttı. allahım bana ve benım gıbı dayanma noktası incelmiş insanlara sabır sabır sabırr ver , sana yalvarıyorum yüce rabbim verdıgın sıkıntıya hıcbırzaman isyan etmıyorum, bılırımkı her şerde bi hayır vardır ,bızımde yuzumuz gulsun artık. hakkımızda hayırlısını nasıp et, senın hayırlı gördugunede gönlumuzu razı et . . .

daha 31 yasındayım ben ama takdiri ilahi

Bende 31 yaşındayım canım. Bir önceki tedavim benimde iptal oldu. Ultrasonda 3 adet folikül gözüküyordu dedik ki az olsun kaliteli olsun önemli değil devam ettik doktorda hiç iptal edelim falan demedi. Yumurtalar toplandı biri boş çıktı 2 si olgun çıktı. Ertesi gün aradılar ikiside döllenmedi ama biraz daha beklicez geç döllenme olabilir diye dediler. Döllendi ama ertesi güne çıkamadı. transfere gidemedik ve çok kızmıştık doktora neden iptal ettirmedi diye ; çünkü ondan önceki tedavimde benim 13 yumurtam olmuştu 10 tane yumurrta 5. güne kadar ulaşmıştı hemde ... ne kadar ters bir durum rezerv 1 yılda ne kadar düşmüş. üstelik tek yumurtalığım var. Bu seferkindede iptal dedi ama 1-2 ne çıkacaksa o kadar ilaç alldı vücudum devam dedim. Arkadan gelen foliküller büyüdü Şu anda görünen folikül daha fazla ama 4-5 tane çıkarırız diyor.. Kısmet halen içimde korku var.Cumartesi toplanacak ama döllenicek mi diye ... Bu 5. tedavim diğerlerinde döllenmeme sorunum olmamıştı Bir önceki şok etkisi yaptı.

Çok zor şeyler atlatmışsın canım. Allah dualarımızı kabul etsin.

Selam kızlar bende tedaviye başılıcaktım ama 3 gündür rengli olamıyorum canlarımm 3. tedavim olucak İnş benimde 1 tedavim iptal edilmişti o kadar ilaç igne oldun yumurta erken çatldı diger 2yumiş 12 ,13mm döllenmedi benimde rezerve düşük canlarım İnş Rabbim hepimizi gönlüne göre nasip etsinn

gercek şu ki, allah nasip ederse oluyo.benım 1. denememde 4 yumurta toplandı ve 3 tanesı döllendı orta kalıtelı embrıyolar oldu ama sonuc negatıf. 2. denemede 2 yumurta oldu doktor ıptal dedı hayır dedım deneyelım ve hamıle kaldım .ama 2 aylıkken kalbı durdu. yumurta ısterse 30 tane olsun olmayınca olmuyor . . . 1 tane olsun rabbım can versın yeterkı

canım bende aralık ayında ilk tüp bebeği denedim fakat seninkine yakın bir durum yaşadım , 2 yumurtam döllendi ama gelişmedi bu yüzden tedavim iptal oldu.Allahın izniyle adet olmayı bekliyorum bu ay 2. denememi yapacağım ben akay tüp bebek merkezine gidiyorum bu arada

slm bende bu hafta başladım bugün adet 3.günü bugün kontrolüm wardı ganal f 300mg ve folikasit kullanıyom daha yolun başındayım ilk gittiğimde 3 daha sonra gittiğimde 2ye düşmüş nasılolmuş anlamadım folikül yarın tekrar muayeneye gidecem

Bu tedavimde başında benim 2 adet önde giden 2 adette küçük folikül göründü ultrasonda. Arkadan gelen 2 adet küçük folikülle beraber büyüklerde büyüyeceği için aslında doktor iptal edelim demişti. Daha sonra devam kararı aldık ve doktor önde gidenleri gözden çıkarıp arkadan gelenleri büyütmeye karar verdi. Şu anda büyükler artık 25 mm oldu arkadan gelen küçüklerde 2 adet değil artık onlarda çoğaldı 4-5 tane varlar. Hatta kotaya giremeyen 2 adet küçük folikül daha var onları saymadık bile. Bu arada Puregon en yüksek dozu vuruyordum. 450 ünite Tek sıkıntı birbirleriyle alakasız büyüklükte olduklarından fire vericem öle görünüyor. Daha tedavinin başındasın. Foliküller çoğalır İlaçlarında etkisiyle. Düşün biz yumurta sayım az diye iptal etmeyi düşünmüştük. Sonradan çoğaldılar.

ınsallah hersey ıstedıgın gıbı gelısır ve bebegını kucagına alırsın saglıkla :) tutunsunda varsın 2 tane olsun . iyi düşün iyi olsun cnm

dılekce61 senin yumurtalar toplandı yanlış hatırlamıyorsam ne durumdalar transfer ne zman

dılekce61 senin yumurtalar toplandı yanlış hatırlamıyorsam ne durumdalar transfer ne zman

Evet dün toplandı.hala ağrısı var. yokmuş gibi davranıyorum :)

3 saat beklettiler bizi. embriyolog spermlerle buluşturup geldi sağolsun.:)

10 tane olmuşlar, 9 u olgunmuş 9 u kaynaşmış:)

cumaya arayacaklar. inşallah güzelce bölünürler. transfer büyük ihtimal cumartesiye. inşallah o güne kadar dayanır benim minikler.

sizlerden üzücü haber alınca kendim almış gibi oluyorum valla. bende sevineyim mi napayım bilemedim. korku var içimde yine de

hakkımızda hayırlsı hepimize

sagol cnm içimi ferahlattın :)

ben artık nisan ayında tüpbebek yapacaklar bölümüne geçiş yaparım :)
bu mubarek cuma gununde , allaha kalben dua edıyorum,transferi olan ve sabırsız bekleyiş içersındeki tum arkadasların yüzleri gulsun,hepınıze yuksek degerli betahcg ler dılıyorum.tabı en önemlısı hayırlı saglıklı evlatlarınız dunyaya gelsın inşallah :))
sevgiyle kalın

Malesef kötü haber. korktuğum başıma geldi. 9 embriyonun hiç biri gelişmemiş. yarın öğlene kadar gelişirse sizi aricaz diye bir telefon. çok üzgünüm. dün bugün gelişmeyen yarında gelişmez artık umudum bitti. en kötüsü de bu rahme girmeden yolda bırakılmak ne zor.

iyi dileklerin için çok sağol allah hepimizin yüzünü güldürsün amin.

çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı demekten başka hiç birşey gelmiyor elimizden rabbim isterse olur inş.Bende çok zor dönemler atlattım ama insan başına gelince çekmek zorunda kalıyo benim ilk denemem pozitfti ama 4 haftalık düşük yaptım insan çok kötü oluyo tabi şimdi ikinci deneme tedavisindeyim allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…