- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.121
tamam aynen oyle
bu donemde erkege ilgi gostermek gerekiyor ayrica
cunku benim esim de gunlerce ona eskisi gibi guzel yemekler yapmiyormusum diye isyan etti birgunben de ertesi gun sirf onun sevdikleriyle doldurdum masayi
oh be yemek gorduk dediilgi istiyor ben de sen de benim bebegimsin kocacim diye seviyorum cocuk gibi
iliski konusunda ayni sekilde 3 sene dolu dolu yasadik haftada 5 gun iliski varken ve birbiriize her zaman cok duskunken birden bosluga dustuk gibi oldu boyle
ama sonucta bebegi cok istedik ve yapacak sey yok katlanmaya calisiyoruz bir sekilde
yalniz benimki burda duymus arkadaslariyla muhabbetinde iliski yasak hamilelikte demisler
o yuzdne oncedne kodlamisti beynine bana hep derdi hamile kalinca olmaz diye, ben de sacmalama zarari yok derdim hep ama simdi dusunuyorum da ilk hamileligimde daha bebek yerine oturmadan biz hergun her gun ne akla hizmet iliskiye giriyorduk onu anlamiyorum ayri kalmistik iki haftaya yakin bulusunca ozlem giderdik baya ama o rahim kasilmalari ilk zamanda cok iyi degil bence, yoksa iliskinin zarari yok ama orgazm olmanin zarari var diye okudum ben nette, rahim kasilmalari daha bebek tam yerlesmemisken ilk aylarda sakincali olmali, cok acik yazdim
Şu yazdığının hemen çıktısını alıp eşime okutmak istiyorum...
En azından benim onu istemediğimi yada hemen onu boşladığımı düşünmeden vazgeçmesi için...
Bende normal gebelikte bile haftada 1 ilişki olabileceğini okudum ama ne bileyim kalbini duyayım bir meleğimin ondan sonra babasının kalp sesine kulak vereceğimAma önce bebişim tabikide Ona çaktırmasamda :26: Gerçekten garip bir piskolojiymiş bu hamilelik 7/24 zaten acaba bişey oldu mu ayy uzandım kordon koptu mu aniden eğildim düşer mi diye acaip sendromlar kaldırırken bide eşe ayrı ilgi göstermek (çünkü biraz haliyle uzaklaşmak zorunda kalıyoruz) benide yoruyor...Hattaa dün bişey oldu bende ona baktımm ayy bakmaz olaydımm o nasıl bakış? Resmen nefret doluymuş? Onu sevmiyormuşum gibiymiş? Yaaa dediimm ne diyorsun senn!!! Karnımda senin cocugun var farkındamısın dedim, sevmediğim adamdan neden cocuk yapıp onu kollamak için bitakım şeylerden feragat ediim dedim sustuu Amaa işte bende kırıldım biraz (hormonlar tepişiyor işte ) Sonra yattım o hışımla bide yüzüstü yattım, ozamanda diyor ki kalk cocugun üstünden ezdin diyor Gülermisin Ağlarmısın, piskotaaa bağladıı iyice heriff
ooooo
seninki bebek rahme dusunce kiskanmaya baslamis
daha dur dogacak bebek o zaman ne olacak
erkekleri idare etmek gercekten zor ama ne yapalim hem bu hormonlarla bas etmeye calisicaz hem de kocalari pofpoflamaya calisicaz
sen surekli senin parcan bu, canimin parcasi gibi seyler soylersen her firsatta sevdigimin bebegi ne guzel bir duygu gibi seyler,, belki alisir
kızlar mrb allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağm doktor 15 dedi miğdem acayip bulanıyo bişey yiyemiyorum miğde bulantısı için bi öneriniz varmı
Bide ben erken öğrendim yaa reglimden önce, 2 haftadır nerdeyse kuzu kuzu yanyanayız
Alışcak artık, yoksa ben ona piiiss hatırlatacağımm onun değil, beniiiimmmmmmmmm hamile olduğumu
Neyse biraz olsun rahatladım paylaşınca
Böyle konular ne anneyle nede eşle dostla konuşuluyor teşekkür ederim
Bugünde değişiklik olarak sağ gögsüm cok sızlıyor :44:
Bulantı-kusma cok şükür hala yok- olmazda inşAllahhh
bende bir hamilelik ansiklopedisi var
orda okurken karsima cikti da
bazi erkekler anne ve bebek arasinda sut verme durumunu bile kiskaniyormus, izlediniz hic bilmiyorum ama o cok guzel birsey anne bebek birbirine cok baglaniyor ve bebek anneyle oyun yaparken sutunu emiyor Allahim nasil birseydir o yasamak istiyorummm bir an once
neyse bazi erkekler oyle gorunce kiskanip sanki bana ait olan bskasinda gibi goruyormus
bu erkekler bir alem
korkma bu donemde bulantilar yuzunden cogu seyi yiyemesek de bebege bir zarari olmuyormusyiyorum ama bi fayda olmuyo inş bir an önce geçer yoksa bebğim aç kalcak
Ayyy hayal edince nasıl diken diken oldumm
Arkadaşlarımın hep minik bebekleri var şimdi coook coookk emiyorlar nasıl özeniyorum..
Allahım kısmetse bizede nasip etcek inşAllah canım
Bide gögüs acısından da veto yedi eşim, zaten sızlıyorbide erkenden süt gelir bebeme süt kalmaz hemde süt kardeşi olurlar diye yasakladım (çok açık oldu ama)
Bende az gıcık olmamışım heee konuşunca anlıyorum
kızlar merhaba benide listeye ekleyebilirmisiniz 27 yaşındayım sat 8 ağustos tahmini doğum 15 mayıs ilk bebişim.Hepimiizn bebişleri hayırlı olsun.
selam kızlar benimde sat 08.08 ama geç döllenme sanırım cuma günü doktora gideceğim hayırlısı aartık Allahtan. 2. bebeğim :) 21 mayıs civarı sanırım doğum denk geliyor... bende henüz bulantı falan başlamadı ama uyku sorunum çok var ve çalışıyorum
doktordan geldım 8+2 olmusuz buyumusuz:)hersey yolunda dedı ıkılı test ıcın 11. haftaya randevu verdi 6 ekıme yani..onun dısında ılıskıye ara verme dedi...progestan verdı 1 kutu daha 3 kutu tamamlayalım dedi sonra bırak dedi.corasprınıde 30.haftaya kadar iç dedi
gozun aydin canimmasallah minigine
ikili teste de cok az kaldi
darisi basima
sanirim 22 ekim gibi demisti doktorum ikili test icin benim icin de ama 11.haftada mi oluyor sorarim tekrar doktora
hosgeldınız aramıza tebrık ederimmm
ggulday cnm yasınıda yazabılırmısın*
hosgeldınız aramıza tebrık ederimmm
ggulday cnm yasınıda yazabılırmısın*
Masallahdoktordan geldım 8+2 olmusuz buyumusuz:)hersey yolunda dedı ıkılı test ıcın 11. haftaya randevu verdi 6 ekıme yani..onun dısında ılıskıye ara verme dedi...progestan verdı 1 kutu daha 3 kutu tamamlayalım dedi sonra bırak dedi.corasprınıde 30.haftaya kadar iç dedi
Masallahdoktordan geldım 8+2 olmusuz buyumusuz:)hersey yolunda dedı ıkılı test ıcın 11. haftaya randevu verdi 6 ekıme yani..onun dısında ılıskıye ara verme dedi...progestan verdı 1 kutu daha 3 kutu tamamlayalım dedi sonra bırak dedi.corasprınıde 30.haftaya kadar iç dedi
doktordan geldım 8+2 olmusuz buyumusuz:)hersey yolunda dedı ıkılı test ıcın 11. haftaya randevu verdi 6 ekıme yani..onun dısında ılıskıye ara verme dedi...progestan verdı 1 kutu daha 3 kutu tamamlayalım dedi sonra bırak dedi.corasprınıde 30.haftaya kadar iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?