- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.221
sezaryanlamı olucak cnm
biz kendi doktorumla dogum tarihi uzerine konusmuyoruz
ben de cok takilmiyorum cunku sartlar ne gosterir hic bilinmiyor kizlar ya
hatta normal mi sezeryan mi diye de cok dusunmemek lazim belki de simdiden
bana sadece radyoloji uzmani dedi en gec 25 nisan gorunuyor dogum diye
yoksa kendi doktorum pek yorum yapmiyor
zaten ben de saglikli mi hersey normal gorunuyor mu gibi sorular soruyorum her usgde
evet iki bebegimde sezaryandı. aslında doktor ikinci olsaydı normal yaptırırdım dedi ama üçünçüde yapılmıyormuş
Kendin hesaplayabilirsin netten muhtemel doğum tarihin çıkar ikinci olacaklar için sormuştum zaten sizinkiler belli değil
iyi akşamlar kızlar bugün iki saat yürüyüşün ardından biraz dinlenip 1.5 saat pilates yaptım geçmişi yeni bitirdim doğum tarihi konuşulmuş ben normal doğum taraftarıyım ama allah bilir tabi hayırlısı olsun benim doktorum hiç değiştirmedi tarihimi baştan beri hep 3 mayıs takvimdede öyle gözüküyor çok benimsedim değişmez inşallah
Neden bu kadar çok aktivite yapıyosun kilo almamak için mi sadece merak ettim kaç kilo aldın?
3 mayıs son gün ise muhtemelen nisan sonunda doğum yaparsın
evet canım kilonun etkisi çok büyük çünkü 8 kilo aldım ama kendimi çok iyi hissediyorum spor yapınca gerçi bugün bu kadar aktivite denk geldi 2 saat spor için değil alışveriş için yürüdüm normalde haftada 3 gün 1.5 saat pilates 2 günde 1 saat yürüyüş yapıyorum
Böyle devam et o zaman imrendim valla yürüyüşü bırak ev işi bile yapamıyorum
evet canım kilonun etkisi çok büyük çünkü 8 kilo aldım ama kendimi çok iyi hissediyorum spor yapınca gerçi bugün bu kadar aktivite denk geldi 2 saat spor için değil alışveriş için yürüdüm normalde haftada 3 gün 1.5 saat pilates 2 günde 1 saat yürüyüş yapıyorum
:)) valla ev işini bende yapmıyorum iki haftada bir kadın geliyo eşimde canım safım benim ev işi yaparken zorlanıyorsun da bu kadar gezip tozarken zorlanmıyo musun demiyo
evet artık 27 haftaya döndük
derya gozun aydin tatlimtam nazliymis senin kiz bugun bende de oyle bir foto var ayaklari yanaklarinda oglumun 18. hafta fotosuydu sanirim
o gun benimki de poposunu donup duruyordu doktor karnmi sallamisti baya dondurmek icin
masallah kizina cok sukru bunu da atlattik
darisi diger arkadaslarimiza
sagol canımmm evt ya cok sukur bunuda atlattık,
seker yuklemesınıde atlatsak ıns bgnlerde tatlıya dadandım bende he
doguma kadar hep ıyı haberlerını alırız ıns mınnosların
sonrada saglıkla kucagımıza alırız..
Ya ıste canları ıstıcekkı poz vercek sıpalar
sızmısınız bızle oynayan alın sıze popooo dıyıp donuyolar heralde
aman neyse ıyı olsunlarda bulanık mulanık ıdare ederız bız bu pozlarla artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?