2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

sanada iyi haftalar inşallah herşey istediğin gibi olur .bende bekliyorum dosyamın çıkmasını 1-2güne belli olur 1martda inşallah adet oursam benimde tedavı baaşlar tüp veya aşılama

slm canım bu ara kimse girmiyor sanırım hergün bakıyorum kimse bir şey yazmıyor.bende martın 1den sonra görüşmeye gideceğim inşallah martın ilk haftası başlayacağız ALLAHım hepimize yardım etsin

herkese selam 28 şubatta mustafa bahçeci ile ilk randevum var daha önce bir aşılama yaptırdım alman hastanesinde sonuç maalesef negatif umarım tüp bebekten sonuç alırım bu sefer

kızlar ben de mart başında tüp bebeğe başlıcam Allah nasip ederse...ama çok korkuyorum tutmazsa diye..biliyorum bu ihtimal hep var ama çok umutlanmak da istemiyorum bu yüzden...kafamı dağıtmaya çalışıyorum...bu arada bişey sorucam size...transferden sonra rapor almama gerek var mı..evde dinlenmek gerekiyor mu...

merhaba arkadaşlar..opudan sonra yumoşlarım donduruldu...benımde bir aksilik çıkmazsa transfer martın son haftası..şurda bişey kalmadı sayılır...takipteyim sizi...hepimiz için hayırlı olsun...

şimdiden hayırlısı olsun canım problem iki kişide olunca sanırım daha zordur dertler ikiye katlanıyor ne de olsa ama Rabbim dermanını verecektir.Umut tüp bebek için hep olumlu şeyler duydum inşallah senden de olumlu haberi alırız bende Bahçeci fulyadayım.

inşallah tüp bebek olarak karar verilir canım ben aşılama taraftarı değilim çokta faydası olduğunu düşünmüyorum haberlerini bekliyorum...

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım genelde herkes adet olmayı bekliyor heralde :)

herkese selam 28 şubatta mustafa bahçeci ile ilk randevum var daha önce bir aşılama yaptırdım alman hastanesinde sonuç maalesef negatif umarım tüp bebekten sonuç alırım bu sefer

Bende bahçeci tüp bebekteyim ama doktorum Güvenç bey çok memnunum kendisinden de zaten merkez olarak oldukça kaliteli bir yer inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...

merhaba arkadaşlar..opudan sonra yumoşlarım donduruldu...benımde bir aksilik çıkmazsa transfer martın son haftası..şurda bişey kalmadı sayılır...takipteyim sizi...hepimiz için hayırlı olsun...

Amin canım saolasın herkes için hayırlısı olsun tabiki ama artık beklemek çok zor gerçekten bir an önce olsunlaar :)

dün adet oldum bende. yarın kontrole gidicem. inşallah kist adayı yumurtam çatlamış ve kan değerlerim normale dönmüştür de başlayabiliriz hayırlısıyla.

dün adet oldum bende. yarın kontrole gidicem. inşallah kist adayı yumurtam çatlamış ve kan değerlerim normale dönmüştür de başlayabiliriz hayırlısıyla.

aa ne tesadüf bende dün adet oldum :) ama doktorum 2. günü gel kontrole demişti kısmetse bugün gidicem öğleden sonra off çok korkuyorum inşallah kaybolmuştur şu yumurta da başlarız bir an önce beklemek nasıl zor geliyorr...

ben dün akşam adet oldum. o yüzden 3. gün gideyim istiyorum. inşallah ikimizin kisti de kaybolmuştur hayırlısıyla başlarız tedaviye. bende çok korkuyorum. canım bu arada bilgilerimi güncellersen sevinirim. yaş 31 sorunum pco 3 aşılama tedavisi gördüm. 2.tüp denemem.

evet sonunda belli oldu dosyam konseyden çıktı tüp bebek yapılacak haftaya salı ilaçlarım yazılacak.heyecanla bekliyorum ımarım bu ayki adetime yetişir.merak ettim şimdi ilaçlar nezaman kullanılıyo adetin kaçıncı günü?

benimde bilgilerimi güncellersen sevinirim tüp bebek 1 deneme

sağol canım tesekkur edrim iyi dileklerin için.evet sorun iki kişide olunca süreç daha zorlu geçiyor umut tüp bebek ten ve doktorumdan ön görüşmede memnun kaldım gelişmeri inşallh paylaşıcam sizlerle..

ikimizde 3.5yıllık evlıymişiz bebişlerde aynı zaman denk gelirse tam olur artık:) canım bende pko var asılama oldugum hastende dtr esimin sonucunu önemsemeden asılama dedi ve yaptırdk ve tabııkı tutmadı hayal kırıklıgı husran..umutta ki doktorum erkeklerde hareketsızlık vs gıbı durumlarda en uygunu microenjeksiyon yada tüp bebek dedi sanda muhtemelen tüp bebek derler..hayırlısı olsun stres yapma bol bol dua et pozitif olmaya çalış..

zm_yk - 24 - erkek faktörü, pco - bahçeci umut tüpbbk - 1 asılama-1. tüp bebek

selam kızlar nasılsınız..

bizim 3 kez tüp denememiz oldu ve maalesef sonuç alamadık.
1 ve 2 yi 2005 te
3. ise 2010 da oldu.
ve aradan bikaç sene geçti.
smdi yine düsündük 1aydır
ve dün Ankara'da basladık hayırlısıyla.ve gititğim merkezden çok memnn kaldım insaAllah hep böyle giderde. sağlıklı yavurularımaza kavusuruz..(amin)

ve esimden genetik kromozm tahlili ve bndende her ihtimale karsı kan pıhtılasması için tahliller istedi dr um.
yaptırdık ve sonucu istanbuldan gelmesini bekliyoruz..
şayet dr um sonuçlara göre dedi, histereskopi de yapabiliriz sana..
ama herangi bir durumda simdiye kadar snde bunu yapmaları lazımdı, gerek görmedikleri için yapmamıslardır dedi.
ama yinede içimezde birsey kalmasın dersen gelen sonuçlaar göre yaparız dedi..
ama sonuçlarım 20güne anca çıkarmıs, öledediler. ve histereskopi yi ise, adetim simdi bitince, haftaya pzartesi yapabiliriz dedi..
kafam karısıt simdi..

ve histereskopi fiyatı neder, her yerde farklıymış..
birde bosa yaptırmıs olursak diye, cünkü o da masraflaymıs.. :26:
zaten gereken iğnelerden dha çok kullanılcak bana. yumurtalarıma yetmiyo normali yani.
Allahım hayırlısını versin yinede..

bu yazımla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. sevgilerimle.

Son düzenleme:

luxura ----38 memorial şişli ----------------2.tüp denemesi

Bende bahçeci tüp bebekteyim ama doktorum Güvenç bey çok memnunum kendisinden de zaten merkez olarak oldukça kaliteli bir yer inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...

Umarım ulaşırız :)bişey merak ediyorum bahçecide otomatik olarak test mi istiyorlar ? Bugün adetimin 2. Gunü ama 28 ine kadar randevu alamadım zamanım 1 ay boşa geçiyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…