2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kesinlikle katılıyorum ben bu yöntemi kullanıyorum kimle mutluysam onla görüşüyorum :)

Ben geldimm
İşte bugün internet yoktu bi çıktım daha da giremedimm
Uyuzz oldumm
Şimdide face açılmıyor :44:
Var bi aksilikk
Karga-nayı aradım bugün evde yoktu bide üstüne kp çıktı tele, liseli cocuklar gibi çaat suratına kapadım adamınn
Allahtan tel çıkan telefonlardan değil-di en son
Ama görümcemi aradımmmm
Önce acmadıı 10 dakika sonra çağrı attıı ,aradımm
Naber nasılsın faslından sonra açtım ağzımı yumdum gözümüü
Dedim sizin sıkıntınız nedir, bir problem mi var yada ben bir şey mi yaptım da böyle afralı tafralısınız?
Yooo ne alakası var dediii
Bende saydımmm
hasta oldumm bi geçmiş olsun demedin aramadınn
Çocuk gibi olacak ama hergün facedesin bir gün beğenmedin en mutlu olduğum zamanlarıı kaldı kii artık millet (ortak arkadaşlarımız) hayırdır görümcelerinle sorun mu var demeye başladılar kiii beğen veya beğenme hiç önemli değil benii ama en azından abinizin yanında olduğunuzu belli edin!! ona 2 kelam yazmaktan acizsiniz ama milletin dötü başık açık resimlerine hayran hayran ne güzelsin ne süpersin diye yorum yapar 5 yıldız 10 puan verirsiniz dedimm. (Haklısın yemin ederim benimde aklıma geldii aynısı , bak aynı şeyi düşünmüşüz-hatta geçen yazacaktımda nolduu da cıktım unuttum, koşturmaktan fırsat yokk, buarada kayınvalidesinin yakalasıdır kendisii kaynanasıı para içinde yüzer bunlara zırnık koklatmaz bide diyor ki yokk kayınpederim araba almak istiyr, kaynanam ev almak istiyor ona kavga ediyorlar onlarla uğraşıyorum Allah başka dert vermesin dedim )
Yanlış bir hareketimden dolayı doktora gittim sorun oluştuu kızkardeşin aradı sen aramadın hiç mi duymadın 7/24 yanındasın dedimm beni aramıyorsunuz ama demek ki abinizide aramıyorsunuz kii haberin yok dedimm ( ayy hiç haberim olmadıı yemin ederim şimdi senden duydumm noldu bişey yok dimii fasa fisolar geveledii)
Ben 4 aydır hamileyim bir gün arayıpta açmısın açıkmısın, çöptemisin evdemisin demediniz buna annen!de dahil dedim..Onada cok kırıldım dedimm hadii yaşlılar telefon bekler ama insan hamile olunca büyük küçük dinlemiyor kendinin aranılmasını, sorulmasını istiyor dedimm..
Bir eşin arayıp tebrik etmedi, yüzyüze defalarca geldik bir kere sormadı dedim sağlıklı mı nasılsın diye dedim aaa aramadı mı dedii cinsiyeti öğrenince bende siz evde konuşmuyorsunuz sanırım haberiniz yok mu birbirinizden dedim
Böyle böyle yaklaşık 40 dk konuştum hatunla ve en sonda birşeyi yürekten yapmıyorsan dürterekte hiç yapmayacaksın oyüzden bu zamana kadar sustum ama kişiler saygılarını ve hadlerini aşarsada dur demesini bilirim kiii seni aradım dedimm,
Bu kemkümm ıgg mıgg derken neyse işim var sonra konusuruz dedim ara ama mutlaka dedii
HasbinAllahh ne komiksinn kadın dicektim, ben arayacakmışım bide
Velhasıl düğüm düğüm olan bağırsağı çözdümm, gazımda indii ohh dünya varmışş
Ne sanıyor bu insanlar kendilerini susuyoruz diye aptal salak filan mı
Kızlaaar hiiç içinizde tutmayınn valla saygıysa saygıı hakedene saygı artıkk

ohhhh sefam olsunn iyi etmişsin cnm
bende hiç tutmuorum ıcımde
şakaya getırıp yıne soyluorum
ıcımde tutup benı yakacağına söylerim onları yesin
ama onlar yuzunden eşimle kötü olmuorum artık
eşime sokuşturacağıma onlara söyluorum
öncelerı kadının resmıne bıle dayanamıodum
eşimin gözleri ona benzıo diye bile sinir oluodum eheheheh
şimdii hiç kendımi doldurmuorum mevlanaydı semsti derken
affettım evrene gönderdim diorumm

helal beeeeeeee :119::119::119:

selam kızlar, herkese iyi haftalar

benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım

gözun aydın cnm
bızımde yarın randevumuz var afp ıcın kan vercem
doğum yapacağımız hastene ve doktyor teyzeyle tanıscaz
şimdişye kadar gittiğim hastenede yenı doğan yoğum bakım olmadığı ıcın değiştirdik
iyi cıkar sonuc bızımde ınsallh

kıslar bu arada normal doğumdan tırsmıs bulunmaktayım
o sancıyı cekerım ondan koırkmuorum ama
bebek kanalda fılan sıkısırsa bı aksılık olursa dıe hiç riske atmayalım dedık
malumm kaç tedavı gecırdık o gelene kadar
ev yemekeleri yapan bi teyze vardı sıkısınca ona siparis verıodum
onun en kucuk coocuğu kanalda sıkısmıs oksıjensız kalmıs ve spastik gibi olmus coocuk yazık
okadar denk geldıkı bu gunlerde vallahi tırstım
sağlıcakla doğsunda ben amelıyat ağrılarını çekerin napayımm
belkı ılk ve son gebeliğimdir
doğal yolla kardes gelemzse tüp denemem heralde
buyuk soylemiim ama

Son düzenleme:
ben geldim çok yorgunum bir kaç sezeryan olan anneler gördüm kimi agrıdan bagırıyordu kımı sakındı normal dogum dakıka bası masallah hastane dolmus tasıyor sıra gelmıyor bugun gelenlere yatısa yengem daha acılma olmamıstı aksam 6 gıbı haber verdıler alttan bısey vermısler rahmı acılsın dıye bakalım Rabbim yardımcısı olsun tum aıle hastanede benı eve sutladılar basım cok donuyor dıye orda yenı dogan bebeklerı sevdım bırınden hatta oglunu ıstedım ver ben hazırı gotureyım al dedı :) bırının kımsesı yoktu boynu bukuktu ablam onun ıcın kosturuyor nasılsa ordalar kadına refakatcı olcak sevap ah hamıleo lmuyaydım bende alırdım tek olanlara yardım ederdım aklım yengemde Rabbım bır anonce rahmı acılmasını nasıp etsın normal dogum hayırlı degılse sezeryan hangısı ıse o olsunda bıranonce kurtarsın

herkes kaynanadan doktormus bende korkuyla dogumu beklıyorum kayınoeder gelır ıkı yıl kalırız cocuga annen bakar dıyor
hem öz degıl bıze hep uveylı kedıyor hem acık acık bakamam bana guvenemsın kımse dıyor agzı susmaz hep hastayım hızmet edın der
oyle bısey yapmaya kalkarlarsa ne yaparım bılemıyorum esım gıkı cıkmaz ama dogumdan sonra lohusa evınde kayınpedrın ısı ne
ben oraya gelıcem dıcem onlara yeterkı gelmesınler inşallah kayınlarda gelcez dıyo ben napıyım okadar erkegın ıcınde evde

Isten gelınce esımı zorla yataga yatırdım (adam cok guzel gıyınmıs bır ıcım su olmus) gazı alınmayı kabul etmedıgı ıcın sarıldım sımsıkı tumgun streslı oldugum ıcın oglum da mutlu olsun ıstedım uyuyaklamısım :44: 9da dızı basladı dıye uyandırdı cay demlemıs ıcıyoruz oglumda arada bende varım dıyo
selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
Canım ben 10 haftalıkken ogrendım

Saygıyla onunde egılıyorum helal sana ıcınde kalmamıs ne guzel

gelın suan dogumda nıhayet net gecen hafta cınsıyetı soyledıler su ana dek hep suphedeydık kızmı erkekmı dıye ..

sımdı annemle konustum sunı sancı vermemısler yengeme sancısı baslamıs nıhayet cok sevındım yaa
ınsallah kendılıgınden hersey olucak hayırlısıyla dogurur ..

pekbicici sen ne guzel sayabılıyorsun ben esımın aılesıne bısey desem esımle cok kotu olurum gercı eltımı goreyım azcık ona bosaltıcam
o aktarsın bıyerler ebende yerıne gelırse lafı dıcem bı hayırlısıyla dogurayım bebegımı bakalım ..

benımd e yengem ıyıdır sagolsun ama duygularını bellı etmez konusurz gulumsemez yakınlık gosterırım kacar
aıleme hep boyle suan gıdıp ona sarılıp opesım var aklım onda yegenımden once onu dusunuyorum ama bunu yapsam
tepkısız durur olsun abımle mutlu olsun cocugunu kucagına alsın gerısı gormezden gelınır
keske aynı anlayısta bıze es aılelerı tarafında gösterılse ....

Doğuma kadar yani öylemi peki neyi oldu kızımı canim

Doğuma kadar yani öylemi peki neyi oldu kızımı canim

daha dogurmadı heran beklıyoruz :) kızı olucak ılk baslarda kıza benzıyor sankı demıstı doktoru sonr abıdaha yorum yapmamıstı
sımdı doguma gıdıcek kız kesın dedı ..hayırlısı canım yanılma bıle oluyor malesef bız heran bı suprızde olabılır dıye beklıyoruz bakalım
doktorların net konusamamasından ..

Kuzucanlar şimdi alıntı yapamıyorum ama hemen dedikoduları vereyim buarada
hepinize çok teşekkür ederimmm
Okadar rahatladım kii; karnımın şişliğide biraz bundanmışş
Resmen söndümm
Şimdi yine aradı dedim yaa
İşte aradığımdan beri çok üzülmüşş, çok aklına takmışş
Yerden göğe kadar haklıymışımm
Kendi hamileliğinde yaşadığı sıkıntıları mutlulukları onu aramayınca insanlar ne kadar içerlediğini anlattı
ve durup durup seni çok seviyorum ben sakın yanlış anlama dedi
Bende de yelkenler fora hemeeenn aahhh buu insan tarafımm hemenn fatih ürek oluveriyorr yumoşş yumoşş
Asıl bombaaa dırrrıııınnn dırııınnn dırıııınnnn
Facede ekli olanlar baksınnn yorum yapmışşş bizimmm kiii
Demek kii neymişşş insanın gözüne gözüne sokmak lazımmışş bazı şeylerii
Bu zamana kadar nerdeydinde şimdi nasıl oldu da yazdın dimiii

İşte görümcemin yorumu faceden : canım bebegımızı kucagımıza almayı sabırsızlıkla beklıyoruz..ne sanslıkı benım canım yıgenım sızın gıbı anne ve babaya sahıp olacak..Allahım saglıklı ve guzel gunler nasıp eder ınsallah..sızı cok sewıyorum..optum bebısımı...
5 saat önce, mobil ile · Beğen

Sen ıcını ferahlattın ya o sana yeter anlamıstır artık o anlayacagını

hihohohohohohohohohoho.....
nasıl da dize gelmiş.....
sıra kayganada

Ayy cok sıkıldım ben dızıye bakmakta kesmıyor bır sure ıse gıtmesem bol bol dınlenıp enerjı depolasam ne guzel olur :44: carsamba doktora rıca edecem rapor ıcın ıns verır de bende ankaraya gıderım. Oyle alısmısım kı ayda 1 gıtmeye anne sefkatıne ıhtıyacım var bu ıs yerı benı gerım gerım gerıyor oglum sınır kupu dogacak bu gıdısle

selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!

bende 17. haftada öğrendim canım...

pekbicici en güzelini yapmışsın bi kere daha görüoruzki neymiş kaşınanı kaşıyckmışız bilaf vardır ya insanı seven değil ...... yaranır die aynen öle ağzına tükğrcenki kıymet bilincen:) helallll, alkışlar sana....

gülsevdam şimdiden hayırlı olsun bebişiniz iişallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yeğenini, geçmiş olsun yengenede, darısı başımıza...

Offf canım sıkılıyoorr,
eşim geççi onu bekliyorum sıra ona geldi
Uyumayacakmısın dedi bende seni bekliyorum dedim konuşcaz iyi bekle dedi
Benim kocam ne yapmış biliyormusunuz kızlar
Kaban almış bana, dün ablasına giderken montumun önü kapanmadığı için panço giymiştim üstüne, montta kapşonlu şişme mont, şapkasını içinde unutmuşum arkamda kambur gibi durmuşş görümcemler biz ablasına giderken yolda karşılaştıkk gülmüşlerdi bana ayy o ne öyle?? nolmuş sana diye güldülerde bende çok umursamamıştımm komik oldu herhalde diye
Sen git kocam içerlen kimseyi güldürtmem sana diye kaban al
Şimdi kaban ve kocamı bekliyorum offf offf ben ağlamayımda kim ağlasın
Bide açtım mı Niran Ünsalı Dışarıda kar yağıyor, Benim içime yağmur ,Ağlama gözbebeğim ,Biraz daha dur ....Ay ay ay ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…