2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yok cok şükür idare bizlere anlayışlı o konuda.sen hangi ilçedesin?
canım Güngörendeyim ben idare işini hallettim ama 29 saate girmek zorundayım o nedenle sadece 1 gün ilk dersimi boşalltılar.

tatlım haklısın bende öyle yapmayı düşnüyorum ana sınıfı öğretmenimizde aynı şeyi söyledi. üzülüyordum kuzuma.
aynen ama ben daha bebeği görmedim zati gerçi oğlumda da geç gitmiştim doktora ve hiçbir belirti yoktu.

kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.

canlarım hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tekrar hamile kalmayı ve bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Benimde karnim agriyordu bugun hemen dr a gittik 2haftadir kanamam var icimde ama disari kan gelmiyor ,igne vurulcam haftada bir.duphaston kullaniyoruum,ama yarari yok herhalde
bizim müdürün eşinde de kanama olmuştu bebekten bağımsız sağ salim kavuşmuştu yavrusuna.
benim ilk hamileliğimde hiç olmadı mide bulantısı şimdi de yok fıstık. bence yapıyla alakalı. ille de bulantı bekleme iyidir melek iyidirr.

canım, merak ettim, nasıl geçti muayene? ne dedi doktor? memnun kaldın mı ilgisinden?

evet ben de merak ediyorum canım nasıl geçti??

benım kalpatıslarımıcın gıttıgım dıger doktor progestanıkullanmana gerek yok kutu bıtınce daha ıcme dusuk tehlkenyok demistı cok sukur buna sorucam bakalım ne dıcek:)

snowflake düşük tehlikenin geçmiş olmasına çok sevindim canım
darısı bana Inşallah

benim akıntılarım devam ediyor bazen ağrılarım oluyor bazende hiçbişey hissetmiyorum
ama uyku hali uyuyamamak gündüzleri de sürekli uyku isteği peşimi bırakmıyor...

bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş, hepinize çok çok geçmiş olsun
Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin

Cnm akintilarin derken ne tur akintilarin var lekelenme seklindemi
Bnm lekelenmeler bitti sali buyuk gun bakalim ne olur

Cnm akintilarin derken ne tur akintilarin var lekelenme seklindemi
Bnm lekelenmeler bitti sali buyuk gun bakalim ne olur

günaydın canım,
benim akıntılarım sarımsı bazen beyaz yoğurdumsu bişeydi (tam tarif edemiyorum)
dün olmadı çok şükür

Inşallah Salı günü hayırlı ve güzel haberler alırsın gurbet güzelim, Rabbim büyüktür ona sığın

Normalde 10a 11e kadar uyuyan ben uyuyamıyorum 8 dedimmi ayaktayım geceleri de uyuyamıyorum sürekli içimde bir endişe var
bugün midem bulanmadı acaba iyi mi bugün kasığımda ağrı olmadı acaba iyi mi bugün sık wc ye gitmedim Allah korusun bişey mi oldu

Elimizden gelen bişey de yok

Benimde düşük ihtimalim var.Doktorum prostegeron verdı ancak o kadar mıdemı bulandırıp başımı dondurdu ki bıraktım. Daha haberi yok tabı doktorumun bırde eğer sağlıksızsa bebiş ilaçla ayakta tutmaya çalışmayalım dıye düşündüm sızce doğrumu düşünüyorum ilacı kullanmaya devam mı etsem doktorumu mu arasam

Canım bende daha önce boş gebelik geçridim başından beri düşük tehlikem vardı banada o ilaçtan verdi
dediğin gibi yan etkisi çok sürekli uyku hali veriyor.
Bende doktora sormadan bıraktım doktorum kızdı bana

Sağlıksızsa bebek zaten gelişmiyor. O ilaç kesenini tutunmasını sağlıyor. Bence bırakma devam et

Selam kızlar
Günaydın

Hayırlı pazarlar

Bİr gün giremedim baya birşeyler olmuş yaaaa
Bebeğini kaybeden arkadaşlara çok geçmiş olsun. Ne desem boş. Çok üzüldüm

Cnm o akintilar bendede vardi olabiliyor
Bazen su gibi akardi kan geldi sanirdim onlar normal bnde ofrendihimden beridir acaba sorusu var pazar olmasina rahmen 7 de kalktim gece uykularim yok

Birakma derim sagliksiz gebelik duser progesterona rahmen kullan cnm

bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim birdaha yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelikler diliyorum.

Dün dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm kesemiz düzgün şu an herşey yolunda çok şükür. Rabbim korusun bebeklerimizi.(amin)

mide bulantım için ilaç verdi çünkü artık yediklerimi çıkartıyodum buda gelişim için kötü onun dışında kalsiyum verdi ve folidoce ye devam.
bende durumlar böyle bi sonraki dr görüşmemiz 1 ay sonra bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun :)) aynı anda doğurcaz ısmet olursa bende izmirde gittim ilk.. hastane ismi verebikiyormuyum bilmiyorum ama istersen özelden yazabilirim :)) çiğlide özel bi hastane var. k..t hastanesi orda tunc bey var ne cok memnun kaldım.. ilk keseyi orda gorduk. tavsiye ederim :)) bi dene derim.. sevgileer :)))

Arkdslar, gunlerdir kasik agrisi ceken gogus hassasiyeti olan ben dun ve bgn agrisizdim, acaba bisey mi oldu diye dusunmekten kendimi alamiyorum hep uyku halim vardi simdi okadr sik uyuyamiyorum, var mi benim gbi olan? Agri olsa biturlu olmasa bi turlu bizde de :) cuma gunu buyuk gun dr a gidixez bakalim. Buarada 5+4 gunlugum daha :)))

cok sukur cnm bakaklım doktorum yarın ne dıyecek
bende cok uzuldum allah hepsıne sabır versın

canım doktorundan habersız sakın ılacı bırakma cok onemlı bır ılac ban doktorumeger agızdan alınca kotu olursan vakınal yoldan fıtıl gıbı kullan dedı bırde oyle dedı ama sakın bırak bırde dusuk tehlıken varmıs aman allah korusun

gozun aydın canım :)mıde bulantısı emınımcok kotdur cok sukur henuz bende aslamadı tuzlu krkaer ye ackalmamayaa calıs en azından

cnm endısleenme yavas yavas gecıyor benımde ılk zamanlardakı gıbı agrım yok hassaslık var sadece bı ara gece uyurken gogus agrısından canım yanardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…