- 23 Ocak 2012
- 370
- 87
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.581
Hayırlı olsun canımbenım gobus onden onden gıdıyo
Benım sıpada 23unde dogacak gorunuyor ama bende umutla beklıyorum ıkızler olmasın dıye erken dogsun 40 hafta durup ne yapacak
benim evde ikizler burcu bir koca var..ikizler burcu bir erkek kardeş var..aman çok söylendim onlara nedir sizden çektiğim ikinizde aynısınız..huysuzsunuz..bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor..maymun iştahlısınız diye..gerçekten de huyları aynı küçük çocuk gibiler ve şimdi oğlum 2 gü için ikizler erkeği olacak..birkaç gün daha erken doğsa da annesi gibi boğa burcu olsa keşke
Bu arada isim konusunda da hiç anlaşamyoruz eşimle ben koyacağım diye tutturdu..ama hep klasik isimleri söylüyor..ben de farklı olsun istiorum..öğretmen olduğum için de hangi isim çok kullanılıyor biliyorum..ben hepsine hay diyorum..o benim istediğimi kabul etmiyor derken dün akşam yorgunluktan tamam dedi..kesin mi dedim evtdedi..ama yatağa girdik uyumaya ben o ismi koymam dedi..nonoş adıymış..işte ikizler burcu erkeği böyle oluyor..a dediği 5 dak. sonra b oluyor..Bu arada benim oğlum Arca olacak..bir şekilde kabul edecek o koca bunu
gunaydin kizlar
kahvaltimizi yaptik oglus hareketlendi
dun gece cok guzeldi, babasiyla kamerada konusurken bebisimi elimi koydugum yere 3 kere sert sert vurdu harika bir duyguydumutlu mutlu sirittim surekli
deniyorum yine yapar insallah cok guzel birseydi
canım o ağrı bende de var...özellikle gece lavaboya kalkarken çok zorlanıyorum..belim ve sağ kalçam kopacak gibi oluyor..ama uyurken kocamın yüksek yastık görevi görmesi rahatlatıyor birazKızlar ben gece soluma yattığımda bir süre sonra sanki belimde sinir sıkışıyor ağrı kalçama iniyor hatta bu sabah ayak prmağım bile sızladı..çok canım yanıyor..bacağımı eşimin üzerineyükseğe doğru atıyorum o zaman ağrı azalıyor..gün içinde bir şikayetim yok ama..acaba bel fıtığı mı oldum yoksa hamilelikte yaşanan bir ağrı mı bu? bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
oyy maaşallaaahhh....darısı bizim başımıza.... analı babalı büyütsün inşallah...hala olmak nasıl bi duygu??:26::26::26::26:ben hiç tadamayacağım o duyguyukızlar yengem nıhayet dogurdu sımdı yegenımı gormeye ucuyorummmmmmmmm :)
cennet kokulum benım yaaa
bugun zeynep kamılde randevum var bakalım belkı muayene olurum ayrıntılı ultrason ıcın sıra alıcam umarım 1 ay ıcerısıne verırler hepınızı optum
aksam ayaklarım yere basarsa gorusuruz:)
ya hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın?? ya ben hareket etti ama hissetmedim günün koşturmacasından ya da henüz hissedilmiyo.. ama çok sabırsızlanıyorum artık yaaa. elimi kyduğumda hissetmek istiyorum onuuu (=
ya hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın?? ya ben hareket etti ama hissetmedim günün koşturmacasından ya da henüz hissedilmiyo.. ama çok sabırsızlanıyorum artık yaaa. elimi kyduğumda hissetmek istiyorum onuuu (=
Hayırlı olsun canımbenım gobus onden onden gıdıyo
Benım sıpada 23unde dogacak gorunuyor ama bende umutla beklıyorum ıkızler olmasın dıye erken dogsun 40 hafta durup ne yapacak
canım rivayetlere göre erkek bebekler daha erken hissettiriyor kendisini..
ben 16. haftamda hissettim
ama öyle elini koyduğun zaman elinle hissedebileceğin bişey değil ...öyle olsa eşim de hissederdi...
sadece sen hissedebilirsin şimdi ama ayaktayken hissedilmiyor...
özellikle bağdaş kurup oturunca daha iyi hissediliyor
ilk zamanlar çok zayıf vuruşlardı ama yavaş yavaş sertleşmeye başladı..bir zaman gelecek seni uyandıracak bile sıpa
18. haftada basladi tekmeler
bagirsak hareketi gibi geliyordu tam anlamiyordum bastan
ama 19. 20. haftalar artik iyice belli etmeye basladi cok sukur
sen de sabret hareketli geciyorsa gunun farketmemen cok normal
bir ara dinlenip sola dogru yatarsan, tatli birseyler atarsan agzina, daha iyi farkedersin ama yogun tempoda farketmemen normal bir de 16. haftaymissin biraz daha zaman gecsin hissedersin annesi
ikinize de çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. benim de oğluşum olucak ama babası gibi sakin biri olucak heralde (= şu an 18. haftamdayım ama dediğim gibi başladıysa da ben hissetmedim henüz.. gün içinde çalışıyor olduğum için kaçırıyor da olabilirim hareketlerini tabi.. ya bi de çok şükür hiç bulantım rahatsızlığım olmadı hala hamile değilmişim gibi geliyo o yüzden, bi dr. kontrollerinde görünce tosunumu işte orda işte kalbi diyorum o kadar.. (= sizin de olduğu gibi tekmeleriyle beni uyandırsın istiyorum yaaaa
esimin teyzesi var
onun bir cocugu tum hamileligi boyunca cok hareketsizmis
arada pit pit vururdu o kadar diyor
ama diger cocugunda surekli eller ayaklar fikir fikirdi diyor
bebegin yapisina da bagli herhalde
ikinize de çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. benim de oğluşum olucak ama babası gibi sakin biri olucak heralde (= şu an 18. haftamdayım ama dediğim gibi başladıysa da ben hissetmedim henüz.. gün içinde çalışıyor olduğum için kaçırıyor da olabilirim hareketlerini tabi.. ya bi de çok şükür hiç bulantım rahatsızlığım olmadı hala hamile değilmişim gibi geliyo o yüzden, bi dr. kontrollerinde görünce tosunumu işte orda işte kalbi diyorum o kadar.. (= sizin de olduğu gibi tekmeleriyle beni uyandırsın istiyorum yaaaa
Kızlar ben gece soluma yattığımda bir süre sonra sanki belimde sinir sıkışıyor ağrı kalçama iniyor hatta bu sabah ayak prmağım bile sızladı..çok canım yanıyor..bacağımı eşimin üzerineyükseğe doğru atıyorum o zaman ağrı azalıyor..gün içinde bir şikayetim yok ama..acaba bel fıtığı mı oldum yoksa hamilelikte yaşanan bir ağrı mı bu? bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
merhaba kizlar hepinize hayirli bi gun dilerim..cepten baglandim henuz hicbiseyi okuyamadim..
size bisey danismak istiyorum.,2 gundur karnim davul gibi şişti ve cok gergin ac yada tok hep gergin şişmiş bir halde..sizde de boyle bisey varmi yoksa beni ictigim antibiotik yada alerji hapi falan mi boyle yapti bilemedim korkuyorum biraz..
selam kızlar...
pek yazamamış olsam da takip ettim sizleri.. bu arada biz de 2 hafta önce oğluşumuzun tatlı mı tatlı şirin mi şirin pipisini gördüüüük (=
umarım hepiniz için herşey yolundadır.. bulantısı olanlar rahatlamıştır..
bu arada göbüşleriniz ne durumda ???
Kızlarr nihayet cinsiyetimiz belli olduPrensesimiz geliyor Minik çakılım benim bugün net belli oldu nihayet, zaten 16. haftanın başından beri tüm hareketlerini hissediyorum inanılmaz güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın nasip etsin inşallah Sık yazamasamda okumaya çalışıyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın güzel anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?