bugun kontrole gıttım kızlar ve tedavım ıptal oldu
doktor pek ıyı gözukmuyor bısonrakı aya erteleyelım dedı. ben erken menopozum ve yumurtam en fazla 4 tane oluyo. bugunde sadece 1 folıkul gözukuyodu. ustelık hala tam anlamıyla adet göremedım . kahverengı lekelenmelerım var sadece .cok uzgunum çokkkkkkk
bugun kontrole gıttım kızlar ve tedavım ıptal oldu
doktor pek ıyı gözukmuyor bısonrakı aya erteleyelım dedı. ben erken menopozum ve yumurtam en fazla 4 tane oluyo. bugunde sadece 1 folıkul gözukuyodu. ustelık hala tam anlamıyla adet göremedım . kahverengı lekelenmelerım var sadece .cok uzgunum çokkkkkkk
insan ne diyeceğini şaşırıyor inan.üzülmemek elde değil. lütfen bırakma kendini ,bi adet söktürücü bişey alsan tam anlamıyla bi adet olabilsen.
Herşeyde vardır bir hayır . İyi düşün yinede o kadar ilaç kullanıp vücuduna enjekte edip iptalde olabilirdi. Bir daha ki herşey daha güzel olsun inşaalh.
daha 31 yasındayım benama takdiri ilahi
bı suredır hıcbısey yolunda gıtmıyor, 2 ay önce bebegımın kalbı durdu kurtaj oldum, ardından esımın 50 yasındakı dayısını topraga verdık. ardından 10 yıllık dostumdan buyuk bır darbe yedım , ardından 2 gun once esım trafık kazası gecırdı cok sukur kendısıne bısey olmadı.ve bugun doktorda ıcımızı kararttı. allahım bana ve benım gıbı dayanma noktası incelmiş insanlara sabır sabır sabırr ver , sana yalvarıyorum yüce rabbim verdıgın sıkıntıya hıcbırzaman isyan etmıyorum, bılırımkı her şerde bi hayır vardır ,bızımde yuzumuz gulsun artık. hakkımızda hayırlısını nasıp et, senın hayırlı gördugunede gönlumuzu razı et . . .
Bende 31 yaşındayım canım. Bir önceki tedavim benimde iptal oldu. Ultrasonda 3 adet folikül gözüküyordu dedik ki az olsun kaliteli olsun önemli değil devam ettik doktorda hiç iptal edelim falan demedi. Yumurtalar toplandı biri boş çıktı 2 si olgun çıktı. Ertesi gün aradılar ikiside döllenmedi ama biraz daha beklicez geç döllenme olabilir diye dediler. Döllendi ama ertesi güne çıkamadı. transfere gidemedik ve çok kızmıştık doktora neden iptal ettirmedi diye ; çünkü ondan önceki tedavimde benim 13 yumurtam olmuştu 10 tane yumurrta 5. güne kadar ulaşmıştı hemde ... ne kadar ters bir durum rezerv 1 yılda ne kadar düşmüş. üstelik tek yumurtalığım var. Bu seferkindede iptal dedi ama 1-2 ne çıkacaksa o kadar ilaç alldı vücudum devam dedim. Arkadan gelen foliküller büyüdü Şu anda görünen folikül daha fazla ama 4-5 tane çıkarırız diyor.. Kısmet halen içimde korku var.Cumartesi toplanacak ama döllenicek mi diye ... Bu 5. tedavim diğerlerinde döllenmeme sorunum olmamıştı Bir önceki şok etkisi yaptı.
mrh arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim.kafamda binbir soru korku ve hiç bitmeyen bir umutla yola çıkıyorum rabbimin izniyle. ayın 21 de gürgan klinikte randevum var.daha önce başarısız bir tüp bebek tedavim var yumurtam döllenmeden tedavim iptal olmuştu çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır dedim rabbime sıgındım.bir yıl aradan sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şu anda gürganda tedavi olan arkadaş varsa tanışmak isterim.
Bende 31 yaşındayım canım. Bir önceki tedavim benimde iptal oldu. Ultrasonda 3 adet folikül gözüküyordu dedik ki az olsun kaliteli olsun önemli değil devam ettik doktorda hiç iptal edelim falan demedi. Yumurtalar toplandı biri boş çıktı 2 si olgun çıktı. Ertesi gün aradılar ikiside döllenmedi ama biraz daha beklicez geç döllenme olabilir diye dediler. Döllendi ama ertesi güne çıkamadı. transfere gidemedik ve çok kızmıştık doktora neden iptal ettirmedi diye ; çünkü ondan önceki tedavimde benim 13 yumurtam olmuştu 10 tane yumurrta 5. güne kadar ulaşmıştı hemde ... ne kadar ters bir durum rezerv 1 yılda ne kadar düşmüş. üstelik tek yumurtalığım var. Bu seferkindede iptal dedi ama 1-2 ne çıkacaksa o kadar ilaç alldı vücudum devam dedim. Arkadan gelen foliküller büyüdü Şu anda görünen folikül daha fazla ama 4-5 tane çıkarırız diyor.. Kısmet halen içimde korku var.Cumartesi toplanacak ama döllenicek mi diye ... Bu 5. tedavim diğerlerinde döllenmeme sorunum olmamıştı Bir önceki şok etkisi yaptı.
slm bende bu hafta başladım bugün adet 3.günü bugün kontrolüm wardı ganal f 300mg ve folikasit kullanıyom daha yolun başındayım ilk gittiğimde 3 daha sonra gittiğimde 2ye düşmüş nasılolmuş anlamadım folikül yarın tekrar muayeneye gidecem
slm bende bu hafta başladım bugün adet 3.günü bugün kontrolüm wardı ganal f 300mg ve folikasit kullanıyom daha yolun başındayım ilk gittiğimde 3 daha sonra gittiğimde 2ye düşmüş nasılolmuş anlamadım folikül yarın tekrar muayeneye gidecem
dılekce61 senin yumurtalar toplandı yanlış hatırlamıyorsam ne durumdalar transfer ne zman
Bu tedavimde başında benim 2 adet önde giden 2 adette küçük folikül göründü ultrasonda. Arkadan gelen 2 adet küçük folikülle beraber büyüklerde büyüyeceği için aslında doktor iptal edelim demişti. Daha sonra devam kararı aldık ve doktor önde gidenleri gözden çıkarıp arkadan gelenleri büyütmeye karar verdi. Şu anda büyükler artık 25 mm oldu arkadan gelen küçüklerde 2 adet değil artık onlarda çoğaldı 4-5 tane varlar. Hatta kotaya giremeyen 2 adet küçük folikül daha var onları saymadık bile. Bu arada Puregon en yüksek dozu vuruyordum. 450 ünite Tek sıkıntı birbirleriyle alakasız büyüklükte olduklarından fire vericem öle görünüyor. Daha tedavinin başındasın. Foliküller çoğalır İlaçlarında etkisiyle. Düşün biz yumurta sayım az diye iptal etmeyi düşünmüştük. Sonradan çoğaldılar.
ınsallah hersey ıstedıgın gıbı gelısır ve bebegını kucagına alırsın saglıkla :) tutunsunda varsın 2 tane olsun . iyi düşün iyi olsun cnm
ben artık nisan ayında tüpbebek yapacaklar bölümüne geçiş yaparım :)
bu mubarek cuma gununde , allaha kalben dua edıyorum,transferi olan ve sabırsız bekleyiş içersındeki tum arkadasların yüzleri gulsun,hepınıze yuksek degerli betahcg ler dılıyorum.tabı en önemlısı hayırlı saglıklı evlatlarınız dunyaya gelsın inşallah :))
sevgiyle kalın
Malesef kötü haber. korktuğum başıma geldi. 9 embriyonun hiç biri gelişmemiş. yarın öğlene kadar gelişirse sizi aricaz diye bir telefon. çok üzgünüm. dün bugün gelişmeyen yarında gelişmez artık umudum bitti. en kötüsü de bu rahme girmeden yolda bırakılmak ne zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?