2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bnm belirsizlik devam ediyor hala bebegim bnmlemi degilmi onu bile bilmiyorum guzelim
saliyi inan iple cekiyorum ne var nede yok diyebiliyorum inan buda zor
cogu arkadasimiz kaybetmis bebklerini metanetli olsunlar
Rabbim yeniden nasip edecek insAllah[/B][/QUOTE]

Umarım senin için en iyisi neyse o olur, belirsizlik çok zor...

bir yil önce temmuzda
10 haftalik bebegimin kalbinin durmasi sonucu kaybetmistim
6+4 de kalb atisi gorulmustu
guzel atiyordu hizli hizli
artik yine anne adayi olma yolunda drdan ciktim ve bir dahaki kontrolu 10. haftaya almistik
artik bebegin herseyi sekillenmisti el kol herseyi vardi
kontrol masasina yattim ve dr karnima koydu aleti bebegimle bulusturacakti beni
sonra bir baktim drun yuz ifadesi degisti
iyice bakti bakti odada sessizlik hakimdi
kizkardesim de yiyenini gormeye gelmisti
drun kalbi durmus demesiyle kizkardesim yuzunu benden cevidri
ve sessizce aglamaya basladi
6 yil aradan sonra yeniden anne olacaktim cok istemistim
olmadi nasip olmadi melegim cennete annesini bekliyor
hep bugu hayal ettim bir daha bebegim olursa biraz olsun onun acisi hafifleyecekti
ve yine mutsuzmu mutlu son hic birsey diyemiyorum malesef
ama hep dua ettim yavrumu bana bagisla Mevlam
cocuklarim bu denli cok kardes isterken yine nasip olmayacakmi buda bnm kaderim sanirim
arkadasim 5. ye hamile onun diyorum oluyorda bnm neden olmadi nasip kismet iste
gunler gecmek bilmiyor Allahim selamete cikar
cok kanamasi olupta bebegini sagsalim alanda var kucagina
ve ins herkesle beraber mutlu sonu yakalarim
olmassada uzulmeyecegim cunku hersey bizim icin
bu sabirlarin arkasinda mutlaka mukafat var bunu biliyorum

Geçmiş olsun ayaklarını uzat dinlen, nasıl bir ağrın vardı?
Gaz sancisi gibiydi bacaklarima vuruyordu dr gaz oldugunu iddia ediyor neyse o benden iyi biliyor sonucta
cnm o kanama icerde zararli degilmi ne diyor drlar
Birsey dedikleri yok umursamadi acikcasi ,ilk drumda umursamamisti onlara gore normal sanirim iste hala kanama oldugunu gorunce igne verdi bakalim ise yarayacak mi,bebegin disinda kanama oluyor,bebek zamanina gore normal dedi

selam anneler..

2 gundur sayfayı takıp edemıyorum.. Fethiye ye geldik..burası güzel ama rahat rahat yüzemiyorum...

Herkes iyidir umarım.. ne var ne yok.. şimdi geçmişi okumaya vaktim de yok

valla ilk hamileliğimde en büyük şikayetim uyku hali ve devamlı yorgunluktu.. merak etme sonradan yerini enerji fazlalalığına bırakacak..doğum enerjisi dedikleri şey gelecek

I wanttobaby arkadasım gecmıs olsun.. kaybetmııssın... Hayırlısı boyleymıs

çok moral verdın sağol canım inşallah dediğin gibi olurr..

kızlar üst üste boyle kotu haberler aldıkca acaba dıyorum cok sevınmeyeyım bende ılk 3 ay dolana kadar hep bu korkuyla yasıcam
rabbım herkese saglıklı gebelık nasıp eylesın ..

benım kalpatıslarımıcın gıttıgım dıger doktor progestanıkullanmana gerek yok kutu bıtınce daha ıcme dusuk tehlkenyok demistı cok sukur buna sorucam bakalım ne dıcek:)

aynen cnm aynılaarnı bnde yasıyorum persembe gunu dınlıcez bızde kalp atıslarını ınsallah hayrlısı olar sız ne zamn dınlıcksınız..

aksam aksam aglattın güzlim beni.. çok geçmiş olsun öncelikle,herşey bizim için.
hayırlısı neyse o olsun inşallah..korkma sakın hep güzel şeyler düşün.. bebeğimizi sağlıklı olarak alcaz kucagımıza allahın iziniyle.

kızlar yaa bende çok fazla yorgunluk ve uyku hali var..oturdugum yerde uyuyorum resmen.. ben sadece folik asit içiyorum.başka bişey vermedi doktor. bi de mide bulantım var..henüz istifra etmedim hiç ama sürekli tetikteyim.derin derin nefes alıyorum..herşey çom fazla kokuyor.. ((

selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli.taze anneler nasılsınız bakalım? bende test yaptırdım beta 15.000 çıktı,fakat t3 hormonuda fazla cıktı,sanırım hamilelikte triot çıkacak.bakalım 4-5gün sonra gideceğiz doktora,inş bebeğin kalp sesini dinleyeceğiz.. bu arada bende açken bulantı yok tokken var :))) sizde var mı?? herkese güzel hamilelikler..

bol bol uyu sende o zaman bebek doğduğunda dinlenmeye vaktin olmayacak :))) bende de arada bulantı oluyor.bir arkadaşım dedi ki bulantın olunca kusmaya başlarsan mide alışkanlık haline getiriyormuş olabildiğinde kusmamaya çalış dedi :))

selam fıstıklar,
2 gündür uyku aldı başını gitti bende birde duygusallık sormayın. oğlumu kreşe göndermeye başlamıştım ya bizim okul da sabah 7:10da ders başlıycakmış oğlumun dersi 8,5 -9 da yazık çocuğa 2 saat önceden bırakmaya kıyamadım. birde oğlum çok ağlıyor akşam yatarken okula gitmiycem diye ağlamaya başlıyor. ben alışır dedim ama babası hayır göndermiycem psikolojisi bozulcak annen bakıyor nasılsa kafam rahat annen bakınca. onun gibi kim bakar 3.5 yaşındaki çocuğa diyor sanırım pazartesi okul macerası sona erecek oğluşumun.
bu arada geçmişi okumadım daha melekleriniz ve sizler nasılsınız canlar?

Son düzenleme:

selam canım.oğlun için bişii dicem ağlıyorsa zorlama yaşı daha cok kücük.zaten erkenden okula başlayacak cocuk evde rahat zaman gecirsin.sen arada derslerin az olduğunda okulun anasınıfına götür bence :))bende aşırı duygusalım ağla ağla herşeye ağlıyorum..

canım uzlme rabbım hakkımızda hayırlısını versın bak ne guzek cocuklarında varmıs ya olmayanlar rabbım herkesın gonlune gore versın ıns sende en kısa zamanda mujdelı haberler verırsın bıze....

mide bulantısı bebekteki kalp atısının belırtısıymıs bılıyomusunuz kızlar benım 4 dusugum olmustu hıcbırısınde mıde bulantım olmamaıstı 5.dr bebektegı canlılıgın belırtısı dedı 2 ay canım cıktı ama kustukca sukur dıyodum bu tespıte bakıp endıselenmeyın arkadsım da dogum yaptı ama dostlar basına hıc bulantısınn oldugunu gormedım bende bulantı beklıyorum bunda bısey yok pazartesı dr gıdcem bakalım bızım mınık ne alemde ınsallah guzel haberlerle gelırım rabbım herkesın bebısını korusun....

yaa allahım yarabbım yaaaaa siz şimdi minicik parmakları minicik elleri saç demeye bn şahit saç tüyleri olan bişeymi ataşıyorsunuz karnınızda

:- ayy alahhım mucize ya minicikk parmaklarıylaa mihmihhmi yapıyo orda o

---ayy allahım hepinize sancısız doğum nasip etsin kadeeri kısmetiyle gelsin bebekleriniz hayırlı sağlıklı huzurlu bir evlat olsun inşşallah yaa yerim ben onları yaaa

iki deger yaziyor kagitta
hangisini soyliycegimi bilmiyorum tam
biri 4,5 mm buyuk ihtimal bebisin boyutu
bir de kese boyutu 1,9 yaziyor yanlis anlamadiysam:44:
bu deger 4+5 ken olan deger

tam tersi olmakı; kese 4,5, bebiş 1.9 benim 6,5 mm çıktı gebelik kesesi ama daha tam olarak kaç haftalık olduğu net değil.

canım benim, geçmiş olsun ( Rabbim hayırlı bir zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah..

biz de dün akşam gittik, medipole, hem ortamını göreyim hem de bilgi alayım diye.. gerçi danışmadaki kızın fiyatlarla ilgili pek bir bilgisi yoktu. çağrı merkezinden öğreniyrmşz.. prof ve doç dışındaki doktorlar ücretsiz dedi. daha ne kadar süreceğini bilmiyr. önümüzdeki ctsi randevu almak istiyrm ben de ama kimden alacağm konusunda net değilim.. Hale hanım da varmış. önceden 29 mayıs hastanesinde çalışıyrmş, onu da bayağı methediyrlardı..

benim 6,5 mm yazıyor ama kaç haftalık nolduğu kesin değil.. doktor 3,5- 4 haftalık gibi dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…