2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım hayırlı olsun tedavin. benim de kontrolüm vardı bu sabah. 2 cm ve 2,5 cm büyüklüğünde iki adet kist görüldü ultrasonda. doktorum yumurta toplama işlemine benzer bi işlemle kistleri eritmeyi önerdi. anestezi altında uygulanan basit bir işlem sanırım. kararsız olduğum için doğum kontrol hapı da yazdı. ya yarın sabah hafif bir ameliyatla kistleri alacaklar ya da 21 gün doğum kontrol hapı ile tedavi edilecek. öğleden sonra doktorumu arayıp kararımı bildirmem gerekiyor ve ben hala karar veremedim. tedavi sürecim çok uzun olmasaydı sanırım doktorum bunu önermeyecekti yani iptal edilen tedavilerim ile birlikte 6 aşılama, 2 tüp ve bir düşüğüm var. iki yıldır da aralıksız tedavi görüyorum. o yüzden kararsızım biraz. sen ne dersin canım? doktorun böyle bir ameliyat önerse kabul eder miydin? yoksa bir ay daha beklemeyi mi tercih ederdin?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Yoğunluktan uzun zamandır giremedim. Nasip olursa 2 gün sonra görüşmeye gideceğim. Buarada Ankara Fatih hastanesi Dr Candan hanıma gideceğim. Sonunda onda karar verdim. Hayırlı olur inşallah hepimiz için

canım bana soracak olursan doğum kontrol hapını kullanarak bir sonraki ayı bekle derim küçükte olsa bi operasyon sonuçta çünkü benimkide gitmeseydi eğer bende hap kullanacaktım doktorum direk hap kullanmamı önermişti tabi ki karar senin çok iyi anlıyorum beklemekte çok zor şuan benimde bekleme durumum olacaktı dursaydı ama karar sana kalmış yine de... :)

inşallah hakkında en hayırlı karardır seni bebişine kavuşturur canım...

İnşallah güzel haberlerle bize de umut olursun canım. Allah yardımcın olsun

Yaşın kaç bilmiyorum ama doktorun dediği mantıklı. Gerçi minyon tipli olupta 5 kilo bebek doğuran tanıdıklarım da yok değil :)
Ben de tek yumurta düşünüyorum nasipse. İkiz olunca hem gebelik zor, hem doğum sonrası hem de o çocukları büuütmek zor olur

aaaaaamin. peki ilaçların ile iğnelerin adı ne kaçar kutu aldın, fiyatlrı konusunda bilgi verir misin? lucrin falan verdi mi?
Bende doğ kontrol hapıyla başladım 24 şubatta 21 günlük doğ kontrol hapları bitip lucrine başlatacaklar tabi bir porblem çıkmassa kist mist muhabbetine. Hayırlısıyla başlayıp hayırlısıyla sonlanır hepimiznki inşlahh.

benim önceki tedavimden kalan 2 kutu Gonal F vardı canım doktoruma bunu söyleyince zaten kendiside onları yazıyormuş iyi oldu yanii yine onlarla devam ettim ayrıca 2 kutu Gonal F ve 4 kutu Cetrotide daha alıcam ama bizim eczanemiz tanıdık o depo fiyatından veriyor hiç kar koymadan henüz ödeme yapmadım bu akşam yapıcam o yüzden ne kadar tuttuğu hakkında da bilgim yok malesef...

yaşın gençse bence doğum kontrol hapını kullan eğer gene sonuç alamazsan o zaman ameliyatı düşün

süper :) inşallah güzel sonuçlarını da okuruz burdan

yaşın gençse bence doğum kontrol hapını kullan eğer gene sonuç alamazsan o zaman ameliyatı düşün

sağolun kızlar ama benim tedavi sürecim hep aksiliklerle dolu. artık daha fazla bekleme düşüncesi sinirlerimi bozdu biraz. sinirlerim o kadar bozulmuş ki işyerinde salya sümük ağladım valla herkesin morali bozuldu. doktorumu arayıp, haber verdim. kistleri aldırmaya karar verdiğimi söyledim. hiçbir şeyden korkmuyorum artık yeter ki bebiş gelsin. birazdan arayıp, saati haber verecekler. dua edin benim için.

Son düzenleme:

canım iyi yapmışsın ben 39 yaşındayım o yüzden benim hiç bişeyi beklemeye sabrım yok aslında
o yüzden yaşın gençse bekle dedim ama boşver karar vermişsin 1 günde kurtulmak en iyisi kistlerden ağlayıp moralini de bozma boş yere :) olumlu düşün olumlu olsun

randevuma 8 gün var sonra regl olmayı bekliycem yeniden ona da daha 1 ay var çatlamak üzereyim aslında ben :s

bu kadar moralini bozma inan hepimizin yaşadğı bir sürü aksilik var ben epilepsi hastasıyım bana hatda hamileliği bile önermedi bazı doktorlar çünkü kulalandığım ilacın bebeğe zarar verebileceğini söylediler.tabi bu süreç çok zordu karar vermek neticede problemli bir bebekde olabilir.karar verdik bebek sahibi olmaya bu seferde nerdeyse iki yıldır olmuyo zaten bende de eşimde de sorun varmiş.prolaktin hormonun çok yüksek diye beynimde kist olmsından şüphelendiler emar çektik temiz çıktı şükür.yani herkesin yaşadığı sorunlar var.31 yaşındasın galiba ben senin yerinde olsam ialçla kist lerin yok olsını beklerdim.kist bildiğim kadarıyla kendiliğnden de kayboluyo benimde ikii tane ufak miyomlarım var.biraz güçlü olmak lazım sabırlı olmak çünkü allah ol derse olacak zaten bebiş.kendini benim yumurta rezervimde azalma var yaşıma göre çok düşük her geçen gün şansım azalıyo ama şuana kadar bir kere bile oturup ağlamadım.ağlayınca hiçbişey çözülmüyo

durumunu anlayabiliyorum canım allah yardımcınız olsun. iki yıldır tedavideyim ilk defa olması gerekeni değil de içimden geleni yapıyorum. artık önümüzdeki ay ne aksilik çıkacak diye düşünmek istemiyorum. 6 yıllık evliyim. 1,5 yıl vajinismustum tedavi oldum onun için de son 4,5 yıldır da bebiş için uğraşıyorum sanırım sinirlerim yıprandı biraz

Son düzenleme:

haklısın canım. beklemek daha mantıklıydı aslında ama içimden böylesi geçiyor. umarım hayırlısı olur.

17 subatta buselisin ignelerine basladim hayirlisiyla...5 martta ultrasona gidecegim.Sonrada yumurtalar toplanacagi zaman belirlenecek..Benim tedavim uzun protokol..ilk tup bebek denemem..isallah olumlu sonuclarimizi hepimiz aliriz..

amin inşallah başarıyla tamamlanır.benimde ilk tedavim olacak.salı günü raporum çıkıyo tahminime göre 1 martda da adet olucam.benimki galiba kısa protokol olacak heyecanla bekliyorum.
önce senin haberini alıcaz rabbim gönlümüzdekini bize doğru nasip etsin amin.

randevuma 8 gün var sonra regl olmayı bekliycem yeniden ona da daha 1 ay var çatlamak üzereyim aslında ben :s

valla hepimiz aynı beklemelerden bıktık artık ama başka çaremizde yok.allah hepimize sabır versin.inşallah beklediğimize değer.emeklerimiz boşa çıkmaz çünkü gerçekten çok zorlu süreçlerden geçiyoruz kadın olarak.

tesekkur ederim..Allah herseyin saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize!!!
Her ne kadar igneler aci versede umut var icimde..Umutlarimizin hic tukenmemesi dilegiyle!!!

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…