- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.941
Benimde karnim agriyordu bugun hemen dr a gittik 2haftadir kanamam var icimde ama disari kan gelmiyor ,igne vurulcam haftada bir.duphaston kullaniyoruum,ama yarari yok herhalde
bol bol dinlen guzelim yaaa aklina iyi seyler getir birsey olmayacak merak etmee
bnm belirsizlik devam ediyor hala bebegim bnmlemi degilmi onu bile bilmiyorum guzelim
saliyi inan iple cekiyorum ne var nede yok diyebiliyorum inan buda zor
cogu arkadasimiz kaybetmis bebklerini metanetli olsunlar
Rabbim yeniden nasip edecek insAllah
Gaz sancisi gibiydi bacaklarima vuruyordu dr gaz oldugunu iddia ediyor neyse o benden iyi biliyor sonuctaGeçmiş olsun ayaklarını uzat dinlen, nasıl bir ağrın vardı?
Birsey dedikleri yok umursamadi acikcasi ,ilk drumda umursamamisti onlara gore normal sanirim iste hala kanama oldugunu gorunce igne verdi bakalim ise yarayacak mi,bebegin disinda kanama oluyor,bebek zamanina gore normal dedicnm o kanama icerde zararli degilmi ne diyor drlar
pazartesi bend ekeseyi görmeye gidicem kalp atısını duyana kadar rahat edemıcem
ama bır keseyı görsem imzamı yapıcam artık :)
ağrılarım hafıfledı ama yorgunluk uyku hali hiç gitmiyor dışarı çıkınca hemen uykum gelıyor eve dönüyorum
ılk 3 ay hep böylemi olcak acaba
valla ilk hamileliğimde en büyük şikayetim uyku hali ve devamlı yorgunluktu.. merak etme sonradan yerini enerji fazlalalığına bırakacak..doğum enerjisi dedikleri şey gelecek
I wanttobaby arkadasım gecmıs olsun.. kaybetmııssın... Hayırlısı boyleymıs
evet canim kalp atisini duyunca ben de rahatladigimi hissettimben de iciyorum ama birakmam kesinlikle doktor da asla unutmayacaksin dedi, benim dusuk var ya onceden, bir de bu hapi kullaninca ne bileyim onun da verdigi bir huzur oluyor tabiki hepsi bos bebegimiz Allah'a emanet, bunlar da elimizden gelen seyler.
bu hap beni de sersem yapiyor basim agriyor halsizim hep uyku haliama yavas yavas alisiyorum ilk gunler baya kotu yapiyordu
benim de hafif hafif geliyor galiba bulantılar, bir de çok sık idrara çıkmaya başladım gece uykumdan bir şey anlamadım yaaa. Hep bir huzursuzluk var içimde cnm hiçbir şey yapmak istemiyor çok kafama takıyorum galiba, şu kalp atışlarını da bir görsek...
aynen cnm aynılaarnı bnde yasıyorum persembe gunu dınlıcez bızde kalp atıslarını ınsallah hayrlısı olar sız ne zamn dınlıcksınız..
bir yil önce temmuzda
10 haftalik bebegimin kalbinin durmasi sonucu kaybetmistim
6+4 de kalb atisi gorulmustu
guzel atiyordu hizli hizli
artik yine anne adayi olma yolunda drdan ciktim ve bir dahaki kontrolu 10. haftaya almistik
artik bebegin herseyi sekillenmisti el kol herseyi vardi
kontrol masasina yattim ve dr karnima koydu aleti bebegimle bulusturacakti beni
sonra bir baktim drun yuz ifadesi degisti
iyice bakti bakti odada sessizlik hakimdi
kizkardesim de yiyenini gormeye gelmisti
drun kalbi durmus demesiyle kizkardesim yuzunu benden cevidri
ve sessizce aglamaya basladi
6 yil aradan sonra yeniden anne olacaktim cok istemistim
olmadi nasip olmadi melegim cennete annesini bekliyor
hep bugu hayal ettim bir daha bebegim olursa biraz olsun onun acisi hafifleyecekti
ve yine mutsuzmu mutlu son hic birsey diyemiyorum malesef
ama hep dua ettim yavrumu bana bagisla Mevlam
cocuklarim bu denli cok kardes isterken yine nasip olmayacakmi buda bnm kaderim sanirim
arkadasim 5. ye hamile onun diyorum oluyorda bnm neden olmadi nasip kismet iste
gunler gecmek bilmiyor Allahim selamete cikar
cok kanamasi olupta bebegini sagsalim alanda var kucagina
ve ins herkesle beraber mutlu sonu yakalarim
olmassada uzulmeyecegim cunku hersey bizim icin
bu sabirlarin arkasinda mutlaka mukafat var bunu biliyorum
kızlar yaa bende çok fazla yorgunluk ve uyku hali var..oturdugum yerde uyuyorum resmen.. ben sadece folik asit içiyorum.başka bişey vermedi doktor. bi de mide bulantım var..henüz istifra etmedim hiç ama sürekli tetikteyim.derin derin nefes alıyorum..herşey çom fazla kokuyor..((
selam fıstıklar,
2 gündür uyku aldı başını gitti bende birde duygusallık sormayın. oğlumu kreşe göndermeye başlamıştım ya sabah 7:10da ders başlıycak dediler birde oğlum çok ağlıyor akşam yatarken okula gitmiycem diye ağlamaya başlıyor. ben alışır dedim ama babası hayır göndermiycem psikolojisi bozulcak annen bakıyor nasılsa kafam rahat annen bakınca. onun gibi kim bakar 3.5 yaşındaki çocuğa diyor sanırım pazartesi okul macerası sona erecek oğluşumun.
bu arada geçmişi okumadım daha melekleriniz ve sizler nasılsınız canlar?
bir yil önce temmuzda
10 haftalik bebegimin kalbinin durmasi sonucu kaybetmistim
6+4 de kalb atisi gorulmustu
guzel atiyordu hizli hizli
artik yine anne adayi olma yolunda drdan ciktim ve bir dahaki kontrolu 10. haftaya almistik
artik bebegin herseyi sekillenmisti el kol herseyi vardi
kontrol masasina yattim ve dr karnima koydu aleti bebegimle bulusturacakti beni
sonra bir baktim drun yuz ifadesi degisti
iyice bakti bakti odada sessizlik hakimdi
kizkardesim de yiyenini gormeye gelmisti
drun kalbi durmus demesiyle kizkardesim yuzunu benden cevidri
ve sessizce aglamaya basladi
6 yil aradan sonra yeniden anne olacaktim cok istemistim
olmadi nasip olmadi melegim cennete annesini bekliyor
hep bugu hayal ettim bir daha bebegim olursa biraz olsun onun acisi hafifleyecekti
ve yine mutsuzmu mutlu son hic birsey diyemiyorum malesef
ama hep dua ettim yavrumu bana bagisla Mevlam
cocuklarim bu denli cok kardes isterken yine nasip olmayacakmi buda bnm kaderim sanirim
arkadasim 5. ye hamile onun diyorum oluyorda bnm neden olmadi nasip kismet iste
gunler gecmek bilmiyor Allahim selamete cikar
cok kanamasi olupta bebegini sagsalim alanda var kucagina
ve ins herkesle beraber mutlu sonu yakalarim
olmassada uzulmeyecegim cunku hersey bizim icin
bu sabirlarin arkasinda mutlaka mukafat var bunu biliyorum
mide bulantısı bebekteki kalp atısının belırtısıymıs bılıyomusunuz kızlar benım 4 dusugum olmustu hıcbırısınde mıde bulantım olmamaıstı 5.dr bebektegı canlılıgın belırtısı dedı 2 ay canım cıktı ama kustukca sukur dıyodum bu tespıte bakıp endıselenmeyın arkadsım da dogum yaptı ama dostlar basına hıc bulantısınn oldugunu gormedım bende bulantı beklıyorum bunda bısey yok pazartesı dr gıdcem bakalım bızım mınık ne alemde ınsallah guzel haberlerle gelırım rabbım herkesın bebısını korusun....
yaa allahım yarabbım yaaaaa siz şimdi minicik parmakları minicik elleri saç demeye bn şahit saç tüyleri olan bişeymi ataşıyorsunuz karnınızdaselam canım.oğlun için bişii dicem ağlıyorsa zorlama yaşı daha cok kücük.zaten erkenden okula başlayacak cocuk evde rahat zaman gecirsin.sen arada derslerin az olduğunda okulun anasınıfına götür bence :))bende aşırı duygusalım ağla ağla herşeye ağlıyorum..
iki deger yaziyor kagitta
hangisini soyliycegimi bilmiyorum tam
biri 4,5 mm buyuk ihtimal bebisin boyutu
bir de kese boyutu 1,9 yaziyor yanlis anlamadiysam:44:
bu deger 4+5 ken olan deger
kızlar bebeğim gitti tutunamadı bana içimde gelişemeyip ölmüş ;( çok kötüyüm agrım var hayırlısı böyleymiş demek zorundayım Allah ım kımseye yasatmasın cok zor bı acıymısartık mayıs annesı degılım kader kısmet benı lısteden cıkarırsınız hepınız ıcın dua edıcem ben bu acıyı yaşadım RABBIM size yaşatmasın sağ salim dogurun ınsallah
amiiinnnamiinnn dayanamadım vallahi, ama bu sefer de yüksek geldi,, bi de ikiz çıkarmış
benim ailemde hiç yok ama eşimin annesi hep çift çift doğum yapmış biri ölmüş bi bağlantısı var mı bilmiyorum =)))
hayırlısı bakalım, hepsi allahtan
medipolde yaptırmadım canım, tıp merkezinde yaptrıdım, 30 lira
medipolde testler ne kadar bilmiyorum ama tahminim 20 filandır, türkiye hastanesiyle hemen hemen aynı fiyatlarda şu an, türkiye de 14 liraydı ocakta
şu dönem medipolde herşey çok ucuz
SAT 6 ağustostu
benim de ayakta durunca belim çok ağrıyo, kasıklarımda da ince ince hastalık gibi ağrı
ilk muayenede 5 haftalıkken 12mm yazıyodu ultrason kağıdında. senin kaçtı kese boyutu??? Bakalım bugün dr gidicez hem kalp sesi hemde kaç mm olmuşuz. Allahın izniyle iyi haberlerle dönüp tekrardan yazarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?