canım inş hamilesindir Allahım herkesin gönlüne göre versin. benimde yarın opum var bakalım dua edin kızlarrrr
Canım banada martin 14ünde 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transferi yapıldı ben calismadigim için evdeyim kendimi yormuyorum dinleniyorum.sanırım sende su toplanmasi olmuş o rahatsız edici bir durum benim ilk denenemde olmuştu öyle.suanda şükür öyle bi sıkıntım yok.sporcu icecegine gelince normalde bile zararlı olan birşeyi bu durumda doktor nasıl önerir anlam veremedim,açıkçası içmeni tavsiye etmem...bu arada nerde tedavi goruyodun...mrb kızlar uzun zamandır uzaktan yazılanları takip ediyordum artık muhabbete katılma zamanım geldi diye düşündüm :)
benim martın 15.transferim oldu 2.gun transferi.2 gün yattım.aşırı karın şişliği var..kaskatıyım.sağımdan soluma bile zor dönüyorum sizde de öyle olan varmı.bu dönemde herkes dinlenmeye çekiliyor ama ben çalıştığım için mecbur kalktım.birde doktorum günde 1 tane sporcu içeçeği iç dedi hiç böyle tavsiye alan varmııı?
İnşallah canım ya. Ben heterozigotum. Göbek deliğimin 5 cm çevresinde herhangi bir yere yapıyorum. İnşallah pozitifi görürsün canımCanim insallah degerin yukselir de bebegine kavusursun..bu arada bende clexan igne kullaniyorum bendede pihtilasma var homozigotum..igneyi nerden vuruyoraun ?
mrb kızlar uzun zamandır uzaktan yazılanları takip ediyordum artık muhabbete katılma zamanım geldi diye düşündüm :)
benim martın 15.transferim oldu 2.gun transferi.2 gün yattım.aşırı karın şişliği var..kaskatıyım.sağımdan soluma bile zor dönüyorum sizde de öyle olan varmı.bu dönemde herkes dinlenmeye çekiliyor ama ben çalıştığım için mecbur kalktım.birde doktorum günde 1 tane sporcu içeçeği iç dedi hiç böyle tavsiye alan varmııı?
kızlar dayanamayıp dün öğleden sonra testimi yaptırdım. şükürler olsun sonuç pozitiff. değerim 184 çıkmış. umarım sağlıkla kucağıma almak da nasip olur. tedavide olan ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ediyorum. allah bu duyguyu yaşamayı herkese nasip etsin.
Canım bana anlatmadılar, sadece göbekten dediler. Sorayım bi. Ama tek başına koldan yapabiliyormusun ?
5. Gün embriyosunda değerler daha yüksek olur, 2. Gün embriyosu olsaydı daha çok umutlanırdım ama 5. Gün olup 9. Gün bu değer çıkınca..
İnşallah dediğin gibidir canım. Sende testi 10. Gnden önce yapma sakın canım. Üzüldüğünle kalırsın benim gibi. Pozitif bile olsa negatif çıkıyor çünkü.
İnşallah ikizletin seninledir. Bu arada ben ananas, kivi kabak çekirdeği yedim. Bol su içtim. Faydası oldu sanırım
Ya canim benim gec tutunma denen bir durum var sen hic sikma canini bosver...koldan kendim yapamaiyorum esim yapiyor kolunu L sekline getiriyorsun dirsegin 4 parmak ustunden kolun arka kismindan dik bir sekilde igneyi yapabilir esin. Birde direk yapmasn once sen o kismi onden yani su pazu denen kisimdan arkaya dogru sikman lazim. Takildigin nokta olursa sor tekrar... Ben hergun sabah 1 hurma, ari sutu bal polen ve propolis olan ozel bir karisim yedm bunun disinda ekstra hicbirseye dikkat etmiyorum gayet rahatm. Ananasi ozellikle ilk tup bebek denememde cok cok yedim 3. Gun transferiydi tutmadi. Bunlari da kafaya takmamak gerek hersey kismet inan. Birde stres olmamalisin rahat olmaya bak...
Çok teşekkür ederim canım. Eşim anca kolumu sıkabilir, iğneyi hayatta yapamaz. O kolumu sıkarsa ben iğnemi yaparım.
Bacaktan denedinmi hiç? Bide ben 0,2 lik kullanıyorum. Keşke bunun yerine coraspin hap kullanabilsek..:18:
Sanırım bugün tekrar kan vericem. İnşallah 2 kat artmıştır. Sonucu yazarım.,
Ya yemedim icmedim seninndegerlerinle ugrastim sabaha kadar o kadar cok kafama takmisim ki 9. Gun 26 ise 10. Gun 52 11. Gun 104 12. Gun 208 olceeeeeeekkkkkkkk ruymda gordum...:)Canimmm heyecanla bekliyorum.....
Canım banada martin 14ünde 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transferi yapıldı ben calismadigim için evdeyim kendimi yormuyorum dinleniyorum.sanırım sende su toplanmasi olmuş o rahatsız edici bir durum benim ilk denenemde olmuştu öyle.suanda şükür öyle bi sıkıntım yok.sporcu icecegine gelince normalde bile zararlı olan birşeyi bu durumda doktor nasıl önerir anlam veremedim,açıkçası içmeni tavsiye etmem...bu arada nerde tedavi goruyodun...
Ya yemedim icmedim seninndegerlerinle ugrastim sabaha kadar o kadar cok kafama takmisim ki 9. Gun 26 ise 10. Gun 52 11. Gun 104 12. Gun 208 olceeeeeeekkkkkkkk ruymda gordum...:)
kızlaaaarr öğleden sonra opum var hastaneye gidiyorum bana dua edin noluuurr(
Canım yaaaa
Rüyalarınızıda meşgul ediyorum, hakkınızı helal edin.
Bugünki değerimin enaz 58 olması lazım. Bugün 11. Günüm. 2 günde bir 2 katı oluyor çünkü. Bakalım hayırlısı olsun. Kan vermeye öğleden sonra gidicem. Tam 48 saat olsun diye
Canım yaaaa
Rüyalarınızıda meşgul ediyorum, hakkınızı helal edin.
Bugünki değerimin enaz 58 olması lazım. Bugün 11. Günüm. 2 günde bir 2 katı oluyor çünkü. Bakalım hayırlısı olsun. Kan vermeye öğleden sonra gidicem. Tam 48 saat olsun diye
kızlaaaarr öğleden sonra opum var hastaneye gidiyorum bana dua edin noluuurr(
İnşallah canım ya. Ben heterozigotum.
canım öncelikle geçmiş olsun. hayal kırıklığını anlayabiliyorum. benim ilk tüp denemem devlet hastanesinde (zeynep kamilde) yapılmıştı. 26 yumurta toplandı. 19 u olgun çıktı ve 10 tanesi döllenmesine rağmen ilk gün 9 unun bölünmesi durdu ve ikinci güne kalan 4 hücreli tek embriyom transfer edildi (ohss olmama rağmen apar topar transfer yapıldı). üç ayım yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünerek üzülmekle geçti. ikinci denemede de aynı durumla karşılaşırım sanıyordum ama şükürler olsun bu sefer 22 yumurtam toplanmasına rağmen 16 sı olgun çıktı ve döllenen 13 yumurtadan 8'i gelişimini sürdürdü. 2 embriyo transfer edip, 6 sını dondurdular ve çok şükür neredeyse hepsi 1.kalite. ikinci denemem istanbul tüp bebek merkezinde yapıldı. doktorum emre karatekelioğlu. ilk deneme sonrası kendimi kahretmiştim. ama ikinci denemede tamamen farklı bir tabloyla karşılaştım. pco da ilaç dozunun ayarlanması çok ama çok önemli. tedavi süresinde hemen hergün e2 bakılmalı. bir de ben ek olarak insülin direncine baktırıp doktorumun önerisiyle glukofene başladım. daha önce aşılama denemelerimde ve ilk tüp denemem de yumurtalarım aniden hızla büyüyorken ilk defa bu ay yumurta gelişimi nisbeten yavaş oldu iğne süreci bi parça uzun sürdü ama doktorum bunun bizim için yani yumurta kalitesi için çok iyi olduğunu söyledi. bir de ilk deneme sonrası emre beye sorduğumda embriyo kalitesinin üç nedene bağlı olabileceğini söylemişti. embriyo kalitesini etkileyen 1.neden kullanılan ilaç dozunun fazla olması, 2.neden pco da zaten var olduğu tahmin edilen yumurta kalitesinde nisbeten düşüklük, diğer bir neden ise embriyoların içinde tutulduğu inkübatörlerin kapaklarının sık sık açılıp kapanmasıymış. doktorum öyle temkinli ki pco ya ve fazla yumurtam toplanmasına rağmen ohss nin hiçbir belirtisini yaşamadım çok şükür. nerede tedavi görüyorsun bilmiyorum ama doktorundan memnun değilsen ve değiştirmeyi düşünürsen emre beyi gözüm kapalı tavsiye ederim.
İnşallah canım ya. Ben heterozigotum. Göbek deliğimin 5 cm çevresinde herhangi bir yere yapıyorum. İnşallah pozitifi görürsün canım
Sporcu içeceğini ilkkez duydum. Çalışırken çok syakta kalmamaya çalış, fırsat buldukça dinlen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?