- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.201
canım bu konuda tek doktorla yetinme geçen sene benim arkadaşıma 30. haftada suyun kalmamış hemen bebeği almamız lazım dedi doktor oda aldırmadı başka doktora gitti doktor dedi ki bu oran belli bi seviyenin altındaysa bebek alınır seninkii yükseltebiliriz dedi.. bi hafta hastanede yattı sonra işine devam etti ve normal haftasında ve normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi bir kaç doktorla görüş eğer ilerlerse.. çok geçmiş olsun bu arada...
kizlar cok SIKICI bir gun ya,ck yorgunum,
bencede cok sıkıcı bırgun
yol yorgunlugun gecmedı mı cnm hala.(
merhaba kızlar hadtaneden gelıyorum birazdan tekrar gidicem .. şımarık kızım yine dönmedi doktor cıkolata ye birazdan yıne bakarız dedi hastane binanın tam karsısında oldugu için hastanede durmak yerıne eve geldım... eve geldıgımde yıne sormak ıstedıgım herseyı unuttugum aklıma geldı :) yalnızca renklı vıdeosunu usbYe kayıt etmesını ıstedıım unutmadıgım bır o bırde Doktor bey cınsıyetı degışmedı dımı hala kız mı dıye sordum369 gram mıs foruma baktım 470 olması gerekıyormus .. 1 haftan gerıden geldıgımızı hesaplarsak bu normalmıs gıbı gelıyor .... aoof birde epiduralı sorcaktım ... sımdı not alıp hepsını sorayım bari bizden bu kadar biz hastaneye gidiyoruz kızımla :)
dün aldığım lohusa pijamalarını bulabilirsem paylaşırım demiştim
Eki Görüntüle 602735
bu pijama sabahlık takım bu şekilde aldım, ekru rengini.
Eki Görüntüle 602736
diğeri de bunun mavili bir modeli gibiydi.
benim epey içime sindi umarım siz de beğenirsiniz.
kızlar doktorlar hamişlere bol bol bulgur yiyin diyor bebeklerin gelişimi açısından çok iymiş bende artık hafta 2 kere pilavını yapıyorım pırasanın içine katıyorum sizlerede tavsiye ederim annişler
yabancı ulkelerde anneadaylarına folıkasıt hapı yerıne bulgur bol bol yedırıyorlar
Allahtan sevdıgım bır sey kepeklı bulgur alıyorum ben haslıyıp ustune yogurt dokup yıyorum bugunde menumde vardı :)
esımı ıse yolladımacayıp uykum var bıcı bıcı yaptık yavrumla sımdı yemegımızıde yıyıp uzanalım azcık
bugun yıne burası sessız kalmıs ama haftasonu normal kocıslerle takılıyorsunuz:)
doktorum en son gittiğimde ferrum fort olan demir ilacımı gynoferona çevirdi ikisi arasında ne fark arkadşlr
Bende gyno feron kullanıyorum günde 2 tane diğer kan ilaçlarına göre bunda folik asit var
Arkadaşlar,
Çorba makinesi aldım, bugün ilk kez denedim. Evde fazla bir şey yoktu; ne bulduysam (soğan, patates, brokoli, havuç) koydum ve sonuç süperdi. Çorba için iki ayarı var, biri püre şeklinde (bebek çorbası gibi), biri de iri taneli. Reklam yapmış olmayayım ama tavsiye ediyorum.:)
Reklamlarda görüyorum çok hoşuma gitti iyi günlerde kullan bebeğine güzel güzel çorbalar hazırlarsın ne güzel ne kadara aldın ve markası nedir bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım
doktorum en son gittiğimde ferrum fort olan demir ilacımı gynoferona çevirdi ikisi arasında ne fark arkadşlr
Bende gyno feron kullanıyorum günde 2 tane diğer kan ilaçlarına göre bunda folik asit var
Reklamlarda görüyorum çok hoşuma gitti iyi günlerde kullan bebeğine güzel güzel çorbalar hazırlarsın ne güzel ne kadara aldın ve markası nedir bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım
ben ferrum fortu bir tane içiyordum doktarada sormayı unuttum bunuda bir tane içiyorum arayıp sormak lazım
ben ferrum fortu bir tane içiyordum doktarada sormayı unuttum bunuda bir tane içiyorum arayıp sormak lazım
Bana wc ye çıkamayana kadar günde 2 tane iç dedi 1 kutu bitecek olmadım kontrole gidince sorucam bakalım devam mı 2 ye
kansız kalırsan doğumda kan lazım olur dedi bide o kandan mikrop kapanlar oluyormuş içmek lazım
Merhaba mayıs anneleri umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi çok okuyamadım
doğum tarihleri öne gelmiş sanırım benimki de gelir mi acaba oğlumda 22 deniyordu sonra 10 lara düşmüştü 12 sinde doğdu tarihinizi doktorunuz mu değiştirdi siz mi öyle hesapladınız?
sezeryanla doğum yapacak olan hamişler muhtemel doğum tarihinizden kaç gün önce sezeryan olacaksınız?
merhaba; Benim görünen dogum tarihim 13 mayıs ama bana doktor 3 mayısta alırız demişti.
merhaba; Benim görünen dogum tarihim 13 mayıs ama bana doktor 3 mayısta alırız demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?