- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.021
Kızlar ben gibi cinsiyet öğrenmeden anneler varmı 18 haftalık olduk 13 haftalikken kız olabilir dedi ama belli olmaz dedi doktor cinsiyeti sonradan değişenler yanlış tahminler kaçıncı haftada yapılmıştı hiç sorularıma Cvp vermiyosunuz buna bari verin
Kızlar ben gibi cinsiyet öğrenmeden anneler varmı 18 haftalık olduk 13 haftalikken kız olabilir dedi ama belli olmaz dedi doktor cinsiyeti sonradan değişenler yanlış tahminler kaçıncı haftada yapılmıştı hiç sorularıma Cvp vermiyosunuz buna bari verin
12 haftalıkken kız denildi 16 hafta erkek denildi 19 haftada kız denildi bu hafta geene gidecez bakalım ne denılecek
uffff seninki cok karisik durummus yaa
ciddi misin
insanin akli karisir oyle
peki erkek diyen baska doktor mu ayni doktor mu yorumluyor
kızzzlarrrrrrr ben geldim
bebşimi gördüm çook mutluyum 300 küsür gr 20 küsür cnm olmuş
herşeyi yerinde herşey yolunda bi pazartesi afp miz kaldı ondan sonra herşey ok :)
öptüm hepinizi hafta sonu annemlere gidiyorum
haa binde%1000 erkek bu değişme imkanı yok dedi
hepsi aynı doktor üstelik ıkı doktorda öyle oldu hem tıp fakültesınde takip edılıyorum hem dev.hastanesınde ıkısınde aynı oldu..benım çoçugum çok fırıldak anlayacagın bunun ipiyle kuyuya inilmez :26::26::26::26::26:
Teyzeleri bizde bu aksam gidicez kızımı görmeye en son 1 ay önce görmüştük 122 gr 14 cmdi büyümüştür demi :))
abowww dogumda supriz olabilir sana
boyle durumda ben baya supheci yaklasirdim herhalde
istersen sen sari yesil beyaz kiyafetlerle doldur cantasini bebisinin
ne olur ne olmaz ayni durum iki farkli doktorda:44:
bizde suphe kalmadi 3 farkli doktor erkek dediustelik 3u de pipiyi isaretleyip gosterdi simdiki doktorum da hatta resmini bile verdi oglusumu kesinlestirmek icin
anladim canimyok cnm kan testi 3 lü ve 4 lü testlerin içinde var
ama bizim ikili temiz çıkınca dr sadece bunu istedi
evet canım öyle yapıyorum hani kız dedıler ama ıcımde hep şüphe var .. suanlık bırsey almadım bı kac parça beyaz aldım eşim diyor kı bu çocuğa güvenilmez doğunca alırız çıplak kalmadı ya falan dıyor hevesımı kursağımda bıraktı bu zilli benim .. :26::26::26:
tabiki simdi iki kati artmistir kilosu bebisininbelki daha fazla
cok heyecan verici
ben de daha yeni geldim naisl bekliycem 9 ocaga kadar bilmiyorum
Canımm çook çook geçmiş olsunn
Gerçekten zorr, hele o korku yok mu insanın aklını nasıl fare gibi kemiriyorr
Sende çok dikkat et kuzucuğuna Allahın izniyle hiç birşey olmayacak meleğine
Kızlaar çok saolunn hepinizi çook öpüyorumm
Hiç birbirimizi görmesektee inanın kurulan bu bağ insana okadar güc veriyor kii ailem gibi oldunuzz
Dün hastaneden çıktım direk Zeynebi aradım mesela
Annemelere söylemedikk onlarda şimdi korkar bide söylenmesinler diye eşimle söylemek istemedik
Kötü bişeyde yok çok şükürr oyüzden ortalığı velveleye vermediğimiz iyi olduu
Canım maşallah sonuclara
Gözün aydın olsun
Sukur gecmısı okuya okuya bıtırdım
sadece rutın kan testlerımı yaptırıyorum 2lı 3lu yaptırmadım o zaman sordum doktoruma allah esırgesın sorun cıkarsa bırsey yapabılıyor muyuz dıye sadece alabılıyoruz bebegı dedıdedım hıc gerek yok yaptırmaya o yuzden yaptırmıyorum
ben gece yatıp hıc kalkmadan uyudun sandım canım
masallah canımgozumuz aydın
bayılıyorum zaten kızına aldıklarına cok guzeller ıns gule gule saglıklı gunlerde gıymeyı de nasıp eder
Evetttt evettttt Dünürümümn Eşinin Adıda Serkandı yanlış hatırlamıyorsam
Cıııııızzzzztttttt yanlış cevap
Serhat
Ama oğluma biara Serhan ismini düşünmüştüm bak sen tesadüfee
İyice düşüneyim ben bu ismi
Serkan-Serhan-Serhat
Hepsi grubu gibi
Hemde ne heyecan bugun gecmek bilmedi zaten büyüdüğünü hissediyorum su an bile sag tarafta top gibi sanırım oda heyecanlı benim gibitekmelerinin güçlendi onu hissetmek hırka bı duygu ) haklisin canım beklemek dayanmak çok zor ayrıca 1 ay uzun bı süre su Usg 15 günde olsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?