- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.241
günaydın cici annelerayy bu saatte acıkmaya başladım yaa uykum bölünde geceden beri dün bir tepsi böreği tek başıma yedim ben insan olamam diye düşündüm kocişin o şok ve acıma duygulu bakışları arasında bütün tepsi boğazıma dizildi ama yılmadım yedim.. şuan acıkmamam lazımdı nereye gitti bu yediklerim yaaa
rusyada zorakı folık asıt kullandırıyorlar
hatta sadece kadınlar hamılelık oncesı degıl, erkeklere de veriliyor sperm acisindan faydali diye
hamilelik dusunuyorum diyince esin de folik asit alsin gunde 3 mg diyorlar ama orda yesillik ve bircok sey yok ya ondan kaynaklaniyordur
kepekli bulguru biz de cok seviyoruz
ama haslamasini degil de normal domatesli biberli yemegini yapiyor annem diger bulgurdan daha lezzetli geliyor bana bu aralar
en sevdigim yemek bulgurdur benimhatta bulanti donemi cok tukettik esim is yerinden istedi karim aseriyor diye, kilo kilo yedik oglumla
masallah canım :)iyi akşamlar kızlar bugün iki saat yürüyüşün ardından biraz dinlenip 1.5 saat pilates yaptım geçmişi yeni bitirdim doğum tarihi konuşulmuş ben normal doğum taraftarıyım ama allah bilir tabi hayırlısı olsun benim doktorum hiç değiştirmedi tarihimi baştan beri hep 3 mayıs takvimdede öyle gözüküyor çok benimsedim değişmez inşallah
benımkı en kısanız kalıcak galıba:) gercı boy ölcme yuzde yuz kesın degıl ama :)teyzelerıııııı bız geldık nazlı kızımlaaaa
kızlar cok sukur detaylıyıda atlattık
hersey yolundaymıs cok sukur, bebegımızde ıyı.
Sadece suyumuz daha cok olabılırmıs ancak olması gereken aralıktaymıs yınede.
Bunu arada kontrol ederız zaten sen sıvı alımına ve proteın agırlıklı beslenmeye devam et dedı.
Hersey ıyı guzeldı dee bı guzel poz vermedı bıze cımcıme
bı gorsenız ayagı yuzune degıyo pek bı elastık yavrum
ıkı buklum olmus
365 gram boyda 24 cm mıs.
pek bı hereketlıydı ama allahtan olcumler tam yapılabıldı.
Resım alalım dedık ama nerdeee pek nazlı bu kız dedı dr kac kere yattım kalktım
gıttım gezdım geldım saga dondum sola dondum neler ettık gorsenız
dr da ınat ettı yazık ama yokkk soyle net bı poz vermedı dondu totosunu uyumaya basladı bırden bızım zıllı
kontrol randevusu alıp gel tekrar bakalım yakalarız belkı dedı dr
velhasıllll cok sukur atlattık ya bugunude keyfım yerıne geldı.
Darısı ınsallah sırada gıdecek arkadaslara olsun.
Rabbım yavrularımızı korusun.
cıddımısın bır tepsı borek ne dıyeyım masallah aslında kızmam gerek ya :)günaydın cici annelerayy bu saatte acıkmaya başladım yaa uykum bölünde geceden beri dün bir tepsi böreği tek başıma yedim ben insan olamam diye düşündüm kocişin o şok ve acıma duygulu bakışları arasında bütün tepsi boğazıma dizildi ama yılmadım yedim.. şuan acıkmamam lazımdı nereye gitti bu yediklerim yaaa
Fazla kafanı takma iş konusuna. Eğer seni işe alırlarsa hamilelikle ve doğum sonrasıyla ilgili her şeyi göze aldılar demektir, bırak biraz onlar düşünsün sonrasını :)
Çalışan anneler genelde sütünü sağıp biberonla beslemeyi tercih ediyor, evet, ama bundan dolayı bebek senden neden soğusun ki? Çok güldüm. Ayrıca hayat şartları günümüzde bu şekilde bebek büyütmeyi gerektiriyor artık. Belki de içten içe her anne çocuğunu 5 yaşına kadar kendisi besleyip büyütmeyi ister ama bu da babanın iki kişi yerine çalışması ve daha çok yıpranması demek, anne kadar baba da önemli çocuk için, unutma bunu.
Çalışan anne olduğumuz için hepimizin çocukları bakıcılarla kreşlerle büyüyecek. Ben de öyle büyüdüm ve duygusal eksikliğim, ezikliğim olmadı şimdiye kadar. Okul başarım hep yüksekti.
Benim babam küçücük yaşında köyünü bırakıp yatılı okullarda okuyup meslek edinmiş bir insan, her zaman der ki "bütün büyük adamlar evinden uzakta yetişenlerden çıkar". Şimdi bu lafa çoğu kişi tepki gösterecektir ama ben doğru olduğunu düşünüyorum. Bırak çocuk yalnız kalmayı, annesini babasını özlemeyi, onlara kavuşmayı öğrensin, şımarmasın, "gık" deyince birinin koşup gelmesine alışmasın. İnan bana, böylesi çocuğun geleceği için çok çok iyi olacaktır.
Günümüzde geri getirilmeye çalışılan bir ataerkil aile ve hatta dünya düzeni var, "analar baş edemeyecekleri kadar çocuk doğurup evde otursun, dünyanın düzenini erkekler yürütsün". İşte biz bu geri kalmış düşünceyi kabul etmemeliyiz. Anne, baba kadar dış dünyaya katılım sağlamalı, baba da anne kadar ev düzenine katkıda bulunmalıdır. Düşüncem bu...
doktorum en son gittiğimde ferrum fort olan demir ilacımı gynoferona çevirdi ikisi arasında ne fark arkadşlr
Bende gyno feron kullanıyorum günde 2 tane diğer kan ilaçlarına göre bunda folik asit var
Reklamlarda görüyorum çok hoşuma gitti iyi günlerde kullan bebeğine güzel güzel çorbalar hazırlarsın ne güzel ne kadara aldın ve markası nedir bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım
Markası Philips, fiyatı 200 TL. Ben Bonus card'a 12 taksit yapıldığı için Teknosa'dan aldım.
haklısın canım şuanda tek istideğim yarın hiç bir sorun çıkmadan işime başlamam....ne güzel yazmıssın arkadaşım içimi rahatlattın gerçekden çok teşekkür ederim.büyük adamlar evinden uzakdan yetişenlerden çıakr demissin evet buna yüzde üz katılıyorum çünkü ilkokuldan itibaren yurtta kalıp okuyan çok tanığım ailemizden birisi var şuan meslek sahibi ve o da aynı şeyi söyledi evde olsam eğer rahat olsam bu şekilde okuyamazdım dedi haklısın.ben bundan 10 ay önce uzun süre çalıştıığım yerden ayrıldım ve çalışmaya alıştım inan evde olmak çok zor geliyor birde sorunlarımı okumussundur belki o yüzden bebişim doğmadan başlıyım sonrada işe devam ediyim istiyorum annem bakıcak bebeğime allaha şükür ailece destekliyorlar beni ailemde çalışmamı istiyor .zaten kardeşlerimin hepsi bir yerle gelmiş kişiler çalışmaya özellikle bayanların çalışmasını babam da eskiden itibaren destekler.önceki hayatıma bakıyorum şimdikli hayatıma saolsun eşim hiç bir şeyin eksikliğin i göstermedi ne istersem aldı ayda 4 defa yemeklere götürüyor ama dışardan insanlar hayatımıza müdahale edince aramız bozuluyor .bende psikolojikman etkileniyorumcanım.eşimi ço acıyorum çünkü onun arkasında kimse yok inanın bana mesleği var ama zor şartlarda yaşamış ailesi yıpratmış tüm kazancını yemişler harman sovurmuşlar mahvetmişler bir görseniz o kadar canım sıkılıyor ki daha anlatsam siz bile gözyaşlarına boğulursunuz ve utanmadan hala yüzleri var bir şeyler bekliyorlar ve ben onu çok seviyorum onunla birlik olup çalışmak bebeğimizi çok ii şartlarda büyütmek istiyorum ona eşi olarak destek olup birlikde bir şeylere daha çabuk sahip oluruz diyorum .arkadaşım bana destek olduğun için saol
canım nette arastırma yapmıstım orda okudum folık asıt yerıne bulgur yedrılıyor kadınlara
bebek emzırme ıle ılgılı egıtımdede neler gorduk neler dunyada nelakdar farklı hersey ulkemızde nekadar farklı malesef
masallah canım :)
benımkı en kısanız kalıcak galıba:) gercı boy ölcme yuzde yuz kesın degıl ama :)
sen yıne sanslısın sonra yıne gıdıp yuzunu goruceksın benım sıpa bır turlu net gostermedı artık kendı doktorumda gorurum:)
yavrularımız saglıkla kucagımıza gelsınlerde gerısı bos
cıddımısın bır tepsı borek ne dıyeyım masallah aslında kızmam gerek ya :)
ewet 5 yufkalı bildiğimiz börek :) ama normal yemem de bu şekilde yağsız yapmıştım o yüzden anlamadım nasıl bittiğini... bebekim çok aşağı da olduğu için midem aram çok iyi dünyanın acı biberini bile yiyebiliyorum bana mısın demiyor yetirki yiyi midem herşeyi kabul ediyorne kızıyon bana yaaaaa:2: canım çekiyor ama yemezsem kızım üzülüyor anne mutsuz anne oluyor hayatım da ilkkez sınırsız yiyip kılo almıyorum bu fırsatı kaçıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?