- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.541
Offf canım sıkılıyoorr,
eşim geççi onu bekliyorum sıra ona geldi
Uyumayacakmısın dedi bende seni bekliyorum dedim konuşcaz iyi bekle dedi
Benim kocam ne yapmış biliyormusunuz kızlar
Kaban almış bana, dün ablasına giderken montumun önü kapanmadığı için panço giymiştim üstüne, montta kapşonlu şişme mont, şapkasını içinde unutmuşum arkamda kambur gibi durmuşş görümcemler biz ablasına giderken yolda karşılaştıkk gülmüşlerdi bana ayy o ne öyle?? nolmuş sana diye güldülerde bende çok umursamamıştımm komik oldu herhalde diye
Sen git kocam içerlen kimseyi güldürtmem sana diye kaban al
Şimdi kaban ve kocamı bekliyorum offf offf ben ağlamayımda kim ağlasın
Bide açtım mı Niran Ünsalı Dışarıda kar yağıyor, Benim içime yağmur ,Ağlama gözbebeğim ,Biraz daha dur ....Ay ay ay ay
gelın suan dogumda nıhayet net gecen hafta cınsıyetı soyledıler su ana dek hep suphedeydık kızmı erkekmı dıye ..
sımdı annemle konustum sunı sancı vermemısler yengeme sancısı baslamıs nıhayet cok sevındım yaa
ınsallah kendılıgınden hersey olucak hayırlısıyla dogurur ..
pekbicici sen ne guzel sayabılıyorsun ben esımın aılesıne bısey desem esımle cok kotu olurum gercı eltımı goreyım azcık ona bosaltıcam
o aktarsın bıyerler ebende yerıne gelırse lafı dıcem bı hayırlısıyla dogurayım bebegımı bakalım ..
benımd e yengem ıyıdır sagolsun ama duygularını bellı etmez konusurz gulumsemez yakınlık gosterırım kacar
aıleme hep boyle suan gıdıp ona sarılıp opesım var aklım onda yegenımden once onu dusunuyorum ama bunu yapsam
tepkısız durur olsun abımle mutlu olsun cocugunu kucagına alsın gerısı gormezden gelınır
keske aynı anlayısta bıze es aılelerı tarafında gösterılse ....
ah canım ya nedesen haklısın varya yerden göğe kadar cok cok haklısın bende anlayıssızlıktann boyle sacma sapan davranmalardan nefret edıyorum hersey esınde bıtıyor agırlıgını koyması gerekıyorduuu sonuctaa tamam mısafırdır agırlanır ama herkez benceee yerını bılmelııı bız basta memnun olmadıgımızı soylerız ve mutfaga yonlendırırız bıde hepsı aynı anda ıcerse tabı duman altı olur sonucta sn hamılesın ve en cok buyuzden dıkkat etmesı gerekır esının ayıp yaaa neyse sıkmaa canını canım benımmmm hayırlısı olsun bakalım herkeze gerekenı uygun dılde anlat ozellıkle esıne bırdaha aynı seyı tekrar etmesın degılmı.
pekbicici, gıcık oldum ya keşke kapıyı açmasaydınız öyle pat diye gelinirmi..böyle durumlarda ben ses yapmadan delikten bakarım işime gelmiyorsa kapıyı açmam..ayrıca eşin de ayıp etmiş önce bir sana sormalıydı bize gidiyoruz diye onayını almalıydı çok ayıp etmişgel de trip atma işte..
eveeettt bugün ilk aşımızı da yaptırdıııkk..şimdilik acı ağrı yok ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem....
bu arada bu aşı 5 dozmuş..
2. doz 1 ay sonra,
3. doz 8 ay sonra
diğerleri de 2014 ve 2015 deymiş...
bilmiyordum bu kadar uzun süreli olduğunu..:26::26::26::26::26:
Kızlar ya ben ketçap mayoneze bayılır oldum.Allah'tan eve almamıştım.ama okulda ekmek aralarını ketçap mayanozle götürüyorum:)zararı olur mu acaba:18:
selam kızlar, herkese iyi haftalar
benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
Canım benim bu kocaların alayı böyle, takma kafana. Benimki de haftasonu zorla gelmek istemeyen insanları yemeğe çağırdı. Kafaları basmıyo. Benim sana tavsiyem kavga etmeden güzel güzel anlat, 3 yıllık evliliğim ve toplamda 8 yıllık berberliğimde öğrendiğim bişey varsa o da tatlı dil eninde sonunda yılanı deliğinden çıkarıyormuş. Ama sabırla söyle söyleyeceğini, yağlayarak, ballayarak. Erkek egosu çok yüksek hep şişirilmek ister sen de öyle yaptır istediğini. Sıkma canını bakiim. Bak sen böyle üzgün, kızgın olunca ben kara kara düşünüyorum ben bugün kimi okuyup kopucam diyee.
iyi geceler canım akşam ustu 4 saat uyuyunca uykum gelmedi daha meyve hazırladım onları yıyeyım hemen yatcammayyy bitek biz kalmışız sdrkyn iyigeceleeer
Pekbicici ohh ağzına sağlık canım
ohhhh sefam olsunn iyi etmişsin cnm
bende hiç tutmuorum ıcımde
şakaya getırıp yıne soyluorum
ıcımde tutup benı yakacağına söylerim onları yesin
ama onlar yuzunden eşimle kötü olmuorum artık
eşime sokuşturacağıma onlara söyluorum
öncelerı kadının resmıne bıle dayanamıodum
eşimin gözleri ona benzıo diye bile sinir oluodum eheheheh
şimdii hiç kendımi doldurmuorum mevlanaydı semsti derken
affettım evrene gönderdim diorumm
helal beeeeeeee:119::119::119:
Saygıyla onunde egılıyorumhelal sana ıcınde kalmamıs ne guzel
pekbicici sen ne guzel sayabılıyorsun ben esımın aılesıne bısey desem esımle cok kotu olurum gercı eltımı goreyım azcık ona bosaltıcam
o aktarsın bıyerler ebende yerıne gelırse lafı dıcem bı hayırlısıyla dogurayım bebegımı bakalım ..
.
Sen ıcını ferahlattın ya o sana yeteranlamıstır artık o anlayacagını
hihohohohohohohohohoho.....
nasıl da dize gelmiş.....
sıra kayganada
pekbicici en güzelini yapmışsın bi kere daha görüoruzki neymiş kaşınanı kaşıyckmışız bilaf vardır ya insanı seven değil ...... yaranır die aynen öle ağzına tükğrcenki kıymet bilincen:) helallll, alkışlar sana....
ayyy kıyamam yaaa kızma adama gelince acıdım ben şimdi heleki gececiymiş bu saatten sonra nasıl dinlesin dır dır
günaydın herkese istanbulda da hava kapalı kış iyice geldi birde şu çalışmak olmasa hamileyken hiç çekilmiyor
bayanlar hele ki çalışan bayansanız temizlik vs için sadece h.sonunuz varsa mutlaka eşlerinizi de çalıştırın.
ben dün 5 kalem iş var dedim..saydım..hangi ikisini seçiyorsun diye..biraz nazlandı ama kusura bakma sen de yapacaksın dedim..seçti yaptı..bulantılar varken elimi sürdürmüyordu ama ben iyi olunca nazlanmalar başladı..ama alıştırmamak lazım..illa ki bir iş de ona söylüyorum..yoksa bebek olunca iyice zorlanırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?