- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.121
Benim 17. haftamda periyodik sancım da oldu, bir gün boyunca 15 dakikada bir geliyordu. Hastaneye koştum tabii ama o da önemli bir şey değilmiş meğer (yani acilen ultrasonda bakıyorlar, serviks kapalı, kasılma yok falan, idrar tahlili de yapıyorlar) . Sonra anlaşıldı ki bir gün önce kafede içtiğim sahlepli kahve bağırsaklarımı bozmuş, ishal olmadım ama öyle bir sancılı günüm geçmişti işte. :)
bu akinti benim de canimi sikiyor,cok olmaya basladi. hergun oluyor nerdeyse rengi krem beyaz sulu gibi biraz.siz de nasil?
bu akinti benim de canimi sikiyor,cok olmaya basladi. hergun oluyor nerdeyse rengi krem beyaz sulu gibi biraz.siz de nasil?
aynen ben de tedirgin oluyorum amniyon sivisi mi geliyor acaba diye,bu hafta dr a gidicem bakalim ne cikacak soracagim dr a yine de cok rahatsiz edici bu akinti
Bende yapıyorum canım satıyorum
o akıntı bende de var ve sınır oluyorum
bazen cok sulu oluyor bazende kopuklu gıbı doktorum ıkısıne de gayet normal dedi
benim o kadar vakti olmuyo anca çevremdekilere hediye felan yapıyorum.. bitince güzel oluyo satmak iyi fikir iyi düşünmüşsün vaktim olsa bende yapardım:)
Arkadaşlar son aylara doğru eczanelerde turnusol kağıdı satılıyor iç çamaşırınıza koyuyorsunuz eğer bebeğinizden gelen suysa rengi değişiyor
Bundan güzel hediye olmaz bebeğim doğana kadar yapayımda sonra yapamam zaten
ya utanmasam çamaşırımı gösterip bakın işte böyle doktor amca bu mu normal diycem yaiyice delirdim iflah olmam ben
selamlarrrrrrr biz geldik kızımla
bişi sorsam teyzeleri
ben evvelki gece yatmadan buzluktaki bifteki çıkardım dün pişiririm diye
dün dışarda yemem gerekince onu yapamadım
hala buzdolabında duruyo fish and meat çekmecesinde, bugün pişirsem bişi olurmuki :26:
Selam küçücük mucizelerin güzel anneleri
çokça uzun zamandır gelemedim buralara vücudumda enfeksiyon vardı.
idrar yolu enfeksiyonu ile başlayıp, gribal enfeksiyon, üst solunum yolları enfeksiyonu, akut farenjit olarak devam etti
15 gündür raporluydum annemlerde kaldık genelde. o yüzden sizlere epeydir selam veremedik oğlumla..
dün şeker yüklemesi yaptırdım. 3 saat aç susuz durmak zor geldi bana midem bulandı ikide bir
ama çok şükür sonucumuz iyi çıktı.
kilo konusundan bahsedilmiş ben de çok kilo almaktan korkan bir anne adayı olarak 3,5 kilo almışım.
çok şükür iyi gibi ama sanırım hastalıklardan fln böyle oldu diyorum. çünkü hamilelikten önce de ne zaman hastalansam zayıflarım ben.
bu arada dün oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize aynen vesikalık gibiydi kızlar ya görmeniz lazımdı :) aynı annesi benim paşam küçük burun çıkık elmacık kemikleri :)
gerçi benim gönlümden geçen babasına çok benzemesiydi ama tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi o.
bir de elleriyle tutmuş kordonunu emmeye çalışıyodu yavrum
bizden haberler böyle..
ha bu arada lohusa pijaması fln da konuşulmuş ben yılbaşından önce istanbula gittiğimde aldım.
eminönünde internette görebileceğiniz bütün pijama modelleri var nerdeyse ve fiyatları da gayet uygun.
ben 2 pijama takımı 1 sabahlığa 145 lira verdim. (bu arada pijamalar uzun kollu ve sabahlık da diz kapaklarıma kadar yine uzun kollu bir model)
bulursam resimlerini de eklerim birazda.
sanırım çok uzattım
öptüm hepinizi, hayırlı cumalar
selam kzzlar... 2 gecedr ınanılmaz bı bel agrısı cekıyorum bırden bıre nıye boyle oldu anlamadm ama cok agrıyor gece aglayarak sızlayarak sabah edıyorum cok kotu agrıyor yaaa
aldım gıttı bak herkes duysun bende ogluma gelın buldum :)Olabilir gulsevdam:)) verdim gitti kızı sana:))
Aşağıdaki haftaya göre boy-kilo değerleri bana ne zamandır uydurma geliyordu; açıkçası benim bebeğim de hep o değerlere göre gerideydi. Ben de şüphelendim, başka başka sitelerdeki değerlere baktım. Buradaki değerler yanlış yahu! Bakın aşağıda linkini veriyorum, oradaki çizelgeden bebeğin haftasına göre olması gereken değerler yazıyor:
Average fetal length and weight chart | BabyCenter
Kimseler yok galiba herkes yemek yiyor galiba bizde oğlumla balık yapıcaz bugün balık günümüz çok seviyoruz
evet canim silikon genelde oluyor ama bunlar sadece kilifi satiyorlar :) iyi o zaman 35 tl ye falan malolur bana :)
gulsevdam... evet tatlim noolurr lutfen ogrendiklerini bizimle paylas, cahil kalmayalimhatta bu bahsettiklerin belli internet sitelerinde bulunuyorsa onu da paylasirsan cok sevinirim canim..bi kitap bile okumadim ben
bu arada cepten girdim canim o yuzden rahat rahat yazamadim..
Arkadaşlar son aylara doğru eczanelerde turnusol kağıdı satılıyor iç çamaşırınıza koyuyorsunuz eğer bebeğinizden gelen suysa rengi değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?