2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Umarım ulaşırız :)bişey merak ediyorum bahçecide otomatik olarak test mi istiyorlar ? Bugün adetimin 2. Gunü ama 28 ine kadar randevu alamadım zamanım 1 ay boşa geçiyor gibi hissediyorum

canım derdini ıyıce anlattınmı bugün 2 . gunu fln dıye...insanın kendini hazırlama surecı var sonuçta 1 ayda az degıl kı...

canım derdini ıyıce anlattınmı bugün 2 . gunu fln dıye...insanın kendini hazırlama surecı var sonuçta 1 ayda az degıl kı...

yarın arasam mı acaba ? yarın 3. günüm geç kalmış olmam heralde
gerçi ben daha aşılamamı ayın 2sinde yaptırdım sonucunu alalı 5 gün geçti aşılamadan hemen sonra tüp bebeğe başlıyolar mı onu da bilmiyorum

bende umut tüp bebekte yaıcam inş tedaviyi..3.gunu uygun oluyormus elinde eksik hormon tahlılın varsa onu ıster ama ilk defa gıdeceksn buay muhtemelen senden ve esinden tahlil ister yıne nisana kalır..yanı 1 ay ara vermiş olursun senın sorunun neydı?

benim kanallarımdan biri tıkalı eşimde sperm sayısı az ona rağmen aşılama önerdi önce ki doktorum yaptırdık tabii sonuç negatif
önce ki hastaneden bi dünya tahlil sonucum var elimde yenilerini isterler mi ? bu behçecide tahlil işi nası yürüyo biliyo musun ? çünkü bi kaç mesajda gördüğüm milyarları bulan tahliller istemişler bazılarından

bende de pco var esimdede morfolojı bozukluğu hareketsizlk var bizde bunlara asılama yaptırdık oncekı dtr m pek umursamamiş aynen sonuç negatif..ben elimdeki tathlımlerımle gıttım sadece esımden test istedi bu sonuçlara göre tüp bebek yapıcaz dedi.2 ay bekle subat adetınle gel dedi bende şu sıralar olurum heralde gidicem inşallah..artı olarakşsu testleri yapıcaz demedi ama dersede burdan paylaşirim canım..

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz bu kadar uğraşmanın sonunda :)

merhaba ben tüp bebeği devletde yani zeynep kamil hastanesinde yaptıcam bizde eşimle beraber bir dünya tahlil ve ultrason film çektirdik 5kuruş para gitmedi.sadece hsg yi dışarda yaptırmiştim önceden.tahliller çok ciddi rakamları buluyo dışarıda eğer sgk nız varsa bence devletide deneyin derim biraz yavaş oluyo işlemlerin hazırlanması ama en azından daha az para gidiyo yada rapor çıkartıp özel tüp bebek merkezlerindede %50 indirimli yaptırabiliyorsunuz.ilaçların sadece yüzdelerini ödüyorsunuz.dosyam hazırlanırken hastanede taniştiğim biri ben raporumu alıp bahçecide yaptırıcam dedi

Meraba canim raporu nasil aldin biraz bahsedermisin?

Son düzenleme:
hepimize Allahtan yardım diliyorum.benim kısmetse 2.denemem mart ayında olacak.ilkinde transferim çok sancılı geçmişti. 20 dakika benm için ölümdü,bu yüzden çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.benm eşimdeki sperm hareketsizliğinden kaynaklı bu tedavi şeklini kullanıyoru.benim rahim içi ve dışında var olan miyomlardan dolayı düşügün gerçekleştiğini söyledi doktorlarım,o yüzden 6 ay önce myomektomi ameliyatı oldum.inş.bi sorun kalmamıştır.arkadaşlar benm dondurulmuş emriyolarım var ben ikiz istiyorum ama doktorum ,minyon tipli oldugum için erken doğum olabilir ,düşük tehlikesi daha çok olur diyor ve bana tek emriyo transferi tavsiyo ediyor,ne yapsam ne dersiniz bana bi fikir versenız çoookk sevinirim.

3. gün geç kalmış sayılmazsın cnm ama benim sana tavsiyem şöyle en az 1 ay geçsin rahim kendini toplasın sonuçta orada bi işlem yapıldı..

cnm rapaor için 3 aşılama istiyorlar mı?

benimde opum kabus gibiydı transferim güzeldi..hepimiz ikiz istiyoruz cnm da doktorun riskli demiş sen bir tane koydur isteren..ben de minyon sayılırım acaba bana da öyle bişe der mi..minyon derken boyun kaç cnm?

Kizlar bende tup bebek annesiyim ablamla rapor cikardik benim kizim oldu sukur malesef ablamin 20 gun once bobrek tasi diye basina gelmedik kalmadi 1 sene gebelik yok idrar kanalini kopardilar bagirsaktan yaptilar elimizde raporla alinan eylul temmuz skt gonalf 450 3 tane ve 8 tane kasimskt cetridiet var neye aldiysak azina vericez hepsini ilgilenen olursa msj atabilir
Herkeze bu yolda bol sans herkezin yuzunu guldursun rabbim

Biz raporu capadan cikardik kadin icin rahim filmi ucuncu gun hormonlari simir testi istiyolar erkegi androlojiye yolluyo 2 sperm testi hormon dopler bide karyotipanalizi istediler bizde bende sorun yoktu esimin sayisi 7 milyon hareketli yuzde 7morfoloji 3 cikti nirmal sayi 1 cc 49000 olunca hemen verdiler biz sadece rahimfilmine bide karyotip analuzine para verdik
Sonradis heyet raporu verdiler ozelde yaptirdik
Eger sayiniz dusukse bizimki kadar asilama istemiyo dahaonce basarisiz tup deneme varsa merkezden yaxi istiyolar

aslında önce iki 2 aşılam sonra tüp bebek diyolar haklısın ama bana direk tüp bebek dediler çünkü yumurta rezervin azalmıış hergeçengün şansın azalıyo oyüzden aşılama yapılmadı.yani durumuna göre karar veriyolar

aa süper çok sevindim canımm inşallah ilk ve son olur senin için ilaçların adetin 2. en geç 3. günü kullanmaya başlarsın 9-10 gün kadar iğnelerini olacaksın sonra çatlatma iğnesi olacaksın 36. saatte yumurta toplama yapılacak ve 3 ya da 5. güne transferin gerçekleşir inşallah güzel haberlerini alırız...

inşallah sonuncu olur canım histereskopi için heryerden fiyat bilgisi al bence 500'e de yapan var 2500' e de Allah yar ve yardımcın olsun...

Umarım ulaşırız :)bişey merak ediyorum bahçecide otomatik olarak test mi istiyorlar ? Bugün adetimin 2. Gunü ama 28 ine kadar randevu alamadım zamanım 1 ay boşa geçiyor gibi hissediyorum

Amin canım inşallah...ellerinde testlerin varsa onlara bakıp değerlendirme yapıyorlar eğer yoksa da çok fazla istedikleri bişey yok zaten erkek için spermiyogram ve genel olarak 3-5 horman tahlili biz dışarda özel hastanede tahlilleri 100 liraya yaptırmıştık uçuk bişey istemiyorlar yani :)

Hakkında hayırlısı olsun canım sen pozitif düşün ki pozitif olsun ve doktoruna gerçekten güven bence içini ferah tut tek diyorsa tek olsun inşallah daha iyi olur şimdiden boll şanslaaaar...

Kızlaar sanırım ilk açılışı ben yapıyorum inşallah pozitif sonucu almak ta nasip olur da uğurlu geliriz birbirimize...Dün 2. günümdü gittim doktoruma çok korktum geçen aydan kalmış kiste dönüşen yumurtamın yok olmamasından ama çok şükür kii herşry yolunda dün ilaçlarımı verdi ve ilk iğne mi akşam yaptım İNŞALLAH ALLAH'IM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR...AMİİNNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…