2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Şu yazdığının hemen çıktısını alıp eşime okutmak istiyorum...
En azından benim onu istemediğimi yada hemen onu boşladığımı düşünmeden vazgeçmesi için...
Bende normal gebelikte bile haftada 1 ilişki olabileceğini okudum ama ne bileyim kalbini duyayım bir meleğimin ondan sonra babasının kalp sesine kulak vereceğim Ama önce bebişim tabikide Ona çaktırmasamda :26: Gerçekten garip bir piskolojiymiş bu hamilelik 7/24 zaten acaba bişey oldu mu ayy uzandım kordon koptu mu aniden eğildim düşer mi diye acaip sendromlar kaldırırken bide eşe ayrı ilgi göstermek (çünkü biraz haliyle uzaklaşmak zorunda kalıyoruz) benide yoruyor...Hattaa dün bişey oldu bende ona baktımm ayy bakmaz olaydımm o nasıl bakış? Resmen nefret doluymuş? Onu sevmiyormuşum gibiymiş? Yaaa dediimm ne diyorsun senn!!! Karnımda senin cocugun var farkındamısın dedim, sevmediğim adamdan neden cocuk yapıp onu kollamak için bitakım şeylerden feragat ediim dedim sustuu Amaa işte bende kırıldım biraz (hormonlar tepişiyor işte ) Sonra yattım o hışımla bide yüzüstü yattım, ozamanda diyor ki kalk cocugun üstünden ezdin diyor Gülermisin Ağlarmısın, piskotaaa bağladıı iyice heriff

kızlar mrb allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağm doktor 15 dedi miğdem acayip bulanıyo bişey yiyemiyorum miğde bulantısı için bi öneriniz varmı

ooooo
seninki bebek rahme dusunce kiskanmaya baslamis
daha dur dogacak bebek o zaman ne olacak
erkekleri idare etmek gercekten zor ama ne yapalim hem bu hormonlarla bas etmeye calisicaz hem de kocalari pofpoflamaya calisicaz
sen surekli senin parcan bu, canimin parcasi gibi seyler soylersen her firsatta sevdigimin bebegi ne guzel bir duygu gibi seyler,, belki alisir

bende bir hamilelik ansiklopedisi var
orda okurken karsima cikti da
bazi erkekler anne ve bebek arasinda sut verme durumunu bile kiskaniyormus, izlediniz hic bilmiyorum ama o cok guzel birsey anne bebek birbirine cok baglaniyor ve bebek anneyle oyun yaparken sutunu emiyor Allahim nasil birseydir o yasamak istiyorummm bir an once
neyse bazi erkekler oyle gorunce kiskanip sanki bana ait olan bskasinda gibi goruyormus
bu erkekler bir alem

Bide ben erken öğrendim yaa reglimden önce, 2 haftadır nerdeyse kuzu kuzu yanyanayız
Alışcak artık, yoksa ben ona piiiss hatırlatacağımm onun değil, beniiiimmmmmmmmm hamile olduğumu
Neyse biraz olsun rahatladım paylaşınca
Böyle konular ne anneyle nede eşle dostla konuşuluyor teşekkür ederim

Bugünde değişiklik olarak sağ gögsüm cok sızlıyor :44:
Bulantı-kusma cok şükür hala yok- olmazda inşAllahhh

kızlar mrb allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağm doktor 15 dedi miğdem acayip bulanıyo bişey yiyemiyorum miğde bulantısı için bi öneriniz varmı

hosgeldin
tebrik ederim
bende bulanti yok ama duydugum kadariyla sabah bas ucunde kraker, ekmek peynir bulunursa
ve yataktan kalkmadan agzina atarsan iyi oluyormus
ve bulanti icin bana hep beyaz peynir ekmek onerdiler

ben de aynen bir hafta kala ogrenmistim
ama bir sure sonra aliskanlik haline geliyor aramiyorum hic iliski

ya bende de yok bulanti hala ama cevremde 3 ay boyunca yasamayip 3.aydan sonra olanlar var
yani olmamasi iyi aslinda rahat gecer istedigimizi rahatca yeriz

Ayyy hayal edince nasıl diken diken oldumm
Arkadaşlarımın hep minik bebekleri var şimdi coook coookk emiyorlar nasıl özeniyorum..
Allahım kısmetse bizede nasip etcek inşAllah canım
Bide gögüs acısından da veto yedi eşim, zaten sızlıyor bide erkenden süt gelir bebeme süt kalmaz hemde süt kardeşi olurlar diye yasakladım (çok açık oldu ama)
Bende az gıcık olmamışım heee konuşunca anlıyorum

yiyorum ama bi fayda olmuyo inş bir an önce geçer yoksa bebğim aç kalcak
korkma bu donemde bulantilar yuzunden cogu seyi yiyemesek de bebege bir zarari olmuyormus
umarim daha rahat gecerirsin ilerleyen zamanlarda

kızlar merhaba benide listeye ekleyebilirmisiniz 27 yaşındayım sat 8 ağustos tahmini doğum 15 mayıs ilk bebişim.Hepimiizn bebişleri hayırlı olsun.

hosgeldınız aramıza tebrık ederimmm
ggulday cnm yasınıda yazabılırmısın*

Son düzenleme:
doktordan geldım 8+2 olmusuz buyumusuz:)hersey yolunda dedı ıkılı test ıcın 11. haftaya randevu verdi 6 ekıme yani..onun dısında ılıskıye ara verme dedi...progestan verdı 1 kutu daha 3 kutu tamamlayalım dedi sonra bırak dedi.corasprınıde 30.haftaya kadar iç dedi

gozun aydin canim masallah minigine
ikili teste de cok az kaldi
darisi basima
sanirim 22 ekim gibi demisti doktorum ikili test icin benim icin de ama 11.haftada mi oluyor sorarim tekrar doktora

gozun aydin canim masallah minigine
ikili teste de cok az kaldi
darisi basima
sanirim 22 ekim gibi demisti doktorum ikili test icin benim icin de ama 11.haftada mi oluyor sorarim tekrar doktora

saol cnm benım cok sukur:)

evet 3 hafta kaldı:)sımdı onun stresınde sıra
ikili test 10 ıle 14.hafta arası yapılıyormus benım doktorum 11. hafta dedi bakalım

masallah canimm :) rabbim hayirlisiyla sagllikli bi sekilde kucana almayi sana ve diger tuum arkadaslara nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…