- 13 Nisan 2008
- 190
- 6
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.061
benim 6 aylik bebegimi sezaryenle aldilar yasamaz dediler yasamadi sezaryenden hemen once oldu
bundada cok korkuyorum bi bu iki ayida bitirsem cok iyi olcak
Şu eminönü'ne ıkı gundur aklım gidiyor =)) Çok uygun ve kaliteli ürünler var oldugunu duydum .. Banada çok yakın sayılır..
Pazartesiden sonra soluğu orada alacagım :))))
Cinsiyet ögrenıldıkten sonra gercekten kendını tutamıyorsun heleki kız kıyafetlerınde.. Benım hep aklım giderdi bıcır bıcır kız kıyafetlerıne...Eltimin ve gorumcemın kızlarına hoşuma giden şeyleri alırdım .. Artık RABBİM nasip ederse Kendi yavrumu donatacagım :))
Yorumu okurkenn aklıma Nefes filmi geldii
Uyumayacaksınnnnn, sen uyursaaaannn, o uyursaaa diyen repliği
Amann canımm evlerimizden,cocuklarımızdan, bizden uzakk hastalık, kaza, belaa
Yaa bişey diyeceğim nazar boncuğu takan var mı?
Yada üstünüzde dua filan taşıyan :44: Ve hangi dualar yazıyor?
Felak nas surelerini yazıp üstümüzde taşıyınca mı daha iyidir yoksa her gün okusak mı daha iyi?
Ben nazardan da çok korkuyorum artık:26:
Bende en iyisi Ayetel Kürsi taşıyayımm, peki pcden cıktı alıp katlayıp sarsam üstüme çengelli iğneyle taksam olur mu? duaların illa gümüş bişeyde taşınmasımı lazım?
12 haftalıkken kız denildi 16 hafta erkek denildi 19 haftada kız denildi bu hafta geene gidecez bakalım ne denılecek
bende döncem de jilete acıyorum kendime yaa ben ılk almaya basladıgımdan beri ağdayla aldım 12 yaşından beri şimdi jilete vurursam yıllarım gidcek o yüzden henüz kaçıyorum jiletten bakalım nereye kadar..
Merhabalar kızlar ;
Benim karnım çok çıkmadı ama gaz sancısıyla özellikle akşamları çatlıcak gibi acıyor biraz önce gittim bebe yağı aldım artık kullanmaya başlıcam.Siz ne kullanıyorsunuz çatlayan varmı şimdiden
kızzzlarrrrrrr ben geldim
bebşimi gördüm çook mutluyum 300 küsür gr 20 küsür cnm olmuş
herşeyi yerinde herşey yolunda bi pazartesi afp miz kaldı ondan sonra herşey ok :)
öptüm hepinizi hafta sonu annemlere gidiyorum
haa binde%1000 erkek bu değişme imkanı yok dedi
12 haftalıkken kız denildi 16 hafta erkek denildi 19 haftada kız denildi bu hafta geene gidecez bakalım ne denılecek
selam güzel anneler...
Dün kocişim süpriz yapmış bana akşam geceleri çok iyi uyuyamıyorum diye erkenden uyuyakalmışım saat 10.30 ta bir baktım biri glmiş benimle konuşuyor nasıl korktum yaa...idrak edince çok mutlu oldum tabi
Bugün Lütfi Kırdar anne bebek çocuk fuarı na gittik hiç beğenmedim ama hem içeride doğru dürüst birşey yok hemde fuara ayrı otoparka ayrı para veriyorsun.... Zaten alışveriş yapıp para harcayacaksın hemde giriş ücreti alıyorlartavsiye etmiyorum yani
Gece kocam sık sık uyandığımı görünce kendi uyku düzenine alıştırıyosun şu an bebeğide diye kızdı ne yapayım dedim uyu dedi kızarak peki uyudum bile dedim ben de
Bu arada Mec, Pekbicici ve Başkent çok geçmiş olsun kendinize ve bebişlere iyi bakın...
ayyyy kızlaarrrr ne çok kaynatmışsınız bugüünnnn
benim sıpa tekmişler atıp duruyo galiba uykusu geldi
öptüm hepinizi iyi geceleeerrrr :109::109::109::109::109::109::109:
ah ah bacaklar epılatörle alıyorum da dıger yerler sımdılık ozel baslıkla uclarını alıyorum jılet baslıgın ayrıca baslıgı var ucları kırpıyor sadece
jılet vurmaya kıyamasamda mecburum ılerde alltan muayene olcaz ama okadar emek gıdıcek jıletle
burda paylaşılan 10 cesıt yag vardı 9 tanesını buldum karıstırdım her gece yatmadan suruyorum gogus ve gobege sımdılık gobekte cıkmadıgı ııcn
catlak goremıyorum ınsallahda olmaz :)
oh oh gozun aydın canım darısı basıma :)
senınkı karar veremıyormu cınsıyetıne ay sımdı ne dıcekler ıkız bırı kız bırı erkekmı :)
ya fuardakı elektrıklı bebek arabasına bittim ben tvde gosterdıler netten fıyatına baktımda ooooo 2.500 lira
fuara gıtmeyı cok ıstıyorum ama gırıs ucretlı olmasına cok kızdım dedgın gıbı zatı oraya tanıtıma gelıyorlar bızde tuketıcı alısverıse
bıde ustune para verıyoruzzzzzzzzz
canm sana dr kız mı dedi yani inş kalbinden ne geçiyorsa allah onu nasip etsin
Canım 13. Haftada benim ısrarıma dayanamadı kız gibi duruyo ama yanılma payı çok olur bu haftada dedi canım şimdi 18 olduk bakalım artik Pazartesi ne diyecek
kizlar merhaba
benim gogusler yeniden sizlamaya agrimaya basladi
ilk 2 ay siddetli sizlamalar vardi sonra hafiflemeye baslamisti simdi yeniden baya agriyor
hamile sutyenine iyki baslamisim normal sutyenlerim olsa simid hic dayanamazdim sanirim
durup dururken sizlamalarim oluyor
sut olusuyordur umarim
sakin karisma sut yapiyo ucuna felanda dokunma
sizlama baya cok ellemiyorum ama
bu sutyene ragmen baya hissediyorum
ama sut olsun oglusuma bol sut olsun insallah
ya benim bugun vajinanin icine dogru agri sokuluyor:44:
onceleri de bazen olurdu ama usg de sorun gorunmemisti
bu aksam basladi ice dogru rahatsizlik oluyor neden acaba ?
senin onceki profilin cok guzeldi
yanma gibi mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?