2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
12 haftalıkken kız denildi 16 hafta erkek denildi 19 haftada kız denildi bu hafta geene gidecez bakalım ne denılecek

12.haftada detayli usgde yuzde yuz kiz denildi
18.haftada erkek oldugunu ogrendik

Ever markafoniye baktım setler güzel aslında.Bizim doğumlar bahar aya gelecek 3 aylık falan zamanları yaza gelecek diye kısa kollu zıbınlara bakıyordum ama annem baharda olsa yazda olsa çok küçük olacak kısa kollu bakma dedi,o yüzden uzun kollu zıbınlara bakıcam tabi daha 1-2 ay sonra başlarım alışverişe daha erken gibi

Canım kız bebeğe emin olamıyorlar galiba benim 12 haftalıktı erkek dendi doğru çıktı ama eltim de hamile 16. haftada bile kızmı erkekmi bilemedi dr olabilir yani ama erkek çocuk daha kolay anlaşılıyomuş

uffff seninki cok karisik durummus yaa
ciddi misin
insanin akli karisir oyle
peki erkek diyen baska doktor mu ayni doktor mu yorumluyor

hepsi aynı doktor üstelik ıkı doktorda öyle oldu hem tıp fakültesınde takip edılıyorum hem dev.hastanesınde ıkısınde aynı oldu..benım çoçugum çok fırıldak anlayacagın bunun ipiyle kuyuya inilmez :26::26::26::26::26:

tebrik ederim canim ogluslar cogaldi
saglikla kucagina al oglusunu insallah
buyumus masallah
afp ne ben bilmiyorum:44: detayli usg mi bu

abowww dogumda supriz olabilir sana
boyle durumda ben baya supheci yaklasirdim herhalde
istersen sen sari yesil beyaz kiyafetlerle doldur cantasini bebisinin
ne olur ne olmaz ayni durum iki farkli doktorda:44:

bizde suphe kalmadi 3 farkli doktor erkek dedi ustelik 3u de pipiyi isaretleyip gosterdi simdiki doktorum da hatta resmini bile verdi oglusumu kesinlestirmek icin

evet canım öyle yapıyorum hani kız dedıler ama ıcımde hep şüphe var .. suanlık bırsey almadım bı kac parça beyaz aldım eşim diyor kı bu çocuğa güvenilmez doğunca alırız çıplak kalmadı ya falan dıyor hevesımı kursağımda bıraktı bu zilli benim .. :26::26::26:

yok cnm kan testi 3 lü ve 4 lü testlerin içinde var
ama bizim ikili temiz çıkınca dr sadece bunu istedi
anladim canim
ben de kan verdim aslinda istemiyordum ama doktor elimde turkce birsey bulunsun dedi illa istedi
umarim temiz cikar

heyecan verici olacak sizler icin

gonlunuze gore olsun saglikli hayirli olsun bebisiniz

tabiki simdi iki kati artmistir kilosu bebisinin belki daha fazla
cok heyecan verici
ben de daha yeni geldim naisl bekliycem 9 ocaga kadar bilmiyorum

Hemde ne heyecan bugun gecmek bilmedi zaten büyüdüğünü hissediyorum su an bile sag tarafta top gibi sanırım oda heyecanlı benim gibi tekmelerinin güçlendi onu hissetmek hırka bı duygu ) haklisin canım beklemek dayanmak çok zor ayrıca 1 ay uzun bı süre su Usg 15 günde olsa ne güzel olur

teşekkür ederim canım:))RABBİM hepimizin bebeklerini korusun...

ah ah keşke ben de öle yapsaydım...bi kere başlayınca arkası gelmiyo bu testlerin...(((

15+6 da 145 gramlık bi canlıya bakıyorum ona göre söylüyorım kesin değil ama dedi kız bebeğe benziyo dedi..kesin ne zaman öğrenirim bilmiyorum...

iyi akşamlar kızlar iş yerinde tel den takıp ediyorum inş kaçırıdıgım birşey olmamıştır
çok acıktık yemek pişse de yesekk
:18:

bir arkadasim var doktoru her hafta yapiyo usg yi
ilk gunden beri
kizin ozel durumu da yok oyle istiyormus
ekstra para da almiyormus
ben cok sasirdim
haftada bir usg
surekli bebegini goruyor arkadasim

İsim düşünen varmı peki ben daha düşünmüyorum ama eşim hergün bir isim söylüyor şimdi favorisi yiğit yada barlas mış bende hevesini kırmak istemiyorum ne derse tamam diyorum çok şeker zaten çok gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…