Umarım ulaşırız :)bişey merak ediyorum bahçecide otomatik olarak test mi istiyorlar ? Bugün adetimin 2. Gunü ama 28 ine kadar randevu alamadım zamanım 1 ay boşa geçiyor gibi hissediyorum
canım derdini ıyıce anlattınmı bugün 2 . gunu fln dıye...insanın kendini hazırlama surecı var sonuçta 1 ayda az degıl kı...
yarın arasam mı acaba ? yarın 3. günüm geç kalmış olmam heralde
gerçi ben daha aşılamamı ayın 2sinde yaptırdım sonucunu alalı 5 gün geçti aşılamadan hemen sonra tüp bebeğe başlıyolar mı onu da bilmiyorum
bende umut tüp bebekte yaıcam inş tedaviyi..3.gunu uygun oluyormus elinde eksik hormon tahlılın varsa onu ıster ama ilk defa gıdeceksn buay muhtemelen senden ve esinden tahlil ister yıne nisana kalır..yanı 1 ay ara vermiş olursun senın sorunun neydı?
benim kanallarımdan biri tıkalı eşimde sperm sayısı az ona rağmen aşılama önerdi önce ki doktorum yaptırdık tabii sonuç negatif
önce ki hastaneden bi dünya tahlil sonucum var elimde yenilerini isterler mi ? bu behçecide tahlil işi nası yürüyo biliyo musun ? çünkü bi kaç mesajda gördüğüm milyarları bulan tahliller istemişler bazılarından
bende de pco var esimdede morfolojı bozukluğu hareketsizlk var bizde bunlara asılama yaptırdık oncekı dtr m pek umursamamiş aynen sonuç negatif..ben elimdeki tathlımlerımle gıttım sadece esımden test istedi bu sonuçlara göre tüp bebek yapıcaz dedi.2 ay bekle subat adetınle gel dedi bende şu sıralar olurum heralde gidicem inşallah..artı olarakşsu testleri yapıcaz demedi ama dersede burdan paylaşirim canım..
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz bu kadar uğraşmanın sonunda :)
benim kanallarımdan biri tıkalı eşimde sperm sayısı az ona rağmen aşılama önerdi önce ki doktorum yaptırdık tabii sonuç negatif
önce ki hastaneden bi dünya tahlil sonucum var elimde yenilerini isterler mi ? bu behçecide tahlil işi nası yürüyo biliyo musun ? çünkü bi kaç mesajda gördüğüm milyarları bulan tahliller istemişler bazılarından
3. gün geç kalmış sayılmazsın cnm ama benim sana tavsiyem şöyle en az 1 ay geçsin rahim kendini toplasın sonuçta orada bi işlem yapıldı..yarın arasam mı acaba ? yarın 3. günüm geç kalmış olmam heralde
gerçi ben daha aşılamamı ayın 2sinde yaptırdım sonucunu alalı 5 gün geçti aşılamadan hemen sonra tüp bebeğe başlıyolar mı onu da bilmiyorum
cnm rapaor için 3 aşılama istiyorlar mı?merhaba ben tüp bebeği devletde yani zeynep kamil hastanesinde yaptıcam bizde eşimle beraber bir dünya tahlil ve ultrason film çektirdik 5kuruş para gitmedi.sadece hsg yi dışarda yaptırmiştim önceden.tahliller çok ciddi rakamları buluyo dışarıda eğer sgk nız varsa bence devletide deneyin derim biraz yavaş oluyo işlemlerin hazırlanması ama en azından daha az para gidiyo yada rapor çıkartıp özel tüp bebek merkezlerindede %50 indirimli yaptırabiliyorsunuz.ilaçların sadece yüzdelerini ödüyorsunuz.dosyam hazırlanırken hastanede taniştiğim biri ben raporumu alıp bahçecide yaptırıcam dedi
benimde opum kabus gibiydı transferim güzeldi..hepimiz ikiz istiyoruz cnm da doktorun riskli demiş sen bir tane koydur isteren..ben de minyon sayılırım acaba bana da öyle bişe der mi..minyon derken boyun kaç cnm?hepimize Allahtan yardım diliyorum.benim kısmetse 2.denemem mart ayında olacak.ilkinde transferim çok sancılı geçmişti. 20 dakika benm için ölümdü,bu yüzden çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.benm eşimdeki sperm hareketsizliğinden kaynaklı bu tedavi şeklini kullanıyoru.benim rahim içi ve dışında var olan miyomlardan dolayı düşügün gerçekleştiğini söyledi doktorlarım,o yüzden 6 ay önce myomektomi ameliyatı oldum.inş.bi sorun kalmamıştır.arkadaşlar benm dondurulmuş emriyolarım var ben ikiz istiyorum ama doktorum ,minyon tipli oldugum için erken doğum olabilir ,düşük tehlikesi daha çok olur diyor ve bana tek emriyo transferi tavsiyo ediyor,ne yapsam ne dersiniz bana bi fikir versenız çoookk sevinirim.
3. gün geç kalmış sayılmazsın cnm ama benim sana tavsiyem şöyle en az 1 ay geçsin rahim kendini toplasın sonuçta orada bi işlem yapıldı..
cnm rapaor için 3 aşılama istiyorlar mı?
benimde opum kabus gibiydı transferim güzeldi..hepimiz ikiz istiyoruz cnm da doktorun riskli demiş sen bir tane koydur isteren..ben de minyon sayılırım acaba bana da öyle bişe der mi..minyon derken boyun kaç cnm?
evet sonunda belli oldu dosyam konseyden çıktı tüp bebek yapılacak haftaya salı ilaçlarım yazılacak.heyecanla bekliyorum ımarım bu ayki adetime yetişir.merak ettim şimdi ilaçlar nezaman kullanılıyo adetin kaçıncı günü?
selam kızlar nasılsınız..
bizim 3 kez tüp denememiz oldu ve maalesef sonuç alamadık.
1 ve 2 yi 2005 te
3. ise 2010 da oldu.
ve aradan bikaç sene geçti.
smdi yine düsündük 1aydır
ve dün Ankara'da basladık hayırlısıyla.ve gititğim merkezden çok memnn kaldım insaAllah hep böyle giderde. sağlıklı yavurularımaza kavusuruz..(amin)
ve esimden genetik kromozm tahlili ve bndende her ihtimale karsı kan pıhtılasması için tahliller istedi dr um.
yaptırdık ve sonucu istanbuldan gelmesini bekliyoruz..
şayet dr um sonuçlara göre dedi, histereskopi de yapabiliriz sana..
ama herangi bir durumda simdiye kadar snde bunu yapmaları lazımdı, gerek görmedikleri için yapmamıslardır dedi.
ama yinede içimezde birsey kalmasın dersen gelen sonuçlaar göre yaparız dedi..
ama sonuçlarım 20güne anca çıkarmıs, öledediler. ve histereskopi yi ise, adetim simdi bitince, haftaya pzartesi yapabiliriz dedi..
kafam karısıt simdi..
ve histereskopi fiyatı neder, her yerde farklıymış..
birde bosa yaptırmıs olursak diye, cünkü o da masraflaymıs.. :26:
zaten gereken iğnelerden dha çok kullanılcak bana. yumurtalarıma yetmiyo normali yani.
Allahım hayırlısını versin yinede..
bu yazımla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. sevgilerimle.
Umarım ulaşırız :)bişey merak ediyorum bahçecide otomatik olarak test mi istiyorlar ? Bugün adetimin 2. Gunü ama 28 ine kadar randevu alamadım zamanım 1 ay boşa geçiyor gibi hissediyorum
hepimize Allahtan yardım diliyorum.benim kısmetse 2.denemem mart ayında olacak.ilkinde transferim çok sancılı geçmişti. 20 dakika benm için ölümdü,bu yüzden çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.benm eşimdeki sperm hareketsizliğinden kaynaklı bu tedavi şeklini kullanıyoru.benim rahim içi ve dışında var olan miyomlardan dolayı düşügün gerçekleştiğini söyledi doktorlarım,o yüzden 6 ay önce myomektomi ameliyatı oldum.inş.bi sorun kalmamıştır.arkadaşlar benm dondurulmuş emriyolarım var ben ikiz istiyorum ama doktorum ,minyon tipli oldugum için erken doğum olabilir ,düşük tehlikesi daha çok olur diyor ve bana tek emriyo transferi tavsiyo ediyor,ne yapsam ne dersiniz bana bi fikir versenız çoookk sevinirim.
Kızlaar sanırım ilk açılışı ben yapıyorum inşallah pozitif sonucu almak ta nasip olur da uğurlu geliriz birbirimize...Dün 2. günümdü gittim doktoruma çok korktum geçen aydan kalmış kiste dönüşen yumurtamın yok olmamasından ama çok şükür kii herşry yolunda dün ilaçlarımı verdi ve ilk iğne mi akşam yaptım İNŞALLAH ALLAH'IM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR...AMİİNNNNN...[/QUOT
bende senin için çok sevindim.işallah ilk güzel haberi senden alırız.bizede moral olur.bende çok heycanlıyım 26martda ilaçlarımı alıcam benim ilk denemem olduğun için ayrı bir heyecanda var.gerçi kendimi iki sonucada hazırladım çünkü büyük bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?