- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.961
canım Güngörendeyim ben idare işini hallettim ama 29 saate girmek zorundayım o nedenle sadece 1 gün ilk dersimi boşalltılar.yok cok şükür idare bizlere anlayışlı o konuda.sen hangi ilçedesin?
tatlım haklısın bende öyle yapmayı düşnüyorum ana sınıfı öğretmenimizde aynı şeyi söyledi. üzülüyordum kuzuma.selam canım.oğlun için bişii dicem ağlıyorsa zorlama yaşı daha cok kücük.zaten erkenden okula başlayacak cocuk evde rahat zaman gecirsin.sen arada derslerin az olduğunda okulun anasınıfına götür bence :))bende aşırı duygusalım ağla ağla herşeye ağlıyorum..
aynen ama ben daha bebeği görmedim zaticanım benım hamıle kaldıgımdan berı hıc bır belırtım yok ne bulantı ne kusma ne iştahsızlık artı sankı acıldı:) doktor demese ben bebeği görmesem hamıleyım demem yanı :) arada uyku bastırıyor en olmadık zamanda bı o baska da hıc bırsey yok :)
sevgili mayıs anne adayları aranızda kalabilmeyi çook isterdim. malesef güzel haberlerim yok. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır.
kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
ben 4+5 deydim ama bugün değerim düştü... minişim tutunamadı... az önce de kanama başladı zaten... kısmet Rabbime verdiği ve vermediği herşey için hamd olsun...........Rabbim hamişliği başlayan tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlar versin inş.
canlarım hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tekrar hamile kalmayı ve bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.kızlar bebeğim gitti tutunamadı bana içimde gelişemeyip ölmüş ;( çok kötüyüm agrım var hayırlısı böyleymiş demek zorundayım Allah ım kımseye yasatmasın cok zor bı acıymısartık mayıs annesı degılım kader kısmet benı lısteden cıkarırsınız hepınız ıcın dua edıcem ben bu acıyı yaşadım RABBIM size yaşatmasın sağ salim dogurun ınsallah
bizim müdürün eşinde de kanama olmuştu bebekten bağımsız sağ salim kavuşmuştu yavrusuna.Benimde karnim agriyordu bugun hemen dr a gittik 2haftadir kanamam var icimde ama disari kan gelmiyor ,igne vurulcam haftada bir.duphaston kullaniyoruum,ama yarari yok herhalde
benim ilk hamileliğimde hiç olmadı mide bulantısı şimdi de yok fıstık. bence yapıyla alakalı. ille de bulantı bekleme iyidir melek iyidirr.mide bulantısı bebekteki kalp atısının belırtısıymıs bılıyomusunuz kızlar benım 4 dusugum olmustu hıcbırısınde mıde bulantım olmamaıstı 5.dr bebektegı canlılıgın belırtısı dedı 2 ay canım cıktı ama kustukca sukur dıyodum bu tespıte bakıp endıselenmeyın arkadsım da dogum yaptı ama dostlar basına hıc bulantısınn oldugunu gormedım bende bulantı beklıyorum bunda bısey yok pazartesı dr gıdcem bakalım bızım mınık ne alemde ınsallah guzel haberlerle gelırım rabbım herkesın bebısını korusun....