2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet bu da doğru bir görüş bence. Sonuçta doktor dediğimiz kişi de eğitimle uzman olmuş bir insanoğlu, yanılabilir yani. Kendi mesleğimle ilgili konuları düşünüyorum, birisi bir fikir beyan ettiğinde ona yüzde yüz oranda katılmak çok zor, kimin en doğrusunu söylediği de belirsiz aslında...Kaldı ki ciddi teşhislerde bile doktorların yanıldıkları olabiliyor, kendileri de inkar etmiyor bu durumu. İmkan varsa şöyle alanında isim yapmış birkaç uzmanla görüşülse aslında en güzeli olur, doktor olmuş diye o kişiye tapmak durumunda değiliz yani :))
Özellikle riskli gebelikler konusunda bilinen isimler var, bu tür konuları herhangi bir uzmanla değil de onlarla görüşmek lazım aslında.

doktorum en son gittiğimde ferrum fort olan demir ilacımı gynoferona çevirdi ikisi arasında ne fark arkadşlr

gynoferonu günde kç tne içiyorsunuz birde

kızlar doktorlar hamişlere bol bol bulgur yiyin diyor bebeklerin gelişimi açısından çok iymiş bende artık hafta 2 kere pilavını yapıyorım pırasanın içine katıyorum sizlerede tavsiye ederim annişler

merhaba güzel anneler ve melekleri iyisinizdir inş.hepinize mutlu hafta sonları olsun inş
çok yorucu bi gün sabah 8de kalktım direksiyon sınavım vardı ona girdim eve geldim temzlik yaptım saat 3 gibi sular gitti arıza varmış temizlik yarım kaldı akşama misafirlerim gelcek hazırlık yapıcaktım hepsi yarım kaldı mutfak tülümü yıkıyodum makinada kaldı acayip sinirliyim zaten öldüm yorgunluktan misafirler gelmeden sular gelir inş.:18:

Canım forumdaki 22 haftanın sonunda olması gereken yaklaşık kilo ama sen daha 22. haftana yeni girmişsin ben senden 2 gün gerideyim ordan farkettim kilosu bence güzel bu haftanın sonuna 470 e yakın bir kiloya ulaşır büyük ihtimalle ama ultrason ölçümleri zaten +/-50 gr olarak ölçüm yapabildiği için çok takılmamak lazım

yabancı ulkelerde anneadaylarına folıkasıt hapı yerıne bulgur bol bol yedırıyorlar
Allahtan sevdıgım bır sey kepeklı bulgur alıyorum ben haslıyıp ustune yogurt dokup yıyorum bugunde menumde vardı :)

esımı ıse yolladım acayıp uykum var bıcı bıcı yaptık yavrumla sımdı yemegımızıde yıyıp uzanalım azcık
bugun yıne burası sessız kalmıs ama haftasonu normal kocıslerle takılıyorsunuz:)

rusyada zorakı folık asıt kullandırıyorlar
hatta sadece kadınlar hamılelık oncesı degıl, erkeklere de veriliyor sperm acisindan faydali diye
hamilelik dusunuyorum diyince esin de folik asit alsin gunde 3 mg diyorlar ama orda yesillik ve bircok sey yok ya ondan kaynaklaniyordur

kepekli bulguru biz de cok seviyoruz
ama haslamasini degil de normal domatesli biberli yemegini yapiyor annem diger bulgurdan daha lezzetli geliyor bana bu aralar

en sevdigim yemek bulgurdur benim hatta bulanti donemi cok tukettik esim is yerinden istedi karim aseriyor diye, kilo kilo yedik oglumla

Arkadaşlar,
Çorba makinesi aldım, bugün ilk kez denedim. Evde fazla bir şey yoktu; ne bulduysam (soğan, patates, brokoli, havuç) koydum ve sonuç süperdi. Çorba için iki ayarı var, biri püre şeklinde (bebek çorbası gibi), biri de iri taneli. Reklam yapmış olmayayım ama tavsiye ediyorum.:)

Merhaba mayıs anneleri umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi çok okuyamadım
doğum tarihleri öne gelmiş sanırım benimki de gelir mi acaba oğlumda 22 deniyordu sonra 10 lara düşmüştü 12 sinde doğdu tarihinizi doktorunuz mu değiştirdi siz mi öyle hesapladınız?
sezeryanla doğum yapacak olan hamişler muhtemel doğum tarihinizden kaç gün önce sezeryan olacaksınız?

merhaba; Benim görünen dogum tarihim 13 mayıs ama bana doktor 3 mayısta alırız demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…