sanada iyi haftalar inşallah herşey istediğin gibi olur .bende bekliyorum dosyamın çıkmasını 1-2güne belli olur 1martda inşallah adet oursam benimde tedavı baaşlar tüp veya aşılama
Mrb arkadaslar..bende bu ay tup bebek yaptiricam nasipse adetimi beliyorum 24 yasindayim 3,5 yillik evliyim 2 yildir istiyorz ama olmuyor bende pco var esimdede morfoloji bozuklugu var bir kez asilama yaptirdk sonuc negatif olunca ara verdik.tup bebek icin hastene doktr arayisina girdim ve aralkta umut tupbebeke karar verdim biraz daha bekleyelm dedi dr bey subat sonu goruselm dedi..pco de dolayi adet tarihim belli olmadigi icin bu ayin sonu muhtemelen giderim diyorm..Allah herkesin gonlune gore versin dualarimiz kabul olur insallh..
Merhaba benimde 2 gün içinde belli olucak tüp mü aşılamamı diye devletde yaptıracağim için onlar karar verecek durumuma göre
bende 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama olmuyo benim prolaktinim yüksek ve yumurta rezervim za eşiminde sperm az ve hareketsiz.ilk defa tedavi görücem.çok heycanlıyım.umarım hepimizin gönlündeki kabul olur.amin
slm canım bu ara kimse girmiyor sanırım hergün bakıyorum kimse bir şey yazmıyor.bende martın 1den sonra görüşmeye gideceğim inşallah martın ilk haftası başlayacağız ALLAHım hepimize yardım etsin
herkese selam 28 şubatta mustafa bahçeci ile ilk randevum var daha önce bir aşılama yaptırdım alman hastanesinde sonuç maalesef negatif umarım tüp bebekten sonuç alırım bu sefer
merhaba arkadaşlar..opudan sonra yumoşlarım donduruldu...benımde bir aksilik çıkmazsa transfer martın son haftası..şurda bişey kalmadı sayılır...takipteyim sizi...hepimiz için hayırlı olsun...
dün adet oldum bende. yarın kontrole gidicem. inşallah kist adayı yumurtam çatlamış ve kan değerlerim normale dönmüştür de başlayabiliriz hayırlısıyla.
aa ne tesadüf bende dün adet oldum :) ama doktorum 2. günü gel kontrole demişti kısmetse bugün gidicem öğleden sonra off çok korkuyorum inşallah kaybolmuştur şu yumurta da başlarız bir an önce beklemek nasıl zor geliyorr...
aa ne tesadüf bende dün adet oldum :) ama doktorum 2. günü gel kontrole demişti kısmetse bugün gidicem öğleden sonra off çok korkuyorum inşallah kaybolmuştur şu yumurta da başlarız bir an önce beklemek nasıl zor geliyorr...
şimdiden hayırlısı olsun canım problem iki kişide olunca sanırım daha zordur dertler ikiye katlanıyor ne de olsa ama Rabbim dermanını verecektir.Umut tüp bebek için hep olumlu şeyler duydum inşallah senden de olumlu haberi alırız bende Bahçeci fulyadayım.
Merhaba benimde 2 gün içinde belli olucak tüp mü aşılamamı diye devletde yaptıracağim için onlar karar verecek durumuma göre
bende 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama olmuyo benim prolaktinim yüksek ve yumurta rezervim za eşiminde sperm az ve hareketsiz.ilk defa tedavi görücem.çok heycanlıyım.umarım hepimizin gönlündeki kabul olur.amin
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
İSİM -YAŞ - SEBEP - MERKEZ - DENEME - SONUÇ
gubi08 -26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. tüp -
şirinreza -32 - erkek faktör - yurtdışı - 1. tüp denemesi
bahar17072011- 24 - erkek faktör - erdem hastanesi - 2. tüp denemesi
ozlemo248 - - - gürhan klinik - 2. tüp denemesi
ayseozlem - - -acıbadem maslak - 2.tüp denemesi
edanur86 -26 -tiroid ve oligospermi -yurtdışı - 4. tüp denemesi
suov -34 - yumurta rezervi -zeynep kamil
baharinkizi - 31 - pco -istanbul tüp bebek - 3 aşılama 2. tüp denemesi
chablisss - - erkek faktör - izmir kent hastanesi- 2 aşılama 1. tüp denemesi
umut27 -28 -sebepsiz infertilite - memorial şişli -2 aşılama 1. tüp denemesi
Bende bahçeci tüp bebekteyim ama doktorum Güvenç bey çok memnunum kendisinden de zaten merkez olarak oldukça kaliteli bir yer inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?