2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun canım benım gobus onden onden gıdıyo

Benım sıpada 23unde dogacak gorunuyor ama bende umutla beklıyorum ıkızler olmasın dıye erken dogsun 40 hafta durup ne yapacak

ya bende göbüş pek yok henüz ya da ben farketmiyorumm.. ama bundan sonra bi atak bekliyorum artık (=

bu arada bu burç meselesine ben de takılıyorum ya.. benim ki de ya kıl payı ikizler olucak ya da boğa.. kız kardeşim ikizler acayip uyumlu ve sakin bi tiptir ama onun dışında hangi ikizleri duysam hep zor tipler.. şansa bırakmamak lazım (= boğa olsa güzel olur (= tabi hayırlısıyla...

gunaydin kizlar
kahvaltimizi yaptik oglus hareketlendi
dun gece cok guzeldi, babasiyla kamerada konusurken bebisimi elimi koydugum yere 3 kere sert sert vurdu harika bir duyguydumutlu mutlu sirittim surekli
deniyorum yine yapar insallah cok guzel birseydi

Bebeğimiz olmadan hep derdi eşim biri benim gibi başak biri senin gibi ikizler olsun diye, tutturduk valla. Oğlum babası gibi başak oldu, kızım da benim gibi ikizler olacak :) Gerçi bazen düşünüp biraz erken doğsa da boğa mı olsa, benden bir tane daha olsa dayanabilir miyim diyorum :)

Son düzenleme:

ya hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın?? ya ben hareket etti ama hissetmedim günün koşturmacasından ya da henüz hissedilmiyo.. ama çok sabırsızlanıyorum artık yaaa. elimi kyduğumda hissetmek istiyorum onuuu (=

günaydın.....
güne bol tekmeli başladım....bir başkası böyle uyandırsa ona neler yapardım acaba

canım o ağrı bende de var...özellikle gece lavaboya kalkarken çok zorlanıyorum..belim ve sağ kalçam kopacak gibi oluyor..ama uyurken kocamın yüksek yastık görevi görmesi rahatlatıyor biraz

oyy maaşallaaahhh....darısı bizim başımıza.... analı babalı büyütsün inşallah...hala olmak nasıl bi duygu??:26::26::26::26:ben hiç tadamayacağım o duyguyu

canım rivayetlere göre erkek bebekler daha erken hissettiriyor kendisini..
ben 16. haftamda hissettim
ama öyle elini koyduğun zaman elinle hissedebileceğin bişey değil ...öyle olsa eşim de hissederdi...
sadece sen hissedebilirsin şimdi ama ayaktayken hissedilmiyor...
özellikle bağdaş kurup oturunca daha iyi hissediliyor
ilk zamanlar çok zayıf vuruşlardı ama yavaş yavaş sertleşmeye başladı..bir zaman gelecek seni uyandıracak bile sıpa

18. haftada basladi tekmeler
bagirsak hareketi gibi geliyordu tam anlamiyordum bastan
ama 19. 20. haftalar artik iyice belli etmeye basladi cok sukur
sen de sabret hareketli geciyorsa gunun farketmemen cok normal
bir ara dinlenip sola dogru yatarsan, tatli birseyler atarsan agzina, daha iyi farkedersin ama yogun tempoda farketmemen normal bir de 16. haftaymissin biraz daha zaman gecsin hissedersin annesi

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır gielemedim nasılsınız bakalım, bu arada burç konusu açılmış oğlum benim gibi aslan burcu kızım da 23 mayısta gelirse ikizler olacak babası gibi, ikizler burcunun çift karakter özelliğimni benim kocam fazsıyla taşıyor, sakin sevimli adam bir bakıyorsun sinir küpü oluvermiş kızımda ona çekerse yandık, hayırla gelsin bebişlerimiz inşallah.

Hayırlı olsun canım benım gobus onden onden gıdıyo

Benım sıpada 23unde dogacak gorunuyor ama bende umutla beklıyorum ıkızler olmasın dıye erken dogsun 40 hafta durup ne yapacak

öle deme bazen daha çok bile kalabiliyolar mehmet özün kitabında belli tarihe 10 gün daha ekleyin kendinizi ona göre hazırlayın sonra az geç kalınca kötü oluyosunuzz diyodu hem büyüyebildiği kadar büyüsün rahatça orda imkanı varken bence hayırlı vakti ne zamansa o zaman gelsin

ikinize de çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. benim de oğluşum olucak ama babası gibi sakin biri olucak heralde (= şu an 18. haftamdayım ama dediğim gibi başladıysa da ben hissetmedim henüz.. gün içinde çalışıyor olduğum için kaçırıyor da olabilirim hareketlerini tabi.. ya bi de çok şükür hiç bulantım rahatsızlığım olmadı hala hamile değilmişim gibi geliyo o yüzden, bi dr. kontrollerinde görünce tosunumu işte orda işte kalbi diyorum o kadar.. (= sizin de olduğu gibi tekmeleriyle beni uyandırsın istiyorum yaaaa

esimin teyzesi var
onun bir cocugu tum hamileligi boyunca cok hareketsizmis
arada pit pit vururdu o kadar diyor
ama diger cocugunda surekli eller ayaklar fikir fikirdi diyor
bebegin yapisina da bagli herhalde

merhaba kizlar hepinize hayirli bi gun dilerim..cepten baglandim henuz hicbiseyi okuyamadim..
size bisey danismak istiyorum.,2 gundur karnim davul gibi şişti ve cok gergin ac yada tok hep gergin şişmiş bir halde..sizde de boyle bisey varmi yoksa beni ictigim antibiotik yada alerji hapi falan mi boyle yapti bilemedim korkuyorum biraz..

canim benimde oglum olacak rabbim nasip ederse..benimki ufak ve grami dusuk ama tekmelerini babasida hissediyor..ama şoyle soyleyim ablam ogluna hamileligi boyunca bebegi cok inceden bi durtuyomus onu da ayirt etmek cok zormus..dr.lar bile sasiriyomus nasil bu boyle oluyo diye..cihaza baglayip bakiyolarmis cocuk normal..simdi yegenimi bi gorseniz kimse zapt edemiyo, ogretmenleri falan sikayet ediyo cok yaramaz diye..ama cok akilli ders calismiyo matematik falan hep 100 aliyo maasallah :)

günaydın herkese...sizi çooooooookkk özledim ya,yam 4 gündür giremedim..geçmişi de okuyamadım,ama öyle bir göz gezdirdim,bir sorun yok gibi görünüyor,,inşallah da olmaz..3 lü test sonucumu aldım dün,iyi çıkmış çok şükür..herkese güzel bir gün diliyorum...

hay ağzına sağlık cnm, ben de özellikle onu sormaya girdim foruma. ben de sürekli sola ya da sağa yattığımdan sanırım dün kalçamın sağ tarafından bir ağrı taa ayak parmaklarıma kadar sızım sızım sızlattı, o sızıya uyandım. sanırım yatış pozisyonumuzdan, ne zormuş bu yatma işi, bazen yüzüstüne meyil ediyor vücudum korkarak oyanıyorum, sırtüstü uyanınca hemen korkuyla elim karnıma gidiyor iki ucu şey değnek

canım benim de öyle oluyor hele akşamları karnımın şişinden, gerginliğinden acı çekiyorum resmen, sanki patlayacak, tövbe tövbe :18: sanırım gaz, bağırsak hareketleri e bi de belki minnoşun etkisi vardır.

kızlar kızlar, daha karnım çok büyümediğinden elbiselerimi giyiyordum 2,5aydır ama artık yeni ciciler almalıyım, pantolonda, etekte eski bedenlerinizde mi alıyorsunuz gebelik kıyafetlerinizi yoksa daha mı büyük alıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bugün hem işe hem sizlere geç kaldım İşe geldiğimde saat 9:30tu :18:
Tünaydınnn minnikk kuzularımınn güzell annelerii
Dün bir yemek yapmışım nuhun gemisindeki aşurede öyle karışım yoktur
Eşim türlünün dublesi diye ad taktı
Kerevizden kırmızı bibere patlıcandan taze fasulyeye kabaktan patatese brokoliden soğana ve et olarak beyaz et tavuk Hepsinden 1 er adet doğrayıp doğrayı attım

Dün eşimle konuşma işinide hallettimm buarada
Sözler verdik birbirimize bakalım bu sefer hangi olayda bozulcak :26:
Ama dediği birşey içime işledii
Sen benim ailemsin, canımsın, canımı taşıyorsun ama bende bir aileden geldim, onlarda benim ailem, sakın yanlış anlama ama sen yokken onlar vardı demek zorundayım, seni nasıl yok sayamaz içimden koparamazsam,anamı-babamı,ablamı-kardeşimide yok sayamam, bana ait olan herşey onlarında hakkı var,senden sonra..Evim evleri, Canım canları tıp kı sende olduğu gibi ve başka türlüsünü bekleme ayrı gayrı yapamam...(gibi bişeyler dedi)
Seni ablama bıraktım çünkü sigarayı içtikleri ortamda olmanı istemedim, cok bağırıp, cok ses yapacaklardı, sende uyuyamayacaktın ve başında ağrıyordu daha fazla sinirlenecektin tartışmak istemedim..Kızdın farkındayım ama bende ara sıra nefes almak istiyorum benide sen anla dedi :26::26:
Ooooo hangimiz hamileyiz kii kim nefes alacak dedimdee offff pekbicici oooffffff dedii
Görümcemde inen gazım, eşime cok yansımadıı
Napayım cok seviyorumm maymunuu

arKADAŞLARIM GÜZEL ANNE ADAYLARI BEN 18 HAFTAYA GİRİCEM BUGÜN .16 HAFTALIKKEN GİTTİM DOKTORA %51 KIZA BENZİYOR DEDİ BİRDE 3 AYDAN SONRA DA GİTMİŞTİM OZMAAN DA KIZA BENZİYOR DEMİŞTİ AMA EMİN OLAMIYOR NEDENSE BENDE ARTIK KIZ DİYE ALŞTIRDIM KENDİMİ ALLAH HAYIRLIISNI VERSİN AMA DEĞİŞİRMİ DİYE DE DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM.MAYIS 21 DOĞUM OLUCAK YANİ TABİ DAHA ERKENDE OLABİLİR AMA DOKTOR ÖYLE SÖYLEDİ.ÇOK MERAK EDİYORUM BEBİİMİN CİNSİYETİNİ ..BEBİŞİM SOLDA DURUYOR DAHA DOĞRUSU BEN ÖYLE HİSSEDİYORUM ALLAH HEPİMİZİ KURTARSIN BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALIRIZ İŞALLAH

Kızlarr nihayet cinsiyetimiz belli olduPrensesimiz geliyor Minik çakılım benim bugün net belli oldu nihayet, zaten 16. haftanın başından beri tüm hareketlerini hissediyorum inanılmaz güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın nasip etsin inşallah Sık yazamasamda okumaya çalışıyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın güzel anne adayları

GOZUNUZ AYDINNNN HAYIRLISIYLA KUCAGINIZA ALIN INSALLAH MELEKLERINIZI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…