2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Melicimm canım çokk geçmiş olsunn,
Zeynepcimm sonucları doktora gösterdin mii? Bende çok anlamadım kağıdı taratma imkanın var mı ordan baksak normal değerler ne diyor, yüksek veya koyu renk işaretlenen yerler var mı? Haber ver mutlaka kuzum

ayyy kıyamam yaaa kızma adama gelince acıdım ben şimdi heleki gececiymiş bu saatten sonra nasıl dinlesin dır dır

amma kaynatmıssınız kızlarr canım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın bende bugun drdaydım ayy ordakı seylerı gorunce ınsan daha bır strese gırıyor... bende kasık agrısı vardı ıdrara yolları enfeksıyonu varmıs ılac verdı ama teredutteyım aman kızlar su havalarda dıkkat edın kendınıze.......

Eşim çok fazla yufka yürekli, vur ensesine al lokmasını bir tiptir
Kıramaz kimseyi ben haricinde canım
Bu adam bazen küçükken ateşli bir hastalık geçirdi diye düşünmüyor değilimm
Yada bana dediği 100 kere hamilesin yaz lafını ona hatırlatıp benim hamile olduğumu biri ona hatırlatması gerek

Kuzumm ne kapısı ben evde bile değildimm
Daha doğrusu eve gittiklerini ben pirelerimden ayrılınca öğrendimm
Sonra ben ablası ve pirelerii paşaaalarr gibi oturupp beylerbeyini bekledik kiii
İğneyiii totosuna poposuna batırayım diye

Bende şimdi öğreniyorum
5 doz niyekine acaba :26:
Geçmiş ve hayırlı olsun canım ilkinden kurtulmuşunn ve ağrı olmadı sanırım

Kızlar ya ben ketçap mayoneze bayılır oldum.Allah'tan eve almamıştım.ama okulda ekmek aralarını ketçap mayanozle götürüyorum:)zararı olur mu acaba:18:

Al benden okadar kuzumm
inann nerde abur cubur-ketçap mayonez- hazır fast food şeyler varsa gözümde yıldız yıldız dönüyorlarr
Hepsinde beğen butonu var hepsine tık yapıp beğenip beğenip mideme atmak istiyorum
Ve buaralar bende kaçırıyorum

selam kızlar, herkese iyi haftalar

benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım

Ohhh şükürler olsunn sağlıkla gelsin güzel prensesin canım

Onların egolarını hep in yapacağız diye biz hep out oluyoruz ama
Bide ailesi olunca beni unutan koca istemiyorum artık benn
Dün incir tatlısı yaptım d. günü için kaymakları evde unutmuşumm
Sen anahtarı görümceme ve amcasının kızına ver gidin evden kaymak alında gelin dedii
Ben yokken neden bir başkası giriyor bu eve neden bunlara izin veriyor yada bana danışmıyor anlamıyorum ve o yılanın anca kafasını ezmek istiyorum canımm
Allah başımdan eksik etmesinde bazen rönt balas ayarları kaçıyor adamınn
Sen merak etme canım ben 2 günde bunuda unuturumm
Zaten kavgada edemiyeceğim sanırımm, yine bişey bulmuş kendini affettirecekk küçüük pandam

Pekbicici ohh ağzına sağlık canım

Sıra karganadaa onuda bi haşlayım ozaman görev tamamlanacak canımm

Ahh evren beni yaktı zatenn
Attım gitti evrene attım gitti evrene
quantum sıçradım, çekim çektim,
Ben attım o bumerang oldu geri döndü bana
Ben biyerde yanlış çalıştırdım bu evreni galiba canım :26:

helal beeeeeeee :119::119::119:

İtinayla görümce haşlanır

Saygıyla onunde egılıyorum helal sana ıcınde kalmamıs ne guzel

Teşekkür ederim kuzumm

Canımm eşimin haberi bile yok kii
Onada anlatacağım ama
Ağzını açamıcak çünkü benim kustuğum şeyler onunda bildiği ve doğru olan şeylerr
Ben böyle çemkirmesem heem bak ne arayacaklar ne soracaklar doğuma bile gelmeyecekti korkarım hatun
Ama iki laf söyledim bak hemen face damladı canım cicim yaptıı
Öylesine böyle olacakk eşim nederse desinn
Buarada yengenin güzel haberlerini bekliyoruz canımm

Sen ıcını ferahlattın ya o sana yeter anlamıstır artık o anlayacagını

İçim rahat
Gönlüm ferahh
Ben kusacağımı kustumm
Kim ne isterse onu anlasın havasındayım şimdi canımm

hihohohohohohohohohoho.....
nasıl da dize gelmiş.....
sıra kayganada

Bu işler sıraylaa
Yalnız küçükten başladım ama assolistler en son misali en son karganada

Bugün biz onlara kıymazsak
Onlar bize yarın kıyacak canım
Azcıkk reset atacağım kocacığımaa
Yoksa bende fena oldum öyle tatlı tatlıı sana kimseyi güldürtmem diyincee
Bu adam beni iyice salağa bağlatıyorr
Ne yapacağımı bende şaşıp kalıyorumm
Ayy Allah uzak etsinde korkarım yarın birgün aldatsaa 2 küpe bir pırlantaya olur olur anacığım üzülme diyip sırtını sıvazlayacağımı sanmasın diye ağzına ağzına şimdi vurmam lazım ,testi kırılmadan yani

Son düzenleme:
Istanbulda gene puslu bır hava var veee hıc yataktan cıkasımm yok 5.30 gıbı uyandım bır daha da uyuyamdım ( ust katımdakı arızalı hatun yuzunden ) alarmın calmasına dakıkalar var veee ne hıkmetse bırden uykum geldı yarın ıns oglumu gorecegızz. Guzel bırgun dılıyorum herkese kendıme de sakın sınırlenmeden gecırecegım relaks bır gun dılıyorum kalkıp kahvaltı hazırlayalım en ıyısı

Gunaydin anneler ve de kuzulari :) istanbuldan kapali puslu bir havayla merhaba, birde Ankara'nin havasina gri derler... Gonullerimzin aydinlik olacagi bir gun olsun hepimize.....

günaydın herkese istanbulda da hava kapalı kış iyice geldi birde şu çalışmak olmasa hamileyken hiç çekilmiyor

günaydın herkese istanbulda da hava kapalı kış iyice geldi birde şu çalışmak olmasa hamileyken hiç çekilmiyor

Evet Istanbul cok sogudu Sabah oglumu okula gonderirken baktim bayaaa ayaz var kar geliyor diyorlar AMA bilemiyorum. Haklisin calismak zor olsa gerek Ben evde olmama ragmen " acaba dinlenemiyor muyum" hic is bitmiyor deyip duruyorum, azicik is yapsam yoruluyorum ya da tedirgin oluyorum, Allah kolaylik versin hamileyken calisanlara zor sabahtan evden cikip aksam eve gelmek...

günaydınlar

dün gelemedim ve hepinizi merak ettim, yeğenlerim nasıllar keyifleri yerinde mi?
herkes iyidir Inşallah

dün öğleden sonra doktorda kontrolümüz vardı, çok şükürler olsun Rabbime kızım gayet iyiydi
kıpır kıpır elleriyle bişeyler yakalamaya çalışıyor ayaklarıyla kendini zıplatıyordu
eşimle ağzımız açık kaldı
doktor kilosunu da bu sefer beğendi

çok şükür benimde içim rahat etti

günaydın kızlar :) Önce havadisleri verip sonra geçmişe bir göz atayım. Dün kontrolümüz vardı, bebişimiz gayet iyiymiş ve cinsiyetimiz değişmemiş. Artık kesin olarak oğluşuma bir KIZ kardeş geliyor :) ikili test sonuçlarımız iyi çıktığı için doktorumuz 3 lü istemesek olur dedi, ama bizi tereddütlü görünce tamam hadi onu da yapalım dedi. 1 hafta sonra alıcaz sonuçları. Bir sonraki kontrolümüz 3 hafta sonra, ayrıntılı ultrason olacak. Bu arada fiyatı da baya tuzluymuş, 355 tl

valla canım haklısın da olmayınca olmuyor Haftasonu artı dün yani 3 gün boyunca ev temizledim, hatta cam ve halı bile sildim. Tek söylediği "niye yoruyosun kendini bırak yapma" demek. Hani sen yoruldun bırak ben yapayım değil. Açık açık da söylüyorum ama yok sallamıyor adam. Ben mutfağı temizlerken sen de yerleri süpür dedim, gitti kel alaka bir dolabı düzenlemeye başladı. 2 haftada bir yardımcı geliyordu, rahata alışmıştık ama işi bırakınca hepsi bana patladı

günaydın kızlarrr..kaç gündür giremiyorum özledim sizi..
bide gece rüya görünce bunu kesin bizim kızlara anlatmalıyım dedim..
öncelikle hayır olsun diyelim..rüyamda iş yerinden bi arkadasım ve kuzenim beni doğum yaptırıyordu..arkadasım sakinleştirici iğne vurmuş kuzenimde sezeryanla çocugu almış.
bende diyorum ki benim hiç sancım ağrım yoktu niye sakinleştirici vurdunuz.niye sezeryan yaptınız.ben normal normal doğurcaktım ne güzel.şimdi bundan sonrakileri de sezeryanla doğurmak zorunda kalcam sizin yüzünüzden diyorum..
Sonra bebek geçiyo kapının önünden.üzeri biraz kanlı ama yüzü temiz..burnu biraz büyük..hah diyorum babasına benzemiş burnu (bu ara eşimle biraz dalga geçtim dee sanırım onun etkisi...
sonra karnımda bi boşluk hissediyorum..galiba gece acıkmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…