2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

Ben bunlarıda yeriimm, içinee giren meleğide yerimm parçapincik ederimm
Allahımmmm çokkk şeker şeyler bunlarr
Ağız tadıyla sağlıkla giymek ve giydirmek nasip olsun canım benimm
Ve söylemeden geçemicem cok zevklisinn

gerçekten her biri ayrı güzel, bayıldımm :))) hele o ilk olana :) güzel günlerde giysin bebişin :)

Çeyizimde kv.min aldığı bi sandıktı bu, nerde nasıl kullanacağımı bilememiş, bi kenara koymuştum :)) şimdi kızımın çeyiz sandığı oldu :)))

bunlar aziz bebeden aldığım 10lu hastane çıkışı

Bunu da yakın bir arkadaşım almış bebeğime, içinde doğumunda düşmemiz gereken önemli notlar için yerler var, ilk fotosu ve ilk banyosu gibi fotoğraf köşeleri falan..

Bu da poposu fırfırlı badisi :)

aldığım herşeyin fotosunu çekmemişim.. daha sonra paylaşırım artık..

Amin canım, ve çok teşekkür ederim

gerçekten her biri ayrı güzel, bayıldımm :))) hele o ilk olana :) güzel günlerde giysin bebişin :)

ayy çok tatlı çok tatlı çok tatlııııı güle güle kullansın bebiş inşallah bide maşallah

çok teşekkür ederiz teyzeleri
Amin Inşallah bebişlerimiz güzel günlerde güle güle giyerler aldıklarımızı

bizde onları mıncık mıncık mıncıkları öperiz koklarız

totosundaki fırfırı sevsinler onun
Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım

ayy niyee böyle yapıosunuzz ama yaa
şimdi girip morhercare e alcam valla dayanamayıp:)
amann allahım ne kadar şirinler çıtır çıtır yiyesim geldi
rabbim içini doldursun sağlıcakla ınsallah kızlar
ağzımın suyunu sileyim ben hemen:))))))))

ya ama yaaaa olmazkiiiiiiiiiiiiiii bayıldım kızlar aldıklarınıza
zatı kız kıyafetlerıne acayıp takıntım var neguzeller ekrana yapıstım
o karpuzlu ıclıge fırfırlıgı ıclıge
ceyız sandıgına hepsıne asık oldum :)
2.de kızım olursa varya alısverıs manyagı olmazsam gülün bana :)
yavrularınız saglıkla gıysın aldıklarınızı kızlar

Maşallah Canım bayıldım aldıklarına hepsı bırbırınden şirin ... Allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın ..:)
Sadece senın aldıklarına bakabıldım cunku ınsan baktıkca özenıyor ve almak ıstıyor :)))
Cınsıyet bellı olmadıgı ıcın ben suanda beklemedeyım :)

Allahım hepsi birbirinden şahane. Bayıldım yaa. Kızlar bebişlerinize bunları giydirirken okuyup üflemeyi unutmayın, Allah korusun nazar falan olur prensesler

GRACO Contour Electra Park Yatak Shadow - Park Yatak - Çocuk Odası | Annelutfen.com

bu sitede canım..kuzenlerime sordum renkli bişeyler al dediler ama bu daha karizmatik duruyo amaaa...
cok guzel yaa ben eklı bırsey alamıcam odamız lacıvert beyaz olacak besık te ancak lacıvert olabılır

oyyy cok guzelllll o albumden bende buldum ama kuzenım ben laıcam dedı beklyıroum almasa bı ara gıdıp alıcam

Ayyyyyy bayıldımmm bu ciciklere yaaaa kız cocuklarının kıyafetlerı daha bi güzel oluyo sanki daha cok cesit oluyo oglan cocuklarının kıyafetlerı okdr goz alıcı olmuyo o kadr coook heveslendımkii yaaa güle güle kullanın ıyı gunlerde kullanın ınsallah :)):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…