2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

mrb kızlar uzun zamandır uzaktan yazılanları takip ediyordum artık muhabbete katılma zamanım geldi diye düşündüm :)
benim martın 15.transferim oldu 2.gun transferi.2 gün yattım.aşırı karın şişliği var..kaskatıyım.sağımdan soluma bile zor dönüyorum sizde de öyle olan varmı.bu dönemde herkes dinlenmeye çekiliyor ama ben çalıştığım için mecbur kalktım.birde doktorum günde 1 tane sporcu içeçeği iç dedi hiç böyle tavsiye alan varmııı?

canım inş hamilesindir Allahım herkesin gönlüne göre versin. benimde yarın opum var bakalım dua edin kızlarrrr

Canım banada martin 14ünde 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transferi yapıldı ben calismadigim için evdeyim kendimi yormuyorum dinleniyorum.sanırım sende su toplanmasi olmuş o rahatsız edici bir durum benim ilk denenemde olmuştu öyle.suanda şükür öyle bi sıkıntım yok.sporcu icecegine gelince normalde bile zararlı olan birşeyi bu durumda doktor nasıl önerir anlam veremedim,açıkçası içmeni tavsiye etmem...bu arada nerde tedavi goruyodun...

Canim insallah degerin yukselir de bebegine kavusursun..bu arada bende clexan igne kullaniyorum bendede pihtilasma var homozigotum..igneyi nerden vuruyoraun ?
İnşallah canım ya. Ben heterozigotum. Göbek deliğimin 5 cm çevresinde herhangi bir yere yapıyorum. İnşallah pozitifi görürsün canım

Sporcu içeceğini ilkkez duydum. Çalışırken çok syakta kalmamaya çalış, fırsat buldukça dinlen canım

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bekleyen herkesin başına.

Ya canim benim gec tutunma denen bir durum var sen hic sikma canini bosver...koldan kendim yapamaiyorum esim yapiyor kolunu L sekline getiriyorsun dirsegin 4 parmak ustunden kolun arka kismindan dik bir sekilde igneyi yapabilir esin. Birde direk yapmasn once sen o kismi onden yani su pazu denen kisimdan arkaya dogru sikman lazim. Takildigin nokta olursa sor tekrar... Ben hergun sabah 1 hurma, ari sutu bal polen ve propolis olan ozel bir karisim yedm bunun disinda ekstra hicbirseye dikkat etmiyorum gayet rahatm. Ananasi ozellikle ilk tup bebek denememde cok cok yedim 3. Gun transferiydi tutmadi. Bunlari da kafaya takmamak gerek hersey kismet inan. Birde stres olmamalisin rahat olmaya bak...

Çok teşekkür ederim canım. Eşim anca kolumu sıkabilir, iğneyi hayatta yapamaz. O kolumu sıkarsa ben iğnemi yaparım.
Bacaktan denedinmi hiç? Bide ben 0,2 lik kullanıyorum. Keşke bunun yerine coraspin hap kullanabilsek..:18:
Sanırım bugün tekrar kan vericem. İnşallah 2 kat artmıştır. Sonucu yazarım.,

Canimmm heyecanla bekliyorum.....

bende öyle düşünüyorıum içecek için ama doktordur bi bildiği vardır diyordum.kestim içmeyi dünden beri.onu içmekten su bile içemez olmuştum istanbul floranse hastanesinde tedavi gördüm.doktorumdan memnunum çok şükür.senin kide hayırlı olsun.güzel haberler alırız haftaya inş.sen nerde tedavi gördün canım

Ya yemedim icmedim seninndegerlerinle ugrastim sabaha kadar o kadar cok kafama takmisim ki 9. Gun 26 ise 10. Gun 52 11. Gun 104 12. Gun 208 olceeeeeeekkkkkkkk ruymda gordum...:)

Canım yaaaa
Rüyalarınızıda meşgul ediyorum, hakkınızı helal edin.
Bugünki değerimin enaz 58 olması lazım. Bugün 11. Günüm. 2 günde bir 2 katı oluyor çünkü. Bakalım hayırlısı olsun. Kan vermeye öğleden sonra gidicem. Tam 48 saat olsun diye

Ya catlayacagim acayip heyecanladim sanki kendi testim :)

atlanta inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya canım...

ya ara vermiştim biraz buraya ne güzel haberler okudum. epeyce hamişimiz var. allahım inşallah herkese uğurlu gelir burası.

aslında konu sahibi ilk sayfadaki bilgileri gücellese ne güzel olur ordan daha iyi takip ederiz güzel haberleri. inanın sanki kendimmiş,kızkardeşimmiş en yakın dostummuş gibi seviniyom. daha deminden beri bissürü yuppiiiiiiiiiii yaşasınnnnnnn dedim

kızlaaaarr öğleden sonra opum var hastaneye gidiyorum bana dua edin noluuurr (

Allah yardımcın olsun canım... gelişmeleri bize bildirmeyi unutma. benimde güya bugün toplanacaktı cumaya ertelendi. bugünkü kontroldede cumartesi dedi doktor. bakalım hayırlısı diyom artık.

Canim yasadillariki paylastigin icin cok tesekkur ederim..ayni seninde yasadigin gibi 3aydir bende kafama takiyorum bu konuyu sanki hep ayni kalitesiz yumurtalarla karsilaaacakmisim gibi geliyor..bende glukofen kullandim ama ameliyattan sonra doktorum inofolic diye bir toz var pcos hastalari icin uretilmis onu kullanmami istdi..doktorum operasyondan sonra kalitenin artacagini soyledi ohss de olmayacakmis artık. .ben ankarada akay tup bebek merkezinde tedavi goruyorum doktorum tolga ecemis ve gercekten ck memnunum.ankRada oturdugum icin istanbula gelme imkanim malesef yok.doktoruma guveniyorum insallah bu denemede hersey sorunsuz olur.opuden sonra transfer olamadan insanin elinin bombos kalmasi gerckten cok cok zor..su anda adetimi bekliyorum gelir gelmez hayirlisiyla baslayacagim..yasadiklarin bana umut oldu..ck tesekkur ederim bundan sonrada sira sagsaglim bebegini kucagina almaya kaldi..insallah o gunlerde gelir..bu arada kaliteyi artirmak için yedigin yada yaptigin kurler vqrmiydi ?

Tamam canim tesekkur ederim benim gobegimde vuracak yer kalmadi igne girmiyor artik..doktoruma sordum da bacaginada yapabilirsin dedi denedim bacak cok aciyor :) ben gobege devam etmeye çalışacağım..insallah hepimiz pozitifi goruruz ben adet bekliyorum suan oldugumda baslayacagim hayirlisiyla..

baharın kız ve gubi 08 çok tebrik ediyorum. Allah'ım sağlıklı bir hamilelikle kucağınıza da almayı nasip eder inşallah. Güzel bir haber daha da atlanta 'dan bekliyorum valla . Totem olsun bozulmasın güzel haberlerin ardı arkası ne güzel olur.. hadi bakalım inşallahhhhhhh

9. Gün değerim 29
11. Gün değerim 24
Çok mutsuzum çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…