2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

neyle çekiyosun bilmiyorumda bi yere sabit koyabiliceğin bişeyse onda belli olabilir elle çekince bide heyecan kalp atışıda hızlanınca
artık baya dışardan belli oluyo bazı anlarda ama yakalamak lazım dediğin gibi

Aşağıdaki haftaya göre boy-kilo değerleri bana ne zamandır uydurma geliyordu; açıkçası benim bebeğim de hep o değerlere göre gerideydi. Ben de şüphelendim, başka başka sitelerdeki değerlere baktım. Buradaki değerler yanlış yahu! Bakın aşağıda linkini veriyorum, oradaki çizelgeden bebeğin haftasına göre olması gereken değerler yazıyor:

Average fetal length and weight chart | BabyCenter

tşk ederim cnm çok faydalı bir paylaşım olmuş. ben de her doktora gittiğimde değerleri bir yere kaydetmiştim.
şimdi bu tabloya bakıyorum cidden doktorumun söylediklerine çok yakın..

ah ıste demek ondan olmuyor :) bende de akil yok ki benim de oglum yiyor beynimi :) elimde fotograf makinesinin kamerasi. zaten elimde titriyor, bir de nefes alip verdikce karnim yukseliyor iniyor
ustune bebisim cekerken 5,6 hareketini yakaliyorum ama geri izledigimde vidyoyu birsye anlamiyorum dedigim sebeplerden :)

hepimizde de kafa beyin kalmadı zaten:3 normal canım

Kızlar yardim edin kızıma güzel bi besik bulamadim 1 aydır bakmadgm site kalmadı değişik renkli büyüyen besik bulamadim ya bana öğrenebileceğiniz bi yer varmı??

bende eşimle böyle bir eğitime katılmayı çook istiyorum ama olmuyo..

canım hafta sonlarıda yapılması ıcn ve her ılde olması ıcın hastaneelre dılekce yazın ebemız hakkınızı arayın dıyo ..
bugun esım gırmedı egıtıme kımse esını getırmemıs ama haftaya bebek bakımı var ebemız getır esını kımse getırmesede dedı
kı benım ıcın onemlı son haftada lohusa bakımı ondada es gelıcek bıızm sansımıza esımın ızın gunune denk geldı ..

Gulsevdam olur ewlendirelim Walla ama bak sonra benim kızı görünce yok ben şaka yaptım falan kabul etmem ha:)) uzaylılar benziyor bizim çirkin:))

onlar pırlanta tamammı dogsun yavrun gorcem bakalım sana nasıl gelcek dunyanın 7 harıkası yanında sıfır kalıcak bebıslerımızın :)

Kızlar bende hiç kilo alamıyorum normalde hamile kalınca mutlaka alinirmiki acaba ben 55le hamile kaldım şimdi 57 falanım sonraki alırım acaba??

canım kg az yada cok alanlar bebısınız ıcın saglıklımı dıye merak etmek ıstemıyorsanız
bugun ebemız ıdrar testınde proteıne baktırın dedı proteın pozıtıfse bı yerde kacak var bebıs beslenemıyor
ama negatıfse sorun yokmu bılgınıze

inşallah balım rabbım hayırlı bı vakıtte sanada nasıp eder annelıgı .. stres sıkıntı gebe kalmaya malesef engel
ne zamankı kendını salıyorsun bebısınde gelıyor :) yeterkı ık ıtarafta bı engel sorun olmasın

kızlar eve yenı geldım yemek yıyım gecmısı okumaya devam edıcem opuldunuzzzzz
bugun emzırme uzerıne cok guzel bır fılm seyrettık notları alıyım söz tembellık cok ettım ıkı haftayıda aktarıcam :)

fiyati uygunmus ama genelde icinde olmuyor muydu silikon? biz gecen minder yapmak icin almistik kilosu 5 yada 7ydi 10-15 liraya sis bir yastigin olur

evet canim silikon genelde oluyor ama bunlar sadece kilifi satiyorlar :) iyi o zaman 35 tl ye falan malolur bana :)

gulsevdam... evet tatlim noolurr lutfen ogrendiklerini bizimle paylas, cahil kalmayalim hatta bu bahsettiklerin belli internet sitelerinde bulunuyorsa onu da paylasirsan cok sevinirim canim..bi kitap bile okumadim ben
bu arada cepten girdim canim o yuzden rahat rahat yazamadim..

amin canım inşallah.evet aynen öyle stres sıkıntı bol bende malesef o yüzdende olmuyor sanırım.bende kendimi bi salabilsem gelir ama bakalım hayırlısı

evet canım ben 1.5 senelik evliyken hamile kaldım.olmuyor diye doktora gittim 6 ay boyunca bir şey yok dedi fakat bana çatlatma iğneleri kullandı ve devamlı jinokolog muayne etti sana tavsiyem sakın doktora gitme bak bir şey yok demiş ben boşa gittim kızım zamanını bekliyormuş .hıı eşine spermiogram testi yaptır her ihtimale karşılık biz iki defa yaptırmıştık emin olmak için ve sakın stres yapma canım inan doktora gitmesem belkide stres yapmıcaktım senin stres yapmamam lazım stres herzamn geciktiriyor inan .ben bol bol dua ettim birde hiç ummadığım anda inan bana her ay gecikince test alıp hamileyim diye test alırdım sonra allah nasip ederse olursa olur dedim birde baktım hamileyim inan şoktayız eşimle herşeyin hayırlısı senin bebişinde emin ol olur yeterki stres yapma sakın allaha dua et allah yarıdmcın olsun

Benim 17. haftamda periyodik sancım da oldu, bir gün boyunca 15 dakikada bir geliyordu. Hastaneye koştum tabii ama o da önemli bir şey değilmiş meğer (yani acilen ultrasonda bakıyorlar, serviks kapalı, kasılma yok falan, idrar tahlili de yapıyorlar) . Sonra anlaşıldı ki bir gün önce kafede içtiğim sahlepli kahve bağırsaklarımı bozmuş, ishal olmadım ama öyle bir sancılı günüm geçmişti işte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…