- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.101
oyle tatli hareket ediyor ki yavrum kameraya cekip babsina gondermek istiyorumhareketi sezdigim anda hemen alyorum elime kamerayi ama tam belli olmuyor oldugu gibi, disaridan gozuktugu halde cekimde cok net olmuyor ben de bir turlu aylaryip gonderemiyorum. boyle izliyorum surekli oglumu sanirim 30. haftalardan sonra artik netlesir iyice oynadiginda guzel bir goruntu de cekebiliriz
Aşağıdaki haftaya göre boy-kilo değerleri bana ne zamandır uydurma geliyordu; açıkçası benim bebeğim de hep o değerlere göre gerideydi. Ben de şüphelendim, başka başka sitelerdeki değerlere baktım. Buradaki değerler yanlış yahu! Bakın aşağıda linkini veriyorum, oradaki çizelgeden bebeğin haftasına göre olması gereken değerler yazıyor:
Average fetal length and weight chart | BabyCenter
neyle çekiyosun bilmiyorumda bi yere sabit koyabiliceğin bişeyse onda belli olabilir elle çekince bide heyecan kalp atışıda hızlanınca
artık baya dışardan belli oluyo bazı anlarda ama yakalamak lazım dediğin gibi
ah ıste demek ondan olmuyor :) bende de akil yok ki benim de oglum yiyor beynimi :) elimde fotograf makinesinin kamerasi. zaten elimde titriyor, bir de nefes alip verdikce karnim yukseliyor iniyor
ustune bebisim cekerken 5,6 hareketini yakaliyorum ama geri izledigimde vidyoyu birsye anlamiyorum dedigim sebeplerden :)
Kimseler yok galiba herkes yemek yiyor galiba bizde oğlumla balık yapıcaz bugün balık günümüz çok seviyoruz
bende eşimle böyle bir eğitime katılmayı çook istiyorum ama olmuyo..
Gulsevdam olur ewlendirelim Walla ama bak sonra benim kızı görünce yok ben şaka yaptım falan kabul etmem ha:)) uzaylılar benziyor bizim çirkin:))
Kızlar bende hiç kilo alamıyorum normalde hamile kalınca mutlaka alinirmiki acaba ben 55le hamile kaldım şimdi 57 falanım sonraki alırım acaba??
kızlar merhaba arada bir girip sizleri takip ediyorum.ben hamile değilim malesef 6 aydır deniyoruz olmuyorsizlere çok özeniyorum Allah banada nasip etsin inşallah.hamişlerin duası kabul olur derler benim için dua edin kızlar bende meleğime kavuşayım
1.5 senelik evliyom ve dediğim gibi ağustostan beri deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda bana destek olun kızlar önce Allah bilir tabi ama çok istiyorum:26:
kızlar süper bi bebek şekeri buldum internette Eki Görüntüle 602248
Keçe ile yapılıyor bende yapıcam pembelerinden
Keçe ile yapılıyor bende yapıcam pembelerinden
kapı süsleri felanda var ben yapıyorum hem zevkli hem verimli bir uğraş oluyo tavsiye ederim...
fiyati uygunmus ama genelde icinde olmuyor muydu silikon? biz gecen minder yapmak icin almistik kilosu 5 yada 7ydi 10-15 liraya sis bir yastigin olur
canım hafta sonlarıda yapılması ıcn ve her ılde olması ıcın hastaneelre dılekce yazın ebemız hakkınızı arayın dıyo ..
bugun esım gırmedı egıtıme kımse esını getırmemıs ama haftaya bebek bakımı var ebemız getır esını kımse getırmesede dedı
kı benım ıcın onemlı son haftada lohusa bakımı ondada es gelıcek bıızm sansımıza esımın ızın gunune denk geldı ..
onlar pırlanta tamammı dogsun yavrun gorcem bakalım sana nasıl gelcek dunyanın 7 harıkası yanında sıfır kalıcak bebıslerımızın :)
canım kg az yada cok alanlar bebısınız ıcın saglıklımı dıye merak etmek ıstemıyorsanız
bugun ebemız ıdrar testınde proteıne baktırın dedı proteın pozıtıfse bı yerde kacak var bebıs beslenemıyor
ama negatıfse sorun yokmu bılgınıze
inşallah balım rabbım hayırlı bı vakıtte sanada nasıp eder annelıgı .. stres sıkıntı gebe kalmaya malesef engel
ne zamankı kendını salıyorsun bebısınde gelıyor :) yeterkı ık ıtarafta bı engel sorun olmasın
kızlar merhaba arada bir girip sizleri takip ediyorum.ben hamile değilim malesef 6 aydır deniyoruz olmuyorsizlere çok özeniyorum Allah banada nasip etsin inşallah.hamişlerin duası kabul olur derler benim için dua edin kızlar bende meleğime kavuşayım
1.5 senelik evliyom ve dediğim gibi ağustostan beri deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda bana destek olun kızlar önce Allah bilir tabi ama çok istiyorum:26:
çok geçmiş olsun canım benim de bazen akıntım çok sulu oluyo bazen çok yoğun oluyo doktora söylüyorum normal hepsi diyo ama insan yine de endişe ediyo haklısın adet sancısı dediğin sancıyı da biliyorum o da normal doktor amcam bana demişti ki eğer giren çıkan bir sancıyı periyodik olarak hissedersen ve geçmez aksine sıklaşırsa endişe et yoksa devamlı ağrıyan bi ağrıdan endişe etme gaz sancısıdır dedi ayağına sıcak su torbası koy canım ya da biraz yürü geçer merak etme,boynuna da atkı sar öyle otur evde bende fıtık var hemde 2 tane neler çekiyorum bi bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?