2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bir arkadasim var doktoru her hafta yapiyo usg yi
ilk gunden beri
kizin ozel durumu da yok oyle istiyormus
ekstra para da almiyormus
ben cok sasirdim
haftada bir usg
surekli bebegini goruyor arkadasim

:)) bizde sorduk doktoruma 15 günde gelelim diye bende özele gidiyorum doktorumda gülerek cihazı eve vereyim isterseniz demişti :)) ama ne yapalım merak ediyoruz iste zaten biz bebeğimize zor kavuştuk 2 yıllık tedaviden sonra sürpriz bı sekilde geldi çok kıymetli şimdi

Biz kesinlestirdik canım oğlumuz olsaydı isim zaten kafamızda netti efe olacaktı. Ama kızımız geliyor isim konusunda da fazla düşünmeden karar verdik Zeynep esma olacak inşallah sag salim kucağımıza alalım da

Aynı biliyormusun 4 seneden sonra oldu bizimde bende dr sordum ama güldü sadece 1 aydı görmüyorum önümüzdeki hafta özlem gidericem inşallah

kızlar ya utanarak birşey sormak istiyorum...ben diyare oldumm:26:dün sabah oldu ilk..sık sık wc ye gitmedim çok aşırı da değil..ama bugün de öle..doktoruma sormadım geçicidir diye ağrım da yok..siz de oldu mu olduysa ne yaptınız

canm sende benm kusuruma bakma ama diyare ne kız hiç dymadım

Geçer tahminim bazen oluyor benim 1 gün sürmüştü olduğumda uzun sürerse gidersin dr bol su iç yinede su kaybediyorsun sonuçta

Canım çok kafana takma belki üşütmüşsündür geçmezse doktoruna sorarsın.

Geçer tahminim bazen oluyor benim 1 gün sürmüştü olduğumda uzun sürerse gidersin dr bol su iç yinede su kaybediyorsun sonuçta

Canım çok kafana takma belki üşütmüşsündür geçmezse doktoruna sorarsın.

okulda yerli malı haftası vardı öğrencilerin getirdiği şeylerden yemiştim azcıık ondan olmuştur diye tahmin ediyorum ama haftasonu da geçmezse pazartesi doktora giderim artık...teşekkür ederim kızlar..

kız ne var onda insanlık hali ne utanıyon bende olmuştum geçti 1 güne muz ye muz

ya ne bilim canım ya utandım...bi de ben hamile kalmadan ne ishal olduğumu bilir ne de kabız çok nadir olurdu yaniii..hamileliğimin ilk aylarında kabızlık öldürdü beni şimdi bu çıktı..tırsıyorum herşeyden yaaa..muz yedim bi tane yatmadan bi daha yicem bakalım inş. düzelir...

Benimle Beraber tabloda 3 zeynep oluştu ..:) RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım

Hep kız anneleri yazmış isimleri erkek olacaklar isim için ne düşündünüz ya ben efe ismini çok seviyorum ama bundan önceki köpeğimizin ismi efeydi o yüzden olmaz herkes biliyor yani köpeğin ismi olduğunu efe diye köpek ismimi olur dimi evlenmeden önce koymuş eşim öldü şimdi yeni köpeğimizin ismini ben koydum adı oscar kokmaz bulaşmaz yani insan belki oğlumun ismini efe koyarım diye düşünmezmi dimi ya

İki isim koyacak arkadaşlarım en beğendiğiniz ismi ikinci ismi olara koyun çünkü ikinci isim kullanılıyor
örnek mehmet ali m.ali olarak yazılıyor ve ali ismi söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…