- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.101
hayırlı olsun gozun aydın dgerın normal cnm sımdden stresyapma
balımekledım lısteyee cındıyet bellı olmadımı?
7.hafta icinde duyulabiliyorkızlar slm ben en son 5+6 da doktora gittim çok erken demişti kalp atışları için ve 8.haftada çağırdı sizce çok geç değilmi ya bir sorun olursa daha erkende duyulabilir aslında neden bukadar geç çağırdı sizce
1.sayfadasnowflakeN selamlar.. yahu ben şu listeyi bi bulamadım :)) bende eklermisin :)) sat 1 ağustos :)
sevgiler :))
midemde hplori gastriti vardı ve tam helipak 3lü tedavime başlayacakken hamile oldugumu ögrendim ve korkuyorum bu başıma kötü şeyler açıcak diye yedıgım hersey sısırıyor yemek yıyemıyorum çok berbat durumdayım Allah sonumu hayır etsin( ne kötü bişeyy
gecmıs olsun canım kötu olmus ıns bebegın sansına hemenccık gecermidemde hplori gastriti vardı ve tam helipak 3lü tedavime başlayacakken hamile oldugumu ögrendim ve korkuyorum bu başıma kötü şeyler açıcak diye yedıgım hersey sısırıyor yemek yıyemıyorum çok berbat durumdayım Allah sonumu hayır etsin( ne kötü bişeyy
mrb cnm lıste 1.sayfada yaşını ve kacıncı bebiş oldugunu da soyleyebılırsen ekleyeyım lısteyesnowflakeN selamlar.. yahu ben şu listeyi bi bulamadım :)) bende eklermisin :)) sat 1 ağustos :)
sevgiler :))
cnm ben 6+4 te duydum kalp atıslarını ama cogu doktor o haftalara gun verıyor daha net olacgı ıcınkızlar slm ben en son 5+6 da doktora gittim çok erken demişti kalp atışları için ve 8.haftada çağırdı sizce çok geç değilmi ya bir sorun olursa daha erkende duyulabilir aslında neden bukadar geç çağırdı sizce
Gunaydin hayirli sabahlar herkese
Gunaydin hayirli sabahlar herkese
kızlar merhaba benide listeye ekleyebilirmisiniz 27 yaşındayım sat 8 ağustos tahmini doğum 15 mayıs ilk bebişim.Hepimiizn bebişleri hayırlı olsun.
hoşgeldin iclal :) yaşımız, satımız ve Allah izin verirse doğum tarihimiz aynı :)
Hoşbulduk canım:) sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah. hangi şehirdesin? ya kızlar bişi daha soracağım biraz erken ama kilo aldınız mı hiç? ben 1 kilo kadar alıyorum geri veriyorum falan böyle saçma bir döngü söz konusu zaten çok zayıf değilim dikkatte ediyorum ama anlamadım gitti
selam kızlar benimde sat 08.08 ama geç döllenme sanırım cuma günü doktora gideceğim hayırlısı aartık Allahtan. 2. bebeğim :) 21 mayıs civarı sanırım doğum denk geliyor... bende henüz bulantı falan başlamadı ama uyku sorunum çok var ve çalışıyorum
İclal, ben izmirde yasiyorum, 3,5 senelik evliyim bu benim 3.gebeligim ama Allah izin verirse ilk bebegim olacak ins. Sen nerde yasiyosun? Kilo almadim henuz, ama bende etine dolgun bi bayanim :) kismet bakalim nasil devam edicez :)
ben adanadayım canım.inşallah çok kilo almayız tatlım. Sende kucağına al inşallah sağlıkla.kalp atışını duydun mu?
Günaydın melekler
Bugün içimde tuhaf bişey var nedir anlamadığım
Eşimlede dün küs uyuduk belkide odurHamile kaldığı öğrendiğimden beri ilişkiye ara verdik -ki doktorda haftada bir olsun sık girmiyin ilişkiye dedi ilk 3 ay ama ben nedense kalp atışına kadar onu bile istemedim bekleyelim diyorum ama adamda bir tuhaf oldu offfff hiç anlamıyor beniim piskolojimi
bizde tam aksi ne kadar istesek de, esim yaklassa da, ben hadi olsun desem de esim korkuyor hemen kendini topluyor.
bize 3 ay boyunca yasak dedi doktorum, hani ben dusuk yaptim diye degil genel anlamda tum hamilelere ilk 3 ay yasakliyorlar burda.
anlar esin de canim belki bu ara pek ilgi gostermediysen kiskanmistir, erkekler de cocuk gibiler cogu zaman
Aslına bakarsan oda ilerletsek devam edeceğinden değil ama ben hayır diyince bir triplere giriyor, benide üzüyor
Yoksa biz 2 senelik evliyiz, dolu dolu yaşadıktaHatta özel olcak belki ama ben ilk hamile olduğumu söylediğimde eşime bana ilk sorusu eee biz nasıl ilişkiye gireceğiz şimdi oldu Boğa erkeği boş durmaya gelemiyor vuruyor beynine işte Zaten bizde hamile olan o, kapris naz sitem çeken ben hatta benden öte aşerende eşim :44:
Galiba yeri sarsılacak diye mi korkuyor yoksa babalık sendromu anlamadım tuhaf bişey oldu yaa
Gecen hfta keseyi gorduk, daha kalp atisi duymadik, cuma gunu kontrolum, benim icin buyuk gun, stres kaygi heyecan butun duygulari yasiyorum, 3.gebelik olunca biraz tedirgin olyrm. Sen duydun mu, kontrolun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?