- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.041
bir arkadasim var doktoru her hafta yapiyo usg yi
ilk gunden beri
kizin ozel durumu da yok oyle istiyormus
ekstra para da almiyormus
ben cok sasirdim
haftada bir usg
surekli bebegini goruyor arkadasim
İsim düşünen varmı peki ben daha düşünmüyorum ama eşim hergün bir isim söylüyor şimdi favorisi yiğit yada barlas mış bende hevesini kırmak istemiyorum ne derse tamam diyorum çok şeker zaten çok gülüyorum
:)) bizde sorduk doktoruma 15 günde gelelim diye bende özele gidiyorum doktorumda gülerek cihazı eve vereyim isterseniz demişti :)) ama ne yapalım merak ediyoruz iste zaten biz bebeğimize zor kavuştuk 2 yıllık tedaviden sonra sürpriz bı sekilde geldi çok kıymetli şimdi
Aynı biliyormusun 4 seneden sonra oldu bizimde bende dr sordum ama güldü sadece 1 aydı görmüyorum önümüzdeki hafta özlem gidericem
Bu kadar yıl beklemissin canım 1 hafta çabuk gecer :))
kızlar ya utanarak birşey sormak istiyorum...ben diyare oldumm:26:dün sabah oldu ilk..sık sık wc ye gitmedim çok aşırı da değil..ama bugün de öle..doktoruma sormadım geçicidir diye ağrım da yok..siz de oldu mu olduysa ne yaptınız
kızlar ya utanarak birşey sormak istiyorum...ben diyare oldumm:26:dün sabah oldu ilk..sık sık wc ye gitmedim çok aşırı da değil..ama bugün de öle..doktoruma sormadım geçicidir diye ağrım da yok..siz de oldu mu olduysa ne yaptınız
canm sende benm kusuruma bakma ama diyare ne kız hiç dymadım
Geçer tahminim bazen oluyor benim 1 gün sürmüştü olduğumda uzun sürerse gidersin dr bol su iç yinede su kaybediyorsun sonuçta
Canım çok kafana takma belki üşütmüşsündür geçmezse doktoruna sorarsın.
ishal canım(yani ayıp olmasın diye tıp dilinde yazdım:)))))
kız ne var onda insanlık hali ne utanıyon bende olmuştum geçti 1 güne muz ye muz
12.haftada detayli usgde yuzde yuz kiz denildi
18.haftada erkek oldugunu ogrendik
Benimkide belli olmaz yani öylemi bı kızım var inş oğlum olur pazartesi gitcem bakalim
Biz kesinlestirdik canım oğlumuz olsaydı isim zaten kafamızda netti efe olacaktı. Ama kızımız geliyor isim konusunda da fazla düşünmeden karar verdik Zeynep esma olacak inşallah sag salim kucağımıza alalım da
Benimle Beraber tabloda 3 zeynep oluştu ..:) RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
biz arda koymak istiyoruz ama yanına ikinci bir isim bulamadık önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?