- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.961
ben de ozel hastaneye gidiyorum ama doktorumun istedigi tahliller ucretsiz yapiliyor sadece muayen icin 33 lira odeyip giriyorum. tahliller hastanede de problem cikarmiycak gibi gorunuyor. tabi dusununce faydalari var yakinda oldugundan herhangi bir durumda gidip faydalanmak soz konusu oluyor herhalde
ben simdi ailemin yanindayim
kaydim kaynanamin sehrinde
ben de bugun gittim ama misafir olayindan bahsetmedi bana illa ikametgahini buraya aldir ve kaydini yaptir dediler
Çok geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmaz inş...
ahh Dünürüm ahhh beni dinlemeyip işe gitmişssin..Ben sana yat dinlen Damadıma iyi bak demedimmi( Neyse canım kendıne cok iyi Bak Yavrularımız ALLAH'a emanet ve dualarınıda eksik etme annesi..:)
Ağrının gecmesıne çok sevindim canım ..Bu arada bende hamıle keldıgımdan bu yana hiç bir dılencıyı boş gecırmıyorum ...:))
Hadi gözün aydın canım ..:)
kızlar nette haberlere bakıyordum 24 25. haftada 750 gram bebiş dunyaya gelmıs sonra 520 grama düşmüş
ama can veren Rabbim yaşatıyor işte şuan durumu ıyıymıs duygulandım yaa okadarcık can hayata nasıl tutunuyor maşallah ...
Amin canım....
ben aslında başından beri kızın olacağından eminim zeynepcim ama Allah bilir tabii
Insanın kendini frenlemsi gerçekten çok zor
bizi hafta sonu arkadaşlar (benden 2 hafta önden hamile) eminönüne gidelim alışveriş yapalım diyorlar ama
kendimi frenlemek istiyorum
bir taraftan da kaşınıyorum
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-05-2013
Hamileliğimin 18. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 156 gün kaldı.
Önümzüdeki iki gün içinde kulaklar nihayi konumuna gelecektir. Bu haftadan itibaren kalbiniz hamileliğinizi desteklemek için %40-50 daha fazla çalışacaktır. Genellikle bu fazla iş yükü sorun teşkil etmez. Sağlıklı bir kalp artan bu ihtiyaç ile baş edebilir. Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 210 gr. - Yaklaşık boyu : 14.2 cm. (Baştan Popoya)
Canım bugunki bebeğinin gunlugunde bunlar yazıyordu .. Senin karın agrıların kanamadan degılde bu sebepten dolayı kaynaklanmış olabilirmi:26:
Hıııı dünürüm dünürüüm yaa dün notları alırken dünürüm yoktuu
Erkek dediğin çapkın olur bikeree
O şuan yapamayacağı için anası üstlendi bu görevi
Şaka biyana işyerini ben kurtaracağım, amele ruhum beni rahat bırakmıyor, iyide hissedince geldim işte
Yerimm ben onun çükünüü kurban olduğumm Allahımm sağlıkla gelsinler inşAllah kucaklarımıza
Bende normaldede hiç geri cevirmem, hatta eşimde kızar adım başı dilence olsa hepsine vereceksin diyee
Bende cocuk ve yaşlıya dayanamıyorum iştee
Bide verdiklerinide almıyorum ozaman da yasakmış galiba zabıta götürüyormuşşş, eşimde alsın götürsünler karışmıcam diyor
benim 6 aylik bebegimi sezaryenle aldilar yasamaz dediler yasamadi sezaryenden hemen once oldu
bundada cok korkuyorum bi bu iki ayida bitirsem cok iyi olcak
Bu takvimede yuuhh diyorum
Ama ben dün eğilince bir zedelenme oluştu
Burda ağrı olur diyor, bende kan bulgusu var oyüzden ağrın olur diyorlar
Kiloda geriden geliyor benim tosunum geçen cumartesi 219 grdı kaynanası
daha simdiden mi birakmiyo
benim oglum 5 yasinda olcak ama hala esimin elime dokunmasini bile istemiyo
yataktada hep aramiza giriyo beyfendi
gEÇMİŞOLSUN Çok zor bi durum .Allah başka üzüntü vermesin. Sorun neydi neden erken doğum oldu ?
benim 6 aylik bebegimi sezaryenle aldilar yasamaz dediler yasamadi sezaryenden hemen once oldu
bundada cok korkuyorum bi bu iki ayida bitirsem cok iyi olcak
Ya dün Teldeyken Eşin vardı herhalde Yanında Fazla derine inemedim ..Doktor gercektende 30 yaş altımıydı
Dilenci konusundada sorma yaşlı gelsin dıye aranıyorum ama yok hep genc bayanlar cıkıyor karsıma sinir oluyorum vermıyorum onlara...
Elleri ayakları tutarken neden dılenıyorlarkı ... yanlış hatırlamıyorsam ıslamıyette'de Eli ayagı tutan ve dılenen genc kadınlara sadaka vermek caiz değilmiş diye duymustum :)
Öyle kötü kötü şeyler aklına getirme bakiimm
Rabbim istedikten sonraa herşey olurr
Demek ki alacak nefesi yokmuş canım benimm
Bak bu yavrucağa 500 gr daha ve minicik elleri var ama yaşıyor
Rabbim oğluna ve karnındakinee uzun uzun sağlıklı ömürler versinn...
O bebeciğinde sana ahirette şefaatçin olacak inşAllah ....
Yaa sormaa sana birşey anlatıyorumm bıııtt bıııtt susmuyorr
Hayır o öyle değil diyipp düzeltiyor bide beni
Bide arabaya yürüyordukk ağzım burnumda donduu incede mont giymişim onada söyleniyorduu
Şimdi hafif boğazım gıcıklanıyor ama ben iyiyimm ben iyiyimmm diyip gaz veriyorum kendimee
Allahım nolur hasta olmayımm bak ozaman çene gör senn demediği kalmazz
Bende kesinlikle onlara vermiyorum
Birde çingeneleree
Zaten gerçekten ihtiyacı olupta dilenenin suratından belli oluyorr
Gerisii pişmişş kellee gibii sırıtıp geliyor, kene gibi yapışıpp paçana, bide para vermeyincee amaaan sende diyip kalayı basıp gidiyor :44:
Öyle kötü kötü şeyler aklına getirme bakiimm
Rabbim istedikten sonraa herşey olurr
Demek ki alacak nefesi yokmuş canım benimm
Bak bu yavrucağa 500 gr daha ve minicik elleri var ama yaşıyor
Rabbim oğluna ve karnındakinee uzun uzun sağlıklı ömürler versinn...
O bebeciğinde sana ahirette şefaatçin olacak inşAllah ....
Yaa sormaa sana birşey anlatıyorumm bıııtt bıııtt susmuyorr
Hayır o öyle değil diyipp düzeltiyor bide beni
Bide arabaya yürüyordukk ağzım burnumda donduu incede mont giymişim onada söyleniyorduu
Şimdi hafif boğazım gıcıklanıyor ama ben iyiyimm ben iyiyimmm diyip gaz veriyorum kendimee
Allahım nolur hasta olmayımm bak ozaman çene gör senn demediği kalmazz
Bende kesinlikle onlara vermiyorum
Birde çingeneleree
Zaten gerçekten ihtiyacı olupta dilenenin suratından belli oluyorr
Gerisii pişmişş kellee gibii sırıtıp geliyor, kene gibi yapışıpp paçana, bide para vermeyincee amaaan sende diyip kalayı basıp gidiyor :44:
sadece rutın kan testlerımı yaptırıyorum 2lı 3lu yaptırmadım o zaman sordum doktoruma allah esırgesın sorun cıkarsa bırsey yapabılıyor muyuz dıye sadece alabılıyoruz bebegı dedıhiçbirini mi yaptırmadım canım...
ben gece yatıp hıc kalkmadan uyudun sandım canımama sabah kalktım 6,30 kahvaltı hazırladım kocişi işe yolladım sonra kuzumla oynastık saat 10gb uyudumhava soğuk kazanda da sorun varmıs geç yaktılar üşüdük napalım yatak ısıttı bizi
masallah canımKızlar doktorum aradı yarım saat önce
haber vereyim dediiimm
Önce annesii bebişi zıplatmışın biraz dedii
Bende yok üstüne yattım dedimm
Neyin yanlışını düzeltiyorsam akıl işte
Raporlara baktığıma göre eşinde zedelenme bulgusu yazıyor dedi, sen şuan nasılsın var mı ağrı sancı dedii
Yok yok gayet iyiyim saat başı peçeteyede silip bakıyorum dedim
Tamam yapma artık sen zaten düzgün gitmeyen birşey olunca anlıyorsun kendini kastırıp ağrılar çıkarma
Şimdilik yapabileceğimiz birşey yok, kaygıda yok, kötü bişeyde yok
Sadece dikkatli olmayı artık öğrenmen gerekli dediiii
bende yine geleyim mii bakacakmısınız dedim
Doktorda cocuğu hastanede büyüteceksin galiba dedi
Bende çok meraklıyım gelmeye diyecektimde iyi haberleri aldı artistlendi demesin dedim
Yani bulgu doğru ama eşte olduğu için o kendini tamir ediyormuş, ama eğilirken ve birşeye uzanırken bundan sonra mutlaka dizlerini kır dedii
Çok özür dilerim sanki alaturka tuvalete oturur gibi tam kırıp oturup alacakmısım
Çok şükürr
bayılıyorum zaten kızına aldıklarına cok guzeller ıns gule gule saglıklı gunlerde gıymeyı de nasıp ederkızlar geçende bebek hazırlıkları topiğinde aldıklarımın resmini paylaşmıştım
onlar gelmiş
bugün eşim evde paketi teslim almış
bana diyo ki bunlar ne böyle deli karı
bunları giyince kızın dötü başı açık kalacak ya
kendinde benzetcen çocuğu dedi gülerek
bende ya neden ben gelmeden açtın dedim
napiim kızımla başka türlü baş başa kalamıyorum diyo deli
şaka maka zevkli hatunsun karpuz totoluya bayıldım nerden buldun diyo
eve gitmek icin sabırsızlanıyorum heyecanlandım
kızlar çok utanarak soruyorum,,aranızda gaz sancısı olan var mı????????????ya uçucam nerdeyse..içim hava dolu..ne yapsam geçerki
asiri kanamam vardi cok afedersiniz parca et gibi geliyodu sancilarimda siklasmisti
doktorum eger almazsak annenin hayati tehlikeye girecek dedi
esime bebek mi yoksa annemi dedi o da anne tabiki dedi cok kan kaybediyodum bebegin kalp atisida cok zayifti zaten sezaryana girmeden suyu patlattilar
ultrason cihazini bile odama getirdiler surekli takip ediyolardi bebek olmustu oyle......
Çok gecmıs olsun canım .. Aman kendimize cok cok iyi bakmamız gerekıyor ki Bebeklermizde saglıklı bir şekılde buyusunler..:) Ben Eşim grip felan olunca aman serkan ne olur benden uzak sen hasta oldugunda otomatıkman bende hasta dusuyorum...Ben hasta olursam bebek etkılenır ..Ben hasta olursam çocuklarda hasta olur .. ben hasta olursam çocuklara kımse bakamaz diyee diyee soylenıyorum .. onun tepkısıde amannnn tamammmmm tamammmm bu akşamda gazımı almayacan anlaşılan oluyor
asiri kanamam vardi cok afedersiniz parca et gibi geliyodu sancilarimda siklasmisti
doktorum eger almazsak annenin hayati tehlikeye girecek dedi
esime bebek mi yoksa annemi dedi o da anne tabiki dedi cok kan kaybediyodum bebegin kalp atisida cok zayifti zaten sezaryana girmeden suyu patlattilar
ultrason cihazini bile odama getirdiler surekli takip ediyolardi bebek olmustu oyle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?