- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.141
canım eğer dışardan kilo aldığın belli olmuyorsa hiç takma ve tartıyı koy bir kenara tartı insanın pskoljini bozuyo ben tartılmıyorum artık 20 hftalıkken 4.700 kilo almıştım 52.700 dim çok takmıştım daha şimdiden böyle olursa çokmu alıcam acaba diye zayıflığa alışkın bir insanım çünkü birde depresyon tedavimi yarım bıraktım herşyi kfma takma kapasitesne sahibim 3 haftadır daha tartılmadım hiç yarın 23 haftam bitiyor dışardan aynıyım zaten moralimi bozamıcam hiç devamlı yürüyüş bandında yüryorum sanada tavsiye ederm yürüyüşü kilo alsanda kas olarak alırsınız. hamilelikte yağ depolamayı azaltıyor.
aferim bana az once zeytınyagı sısesını devırdım yer halıs muhlus ozel gelen zeytınyagı oldu
dolaptasıldım odaya geldım burdada surahıyı yere dusurdum su yoktu ıcınde hepsını ıcmıstım Allahtan :)
ama kırılcak dıye cok korktum o an noluyor yaw nazaramı geldımsımdı cekyattta oturuyorum bı facıaya daha sebebıyet vermeden
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik bebişler ha bire tekme atıyo dimi benm kızımda öyle hiç durmuyo maşallah ama artık uyuduğunu fark ediyorum yani şuanda tık yok uyor meleğim sabahları kıpır kıpr aç karnıma ama doyduktan sonra tık yok sizde neler oluyo napıyo bebişleriniz
zeytinyagini temizlemek zor olmustur sana ama kolay gelsin valla canimaferim bana az once zeytınyagı sısesını devırdım yer halıs muhlus ozel gelen zeytınyagı oldu
dolaptasıldım odaya geldım burdada surahıyı yere dusurdum su yoktu ıcınde hepsını ıcmıstım Allahtan :)
ama kırılcak dıye cok korktum o an noluyor yaw nazaramı geldımsımdı cekyattta oturuyorum bı facıaya daha sebebıyet vermeden
bende kilo aldim ama tartilmiyorum napalim yani hamileyiz kilo almak hakkimz engellenemez
ben de ogrendim bebisimin hareketli zamanlarislm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik bebişler ha bire tekme atıyo dimi benm kızımda öyle hiç durmuyo maşallah ama artık uyuduğunu fark ediyorum yani şuanda tık yok uyor meleğim sabahları kıpır kıpr aç karnıma ama doyduktan sonra tık yok sizde neler oluyo napıyo bebişleriniz
ben de utaniyorum yaBen doktorumada soramıyorum akıntı var falan tanıdık olunca utanıyorum adamla yüz yüze bakıcaz doğumdan sonra ne yapıcam
cok guzel bir seymis yaArkadaşlar son aylara doğru eczanelerde turnusol kağıdı satılıyor iç çamaşırınıza koyuyorsunuz eğer bebeğinizden gelen suysa rengi değişiyor
aferim bana az once zeytınyagı sısesını devırdım yer halıs muhlus ozel gelen zeytınyagı oldu
Geçmişi okumaktan yoruldum vallaBide netimiz gidip geliyor hava muhalefeti yüzünden. Neyse herkesler iyiymiş . Maşallah. Kızlar benim doğum tarihi sürekli değişiyor. Sizin de öyle mi acaba? Bugün 6 Mayısa indi benimki.:26:
merhaba canımmm maşallahh prensesıneeegunaydın kızlarr..hepinize hayırlı cumalar ve mutlu haftasonları diliyorum şimdiden..
dun ayrıntılı ultrasona girdim.kızımız çok güzel ve neşesi yerinde maaşallah..gülücükler saçıyordu.doktorumuz yaşam neşesi yüksek bi kız olcak dedi
sürekli eli alnında ufka bakıyorduu.ee izmir kızı bu kordonda takılıcak heralde..
doktorumuz kız isimleri de önderdi ve yurt dışında da geçerli bi isim olsun dedi.saydıklarında Melisa adı hoşuma gitti.ismimiz bu olabilir..
gecmısolsun canım neyınvar?günaydın. herkesler iyidir umarım. oğluşum iyi çok şükür ama ben hastayım:2:
aklım sendeydı cnm bebısınde sorun olmamasına sevındım kendıne cok dıkkat et et demekkı bu zanlar normal 9olabılır belkıde bebısıne uzuldun ondan da olbılırgünaydın fıstıklar, hepimize hayırlı cumalar..
nete girip yazamadımçarşamba akşamı doktora gittim bebiş iyi görünüyordu doktor bir sorun yok dedi..karnımın sertliğine de baktı normal dedi..o gün gittim eve dinlendim.o akşam bebek inanılmaz hareketliydi sanki beni dövdü durdu..çarpmanın etkisiyle hiperaktifleşti mi anlamadım manyaklaştıı tekmeleyip durdu ...sonra dün de işe gelmeyim başka işlerimi halledeyim dedim, sabahtan kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gittim, gideli 5 dakika olmadan gözüm karardı, başım döndü kötü oldum, birden kustum falan..geldiler bebeğin kalp atışını dinlediler tansiyonumu ölçtüler..tansiyonum 16 çıkmış dinlendim falan doktor geldi baktı, kustuğum için tabi utandım da biraz..sonra dinlendim tansiyonum düştü bırakmadılar beni ablamı aradım geldi beni aldı eve gittik..niye oldu anlamadım ama çok şükür şimdi iyiyim işe geldim..yine üstümde bir halsizlik mi baş dönmesi mi uykusuzluk mu öyle bi hal var ama yorgunluktandır sanırım..bir de dün ben kötü olunca bayılmamak için hemen oraya oturdum, sizde hissederseniz öyle yapın kızlar düşmekten iyidir..hamileliğin sağı solu belli olmuyo
hosgeldın aramızaaaslm arkadaşlarbenim 2 yaşında 8 ocak doğumlu 1 oğlum vardı ve şimdi Allah ın izniyle inş 28 mayıs doğumlu bi oğlum daha olacak ... 2. beklemekteyiz ... geçmiş çok uzun okuyamadım.. sanırım paylaşımlarımızı buradan yapıyoruz...
bende ayrıntılı ultrason için 1 hafta sonra gidicem...
nasıl inş herkes iyidir.. benim ilk 4 ay aşırı bulantı kusmalarım oldu :94: hastanede yattım serumlar filan ama Allah a çok şükür şimdi iyiyiz... Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
bende anlamıyorum kendı adıma mutluyum kardesımmkızlar bu kilo olayına insanlar niye bu kadar çok takılıyo ya her gören aa sen ne çok kilo almışsın modunda bi tepki veriyo içimden hiç hamile görmedin mi poşet kafalı diyorumya hamileyken insan zaten kendini çirkin hissediyo bende bi de popo var (canım o da beni düşündüğünden büyüyüp durmakta napsın) insanlar da sanki bunalıma sokmak isterlermiş gibi yorum yapmasalar ölürler sanki
kilolu değilim kardişim tüylerim kabarık benim
benımkıde benımkıdekarnım acıktııııı. öğle yemeğine de daha çok var demi? ben en çok tost aşeriyorum. benim oğlan fast foodçu olcak galiba,Allah korusun...
Geçmişi okumaktan yoruldum vallaBide netimiz gidip geliyor hava muhalefeti yüzünden. Neyse herkesler iyiymiş . Maşallah. Kızlar benim doğum tarihi sürekli değişiyor. Sizin de öyle mi acaba? Bugün 6 Mayısa indi benimki.:26:
çok gecmıs olsun canım benımSelam küçücük mucizelerin güzel anneleri
çokça uzun zamandır gelemedim buralara vücudumda enfeksiyon vardı.
idrar yolu enfeksiyonu ile başlayıp, gribal enfeksiyon, üst solunum yolları enfeksiyonu, akut farenjit olarak devam etti
15 gündür raporluydum annemlerde kaldık genelde. o yüzden sizlere epeydir selam veremedik oğlumla..
dün şeker yüklemesi yaptırdım. 3 saat aç susuz durmak zor geldi bana midem bulandı ikide bir
ama çok şükür sonucumuz iyi çıktı.
kilo konusundan bahsedilmiş ben de çok kilo almaktan korkan bir anne adayı olarak 3,5 kilo almışım.
çok şükür iyi gibi ama sanırım hastalıklardan fln böyle oldu diyorum. çünkü hamilelikten önce de ne zaman hastalansam zayıflarım ben.
bu arada dün oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize aynen vesikalık gibiydi kızlar ya görmeniz lazımdı :) aynı annesi benim paşam küçük burun çıkık elmacık kemikleri :)
gerçi benim gönlümden geçen babasına çok benzemesiydi ama tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi o.
bir de elleriyle tutmuş kordonunu emmeye çalışıyodu yavrum
bizden haberler böyle..
ha bu arada lohusa pijaması fln da konuşulmuş ben yılbaşından önce istanbula gittiğimde aldım.
eminönünde internette görebileceğiniz bütün pijama modelleri var nerdeyse ve fiyatları da gayet uygun.
ben 2 pijama takımı 1 sabahlığa 145 lira verdim. (bu arada pijamalar uzun kollu ve sabahlık da diz kapaklarıma kadar yine uzun kollu bir model)
bulursam resimlerini de eklerim birazda.
sanırım çok uzattım
öptüm hepinizi, hayırlı cumalar
yoruyormusun kendını cnm ben yoruldugumda cok agrıyorselam kzzlar... 2 gecedr ınanılmaz bı bel agrısı cekıyorum bırden bıre nıye boyle oldu anlamadm ama cok agrıyor gece aglayarak sızlayarak sabah edıyorum cok kotu agrıyor yaaa
gecmıs olsun kuzum dun de ben oldum cok sukur hıc sızı fln olmadı bu seferSonunda asımızı da oldukhafıf bır sızı var kolumda
oyyy avatarına bıttım yaa supermıssmerhaba kizlar keyifler yerinde mi?
ya benımde cok var doktorum normal artacak ddı ama asıl benım canım sıkan buyuk tuvaletımı :26:yaparken kopkoyu sapsarı akıntım gelıyor hemde hersferınde doktorum normal dedı ama korkuyorum yınedebu akinti benim de canimi sikiyor,cok olmaya basladi. hergun oluyor nerdeyse rengi krem beyaz sulu gibi biraz.siz de nasil?
saol cnm bu bılgı ısımıze cok yarayacakArkadaşlar son aylara doğru eczanelerde turnusol kağıdı satılıyor iç çamaşırınıza koyuyorsunuz eğer bebeğinizden gelen suysa rengi değişiyor
iyi gecelerrrr
ben bugun cok ama cok yoruldum cok sukur bebegımın odası bugun bıtebıldı2 gunun sonunda temızlık fln derken baya yorulduk annecıgımle
yemegımı yedım dusumu aldım tam uzandım pat teşefon arkadaslarımız oturmaya gelıyorlar esım bayıldı tabı hemn buyrum buyrn dedionce bı sınır oldum ama yorgunlugumu attım yenı gıttıler buraya kostum hemen
sız neler yapıyorusunuzzzzz
ilk 28 mayıstı sonra 23 şimdi de 22 bakalım 23unde gıttıgımzde ne dıyecek doktorumuz ♥
ellerinize sağlık canım ♥ paşan da dogsun sağlıklaaa uyusun odasında
nasıl oluyor bu gün değişmesi benimki hep aynı bebeğin tüm gelişimlerine bakarakmı karar veriyo doktor bazen ileri bile gidiyo bir kaç gün iyi beslenmekten mi geçiyor?sen şimdi 15 mayıs yerine 15 nisadamı 40 hftyı tmmlamış olucankuzum ben 15 mayıstan başladım 15 nisana indim.. daha inmem inşallah bizim bebeler gübreli her halde çabucak büyüyorrr
tavsiyelerini dinlicem cAanm bnde bu saatten sonra tartıyı hayatımdan çıkarıcam:)) napalım yaaa doğumdan sonra vericez artk böyle takmaya devam edersem bende psikolojimi bozucam gerçekten
bende kilo aldim ama tartilmiyorum napalim yani hamileyiz kilo almak hakkimz engellenemez
nasıl oluyor bu gün değişmesi benimki hep aynı bebeğin tüm gelişimlerine bakarakmı karar veriyo doktor bazen ileri bile gidiyo bir kaç gün iyi beslenmekten mi geçiyor?sen şimdi 15 mayıs yerine 15 nisadamı 40 hftyı tmmlamış olucan
evet tartıyı hamile kalınca almıştım kilo sorunum olmamıştı hiç aaa baktım birgün bşka br gün bşka çıkıyor vedalaştık en iyisini yaparsınız :)
evet canım 15 nisanda 40 hafta doluyor 23 kadar bekleyecekmiş olmazsa sezeryana alacakmış.. ılk ıkı hafta geç döllenme oldu .. sonra haftasını yakaldı şimdide 2 hafta kadar öne geçmiş.. valla beslenme ile alakası varmı bilmiyorum ama çok güzel besleniyorum kılo takıntım olmadıgı için herşeyi istediğim kadar yiyorum bolca su içyorum çünkü bebeğe vitamınlerı su taşıyormuş.. ayın 3 de bebeğim 1050gr. boyunu bılmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?