2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam güzel anneler...
Dün kocişim süpriz yapmış bana akşam geceleri çok iyi uyuyamıyorum diye erkenden uyuyakalmışım saat 10.30 ta bir baktım biri glmiş benimle konuşuyor nasıl korktum yaa...idrak edince çok mutlu oldum tabi
Bugün Lütfi Kırdar anne bebek çocuk fuarı na gittik hiç beğenmedim ama hem içeride doğru dürüst birşey yok hemde fuara ayrı otoparka ayrı para veriyorsun.... Zaten alışveriş yapıp para harcayacaksın hemde giriş ücreti alıyorlar tavsiye etmiyorum yani

Gece kocam sık sık uyandığımı görünce kendi uyku düzenine alıştırıyosun şu an bebeğide diye kızdı ne yapayım dedim uyu dedi kızarak peki uyudum bile dedim ben de

Bu arada Mec, Pekbicici ve Başkent çok geçmiş olsun kendinize ve bebişlere iyi bakın...

dondummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
esımle yemege dısarı cıktık evde kalsam uyucam gozler acılmıyor
ay cıkmaz olaydım eve tıtreye tıtreye geldım kızlar bırrrrrrrrrrrrrrr cok soğukkkkkkkkkkk

benim 6 aylik bebegimi sezaryenle aldilar yasamaz dediler yasamadi sezaryenden hemen once oldu
bundada cok korkuyorum bi bu iki ayida bitirsem cok iyi olcak

canım yasadıgın kolay bısey degılmıs ama bunu sımdıkı hamılelıgıne yansıtma
Allaha tevekkul et balım o cennette suan sızı orda beklıyor
inşallah sorunsuz bı hamılelık yasıcaksın bol bol kendıne oku canım benım

bende bı acayıplık var pıjama delısıyım sureklı herkesın bebegıne pıjama alıyorum :)
yegenıme pempe pempe ıkı takım aldım pıjama bırı pepelı kıslık bırı ınce yazlık cok sekerler yaa
kız cocukları ıstedıgın gıbı gıydır oh ne ala :)

Bende en iyisi Ayetel Kürsi taşıyayımm, peki pcden cıktı alıp katlayıp sarsam üstüme çengelli iğneyle taksam olur mu? duaların illa gümüş bişeyde taşınmasımı lazım?

canım aslında en ıyısı cevsen takmak hem 7 kat musambaya sarılı oluyorkı rahatca wc ye gırebılıyorsun hemde gumus oluyor
nazar ıcınde akık yuzuk genellıkle hafız arkadaslarım akık yuzuk tasırdı ezber yapıyorlar ya cok nazara gelıyorlardı
bende dugunumde arkadasımın gozunun onunde oldu olay oda bende sokta kaldık tam gelınlıgı gıyıyordum kuaforde arkadasla odada yalnızız
o an parmagımdakı akık yuzuk bırı parmagımdan cekmıs gıbı fırladı kırıldı 1 kısı nazar degdırırse catlar daha fazlası nazar degdırınce kırılır
sımdı arkadasım sureklı akık yuzuk ıstıyor bendne alıyorum kırılıyor:) kahverengı olanı gercek olanlar canı m 1 tl fana satılıyor gumusculer yada hacı malzemecılerde

ayyyy kızlaarrrr ne çok kaynatmışsınız bugüünnnn
benim sıpa tekmişler atıp duruyo galiba uykusu geldi
öptüm hepinizi iyi geceleeerrrr :109::109::109::109::109::109::109:

ah ah bacaklar epılatörle alıyorum da dıger yerler sımdılık ozel baslıkla uclarını alıyorum jılet baslıgın ayrıca baslıgı var ucları kırpıyor sadece
jılet vurmaya kıyamasamda mecburum ılerde alltan muayene olcaz ama okadar emek gıdıcek jıletle

burda paylaşılan 10 cesıt yag vardı 9 tanesını buldum karıstırdım her gece yatmadan suruyorum gogus ve gobege sımdılık gobekte cıkmadıgı ııcn
catlak goremıyorum ınsallahda olmaz :)

oh oh gozun aydın canım darısı basıma :)

12 haftalıkken kız denildi 16 hafta erkek denildi 19 haftada kız denildi bu hafta geene gidecez bakalım ne denılecek

senınkı karar veremıyormu cınsıyetıne ay sımdı ne dıcekler ıkız bırı kız bırı erkekmı :)

ya fuardakı elektrıklı bebek arabasına bittim ben tvde gosterdıler netten fıyatına baktımda ooooo 2.500 lira
fuara gıtmeyı cok ıstıyorum ama gırıs ucretlı olmasına cok kızdım dedgın gıbı zatı oraya tanıtıma gelıyorlar bızde tuketıcı alısverıse
bıde ustune para verıyoruzzzzzzzzz

ayyyy kızlaarrrr ne çok kaynatmışsınız bugüünnnn
benim sıpa tekmişler atıp duruyo galiba uykusu geldi
öptüm hepinizi iyi geceleeerrrr :109::109::109::109::109::109::109:

benımkıde suan tekmelıyor ocye degıl bana bak dıye :) gozlerımı acamıyorum gecmısı hatmettim artık banada musade:)

buarada usutttum galıba kızla r hemen bır kıvı bır greyfurt sıkıp ıctım yarında bol bol ıcerım aman hastalık uzak dursun bızden

opuldunuz kızlar hayırlı geceler sımdıden

Evet canım ya hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı zaten panayır yeri gibi yani pek öyle iyi birşey de göremedim yada standlarda duranlarda problem vardı bilemiyorum gitmeyince birşey kaybedilmez yani...

kizlar merhaba

benim gogusler yeniden sizlamaya agrimaya basladi
ilk 2 ay siddetli sizlamalar vardi sonra hafiflemeye baslamisti simdi yeniden baya agriyor
hamile sutyenine iyki baslamisim normal sutyenlerim olsa simid hic dayanamazdim sanirim
durup dururken sizlamalarim oluyor
sut olusuyordur umarim

Canım 13. Haftada benim ısrarıma dayanamadı kız gibi duruyo ama yanılma payı çok olur bu haftada dedi canım şimdi 18 olduk bakalım artik Pazartesi ne diyecek

benimkide 15. haftada %60 erkek dedi pipiye benzeyen bise gosterdi bence bu pipi dedi ama emin degilim dedi

gecen pazar gunude baska bi doktora gittim oda cinsiyetini gormek icin cok bakti ama bise goremedi
oda kiza benzettim dedi ama tahmin olarak dedi cinsiyetinin yanini bile gormedim dedi totosunu sadece gordum dedi

sakin karisma sut yapiyo ucuna felanda dokunma

sakin karisma sut yapiyo ucuna felanda dokunma

sizlama baya cok ellemiyorum ama
bu sutyene ragmen baya hissediyorum
ama sut olsun oglusuma bol sut olsun insallah
ya benim bugun vajinanin icine dogru agri sokuluyor:44:
onceleri de bazen olurdu ama usg de sorun gorunmemisti
bu aksam basladi ice dogru rahatsizlik oluyor neden acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…