- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.521
Valla hayırlısıyla hamilelik dönemimi sakin, huzurlu geçirmeye çalışıyorum ama şunu anladım ki huzurlu olmak için hiçkimseyi görmeyeceksin kaynana, komşu, arkadaş. Gördüm mü ya sinir ediyorlar ya da olumsuz konuşmalarıyla moralimi dibe vurduruyorlar. Benim zaten kendi sıkıntılarım, endişelerim banaa yeter bir de milletin dırdırını çekemem. Moralim bozuluyor diye dizi bile izlemiyorum size de tavsiyem olabildiğince az insanla muhatap olun şu dönemde yalnızlık huzur veriyor valla
Ben geldimm
İşte bugün internet yoktu bi çıktım daha da giremedimm
Uyuzz oldumm
Şimdide face açılmıyor :44:
Var bi aksilikk
Karga-nayı aradım bugün evde yoktu bide üstüne kp çıktı tele, liseli cocuklar gibi çaat suratına kapadım adamınn
Allahtan tel çıkan telefonlardan değil-di en son
Ama görümcemi aradımmmm
Önce acmadıı 10 dakika sonra çağrı attıı ,aradımm
Naber nasılsın faslından sonra açtım ağzımı yumdum gözümüü
Dedim sizin sıkıntınız nedir, bir problem mi var yada ben bir şey mi yaptım da böyle afralı tafralısınız?
Yooo ne alakası var dediii
Bende saydımmm
hasta oldumm bi geçmiş olsun demedin aramadınn
Çocuk gibi olacak ama hergün facedesin bir gün beğenmedin en mutlu olduğum zamanlarıı kaldı kii artık millet (ortak arkadaşlarımız) hayırdır görümcelerinle sorun mu var demeye başladılar kiii beğen veya beğenme hiç önemli değil benii ama en azından abinizin yanında olduğunuzu belli edin!! ona 2 kelam yazmaktan acizsiniz ama milletin dötü başık açık resimlerine hayran hayran ne güzelsin ne süpersin diye yorum yapar 5 yıldız 10 puan verirsiniz dedimm. (Haklısın yemin ederim benimde aklıma geldii aynısı , bak aynı şeyi düşünmüşüz-hatta geçen yazacaktımda nolduu da cıktım unuttum, koşturmaktan fırsat yokk, buarada kayınvalidesinin yakalasıdır kendisii kaynanasıı para içinde yüzer bunlara zırnık koklatmaz bide diyor ki yokk kayınpederim araba almak istiyr, kaynanam ev almak istiyor ona kavga ediyorlar onlarla uğraşıyorumAllah başka dert vermesin dedim )
Yanlış bir hareketimden dolayı doktora gittim sorun oluştuu kızkardeşin aradı sen aramadın hiç mi duymadın 7/24 yanındasın dedimm beni aramıyorsunuz ama demek ki abinizide aramıyorsunuz kii haberin yok dedimm ( ayy hiç haberim olmadıı yemin ederim şimdi senden duydumm noldu bişey yok dimii fasa fisolar geveledii)
Ben 4 aydır hamileyim bir gün arayıpta açmısın açıkmısın, çöptemisin evdemisin demediniz buna annen!de dahil dedim..Onada cok kırıldım dedimm hadii yaşlılar telefon bekler ama insan hamile olunca büyük küçük dinlemiyor kendinin aranılmasını, sorulmasını istiyor dedimm..
Bir eşin arayıp tebrik etmedi, yüzyüze defalarca geldik bir kere sormadı dedim sağlıklı mı nasılsın diye dedim aaa aramadı mı dedii cinsiyeti öğrenincebende siz evde konuşmuyorsunuz sanırım haberiniz yok mu birbirinizden dedim
Böyle böyle yaklaşık 40 dk konuştum hatunla ve en sonda birşeyi yürekten yapmıyorsan dürterekte hiç yapmayacaksın oyüzden bu zamana kadar sustum ama kişiler saygılarını ve hadlerini aşarsada dur demesini bilirim kiii seni aradım dedimm,
Bu kemkümm ıgg mıgg derken neyse işim var sonra konusuruz dedim ara ama mutlaka dedii
HasbinAllahh ne komiksinn kadın dicektim, ben arayacakmışım bide
Velhasıl düğüm düğüm olan bağırsağı çözdümm, gazımda indii ohh dünya varmışş
Ne sanıyor bu insanlar kendilerini susuyoruz diye aptal salak filan mı
Kızlaaar hiiç içinizde tutmayınn valla saygıysa saygıı hakedene saygı artıkk
Ben geldimm
Uyuzz oldumm
Var bi aksilikk
Karga-nayı aradım bugün evde yoktu bide üstüne kp çıktı tele, liseli cocuklar gibi çaat suratına kapadım adamınn
Ama görümcemi aradımmmm
Dedim sizin sıkıntınız nedir, bir problem mi var yada ben bir şey mi yaptım da böyle afralı tafralısınız?
Bende saydımmm
Çocuk gibi olacak ama hergün facedesin bir gün beğenmedin en mutlu olduğum zamanlarıı kaldı kii artık millet (ortak arkadaşlarımız) hayırdır görümcelerinle sorun mu var demeye başladılar kiii beğen veya beğenme hiç önemli değil benii ama en azından abinizin yanında olduğunuzu belli edin!! ona 2 kelam yazmaktan acizsiniz ama milletin dötü başık açık resimlerine hayran hayran ne güzelsin ne süpersin diye yorum yapar 5 yıldız 10 puan verirsiniz dedimm. (Haklısın yemin ederim benimde aklıma geldii aynısı , bak aynı şeyi düşünmüşüz-hatta geçen yazacaktımda nolduu da cıktım unuttum, koşturmaktan fırsat yokk, buarada kayınvalidesinin yakalasıdır kendisii kaynanasıı para içinde yüzer bunlara zırnık koklatmaz bide diyor ki yokk kayınpederim araba almak istiyr, kaynanam ev almak istiyor ona kavga ediyorlar onlarla uğraşıyorumAllah başka dert vermesin dedim )
Yanlış bir hareketimden dolayı doktora gittim sorun oluştuu kızkardeşin aradı sen aramadın hiç mi duymadın 7/24 yanındasın dedimm beni aramıyorsunuz ama demek ki abinizide aramıyorsunuz kii haberin yok dedimm ( ayy hiç haberim olmadıı yemin ederim şimdi senden duydumm noldu bişey yok dimii fasa fisolar geveledii)
Ben 4 aydır hamileyim bir gün arayıpta açmısın açıkmısın, çöptemisin evdemisin demediniz buna annen!de dahil dedim..Onada cok kırıldım dedimm hadii yaşlılar telefon bekler ama insan hamile olunca büyük küçük dinlemiyor kendinin aranılmasını, sorulmasını istiyor dedimm..
Bir eşin arayıp tebrik etmedi, yüzyüze defalarca geldik bir kere sormadı dedim sağlıklı mı nasılsın diye dedim aaa aramadı mı dedii cinsiyeti öğrenincebende siz evde konuşmuyorsunuz sanırım haberiniz yok mu birbirinizden dedim
Böyle böyle yaklaşık 40 dk konuştum hatunla ve en sonda birşeyi yürekten yapmıyorsan dürterekte hiç yapmayacaksın oyüzden bu zamana kadar sustum ama kişiler saygılarını ve hadlerini aşarsada dur demesini bilirim kiii seni aradım dedimm,
Bu kemkümm ıgg mıgg derken neyse işim var sonra konusuruz dedim ara ama mutlaka dedii
9 haftalikken doktora gitmiştim o dedi onu devam ettiriyorum bu doktor bilemiyo pek yanlizhaftasini gununu soylemesi gerekiyor normalde doktorunun
peki sen hesaplamalarda ne yapiyorsun testlerde ya da baska durumda
sana hep son adet tarihin sorulacaktir
selam kızlar, herkese iyi haftalar
benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
Canım ben 10 haftalıkken ogrendımselam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
Ben geldimm
Uyuzz oldumm
Var bi aksilikk
Ama görümcemi aradımmmm
Bende saydımmm
Slm kızlar az önce doktordan geldik salak doktor yine cinsiyeti söylemedi kız gibi duruyo ama kesin değil dedi 18 haftalık daha neyi belli değilse görememiş arkası falanda dönük değildi yani 2dk baktı bakmadı bide 30 lira para ödüyoruz sınır oldum valla
Doğuma kadar yani öylemi peki neyi oldu kızımı canimgelın suan dogumda nıhayet net gecen hafta cınsıyetı soyledıler su ana dek hep suphedeydık kızmı erkekmı dıye ..
sımdı annemle konustum sunı sancı vermemısler yengeme sancısı baslamıs nıhayet cok sevındım yaa
ınsallah kendılıgınden hersey olucak hayırlısıyla dogurur ..
pekbicici sen ne guzel sayabılıyorsun ben esımın aılesıne bısey desem esımle cok kotu olurum gercı eltımı goreyım azcık ona bosaltıcam
o aktarsın bıyerler ebende yerıne gelırse lafı dıcem bı hayırlısıyla dogurayım bebegımı bakalım ..
benımd e yengem ıyıdır sagolsun ama duygularını bellı etmez konusurz gulumsemez yakınlık gosterırım kacar
aıleme hep boyle suan gıdıp ona sarılıp opesım var aklım onda yegenımden once onu dusunuyorum ama bunu yapsam
tepkısız durur olsun abımle mutlu olsun cocugunu kucagına alsın gerısı gormezden gelınır
keske aynı anlayısta bıze es aılelerı tarafında gösterılse ....
Doğuma kadar yani öylemi peki neyi oldu kızımı canim
Kuzucanlar şimdi alıntı yapamıyorum ama hemen dedikoduları vereyim buarada
hepinize çok teşekkür ederimmm
Okadar rahatladım kii; karnımın şişliğide biraz bundanmışş
Resmen söndümm
Şimdi yine aradı dedim yaa
İşte aradığımdan beri çok üzülmüşş, çok aklına takmışş
Yerden göğe kadar haklıymışımm
Kendi hamileliğinde yaşadığı sıkıntıları mutlulukları onu aramayınca insanlar ne kadar içerlediğini anlattı
ve durup durup seni çok seviyorum ben sakın yanlış anlama dedi
Bende de yelkenler fora hemeeenn aahhh buu insan tarafımm hemenn fatih ürek oluveriyorr yumoşş yumoşş
Asıl bombaaa dırrrıııınnn dırııınnn dırıııınnnn
Facede ekli olanlar baksınnn yorum yapmışşş bizimmm kiii
Demek kii neymişşş insanın gözüne gözüne sokmak lazımmışş bazı şeylerii
Bu zamana kadar nerdeydinde şimdi nasıl oldu da yazdın dimiii
İşte görümcemin yorumu faceden : canım bebegımızı kucagımıza almayı sabırsızlıkla beklıyoruz..ne sanslıkı benım canım yıgenım sızın gıbı anne ve babaya sahıp olacak..Allahım saglıklı ve guzel gunler nasıp eder ınsallah..sızı cok sewıyorum..optum bebısımı...
5 saat önce, mobil ile · Beğen
Kuzucanlar şimdi alıntı yapamıyorum ama hemen dedikoduları vereyim buarada
hepinize çok teşekkür ederimmm
Okadar rahatladım kii; karnımın şişliğide biraz bundanmışş
Resmen söndümm
Şimdi yine aradı dedim yaa
İşte aradığımdan beri çok üzülmüşş, çok aklına takmışş
Yerden göğe kadar haklıymışımm
Kendi hamileliğinde yaşadığı sıkıntıları mutlulukları onu aramayınca insanlar ne kadar içerlediğini anlattı
ve durup durup seni çok seviyorum ben sakın yanlış anlama dedi
Bende de yelkenler fora hemeeenn aahhh buu insan tarafımm hemenn fatih ürek oluveriyorr yumoşş yumoşş
Asıl bombaaa dırrrıııınnn dırııınnn dırıııınnnn
Facede ekli olanlar baksınnn yorum yapmışşş bizimmm kiii
Demek kii neymişşş insanın gözüne gözüne sokmak lazımmışş bazı şeylerii
Bu zamana kadar nerdeydinde şimdi nasıl oldu da yazdın dimiii
İşte görümcemin yorumu faceden : canım bebegımızı kucagımıza almayı sabırsızlıkla beklıyoruz..ne sanslıkı benım canım yıgenım sızın gıbı anne ve babaya sahıp olacak..Allahım saglıklı ve guzel gunler nasıp eder ınsallah..sızı cok sewıyorum..optum bebısımı...
5 saat önce, mobil ile · Beğen
selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?