2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gozunuz aydın canım ayrıntılı hakıkaten tuzlu ama yaptırmak ıstıyoruz ıste

Harolsun canım ruyan bende sezaryanı hıc ıstemıyorum ıns hıc basıma gelmmez

günaydın bebişler ve güzel annecikleri nasılsınız ya bugün hiç uyanmak gelmedi içimden uyumak istiyorum iznim olsaydı keske

HELAL OLSUN YAAA KİM TUTAR SENİ YÜRÜ BE :d KESKE BENDE BOLE KARSIMA ALIP KONUSABILSEM ICIMI DOKEBILSEM SAYSAM SAYSAM YAA BI RAHATLARIMKI.. OHHH İİ DEMİŞSİN ÇOK ÇOK İYİ YAPMISSINNN

Kızlar ben gece soluma yattığımda bir süre sonra sanki belimde sinir sıkışıyor ağrı kalçama iniyor hatta bu sabah ayak prmağım bile sızladı..çok canım yanıyor..bacağımı eşimin üzerineyükseğe doğru atıyorum o zaman ağrı azalıyor..gün içinde bir şikayetim yok ama..acaba bel fıtığı mı oldum yoksa hamilelikte yaşanan bir ağrı mı bu? bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

canım benımde oluyo oyle tek taraflı yatınca sırt ustude yatılmıo yastık aldım bacagımın arasına sımdı daya ıyıyım eskıye gore bıde yastık al bacagının arasına belkı hafifler yada gecer geçmiiş olsnn

pekbicici görümcene saydıklarını alıntıdan gördüm canım geçmişe bakamıyorum. ama ne güzel saymışsın ohh dedim valla

Amanınnn benım maas 2gunde bıtmıs ben yanmayım da kımler yansın

benimki de canım
bize 15inde maaşın yarısını 1inde diğer yarasını veriyorlar
15inde aldığım anında bitiyor nereye gidiyor acep
zaten yılsonu iyice civciv oluyo bizim maaşlar

22 aralıkta hello baby açılıyormuş güya oraya gidip alışveril yapacaktım indirimden
hayaldi rüya oldu

kızlar yengem nıhayet dogurdu sımdı yegenımı gormeye ucuyorummmmmmmmm :)
cennet kokulum benım yaaa
bugun zeynep kamılde randevum var bakalım belkı muayene olurum ayrıntılı ultrason ıcın sıra alıcam umarım 1 ay ıcerısıne verırler hepınızı optum
aksam ayaklarım yere basarsa gorusuruz:)

CANIM RAHİM YUKARIYA CIKTIKCAA BAGLAR GEIRLIR VE ACI VERIRMIS GECEN HAFTALARDA INANILMAZ BIR ACI CEKIYORDUM ANLATAMAMM SIZEE OYUZDEN KASIK AGRILARI NORMAL CANIMMM ALTTAN CEKTIRIYORDUR BAGLAR
BENDEEE COK ASAGIDA HISSEDEYIROUM CANIM TEKMELERI KASIKLARIMDAAA AYKALARYLA ITTIRYIYR SANKIII
selam kızlar, herkese iyi haftalar

benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
ÇOK GÜZEL GÖZÜN AYDIN MASALLAH CANIMMM

selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
14 HAFTAMDA OGRENDIK CANIM

VALLAA PEKBİCİCİ CANIMCIM BENDE BUNDAN YANAYIM EN GÜZELİ İNSAN İÇİNİ DÖKMELİİİİİ ICINDE KALIP DERT OLACAIGINAA OFKENI KIZGINLIGINI KIRGINLIGINI PAYLASMALII SÜPER YAPMIŞSSIN DERT OLACGINA RAHATLAMISSIN HERKEZ DE HATASINI ANLAMALI EN AZINDANN COK IYI YAPMISSIN

OY OY MAŞALLAH PRENSESEEE CANIMM BIZIM KIZLARIN BU HAREKETLILIGI NE OLCAK BOYLEE BENIMKIDE KIPIR KIPIR MASALLAH NAZAR DEGMESIN CANIMMM

AH CANIMMM SANIRIM ZAMAN ILERLEDIKCE DOGUMAAA HAZIRLIYORUZ YAA VE COK DUSUNMEKTEN RUYALARIMIZDAN CIKMIYORRR HALIYLEEE BENDE DUN DOGUMA GIDIYORDUMM VALLAA :))

hERKEZEEE SEVGİ DOLU KOCCAMANNN BİR GÜNAYDINNNNN.

Ya benim arkadaşım havuçtan aldı oraya bak orda yoksa internettende bakabilirsin hem fiyatları diğer yerlerden daha uygun hemde mobilyaları çok güzel bi bak inşallah gönlüne göre bulursun
bı bakayım cnm hıc duymadım orasını ınsallah bulabılırım
selam kızlar, herkese iyi haftalar

benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
çok sukur cnm gozun aydun
selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
11+5 te ogrenmıstım cnm

oyyyyyyyy maşalalhh canımmmm :) hadi gözünüz aydın şükürler olsunnnn
masallah masallahhh :)
darısızı bize inşallahhh

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Inşallah
darısı bizlere olsun

günaydın canım,
kızlar da kıpır kıpır olsun hep erkekler mi yaramazlık yapacaklar annesi

Gıcık kocam hıc yoktan yere sılah parası cıkardı
Ayy canım gozun aydınnn mıs kokuluyu bızım ıcın de koka
istanbula kar gelirse hamilelere idari tatil olur mu acep:44:

Heyecanlla bekledıgımm gunler canım gecen yıl 2 kere verdıler ıcımde kaldı buu senede yagarsa oyle verırler ohhh bızde ıse gıtmeyız

selam kızlar...

pek yazamamış olsam da takip ettim sizleri.. bu arada biz de 2 hafta önce oğluşumuzun tatlı mı tatlı şirin mi şirin pipisini gördüüüük (=

umarım hepiniz için herşey yolundadır.. bulantısı olanlar rahatlamıştır..

bu arada göbüşleriniz ne durumda ???

benim evde ikizler burcu bir koca var..ikizler burcu bir erkek kardeş var..aman çok söylendim onlara nedir sizden çektiğim ikinizde aynısınız..huysuzsunuz..bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor..maymun iştahlısınız diye..gerçekten de huyları aynı küçük çocuk gibiler ve şimdi oğlum 2 gü için ikizler erkeği olacak..birkaç gün daha erken doğsa da annesi gibi boğa burcu olsa keşke
Bu arada isim konusunda da hiç anlaşamyoruz eşimle ben koyacağım diye tutturdu..ama hep klasik isimleri söylüyor..ben de farklı olsun istiorum..öğretmen olduğum için de hangi isim çok kullanılıyor biliyorum..ben hepsine hay diyorum..o benim istediğimi kabul etmiyor derken dün akşam yorgunluktan tamam dedi..kesin mi dedim evtdedi..ama yatağa girdik uyumaya ben o ismi koymam dedi..nonoş adıymış..işte ikizler burcu erkeği böyle oluyor..a dediği 5 dak. sonra b oluyor..Bu arada benim oğlum Arca olacak..bir şekilde kabul edecek o koca bunu

Hayırlı olsun canım benım gobus onden onden gıdıyo
Benım sıpada 23unde dogacak gorunuyor ama bende umutla beklıyorum ıkızler olmasın dıye erken dogsun 40 hafta durup ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…