- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.081
hepimiz aynı sıkıntılardayız emin ol canım, başkasına rahat ol demek çok kolay ama başa gelince çok zor bunu da biliyoruz
ben de çok gerilmiştim, işte keseyi gördükkgeç meç napalım sağlıklı olsun da
doktorun ne güzel söylemiş, sakin ol , o günü bekle, bebiş de büyüsün miss gibimm
hayırlı olsun başlıgın canım ben de mart annesi olcam insallah aranıza mı girsem napsaaam kabul ediyor musun beni
hayırlı olsun huzur cum...
hany den duymuştum hamile oldugunu ama bir türlü görüşememiştik.
nasılsın iyisindir inşallah?
teşekkürler tubacım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. senle ilgili haberleri aldım hanyden geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
hayırlı olsun gozun aydın dgerın normal cnm sımdden stresyapmaselam hanimlar bende mayis annesi olacagim buyuk ihtimalle. Size sormak istedigim bir sey var.
Ben carsamba gunu kan tahlili yaptirdim 170.3 cikti ertesi gun dr gittim henuz 10 gunluk olabilecegini soyledi 2 ekimde tekrar randevum var ama cok tedirginim.170 degere gore 4 hafta gozukuyor test kagidinda sata gorede tam 5 haftalik ne yapsam sasirdim insallah saglikli bi bebegim olur
[sıze=2]sat 5 haziran.. 13 mart tahmini dogum tarihimiz inşallah[/sıze]
inşallah canım tabiki bir zamanı vardır Rabbim hayırlısını bilir Allah kolaylık versin saglıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..iyi olmaya çalışıyorum canım.
bugün agrım daha az.
çok şükür rabbim kolaylık veriyor.
zamanı gelince oğluma kardeş gelicek.o zamanı beklemek lazım demekki.
hayırlısı allah'tan....
hayırlı olsun gozun aydın dgerın normal cnm sımdden stresyapma
balımekledım lısteyee cındıyet bellı olmadımı?
hosgeldınız aramıza tebrık ederım...
Halsizlik sanırım herkesin baş sorunu
kemiklerim kırılıyor resmennnnn başımı hiç kaldıramıyorum
selam kızlar?ya bır sey soracagım arkadaslar,benım 4 hafta 5 gunluk.benım mıde agrım cok oluyor ozellıkle sabahları.sızde de var mı bulantı yok agrı cok.sorun olmasında sıkayetcı degılım ama merak ıste
ben 8.haftadayim son 3 gundur midem agriyor yaniyor
aksamlari cok rahatsiz ediyor
ne yesem dokunuyor sanki
ozellikle bugun her birsey yedigimde agridi midem
mide agrisi, yanmasi, bulantisi hepsi normaldir canim
tesekkur ederım canımdoktor mıden hassassa olabılır demıstı kı benım de cok hassastır heyecan korku her seyde bulanır o derece ama ne bılım korkuyor ıste ınsan.bugun de gun boyu agrı olunca.ya bır de sızde su rubella,toxo,cmv testlerı ıstendı mı?
ben yurt disindayim istemdi doktorum
onun yerine hepatit, aids, frengiye bakmis
bir de tam kan sayimina bakmis
ama en kisa zamanda yaptirmak istiyorum ben o 3 testi de
hamile kalmadan oncelerde daha bebek yeni dusunurken yaptirmistim sadece o dediklerini
sanirim benim midem de hassas ve en buyuk problemim sindirim problemi gaz cok sIk yokluyor beni
sanirim bebegim de oyle olacak anneden gecermis cocuga bu ozellik
ne yapalim katlanicam hamileligmde herseye yeter ki bebegim iyi olsun
ben de yeterkı bebegım ıyı olsun hepsıne katlanırım,zaten korkum da kendımden degıl o ıyı mı dıye yoksa varsın agrısın yanı.bn de hamıle olunca mıdemın sorun cıkaracagını bılıyordumhassas ya kendılerı.he kan sayımı,enzımler falan bende de yapıldı da,hepatıt ve bunları da ıstedı bu gıdısımde. bn de ne olduklarına netten bakıyordum da sorayım dedım canım
bir de idrar kulturu deniliyo sanirim bana o yapildi
biraz lokosit enfeksyion cikti hamilelere verilen bir fitil kullaniyorum
ama bol bol su ictim artik idrar berrak aman kizlar suyu ihmal etmeyin hamileyken enfeksyion cok yaygin oluyor
anladım canım bana da bol bol su ıc dedı doktorum.ıdrarla ılgılı test yapılmadı henuz sadece kan.hayırlısı bakalım bn de duyup rahatlasaydım bebısımı ıns
duyarsin insallah
ilk gunler zaman gecmiyor gibi
ama kalp atisini duyunca da gecmiyor
yeni utrason icin gun sayiliyor bu sefer
o yuzden 9 ay zaman gecmiycek gibi
inşallah canım tabiki bir zamanı vardır Rabbim hayırlısını bilir Allah kolaylık versin saglıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..
ayy yok yaa olmadı dahaerken ögrenenlere özeniyorum ben de hep 10 gün sonra dr gitcez belli olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?