2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sen de kı mısafırım burda burda kalıyorum deme.. ailenle kayanan aynı sehırde olmadıgı sürece misafirsin oyle gözüküyor.. sende onların işine gelmmeıstır mısafır kaydı açmak

Hıııı dünürüm dünürüüm yaa dün notları alırken dünürüm yoktuu
Erkek dediğin çapkın olur bikeree
O şuan yapamayacağı için anası üstlendi bu görevi
Şaka biyana işyerini ben kurtaracağım, amele ruhum beni rahat bırakmıyor, iyide hissedince geldim işte
Yerimm ben onun çükünüü kurban olduğumm Allahımm sağlıkla gelsinler inşAllah kucaklarımıza
Bende normaldede hiç geri cevirmem, hatta eşimde kızar adım başı dilence olsa hepsine vereceksin diyee
Bende cocuk ve yaşlıya dayanamıyorum iştee
Bide verdiklerinide almıyorum ozaman da yasakmış galiba zabıta götürüyormuşşş, eşimde alsın götürsünler karışmıcam diyor

benim 6 aylik bebegimi sezaryenle aldilar yasamaz dediler yasamadi sezaryenden hemen once oldu
bundada cok korkuyorum bi bu iki ayida bitirsem cok iyi olcak

Şu eminönü'ne ıkı gundur aklım gidiyor =)) Çok uygun ve kaliteli ürünler var oldugunu duydum .. Banada çok yakın sayılır..

Pazartesiden sonra soluğu orada alacagım :))))

Cinsiyet ögrenıldıkten sonra gercekten kendını tutamıyorsun heleki kız kıyafetlerınde.. Benım hep aklım giderdi bıcır bıcır kız kıyafetlerıne...Eltimin ve gorumcemın kızlarına hoşuma giden şeyleri alırdım .. Artık RABBİM nasip ederse Kendi yavrumu donatacagım :))

Bu takvimede yuuhh diyorum
Ama ben dün eğilince bir zedelenme oluştu
Burda ağrı olur diyor, bende kan bulgusu var oyüzden ağrın olur diyorlar
Kiloda geriden geliyor benim tosunum geçen cumartesi 219 grdı kaynanası

Ya dün Teldeyken Eşin vardı herhalde Yanında Fazla derine inemedim ..Doktor gercektende 30 yaş altımıydı

Dilenci konusundada sorma yaşlı gelsin dıye aranıyorum ama yok hep genc bayanlar cıkıyor karsıma sinir oluyorum vermıyorum onlara...

Elleri ayakları tutarken neden dılenıyorlarkı ... yanlış hatırlamıyorsam ıslamıyette'de Eli ayagı tutan ve dılenen genc kadınlara sadaka vermek caiz değilmiş diye duymustum :)

Son düzenleme:

O maşallah tosunuma.. Erkek dediğin azıcık endamlı olur

Benım bıcırıkta maşallah gunlukten hiç şaşmıyor.. Doktor ne derse gunlukte aynısı cıkıyor 1 hafta gerıden gıtmeme ragmen ...:)

daha simdiden mi birakmiyo
benim oglum 5 yasinda olcak ama hala esimin elime dokunmasini bile istemiyo
yataktada hep aramiza giriyo beyfendi

bilmem aslinda ben bu durumu esimi cok sevecek oglum diye yorumluyorum bir yandan
cunku o eve geldiginde hareketleniyordu ve sarildiginda yine oynuyordu
babaci olacak oglum diye

gEÇMİŞOLSUN Çok zor bi durum .Allah başka üzüntü vermesin. Sorun neydi neden erken doğum oldu ?

asiri kanamam vardi cok afedersiniz parca et gibi geliyodu sancilarimda siklasmisti
doktorum eger almazsak annenin hayati tehlikeye girecek dedi
esime bebek mi yoksa annemi dedi o da anne tabiki dedi cok kan kaybediyodum bebegin kalp atisida cok zayifti zaten sezaryana girmeden suyu patlattilar
ultrason cihazini bile odama getirdiler surekli takip ediyolardi bebek olmustu oyle......

benim 6 aylik bebegimi sezaryenle aldilar yasamaz dediler yasamadi sezaryenden hemen once oldu
bundada cok korkuyorum bi bu iki ayida bitirsem cok iyi olcak

Öyle kötü kötü şeyler aklına getirme bakiimm
Rabbim istedikten sonraa herşey olurr
Demek ki alacak nefesi yokmuş canım benimm
Bak bu yavrucağa 500 gr daha ve minicik elleri var ama yaşıyor
Rabbim oğluna ve karnındakinee uzun uzun sağlıklı ömürler versinn...
O bebeciğinde sana ahirette şefaatçin olacak inşAllah ....

Yaa sormaa sana birşey anlatıyorumm bıııtt bıııtt susmuyorr
Hayır o öyle değil diyipp düzeltiyor bide beni
Bide arabaya yürüyordukk ağzım burnumda donduu incede mont giymişim onada söyleniyorduu
Şimdi hafif boğazım gıcıklanıyor ama ben iyiyimm ben iyiyimmm diyip gaz veriyorum kendimee
Allahım nolur hasta olmayımm bak ozaman çene gör senn demediği kalmazz

Bende kesinlikle onlara vermiyorum
Birde çingeneleree
Zaten gerçekten ihtiyacı olupta dilenenin suratından belli oluyorr
Gerisii pişmişş kellee gibii sırıtıp geliyor, kene gibi yapışıpp paçana, bide para vermeyincee amaaan sende diyip kalayı basıp gidiyor :44:

saol canim insallah..
ALLAHIM hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin......

Çok gecmıs olsun canım .. Aman kendimize cok cok iyi bakmamız gerekıyor ki Bebeklermizde saglıklı bir şekılde buyusunler..:) Ben Eşim grip felan olunca aman serkan ne olur benden uzak sen hasta oldugunda otomatıkman bende hasta dusuyorum...Ben hasta olursam bebek etkılenır ..Ben hasta olursam çocuklarda hasta olur .. ben hasta olursam çocuklara kımse bakamaz diyee diyee soylenıyorum .. onun tepkısıde amannnn tamammmmm tamammmm bu akşamda gazımı almayacan anlaşılan oluyor

Sukur gecmısı okuya okuya bıtırdım
hiçbirini mi yaptırmadım canım...
sadece rutın kan testlerımı yaptırıyorum 2lı 3lu yaptırmadım o zaman sordum doktoruma allah esırgesın sorun cıkarsa bırsey yapabılıyor muyuz dıye sadece alabılıyoruz bebegı dedı dedım hıc gerek yok yaptırmaya o yuzden yaptırmıyorum
ama sabah kalktım 6,30 kahvaltı hazırladım kocişi işe yolladım sonra kuzumla oynastık saat 10gb uyudum hava soğuk kazanda da sorun varmıs geç yaktılar üşüdük napalım yatak ısıttı bizi
ben gece yatıp hıc kalkmadan uyudun sandım canım
masallah canım gozumuz aydın
bayılıyorum zaten kızına aldıklarına cok guzeller ıns gule gule saglıklı gunlerde gıymeyı de nasıp eder

Bu hamileliğin snin için dahada gergin geçiyodur içini gönlünü ferah tut bol bol tesbih çek ben darlanınca öyle yapıyorum Allahın izniyle yarısı gitti kalanında çok çabuk geçcek ve sağlıkla alıcaz bebişlerimi kucağımıza inşallah

KıZzz senın esının adı da mı Serkannnn

çok çok geçmiş olsun canım
Allah bir daha yaşatmasın Inşallah

aklına yine aynısı olacak gibi şeyler getirme her hamilelik farklı
bu sefer sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın Inşallah

tüm güzel düşünceler içine dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…