- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.561
Gozunuz aydın canımgünaydın kızlar :) Önce havadisleri verip sonra geçmişe bir göz atayım. Dün kontrolümüz vardı, bebişimiz gayet iyiymiş ve cinsiyetimiz değişmemiş. Artık kesin olarak oğluşuma bir KIZ kardeş geliyor :) ikili test sonuçlarımız iyi çıktığı için doktorumuz 3 lü istemesek olur dedi, ama bizi tereddütlü görünce tamam hadi onu da yapalım dedi. 1 hafta sonra alıcaz sonuçları. Bir sonraki kontrolümüz 3 hafta sonra, ayrıntılı ultrason olacak. Bu arada fiyatı da baya tuzluymuş, 355 tl
günaydın kızlarrr..kaç gündür giremiyorum özledim sizi..
bide gece rüya görünce bunu kesin bizim kızlara anlatmalıyım dedim..
öncelikle hayır olsun diyelim..rüyamda iş yerinden bi arkadasım ve kuzenim beni doğum yaptırıyordu..arkadasım sakinleştirici iğne vurmuş kuzenimde sezeryanla çocugu almış.
bende diyorum ki benim hiç sancım ağrım yoktu niye sakinleştirici vurdunuz.niye sezeryan yaptınız.ben normal normal doğurcaktım ne güzel.şimdi bundan sonrakileri de sezeryanla doğurmak zorunda kalcam sizin yüzünüzden diyorum..
Sonra bebek geçiyo kapının önünden.üzeri biraz kanlı ama yüzü temiz..burnu biraz büyük..hah diyorum babasına benzemiş burnu(bu ara eşimle biraz dalga geçtim dee sanırım onun etkisi...
sonra karnımda bi boşluk hissediyorum..galiba gece acıkmışım
Ben geldimm
İşte bugün internet yoktu bi çıktım daha da giremedimm
Uyuzz oldumm
Şimdide face açılmıyor :44:
Var bi aksilikk
Karga-nayı aradım bugün evde yoktu bide üstüne kp çıktı tele, liseli cocuklar gibi çaat suratına kapadım adamınn
Allahtan tel çıkan telefonlardan değil-di en son
Ama görümcemi aradımmmm
Önce acmadıı 10 dakika sonra çağrı attıı ,aradımm
Naber nasılsın faslından sonra açtım ağzımı yumdum gözümüü
Dedim sizin sıkıntınız nedir, bir problem mi var yada ben bir şey mi yaptım da böyle afralı tafralısınız?
Yooo ne alakası var dediii
Bende saydımmm
hasta oldumm bi geçmiş olsun demedin aramadınn
Çocuk gibi olacak ama hergün facedesin bir gün beğenmedin en mutlu olduğum zamanlarıı kaldı kii artık millet (ortak arkadaşlarımız) hayırdır görümcelerinle sorun mu var demeye başladılar kiii beğen veya beğenme hiç önemli değil benii ama en azından abinizin yanında olduğunuzu belli edin!! ona 2 kelam yazmaktan acizsiniz ama milletin dötü başık açık resimlerine hayran hayran ne güzelsin ne süpersin diye yorum yapar 5 yıldız 10 puan verirsiniz dedimm. (Haklısın yemin ederim benimde aklıma geldii aynısı , bak aynı şeyi düşünmüşüz-hatta geçen yazacaktımda nolduu da cıktım unuttum, koşturmaktan fırsat yokk, buarada kayınvalidesinin yakalasıdır kendisii kaynanasıı para içinde yüzer bunlara zırnık koklatmaz bide diyor ki yokk kayınpederim araba almak istiyr, kaynanam ev almak istiyor ona kavga ediyorlar onlarla uğraşıyorumAllah başka dert vermesin dedim )
Yanlış bir hareketimden dolayı doktora gittim sorun oluştuu kızkardeşin aradı sen aramadın hiç mi duymadın 7/24 yanındasın dedimm beni aramıyorsunuz ama demek ki abinizide aramıyorsunuz kii haberin yok dedimm ( ayy hiç haberim olmadıı yemin ederim şimdi senden duydumm noldu bişey yok dimii fasa fisolar geveledii)
Ben 4 aydır hamileyim bir gün arayıpta açmısın açıkmısın, çöptemisin evdemisin demediniz buna annen!de dahil dedim..Onada cok kırıldım dedimm hadii yaşlılar telefon bekler ama insan hamile olunca büyük küçük dinlemiyor kendinin aranılmasını, sorulmasını istiyor dedimm..
Bir eşin arayıp tebrik etmedi, yüzyüze defalarca geldik bir kere sormadı dedim sağlıklı mı nasılsın diye dedim aaa aramadı mı dedii cinsiyeti öğrenincebende siz evde konuşmuyorsunuz sanırım haberiniz yok mu birbirinizden dedim
Böyle böyle yaklaşık 40 dk konuştum hatunla ve en sonda birşeyi yürekten yapmıyorsan dürterekte hiç yapmayacaksın oyüzden bu zamana kadar sustum ama kişiler saygılarını ve hadlerini aşarsada dur demesini bilirim kiii seni aradım dedimm,
Bu kemkümm ıgg mıgg derken neyse işim var sonra konusuruz dedim ara ama mutlaka dedii
HasbinAllahh ne komiksinn kadın dicektim, ben arayacakmışım bide
Velhasıl düğüm düğüm olan bağırsağı çözdümm, gazımda indii ohh dünya varmışş
Ne sanıyor bu insanlar kendilerini susuyoruz diye aptal salak filan mı
Kızlaaar hiiç içinizde tutmayınn valla saygıysa saygıı hakedene saygı artıkk
kızlar ben gece soluma yattığımda bir süre sonra sanki belimde sinir sıkışıyor ağrı kalçama iniyor hatta bu sabah ayak prmağım bile sızladı..çok canım yanıyor..bacağımı eşimin üzerineyükseğe doğru atıyorum o zaman ağrı azalıyor..gün içinde bir şikayetim yok ama..acaba bel fıtığı mı oldum yoksa hamilelikte yaşanan bir ağrı mı bu? Bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
amanınnn benım maas 2gunde bıtmısBen yanmayım da kımler yansın
Amanınnn benım maas 2gunde bıtmısben yanmayım da kımler yansın
dayandı da bana para kalmadıaaa bak iki gün dayanmış hiç olmazsa
CANIM RAHİM YUKARIYA CIKTIKCAA BAGLAR GEIRLIR VE ACI VERIRMIS GECEN HAFTALARDA INANILMAZ BIR ACI CEKIYORDUM ANLATAMAMM SIZEE OYUZDEN KASIK AGRILARI NORMAL CANIMMM ALTTAN CEKTIRIYORDUR BAGLARkızlar 2 günden beri kasıklarımda değilde alt bölgede ağda yaptığımız alanda kas ağrısına benzer ağrı var çok acı vermiyor ama oturup kalkarken ağrıyor.:26:bu normal mi doktora gitmeme de epey var...sizlerde olan var mı?:44:
BENDEEE COK ASAGIDA HISSEDEYIROUM CANIM TEKMELERI KASIKLARIMDAAA AYKALARYLA ITTIRYIYR SANKIIImilupa baya hediye gondermiyor ya
aldiniz mi sizler
EVET CANIM ILK HEDIYEYI ALALI COK OLUYOR HEMDE
ya vajinamda hissediyorsum sanki tekmeleri
orda surekli atma oluyor cok asagida
ters giden birsye mi var acaba gerilme var alt tarafta
doktora gitmeye de daha cok var
ÇOK GÜZEL GÖZÜN AYDIN MASALLAH CANIMMMselam kızlar, herkese iyi haftalar
benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
14 HAFTAMDA OGRENDIK CANIMselam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
VALLAA PEKBİCİCİ CANIMCIM BENDE BUNDAN YANAYIM EN GÜZELİ İNSAN İÇİNİ DÖKMELİİİİİ ICINDE KALIP DERT OLACAIGINAA OFKENI KIZGINLIGINI KIRGINLIGINI PAYLASMALII SÜPER YAPMIŞSSIN DERT OLACGINA RAHATLAMISSIN HERKEZ DE HATASINI ANLAMALI EN AZINDANN COK IYI YAPMISSINBen geldimm
İşte bugün internet yoktu bi çıktım daha da giremedimm
Uyuzz oldumm
Şimdide face açılmıyor :44:
Var bi aksilikk
Karga-nayı aradım bugün evde yoktu bide üstüne kp çıktı tele, liseli cocuklar gibi çaat suratına kapadım adamınn
Allahtan tel çıkan telefonlardan değil-di en son
Ama görümcemi aradımmmm
Önce acmadıı 10 dakika sonra çağrı attıı ,aradımm
Naber nasılsın faslından sonra açtım ağzımı yumdum gözümüü
Dedim sizin sıkıntınız nedir, bir problem mi var yada ben bir şey mi yaptım da böyle afralı tafralısınız?
Yooo ne alakası var dediii
Bende saydımmm
hasta oldumm bi geçmiş olsun demedin aramadınn
Çocuk gibi olacak ama hergün facedesin bir gün beğenmedin en mutlu olduğum zamanlarıı kaldı kii artık millet (ortak arkadaşlarımız) hayırdır görümcelerinle sorun mu var demeye başladılar kiii beğen veya beğenme hiç önemli değil benii ama en azından abinizin yanında olduğunuzu belli edin!! ona 2 kelam yazmaktan acizsiniz ama milletin dötü başık açık resimlerine hayran hayran ne güzelsin ne süpersin diye yorum yapar 5 yıldız 10 puan verirsiniz dedimm. (Haklısın yemin ederim benimde aklıma geldii aynısı , bak aynı şeyi düşünmüşüz-hatta geçen yazacaktımda nolduu da cıktım unuttum, koşturmaktan fırsat yokk, buarada kayınvalidesinin yakalasıdır kendisii kaynanasıı para içinde yüzer bunlara zırnık koklatmaz bide diyor ki yokk kayınpederim araba almak istiyr, kaynanam ev almak istiyor ona kavga ediyorlar onlarla uğraşıyorumAllah başka dert vermesin dedim )
Yanlış bir hareketimden dolayı doktora gittim sorun oluştuu kızkardeşin aradı sen aramadın hiç mi duymadın 7/24 yanındasın dedimm beni aramıyorsunuz ama demek ki abinizide aramıyorsunuz kii haberin yok dedimm ( ayy hiç haberim olmadıı yemin ederim şimdi senden duydumm noldu bişey yok dimii fasa fisolar geveledii)
Ben 4 aydır hamileyim bir gün arayıpta açmısın açıkmısın, çöptemisin evdemisin demediniz buna annen!de dahil dedim..Onada cok kırıldım dedimm hadii yaşlılar telefon bekler ama insan hamile olunca büyük küçük dinlemiyor kendinin aranılmasını, sorulmasını istiyor dedimm..
Bir eşin arayıp tebrik etmedi, yüzyüze defalarca geldik bir kere sormadı dedim sağlıklı mı nasılsın diye dedim aaa aramadı mı dedii cinsiyeti öğrenincebende siz evde konuşmuyorsunuz sanırım haberiniz yok mu birbirinizden dedim
Böyle böyle yaklaşık 40 dk konuştum hatunla ve en sonda birşeyi yürekten yapmıyorsan dürterekte hiç yapmayacaksın oyüzden bu zamana kadar sustum ama kişiler saygılarını ve hadlerini aşarsada dur demesini bilirim kiii seni aradım dedimm,
Bu kemkümm ıgg mıgg derken neyse işim var sonra konusuruz dedim ara ama mutlaka dedii
HasbinAllahh ne komiksinn kadın dicektim, ben arayacakmışım bide
Velhasıl düğüm düğüm olan bağırsağı çözdümm, gazımda indii ohh dünya varmışş
Ne sanıyor bu insanlar kendilerini susuyoruz diye aptal salak filan mı
Kızlaaar hiiç içinizde tutmayınn valla saygıysa saygıı hakedene saygı artıkk
günaydınlar
dün gelemedim ve hepinizi merak ettim, yeğenlerim nasıllar keyifleri yerinde mi?
herkes iyidir Inşallah
dün öğleden sonra doktorda kontrolümüz vardı, çok şükürler olsun Rabbime kızım gayet iyiydi
kıpır kıpır elleriyle bişeyler yakalamaya çalışıyor ayaklarıyla kendini zıplatıyordu
eşimle ağzımız açık kaldı
doktor kilosunu da bu sefer beğendi
çok şükür benimde içim rahat etti
günaydın kızlarrr..kaç gündür giremiyorum özledim sizi..
bide gece rüya görünce bunu kesin bizim kızlara anlatmalıyım dedim..
öncelikle hayır olsun diyelim..rüyamda iş yerinden bi arkadasım ve kuzenim beni doğum yaptırıyordu..arkadasım sakinleştirici iğne vurmuş kuzenimde sezeryanla çocugu almış.
bende diyorum ki benim hiç sancım ağrım yoktu niye sakinleştirici vurdunuz.niye sezeryan yaptınız.ben normal normal doğurcaktım ne güzel.şimdi bundan sonrakileri de sezeryanla doğurmak zorunda kalcam sizin yüzünüzden diyorum..
Sonra bebek geçiyo kapının önünden.üzeri biraz kanlı ama yüzü temiz..burnu biraz büyük..hah diyorum babasına benzemiş burnu(bu ara eşimle biraz dalga geçtim dee sanırım onun etkisi...
sonra karnımda bi boşluk hissediyorum..galiba gece acıkmışım
bı bakayım cnm hıc duymadım orasını ınsallah bulabılırımYa benim arkadaşım havuçtan aldı oraya bak orda yoksa internettende bakabilirsin hem fiyatları diğer yerlerden daha uygun hemde mobilyaları çok güzel bi bak inşallah gönlüne göre bulursun
çok sukur cnm gozun aydunselam kızlar, herkese iyi haftalar
benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
11+5 te ogrenmıstım cnmselam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
kızlar yengem nıhayet dogurdu sımdı yegenımı gormeye ucuyorummmmmmmmm :)
cennet kokulum benım yaaa
bugun zeynep kamılde randevum var bakalım belkı muayene olurum ayrıntılı ultrason ıcın sıra alıcam umarım 1 ay ıcerısıne verırler hepınızı optum
aksam ayaklarım yere basarsa gorusuruz:)
kızlar yengem nıhayet dogurdu sımdı yegenımı gormeye ucuyorummmmmmmmm :)
bugun zeynep kamılde randevum var bakalım belkı muayene olurum ayrıntılı ultrason ıcın sıra alıcam umarım 1 ay ıcerısıne verırler hepınızı optum
CANIM RAHİM YUKARIYA CIKTIKCAA BAGLAR GEIRLIR VE ACI VERIRMIS GECEN HAFTALARDA INANILMAZ BIR ACI CEKIYORDUM ANLATAMAMM SIZEE OYUZDEN KASIK AGRILARI NORMAL CANIMMM ALTTAN CEKTIRIYORDUR BAGLAR
BENDEEE COK ASAGIDA HISSEDEYIROUM CANIM TEKMELERI KASIKLARIMDAAA AYKALARYLA ITTIRYIYR SANKIII
ÇOK GÜZEL GÖZÜN AYDIN MASALLAH CANIMMM
14 HAFTAMDA OGRENDIK CANIM
VALLAA PEKBİCİCİ CANIMCIM BENDE BUNDAN YANAYIM EN GÜZELİ İNSAN İÇİNİ DÖKMELİİİİİ ICINDE KALIP DERT OLACAIGINAA OFKENI KIZGINLIGINI KIRGINLIGINI PAYLASMALII SÜPER YAPMIŞSSIN DERT OLACGINA RAHATLAMISSIN HERKEZ DE HATASINI ANLAMALI EN AZINDANN COK IYI YAPMISSIN
OY OY MAŞALLAH PRENSESEEE CANIMM BIZIM KIZLARIN BU HAREKETLILIGI NE OLCAK BOYLEE BENIMKIDE KIPIR KIPIR MASALLAH NAZAR DEGMESIN CANIMMM
AH CANIMMM SANIRIM ZAMAN ILERLEDIKCE DOGUMAAA HAZIRLIYORUZ YAA VE COK DUSUNMEKTEN RUYALARIMIZDAN CIKMIYORRR HALIYLEEE BENDE DUN DOGUMA GIDIYORDUMM VALLAA :))
hERKEZEEE SEVGİ DOLU KOCCAMANNN BİR GÜNAYDINNNNN.
Gıcık kocam hıc yoktan yere sılah parası cıkardıbenimki de canım
bize 15inde maaşın yarısını 1inde diğer yarasını veriyorlar
15inde aldığım anında bitiyor nereye gidiyor acep
zaten yılsonu iyice civciv oluyo bizim maaşlar
22 aralıkta hello baby açılıyormuş güya oraya gidip alışveril yapacaktım indirimden
hayaldi rüya oldu
Ayy canım gozun aydınnn mıs kokuluyu bızım ıcın de kokakızlar yengem nıhayet dogurdu sımdı yegenımı gormeye ucuyorummmmmmmmm :)
istanbula kar gelirse hamilelere idari tatil olur mu acep:44:
selam kızlar...
pek yazamamış olsam da takip ettim sizleri.. bu arada biz de 2 hafta önce oğluşumuzun tatlı mı tatlı şirin mi şirin pipisini gördüüüük (=
umarım hepiniz için herşey yolundadır.. bulantısı olanlar rahatlamıştır..
bu arada göbüşleriniz ne durumda ???
benim evde ikizler burcu bir koca var..ikizler burcu bir erkek kardeş var..aman çok söylendim onlara nedir sizden çektiğim ikinizde aynısınız..huysuzsunuz..bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor..maymun iştahlısınız diye..gerçekten de huyları aynı küçük çocuk gibiler ve şimdi oğlum 2 gü için ikizler erkeği olacak..birkaç gün daha erken doğsa da annesi gibi boğa burcu olsa keşke
Bu arada isim konusunda da hiç anlaşamyoruz eşimle ben koyacağım diye tutturdu..ama hep klasik isimleri söylüyor..ben de farklı olsun istiorum..öğretmen olduğum için de hangi isim çok kullanılıyor biliyorum..ben hepsine hay diyorum..o benim istediğimi kabul etmiyor derken dün akşam yorgunluktan tamam dedi..kesin mi dedim evtdedi..ama yatağa girdik uyumaya ben o ismi koymam dedi..nonoş adıymış..işte ikizler burcu erkeği böyle oluyor..a dediği 5 dak. sonra b oluyor..Bu arada benim oğlum Arca olacak..bir şekilde kabul edecek o koca bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?