2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

cok net goremedim ama cok da buyuk degil canim karnin masallah sana ve bebisine

Çok hoş görünüyorsunuz.Bu karın gerçekten bebiş karnı galiba değil mi :) çok tatlı.

Ben 13 teyim kocaman bi karnım var ama foto koyma gereği görmüyorum çünkü bebiş karnı değil.Doğal Türk göbeği :)

Tam anlamıyla bebek kaçıncı haftada belli olmaya başlıyor bayanlar :)

Canım maşallah .. ben kac gundur gelemıyorum baya sey kacırmısıım.. doktor bebegıne erkek dememısmıydı ..? kızmı dedı sımdıde... kafam karıstı sımdı

canım valla ben de anlamadım,eşim zaten hala inanmıyor,oğlum diye seviyor daha..2 defa erkeğe benzetmişti doktorumuz,geçen hafta başka doktora giittim,kıza çok benziyor dedi :) yani kız olduğu da kesin değil aslında,sanırım kız istyorum diye inanmak istedim,hem 4 ayımız bitecek nerdeyse,ayıp ama kesinleşmemsi değilmi?

selam kizlar bizde bugun 12 haftalgiz tam gobüsleriniz kac haftalikken buyumeye basladii???
cevap yazarsaniz sevinirimm:))

tatlım ilk hamileliğinse,çok zayıf değilsen,uzun boyluysan bide geç çıkar,,18 haftaya kadar belli olmayabilir o zamamn.daha önce hamile kalmış bir annenin karnı esnektir,çıkmaya meyillidir.benim mesela 12 haftalıkken çıkmıştı.iç karın geniş olması falan diye bişi yok bence..şartlara göre geç yada erken çıkabiliyor

Eki Görüntüle 547657

Buda benim göbekle bebek arası çıkıntım kızlar :))

Eki Görüntüle 549215

Buda benimki, 15+3. Sizce kiz mi erkek göbisine benziyo kizlar

Eki Görüntüle 549330
mrb buda benim göbüşüm.14. haftadayım bende
maşallahhh koca koca göbuslere benımde buyudu artık hıssedıyorum yarın obur gun cekıp yıne koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…