- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.001
bendede oluoo cnm cok normalkızlar çok utanarak soruyorum,,aranızda gaz sancısı olan var mı????????????ya uçucam nerdeyse..içim hava dolu..ne yapsam geçerki
cnm rahat ol allahın ıznıylee sağpasağlan gelecek yavrunasiri kanamam vardi cok afedersiniz parca et gibi geliyodu sancilarimda siklasmisti
doktorum eger almazsak annenin hayati tehlikeye girecek dedi
esime bebek mi yoksa annemi dedi o da anne tabiki dedi cok kan kaybediyodum bebegin kalp atisida cok zayifti zaten sezaryana girmeden suyu patlattilar
ultrason cihazini bile odama getirdiler surekli takip ediyolardi bebek olmustu oyle......
benımkılerı saldım çayıraa jilete döndüm mecbur artık tenim gozukmuobende şoka giridm zaten 3 yer yapıyor bırınde 150 birinde 180 sankı lazer oluyorum ... eldivenle alıyorum çok rahat oluyor bıraz uzun sürüyor ama temızde oluyor ayda bır ancak çıkıyor doktorum demıstı denedım güzelde oldu.. ha aha al kız kaynannın aklını
bu arada saclairmi kestirdim cok bakimli ve rahat oldu
tarayamiyordum aritk banyolar eziyet oluyordu
batil inanc tamamen dedim kestirmeye gittim
yalniz saclarim acayip dokuluyor kel kalicam hamilelik sirasinda nerdeyse
gurlesse diye bekliyordum ben de hormonlardan ama olmadi
bendede oluoo cnm cok normal
bende dıorum eşime bebek yaptı ben yapmadım
cnm rahat ol allahın ıznıylee sağpasağlan gelecek yavrun
aynı seyın aynı ınsanın basına gelme olasılığı bıde 1 miş
allaha emantler cnm
benımkılerı saldım çayıraa jilete döndüm mecbur artık tenim gozukmuo
bı çıkmaya başlayınca
bende kestırmıastım cnm cok rahat oluo gercektende
ama dıp boyam geldı yamalıklı gibi oldumm
hurrem karameli saçlar dipler koyu kahve dusun artık cümbüşü
cnm okudumm çok geçmiş olsunn
bana nazar gibi geldi cnm açıkcası
cunku sede benım gıbı cok nazlanıp sızlnmayı seven bi gebiş değilsin
bana sorduklarında varsa bı sıkayetım bunu bıle soylemıodum
ıyıyım gayet rahatım vss
sonra yogun bı kanamam oldu gördümm rahatıı
şimdi sorduklrı zamanbasım agrıosa valla basım catladı buz koydum ole geçti dıorum
neyse onu soyluorumm
yok yere milletin nazarlarıını çekmeye gerek yok cnm sende cevrene
agrım oluo vs ne yasıosun kısaca soyle kımsenın gözü kalmasın cnm allaha emanet
cnm ağdayı niye kuaförde yaptırmıyorsun? dr mu yasakladı ağdayı yoksa?bende döncem de jilete acıyorum kendime yaa ben ılk almaya basladıgımdan beri ağdayla aldım 12 yaşından beri şimdi jilete vurursam yıllarım gidcek o yüzden henüz kaçıyorum jiletten bakalım nereye kadar..
ben de başlarda iyiyim dedikten bir kaç saat sonra ya ağrım ya sancım bişeyim oluyodu akıllandım.
artık sorunum yoksa da bişeyler uyduruyorum.
cnm ağdayı niye kuaförde yaptırmıyorsun? dr mu yasakladı ağdayı yoksa?
Merhabalar kızlar ;
Benim karnım çok çıkmadı ama gaz sancısıyla özellikle akşamları çatlıcak gibi acıyor biraz önce gittim bebe yağı aldım artık kullanmaya başlıcam.Siz ne kullanıyorsunuz çatlayan varmı şimdiden
bende beebe yağı kullanıyorum suana kadar hıc çatlağım yok
ya haklılar tv keyfı yapsınlarda adam gıbı seyler ızlesınler yawww :)
benımkı gececı olunca kı bu ay ust uste hep gececısabah gel dırek yat
aksam kalk dırek ıse gıt sıkılıyor azcık tv ızlıym dıyınce anlayıs gosterıyorum da ıste o gıdene kadar sabredıyorum
sayesınde evlenemıyen bı cıftı gordum hıc hos degıldı yasananlar ayn ıevde yasıyorlar karı koca gıbı bunu babasının yanınd adıyor kız
admaa asık guya sonra baskalarıyla konusuyor masallah baba hepsıne veto verıyor atvdekı daha sevıyelı ama foxdakı sevıye yerlerde ..
eşim ankaralı.. ben rizeli ama bursa da doğdum büyüdüm.... yok iş cicciye binince aramaz arattırmaz da ne işi var der oraya mı düştün annem de o zman diyor başka bulannem diyor sen bunları verdın mı kı adamdan istiyon eşimde diyor kı bız senınle böyle mı anlaştık sen kızı verdın bende sana koca blcaktım annmde diyor o zman hanı koca iyisini seçiyom diyor sankı karpuz alıyor sonrada diyor kı ben eşe dosta haber saldım karısı ölen olursa sana alacam ayyy bunların bır didişmelerini görsen .. gecen ay geldi annem su istedim eşimden anneme diyor kı hadi sen evlencen daha bı su ver bakım verebiliyormusun sora alan adam senı ıkı gunde getırmesın geri.. sonra dıyor kı getırsede bızı bulamaz kı adres değiştircem bulamazsın iade için bizi
kızlar bu arada ben bacak ve koltuk altımı makina ile alıyorum orayı ise kuaför tanıdığımız eve geliyor. Ağdanın sakıncası olur mu ki? çok acıyor ama dayanıyorum bende jilete dönmek istemiyoruma ama napcas sonlara doğru bilmiyorumo kadar azalttık senelerce:) gene ormana dönmesin ya...
Ben de saçları boyatmıyorum valla bebişim için 1-2 beyazım var onun dışında takmamaya çalışıyorum ama fark bariz 6 aydır boyatmıyorum ve kestirmicem de :) yavrum için bekliycem bakalım zor da olsa dayanıcam sonrası hem kesim olur bence hemde doğal güzel bir boya resmen saçı boyalı olup ışıkta durunca parlayan hatunları kıskanıyorum benim saçım da tatlı bir kızıl kahveydi ilk boyattığımdaki hallerimi ösledim:) çoğu belli oluyor diyo ama olmaz mı ya hele topuz yapınca... yavruslar güzelliği acıcık ta olsa alıyor napalım:)
Valla ben tamamen makinamla alıyorum cımbız tarafıyla baya azaldı ama artık kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama o acının bebişe bir zararı olurmu acaba merak ediyorum.
bende şoka giridm zaten 3 yer yapıyor bırınde 150 birinde 180 sankı lazer oluyorum ... eldivenle alıyorum çok rahat oluyor bıraz uzun sürüyor ama temızde oluyor ayda bır ancak çıkıyor doktorum demıstı denedım güzelde oldu.. ha aha al kız kaynannın aklını
kızlar çok utanarak soruyorum,,aranızda gaz sancısı olan var mı????????????ya uçucam nerdeyse..içim hava dolu..ne yapsam geçerki
2000. sayfaya hoşgeldiniz yazısı olsa keşke
Kızlar buarada markafonide mothercare indirimi var
Yada ben bir büyüğe yaptırayımm
Yanlış olmasın şimdiii
Teşekkür ederim canım ilgilenip cevap verdiğin için
Millet markafoniye saldırdınız galiba
Benimde karnım kazındı azcık tıkınayım ben
ne yapsin adamcagiz gececi olunca ancak gunduz izler onda da evlenme programlari var bebisiniz olunca onunla ilgilenir artik) hatirliyorum canim dedigini bende anlamadim bir an ne demek istedigini.sonra bir suru adam geldi o kiza.insanlarda da mide kalmamis anlasilan Allah hidayet versin
sendeki bu espri kabiliyetinin nerden geldigi belli oldu:))kaninda varmis karadenizlilik.cok guldurdun bugun beni yamasallah Allah muhabbetlerini artirsin her lafa da cevaplari var ikisinin de.esinle iyi didisirsiniz iki hazir cevap:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?