Kızlaar sanırım ilk açılışı ben yapıyorum inşallah pozitif sonucu almak ta nasip olur da uğurlu geliriz birbirimize...Dün 2. günümdü gittim doktoruma çok korktum geçen aydan kalmış kiste dönüşen yumurtamın yok olmamasından ama çok şükür kii herşry yolunda dün ilaçlarımı verdi ve ilk iğne mi akşam yaptım İNŞALLAH ALLAH'IM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR...AMİİNNNNN...
canım hayırlı olsun tedavin. benim de kontrolüm vardı bu sabah. 2 cm ve 2,5 cm büyüklüğünde iki adet kist görüldü ultrasonda. doktorum yumurta toplama işlemine benzer bi işlemle kistleri eritmeyi önerdi. anestezi altında uygulanan basit bir işlem sanırım. kararsız olduğum için doğum kontrol hapı da yazdı. ya yarın sabah hafif bir ameliyatla kistleri alacaklar ya da 21 gün doğum kontrol hapı ile tedavi edilecek. öğleden sonra doktorumu arayıp kararımı bildirmem gerekiyor ve ben hala karar veremedim. tedavi sürecim çok uzun olmasaydı sanırım doktorum bunu önermeyecekti yani iptal edilen tedavilerim ile birlikte 6 aşılama, 2 tüp ve bir düşüğüm var. iki yıldır da aralıksız tedavi görüyorum. o yüzden kararsızım biraz. sen ne dersin canım? doktorun böyle bir ameliyat önerse kabul eder miydin? yoksa bir ay daha beklemeyi mi tercih ederdin?
Merhaba kızlar. Yoğunluktan uzun zamandır giremedim. Nasip olursa 2 gün sonra görüşmeye gideceğim. Buarada Ankara Fatih hastanesi Dr Candan hanıma gideceğim. Sonunda onda karar verdim. Hayırlı olur inşallah hepimiz için
İnşallah güzel haberlerle bize de umut olursun canım. Allah yardımcın olsunKızlaar sanırım ilk açılışı ben yapıyorum inşallah pozitif sonucu almak ta nasip olur da uğurlu geliriz birbirimize...Dün 2. günümdü gittim doktoruma çok korktum geçen aydan kalmış kiste dönüşen yumurtamın yok olmamasından ama çok şükür kii herşry yolunda dün ilaçlarımı verdi ve ilk iğne mi akşam yaptım İNŞALLAH ALLAH'IM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR...AMİİNNNNN...
hepimize Allahtan yardım diliyorum.benim kısmetse 2.denemem mart ayında olacak.ilkinde transferim çok sancılı geçmişti. 20 dakika benm için ölümdü,bu yüzden çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.benm eşimdeki sperm hareketsizliğinden kaynaklı bu tedavi şeklini kullanıyoru.benim rahim içi ve dışında var olan miyomlardan dolayı düşügün gerçekleştiğini söyledi doktorlarım,o yüzden 6 ay önce myomektomi ameliyatı oldum.inş.bi sorun kalmamıştır.arkadaşlar benm dondurulmuş emriyolarım var ben ikiz istiyorum ama doktorum ,minyon tipli oldugum için erken doğum olabilir ,düşük tehlikesi daha çok olur diyor ve bana tek emriyo transferi tavsiyo ediyor,ne yapsam ne dersiniz bana bi fikir versenız çoookk sevinirim.
Kızlaar sanırım ilk açılışı ben yapıyorum inşallah pozitif sonucu almak ta nasip olur da uğurlu geliriz birbirimize...Dün 2. günümdü gittim doktoruma çok korktum geçen aydan kalmış kiste dönüşen yumurtamın yok olmamasından ama çok şükür kii herşry yolunda dün ilaçlarımı verdi ve ilk iğne mi akşam yaptım İNŞALLAH ALLAH'IM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR...AMİİNNNNN...
aaaaaamin. peki ilaçların ile iğnelerin adı ne kaçar kutu aldın, fiyatlrı konusunda bilgi verir misin? lucrin falan verdi mi?
Bende doğ kontrol hapıyla başladım 24 şubatta 21 günlük doğ kontrol hapları bitip lucrine başlatacaklar tabi bir porblem çıkmassa kist mist muhabbetine. Hayırlısıyla başlayıp hayırlısıyla sonlanır hepimiznki inşlahh.
canım hayırlı olsun tedavin. benim de kontrolüm vardı bu sabah. 2 cm ve 2,5 cm büyüklüğünde iki adet kist görüldü ultrasonda. doktorum yumurta toplama işlemine benzer bi işlemle kistleri eritmeyi önerdi. anestezi altında uygulanan basit bir işlem sanırım. kararsız olduğum için doğum kontrol hapı da yazdı. ya yarın sabah hafif bir ameliyatla kistleri alacaklar ya da 21 gün doğum kontrol hapı ile tedavi edilecek. öğleden sonra doktorumu arayıp kararımı bildirmem gerekiyor ve ben hala karar veremedim. tedavi sürecim çok uzun olmasaydı sanırım doktorum bunu önermeyecekti yani iptal edilen tedavilerim ile birlikte 6 aşılama, 2 tüp ve bir düşüğüm var. iki yıldır da aralıksız tedavi görüyorum. o yüzden kararsızım biraz. sen ne dersin canım? doktorun böyle bir ameliyat önerse kabul eder miydin? yoksa bir ay daha beklemeyi mi tercih ederdin?
canım bana soracak olursan doğum kontrol hapını kullanarak bir sonraki ayı bekle derim küçükte olsa bi operasyon sonuçta çünkü benimkide gitmeseydi eğer bende hap kullanacaktım doktorum direk hap kullanmamı önermişti tabi ki karar senin çok iyi anlıyorum beklemekte çok zor şuan benimde bekleme durumum olacaktı dursaydı ama karar sana kalmış yine de... :)
yaşın gençse bence doğum kontrol hapını kullan eğer gene sonuç alamazsan o zaman ameliyatı düşün
sağolun kızlar ama benim tedavi sürecim hep aksiliklerle dolu. artık daha fazla bekleme düşüncesi sinirlerimi bozdu biraz. sinirlerim o kadar bozulmuş ki işyerinde salya sümük ağladım valla herkesin morali bozuldu. doktorumu arayıp, haber verdim. kistleri aldırmaya karar verdiğimi söyledim. hiçbir şeyden korkmuyorum artık yeter ki bebiş gelsin. birazdan arayıp, saati haber verecekler. dua edin benim için.
sağolun kızlar ama benim tedavi sürecim hep aksiliklerle dolu. artık daha fazla bekleme düşüncesi sinirlerimi bozdu biraz. sinirlerim o kadar bozulmuş ki işyerinde salya sümük ağladım valla herkesin morali bozuldu. doktorumu arayıp, haber verdim. kistleri aldırmaya karar verdiğimi söyledim. hiçbir şeyden korkmuyorum artık yeter ki bebiş gelsin. birazdan arayıp, saati haber verecekler. dua edin benim için.
bu kadar moralini bozma inan hepimizin yaşadğı bir sürü aksilik var ben epilepsi hastasıyım bana hatda hamileliği bile önermedi bazı doktorlar çünkü kulalandığım ilacın bebeğe zarar verebileceğini söylediler.tabi bu süreç çok zordu karar vermek neticede problemli bir bebekde olabilir.karar verdik bebek sahibi olmaya bu seferde nerdeyse iki yıldır olmuyo zaten bende de eşimde de sorun varmiş.prolaktin hormonun çok yüksek diye beynimde kist olmsından şüphelendiler emar çektik temiz çıktı şükür.yani herkesin yaşadığı sorunlar var.31 yaşındasın galiba ben senin yerinde olsam ialçla kist lerin yok olsını beklerdim.kist bildiğim kadarıyla kendiliğnden de kayboluyo benimde ikii tane ufak miyomlarım var.biraz güçlü olmak lazım sabırlı olmak çünkü allah ol derse olacak zaten bebiş.kendini benim yumurta rezervimde azalma var yaşıma göre çok düşük her geçen gün şansım azalıyo ama şuana kadar bir kere bile oturup ağlamadım.ağlayınca hiçbişey çözülmüyo
canım iyi yapmışsın ben 39 yaşındayım o yüzden benim hiç bişeyi beklemeye sabrım yok aslında
o yüzden yaşın gençse bekle dedim ama boşver karar vermişsin 1 günde kurtulmak en iyisi kistlerden ağlayıp moralini de bozma boş yere :) olumlu düşün olumlu olsun
randevuma 8 gün var sonra regl olmayı bekliycem yeniden ona da daha 1 ay var çatlamak üzereyim aslında ben :s
amin inşallah başarıyla tamamlanır.benimde ilk tedavim olacak.salı günü raporum çıkıyo tahminime göre 1 martda da adet olucam.benimki galiba kısa protokol olacak heyecanla bekliyorum.
önce senin haberini alıcaz rabbim gönlümüzdekini bize doğru nasip etsin amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?