2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar çok utanarak soruyorum,,aranızda gaz sancısı olan var mı????????????ya uçucam nerdeyse..içim hava dolu..ne yapsam geçerki
bendede oluoo cnm cok normal
bende dıorum eşime bebek yaptı ben yapmadım
cnm rahat ol allahın ıznıylee sağpasağlan gelecek yavrun
aynı seyın aynı ınsanın basına gelme olasılığı bıde 1 miş
allaha emantler cnm
benımkılerı saldım çayıraa jilete döndüm mecbur artık tenim gozukmuo
bı çıkmaya başlayınca

bende kestırmıastım cnm cok rahat oluo gercektende
ama dıp boyam geldı yamalıklı gibi oldumm
hurrem karameli saçlar dipler koyu kahve dusun artık cümbüşü

kuzucuklarım
öpüyorum sizleri herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

bende döncem de jilete acıyorum kendime yaa ben ılk almaya basladıgımdan beri ağdayla aldım 12 yaşından beri şimdi jilete vurursam yıllarım gidcek o yüzden henüz kaçıyorum jiletten bakalım nereye kadar..

ben de başlarda iyiyim dedikten bir kaç saat sonra ya ağrım ya sancım bişeyim oluyodu akıllandım.
artık sorunum yoksa da bişeyler uyduruyorum.

cnm ağdayı niye kuaförde yaptırmıyorsun? dr mu yasakladı ağdayı yoksa?

yaptırcamda canım 120 tl sadece bıkını de yapmıyorlar.. doktorum yasak getirmedi eldiven kullanbılırsın dedı ağda dedi jıleti önermedi çünkü mıkrop kapabılırmısım öyle dedi zaten jileti hiç mihiç düşünmedim kuaförde çok pahallı burda yapanda yok doğru düzgün zaten bır kere yaptırdım hep yarım yamalak kaldı bacagım koltuk altım bıle yarısı alınmıs yarısı kalmıstı hemde 120 tl verdım kavga gürültü ede ede ama yapılınca mecbur ödedım uzerınden tekrar gectıler o zamanda morardı emilmiş gb kendı çabalarımla alıyorum bacakalrımı esım alıyor bazen koltuk altımı da aldıryorum ama bıkıne yanasmıyor acıyor dıye

Güzel annecikler ve tatlı bebişleri,

Bugün bize biraz zor geçti, işyeri yoğundu başağrım ve bulantım vardı, şükür ki atlattık... şimdi de güzel bir trafik bizi bekliyor ama haftasonu Allahın izniyle dinlenmek istiyorum. Bu haftaya hiç plan yapmadım evde de yormıcam kendimi yaparsam yemek yapıcam. Özellikle pazar akşamı inşallah iyi olurum da iş için yavrusuma bissürü şey getiririm yanımda:) çünkü benim küçük bebişim hiç dışarı yemeklerini sevmiyor deli oluyorum hergün burada ne yesem diye.

Bugün mecbur bir minoset içtim istemiyorum ama çalışan insan olup yatamayınca zor.
sonraki halimi görmeniz gerekti yemekte içitim sonra siyah şalımla gözleri kapattım azıcık dinlendirdim kendimi iyi geldi eskisine göre iyim ama gene de sersemlik yogunluk uyku halim var Allah daha kötü hasta etmesin.

Bu arada geçmişi oku oku bitiremiyorum ama bebişle ilgili sorun yaşayan veya kendisi hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun.

Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah çok güzel bir haftasonu geçririz... Bu haftasonu bitince ben yine gün saymaya başlarım hem hafta bitsin diye çoğu çalışan arkadaşımızın olduğu gibi hemde 22.12 de bebişimi göreceğim için:)

hepinizi öpüyoruz.

Merhabalar kızlar ;
Benim karnım çok çıkmadı ama gaz sancısıyla özellikle akşamları çatlıcak gibi acıyor biraz önce gittim bebe yağı aldım artık kullanmaya başlıcam.Siz ne kullanıyorsunuz çatlayan varmı şimdiden

bende beebe yağı kullanıyorum suana kadar hıc çatlağım yok

kızlar bu arada ben bacak ve koltuk altımı makina ile alıyorum orayı ise kuaför tanıdığımız eve geliyor. Ağdanın sakıncası olur mu ki? çok acıyor ama dayanıyorum bende jilete dönmek istemiyoruma ama napcas sonlara doğru bilmiyorum o kadar azalttık senelerce:) gene ormana dönmesin ya...

Ben de saçları boyatmıyorum valla bebişim için 1-2 beyazım var onun dışında takmamaya çalışıyorum ama fark bariz 6 aydır boyatmıyorum ve kestirmicem de :) yavrum için bekliycem bakalım zor da olsa dayanıcam sonrası hem kesim olur bence hemde doğal güzel bir boya resmen saçı boyalı olup ışıkta durunca parlayan hatunları kıskanıyorum benim saçım da tatlı bir kızıl kahveydi ilk boyattığımdaki hallerimi ösledim:) çoğu belli oluyor diyo ama olmaz mı ya hele topuz yapınca... yavruslar güzelliği acıcık ta olsa alıyor napalım:)

ne yapsin adamcagiz gececi olunca ancak gunduz izler onda da evlenme programlari var bebisiniz olunca onunla ilgilenir artik) hatirliyorum canim dedigini bende anlamadim bir an ne demek istedigini.sonra bir suru adam geldi o kiza.insanlarda da mide kalmamis anlasilan Allah hidayet versin

sendeki bu espri kabiliyetinin nerden geldigi belli oldu:))kaninda varmis karadenizlilik.cok guldurdun bugun beni ya masallah Allah muhabbetlerini artirsin her lafa da cevaplari var ikisinin de.esinle iyi didisirsiniz iki hazir cevap:))

Valla ben tamamen makinamla alıyorum cımbız tarafıyla baya azaldı ama artık kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama o acının bebişe bir zararı olurmu acaba merak ediyorum.

canim doktorun hamileyken mi eldivenle almani onerdi?ben agda kullanmiyorum ama agdayi onermiyorlar diye duydum da

kızlar çok utanarak soruyorum,,aranızda gaz sancısı olan var mı????????????ya uçucam nerdeyse..içim hava dolu..ne yapsam geçerki

ne utanması canım:)bende öleyim çok çok fena durumdayım hele çıkmadığında çooook canım yanıyor nefes alamıcak gibi oluorum bende kşmyonu duymuştum ama dnemedim hiç bir deneyelim bari

2000. sayfaya hoşgeldiniz yazısı olsa keşke

Kızlar buarada markafonide mothercare indirimi var

bende gördüm canım ama her ayın 15nde kendi mağzalarında indrm oluyor ve çok daha ucuza gelio ben onları takip etmeye çalışıorum aklınızda bulunsun

Canım tam okuyamadım ama geçmişi bişiler olmuş onunla geçmiş olsun bu arada bizim devamlı üstümüzde taşıdığımız ismi azam duası var istersen istanbuldan alabiliceğin yerlere yönlendirebilirim ayrıntısını konuşuruz ve tabiki günlük biliyosunuz ayetel kürsi felak nas yedişer tane okuycaz inşallah
Ben hiç evdede deildim bu ara ondan yazamadım okuyamadımda çok herkesler iyidir inşallah

amınnn ... ben onu yeniyorum her zaman o da buna sinir oluyor.. hemen annemi arıyor doğurduğuna sahipp çık diyor zaten çoçuktum benı kandırdı diyor üstene bırde eziyor (eşim bır yaş küçükte benden).. ayyy bır kere çenem çıktı ciddi ciddi he şaka değil doktora gittik taktı yerine doktora diyor kı o kadar çok konusuyor ki çene bile dayanmadı

Kızlar ben gibi cinsiyet öğrenmeden anneler varmı 18 haftalık olduk 13 haftalikken kız olabilir dedi ama belli olmaz dedi doktor cinsiyeti sonradan değişenler yanlış tahminler kaçıncı haftada yapılmıştı hiç sorularıma Cvp vermiyosunuz buna bari verin

kızzzlarrrrrrr ben geldim
bebşimi gördüm çook mutluyum 300 küsür gr 20 küsür cnm olmuş
herşeyi yerinde herşey yolunda bi pazartesi afp miz kaldı ondan sonra herşey ok :)
öptüm hepinizi hafta sonu annemlere gidiyorum

haa binde%1000 erkek bu değişme imkanı yok dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…