2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Gubı8 ve baharın kızı catlatma ıgnesı olmustunuz ıse yaramıstır ınsallah haber beklıyoruz allah nasıp ederse ılk baslayanlar olucaksınız

canım bizim geçen dönemden kalan yumurtamız çatlamadığı için iğne yaptık çatlamazsa tedavimiz ertelenecek sonraki aya inşallah çatlar tabii adetimin 2. günü kontrole gidince bakıcak doktorum duruma göre ya iğnelere başlıycam ya da doğum kontrol hapıyla çatlamayan kist oluşumuna dönen yumurtayı yok edicez hayırlısı bakalımm...

bende mart ayında 3. denemeye baslayacagım kısmetse . fakat dun fsh 2.2 cıktı .öncekıler 22 ve 16 cıvarındaydı. bu ne demek acaba fıkrı olan varmı e2 de 108 cıkmıs

aşılama 1 kez yaptırdım canım bir daha da düşünmüyorum hiç bir faydası olduğuna da inanmıyorum 2. tüp bebek denememi yaptırıcam bence de hiç aşılama yaptırma maddi manevi gereksiz...

Zaten doktor direk tüp bebek dedi çünkü yumurta rezervim çok azmış her geçen gün şansın azalıyo dedi birde prolaktinim yüksek.eşiminde sperm sayısı düşük ve harekersizmiş.ben şuan zeynepkamilde raporumun çikmasını bekliyorum 1-2 hafta içinde neticelenir heralde.ilk defa deniycem umarıı olumlu olur.siz nerde yapacaksınız.

Mart ayında tedavıye baslayacak olan tüm arkadaşlarıma öncelikle bol şanslar diliyorum.Ben 4. tup bebek denememde pozitif sonuc aldım ve sızlerı cok ıyı anlıyorum.Umarım yenı tedavılerınız hepınız ıcın hayırlı olur.

Eger Gonal f 450 veya Menogon 0.75 ıhtıyacınız varsa elımde kalan ılaclarımı raporlu fıyatına sıze ulastırabılırım.Bana ozelden mesaj yollarsanız sızı arayabılırım.
Gonal f kutu fıyatı 150 tl
Menogonun kutu fıyatı ıse 120 tl dır.
Gonal f (2) kutu bulunmaktadır
Menogon ıse (4) kutu bulunmaktadır.

Bilgilerinize

Kizlar bende mart ayinda 4uncu denememe basliycam ..embiriomuz olmadigi icin tekrar ignelerle yumurta cogaltilcak ve toplanicak falan filan..hisperoskopi cekincem bu onumzdeki hafta sonra mart ayindaki adetimle basliyorm herkeze bol sanslar allah hic birimizn kucagini bos birakmasn.

gamzee52 ..21..azosperm...eurofertil tup bebek merkezi...4 uncu deneme

mrh arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim.kafamda binbir soru korku ve hiç bitmeyen bir umutla yola çıkıyorum rabbimin izniyle. ayın 21 de gürgan klinikte randevum var.daha önce başarısız bir tüp bebek tedavim var yumurtam döllenmeden tedavim iptal olmuştu çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır dedim rabbime sıgındım.bir yıl aradan sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şu anda gürganda tedavi olan arkadaş varsa tanışmak isterim.

slm canım bende inşallah mart ayı adetimle başlayacağım benimde 3cü denemem olacak.ALLAHIM yardım etsin hepimize

gamzee52 ..21..azosperm...eurofertil tup bebek merkezi...4 uncu deneme
21 yaşındasın ve 4. deneme mi neden bu kadar erken başladınız cnm ya??bu arada hangi şehirdeki euro fertil?

slm canım bende inşallah mart ayı adetimle başlayacağım benimde 3cü denemem olacak.ALLAHIM yardım etsin hepimize
benim de adetim martın 20 si gibi ..hormon hapları kullanıyorum şuan da kist çıktı tüpten sonra..gelicek adetimle değil diğer adetimle başlicma inşallahh..

umut27 - 28 - sebepsiz infertilite- memorial şişli - 2 aşılama

kizlar bende dün adet oldum ama tedavi nisana kaldi doktor esin hapi 3 ay kullansin dedi.ALLAHIM BIZIM ICIN HAYIRLISI EN GÜZELI NASILSA ONU NASIP ET

Mrb arkadaslar..bende bu ay tup bebek yaptiricam nasipse adetimi beliyorum 24 yasindayim 3,5 yillik evliyim 2 yildir istiyorz ama olmuyor bende pco var esimdede morfoloji bozuklugu var bir kez asilama yaptirdk sonuc negatif olunca ara verdik.tup bebek icin hastene doktr arayisina girdim ve aralkta umut tupbebeke karar verdim biraz daha bekleyelm dedi dr bey subat sonu goruselm dedi..pco de dolayi adet tarihim belli olmadigi icin bu ayin sonu muhtemelen giderim diyorm..Allah herkesin gonlune gore versin dualarimiz kabul olur insallh..

Nasıl gidiyor kızlar? bir kaç gündür giremiyorum iş yoğunluğundan dolayı.Varmı gelişmeleri olan?Ben bugün sabah adet oldum yarın kontrole gidicem inşallah geçen aydan kalan yumurtam gitmiştir de bir an önce iğnelerime başlayayım...Hepinize bol şanslar arkadaşlar Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün...

Merhaba benimde 2 gün içinde belli olucak tüp mü aşılamamı diye devletde yaptıracağim için onlar karar verecek durumuma göre
bende 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama olmuyo benim prolaktinim yüksek ve yumurta rezervim za eşiminde sperm az ve hareketsiz.ilk defa tedavi görücem.çok heycanlıyım.umarım hepimizin gönlündeki kabul olur.amin

sanada iyi haftalar inşallah herşey istediğin gibi olur .bende bekliyorum dosyamın çıkmasını 1-2güne belli olur 1martda inşallah adet oursam benimde tedavı baaşlar tüp veya aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…