Amin canım inşallah allah hepimizin yüzünü guldursun,güzel haberler verelim birbirimize ınş...ben ank centrum'da tedavi gördüm...bende öyle düşünüyorıum içecek için ama doktordur bi bildiği vardır diyordum.kestim içmeyi dünden beri.onu içmekten su bile içemez olmuştumistanbul floranse hastanesinde tedavi gördüm.doktorumdan memnunum çok şükür.senin kide hayırlı olsun.güzel haberler alırız haftaya inş.sen nerde tedavi gördün canım
9. Gün değerim 29
11. Gün değerim 24
Çok mutsuzum çoookkk
Doktor ne dedi canım testi yine tekrarlatıyor mu ? çok üzgünüm ama vardır bir hayır bu tedaviye başlarken herkesin 2 seçeneği var üzme kendini yaa olacak yada olmayacak iki ihtimal içinde kendimizi hazırlıklı tutmalıyız. Ama 9. gün değerine bakılacak olursa umutlanmamakta elde olmasa gerek . Benimde 2. denememde 10. gün değerim 26, 12 gün değerim 100 idi. Testi tekrarlamaya gerek yok dediler.10 gün sonra gel muayeneye gittik hiç beklemediğimiz bişey boş gebelik kese orada ama içinde bişi yok üstelik kese bozulmuş uzamış . Seni çok iyi anlıyorum ama üzülmeee...
merhabalar kızlar,
bu sabah kan aldırdım sonucum 76 çıktı doktorumla görüştüm tebrikler pozitif dedi fakat gelişmesini görebilmek için perşembe gününe tekrar kan vermemi istedi umarım herşey yolundadım Allah'ım bebeğimi bana bağışlar...
kızlar bende bugün 2.aşılamam için iğneler başlıyorum
rabim hepimize yardım etsin inşallahhh
1. aşılamam 4 şubatta oldu ve 13 şubatta 70 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim
ancak 15 şubatta kan değerim 14 e düştü
2 günde olsa insan çok alışıyor gebişliğe..
yok canım daha neler o zaman burdaki herkes beddua almıştır.doğum;ölüm;nikah saati bunlar daha biz doğmadan belli olan saatler sendende olacak çocuğun bile saati belli.ama dua insanın kaderini değiştirebilir.bence ne olursa olsun üzülme istekli olmaya devam et eşimin teyzesinin 6 tüp bebek denemesinde tutmuş .ben iğnelerime yarın başlıyorum ilk denemem olcak ama tutmazsa hiç ara vermeden ikinciyi yapıcam olmadı 3 devlet de yaptırıyorum zaten 3 hak veriyolar.olmazsada özelde yaptırıcam yani umudumu hiç kesmiycem sana da tavsiyem hiç kendini üzme yoluna devam etevet canım çok zor bi durum yaşamışsın gerçekten. Allah bi daha yaşatmasın. Bende kalp atışlarını bile duymuştum. Kalp atışlarını babasına da dinletmek istediğim gün yavrumun artık kalbinin atmadığını öğrenmiştim.
2 gün sonra tekrar kan vermek için gitmem gerktiğini, tamamen sıfırlanmasını görmeleri gerektiğini söylediler.
Canım aslında önceki mesajlarımı okuduysan, hep bi umutsuzluk vardı, hamile değilim diyodum. Sonuç 29 çıkınca umutlanmıştım. 2 günlük hayallerim belkide beni bu kadar üzdü.
Ne diyelim, ben normal yollardan hamile kalan veya ilk tüp denemesinde tutanlar kadar şanslı değilmişim. Zaten ilk denememde hamile kalsaydım şaşırırdım şansıma. öyle kolay mı benim için?
Birinin bedduasını mı aldım naptım
Aynen canım. 2 günlükte olsa güzel bir hayaldi..
yok canım daha neler o zaman burdaki herkes beddua almıştır.doğum;ölüm;nikah saati bunlar daha biz doğmadan belli olan saatler sendende olacak çocuğun bile saati belli.ama dua insanın kaderini değiştirebilir.bence ne olursa olsun üzülme istekli olmaya devam et eşimin teyzesinin 6 tüp bebek denemesinde tutmuş .ben iğnelerime yarın başlıyorum ilk denemem olcak ama tutmazsa hiç ara vermeden ikinciyi yapıcam olmadı 3 devlet de yaptırıyorum zaten 3 hak veriyolar.olmazsada özelde yaptırıcam yani umudumu hiç kesmiycem sana da tavsiyem hiç kendini üzme yoluna devam et
Canımmmmmmm ...çok üzüldüm nolur sakın isyan etme vardır bunda da bir hayır doktor testi tekrarlar belkii .. Çok zor allahm bir an önce hepimizin yüzünü güldürsünnn(
herkeze merhaba.ben de mart ayında tedaviye başlayanlardanım.yarından itibaren iğnelerime başlıyorum.ilk denemem olacak.cok korkuyorum.inşallah bu yoldaki herkezin rabbim emeklerinin karşılığını verir...inşallah tedavideki herkez pozitif sonuclarla doldursun burayı.tutmayanlarda üzülmesinler denemeye devam...söylemesi kolay belki allahım ne olur hayırlı sonuclar ver hepimize....
günaydın kızlar ilk iğnemi sabah komşuma yaptırdım sonunda.korkuyordum ama iğneyi olurken hissetmedim de sonradan biraz yaktı koldan oldum bu arada decepetly çok heycanlıyım lüfen benim için dua edin de ilk denemem de tutsun. önümde 20 günlük bir iğne süreci var.3kutu decepetly 60 kutuda merional bu iğnelerin hepsi bitecekmi?
Hayırlı olsun yeni tedaviler. Çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalışın arkadaşlar.. Bende 5. denemeye rağmen sakinliğimi uzun süre koruyamıyorum ama yinede siz sakin olun .. Herşey güzel olacak inşallah..
Merhaba benimde ilk tedavi bende bugün başlıcam iğnelere senin hangi protokol benimki uzun protkol.yumurta rezervi azlığı var ilk iğnemi yapabilecekmiym bilmiyorum koldan deceptly umarım güzel bir şekilde sonuçlanır
mrb kızlar uzun zamandır uzaktan yazılanları takip ediyordum artık muhabbete katılma zamanım geldi diye düşündüm :)
benim martın 15.transferim oldu 2.gun transferi.2 gün yattım.aşırı karın şişliği var..kaskatıyım.sağımdan soluma bile zor dönüyorum sizde de öyle olan varmı.bu dönemde herkes dinlenmeye çekiliyor ama ben çalıştığım için mecbur kalktım.birde doktorum günde 1 tane sporcu içeçeği iç dedi hiç böyle tavsiye alan varmııı?
günaydın kızlar ilk iğnemi sabah komşuma yaptırdım sonunda.korkuyordum ama iğneyi olurken hissetmedim de sonradan biraz yaktı koldan oldum bu arada decepetly çok heycanlıyım lüfen benim için dua edin de ilk denemem de tutsun. önümde 20 günlük bir iğne süreci var.3kutu decepetly 60 kutuda merional bu iğnelerin hepsi bitecekmi?[/QUOT
bende de heyecan cok fazla.umut,korku,heyecan hepsi karışık.:)inşallah canım ilk denemede tutar.dün ilaçları görünce gözüm korktu tam 1 çanta dolusu ilaç.tedavi öncesi ve sonrasında kullanılacaklar.tüm ömrüm boyunca okadar ilaç asla almamışımdır.inşallah yan etki görmeden en kısa zamanda atlatırız bu evreyi.rabbim mis kokulu evlatlarımızı bağışlasın bizlere.isteyen herkezin emeğinin karşılığını alsın.
canım merkezle konustun mu kaç embriyo transfer edecekler acaba?normalde yasa gereği 1 ama bazı merkezler 2 tanede koyabiliyorlarmış...
Aynen canım. 2 günlükte olsa güzel bir hayaldi..
Tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar nerelerde tedavi görüyosunuz?? ben Antalyada yaşıyorum ama İstanbula bahçeci kliniğine gelmek istiyoruz mart tedavisi düşündük ama sanırım nisana sarkacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?