Gubı8 ve baharın kızı catlatma ıgnesı olmustunuz ıse yaramıstır ınsallah haber beklıyoruz allah nasıp ederse ılk baslayanlar olucaksınız
aşılama 1 kez yaptırdım canım bir daha da düşünmüyorum hiç bir faydası olduğuna da inanmıyorum 2. tüp bebek denememi yaptırıcam bence de hiç aşılama yaptırma maddi manevi gereksiz...
gamzee52 ..21..azosperm...eurofertil tup bebek merkezi...4 uncu denemeKızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
İSİM - YAŞ - TANI - MERKEZ - DENEME - SONUÇ
gubi08 - 26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. tüp -
Gubı8 ve baharın kızı catlatma ıgnesı olmustunuz ıse yaramıstır ınsallah haber beklıyoruz allah nasıp ederse ılk baslayanlar olucaksınız
amin diyorum canım duana. Ben bugun adet oldum yarin hormon tahlillerimde sorun çıkmazsa inşallah ilaçlara başlıyorum. Hayirlisi olsun :)))
Kizlar bende mart ayinda 4uncu denememe basliycam ..embiriomuz olmadigi icin tekrar ignelerle yumurta cogaltilcak ve toplanicak falan filan..hisperoskopi cekincem bu onumzdeki hafta sonra mart ayindaki adetimle basliyorm herkeze bol sanslar allah hic birimizn kucagini bos birakmasn.
amin diyorum canım duana. Ben bugun adet oldum yarin hormon tahlillerimde sorun çıkmazsa inşallah ilaçlara başlıyorum. Hayirlisi olsun :)))
21 yaşındasın ve 4. deneme mi neden bu kadar erken başladınız cnm ya??bu arada hangi şehirdeki euro fertil?gamzee52 ..21..azosperm...eurofertil tup bebek merkezi...4 uncu deneme
benim de adetim martın 20 si gibi ..hormon hapları kullanıyorum şuan da kist çıktı tüpten sonra..gelicek adetimle değil diğer adetimle başlicma inşallahh..slm canım bende inşallah mart ayı adetimle başlayacağım benimde 3cü denemem olacak.ALLAHIM yardım etsin hepimize
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
İSİM - YAŞ - TANI - MERKEZ - DENEME - SONUÇ
gubi08 - 26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. tüp -
hayirlisi cnm yaa esin ne hapi icio?kizlar bende dün adet oldum ama tedavi nisana kaldi doktor esin hapi 3 ay kullansin dedi.ALLAHIM BIZIM ICIN HAYIRLISI EN GÜZELI NASILSA ONU NASIP ET
hayirlisi cnm yaa esin ne hapi icio?
Mrb arkadaslar..bende bu ay tup bebek yaptiricam nasipse adetimi beliyorum 24 yasindayim 3,5 yillik evliyim 2 yildir istiyorz ama olmuyor bende pco var esimdede morfoloji bozuklugu var bir kez asilama yaptirdk sonuc negatif olunca ara verdik.tup bebek icin hastene doktr arayisina girdim ve aralkta umut tupbebeke karar verdim biraz daha bekleyelm dedi dr bey subat sonu goruselm dedi..pco de dolayi adet tarihim belli olmadigi icin bu ayin sonu muhtemelen giderim diyorm..Allah herkesin gonlune gore versin dualarimiz kabul olur insallh..
Nasıl gidiyor kızlar? bir kaç gündür giremiyorum iş yoğunluğundan dolayı.Varmı gelişmeleri olan?Ben bugün sabah adet oldum yarın kontrole gidicem inşallah geçen aydan kalan yumurtam gitmiştir de bir an önce iğnelerime başlayayım...Hepinize bol şanslar arkadaşlar Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?