2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın cici anneler ayy bu saatte acıkmaya başladım yaa uykum bölünde geceden beri dün bir tepsi böreği tek başıma yedim ben insan olamam diye düşündüm kocişin o şok ve acıma duygulu bakışları arasında bütün tepsi boğazıma dizildi ama yılmadım yedim.. şuan acıkmamam lazımdı nereye gitti bu yediklerim yaaa

hayirli sabahlar annecikler

masallah dun yediklerin nereye gitti ne ara sindirdin ya senin sindirim sistemi cok iyi calisiyor anlasilan

...........................................................................

Son düzenleme:

canım nette arastırma yapmıstım orda okudum folık asıt yerıne bulgur yedrılıyor kadınlara
bebek emzırme ıle ılgılı egıtımdede neler gorduk neler dunyada nelakdar farklı hersey ulkemızde nekadar farklı malesef

masallah canım :)
benımkı en kısanız kalıcak galıba:) gercı boy ölcme yuzde yuz kesın degıl ama :)
sen yıne sanslısın sonra yıne gıdıp yuzunu goruceksın benım sıpa bır turlu net gostermedı artık kendı doktorumda gorurum:)
yavrularımız saglıkla kucagımıza gelsınlerde gerısı bos

cıddımısın bır tepsı borek ne dıyeyım masallah aslında kızmam gerek ya :)
bende sınırsız menude pızza yerken kendımı kaybederdım en fazla 8 9 dılım oda kenarlarını yemez ortasını sadece :)
mıden ıyı yanma yoksa sındırmıssın :)

herkese hayırlı pazarlar kızlar yıne bacak agrıları ve buseferde mıde yanmasıyla uyandım
ama yavrum azcık olsada hareket ettıde rahatladım
yagmur yerıne kar olsa havanın kararmı halını hıc sevmıyorum

Günaydın dedimde 8 de ayaktaydım Kocişim cumartesi gecesi geldi yine dayanamadı çok yoruluyo üzülüyorum zaten baya hasta olmuş yatıyo şimdi ( Bende gece onun öksürüğünden dünden beride yok ıhlamur çorba su getir götür peşinde pervaneyim ama benimde pilim bitiyo hissediyorum geçen haftadan aldığım soğuk birde düzgün uyuyamamak halsiz bıraktı beni de... nasıl iyileşicez biz yaa yarında hem iş hem okulum var üffff neyse...inşallah sizler iyisinizdir güzeller...

haklısın canım şuanda tek istideğim yarın hiç bir sorun çıkmadan işime başlamam....ne güzel yazmıssın arkadaşım içimi rahatlattın gerçekden çok teşekkür ederim.büyük adamlar evinden uzakdan yetişenlerden çıakr demissin evet buna yüzde üz katılıyorum çünkü ilkokuldan itibaren yurtta kalıp okuyan çok tanığım ailemizden birisi var şuan meslek sahibi ve o da aynı şeyi söyledi evde olsam eğer rahat olsam bu şekilde okuyamazdım dedi haklısın.ben bundan 10 ay önce uzun süre çalıştıığım yerden ayrıldım ve çalışmaya alıştım inan evde olmak çok zor geliyor birde sorunlarımı okumussundur belki o yüzden bebişim doğmadan başlıyım sonrada işe devam ediyim istiyorum annem bakıcak bebeğime allaha şükür ailece destekliyorlar beni ailemde çalışmamı istiyor .zaten kardeşlerimin hepsi bir yerle gelmiş kişiler çalışmaya özellikle bayanların çalışmasını babam da eskiden itibaren destekler.önceki hayatıma bakıyorum şimdikli hayatıma saolsun eşim hiç bir şeyin eksikliğin i göstermedi ne istersem aldı ayda 4 defa yemeklere götürüyor ama dışardan insanlar hayatımıza müdahale edince aramız bozuluyor .bende psikolojikman etkileniyorumcanım.eşimi ço acıyorum çünkü onun arkasında kimse yok inanın bana mesleği var ama zor şartlarda yaşamış ailesi yıpratmış tüm kazancını yemişler harman sovurmuşlar mahvetmişler bir görseniz o kadar canım sıkılıyor ki daha anlatsam siz bile gözyaşlarına boğulursunuz ve utanmadan hala yüzleri var bir şeyler bekliyorlar ve ben onu çok seviyorum onunla birlik olup çalışmak bebeğimizi çok ii şartlarda büyütmek istiyorum ona eşi olarak destek olup birlikde bir şeylere daha çabuk sahip oluruz diyorum .arkadaşım bana destek olduğun için saol

herkese iyi gunler

karnimi izledim yine uzun uzun

dinleniyoruz ama hic halimiz yok bizim bugun, cok enerjiktim halim yok bu ara

bulantimiz da var seker yukleme gununu dusunup duruyorum, ac nasil kalicam, ac nasil gidicem diye. umarim kolay olur zorlamaz bizi
bulantilarim hortladi yeniden

İnan bana, aynı şeyleri daha az ya da daha çok dozda, hepimiz yaşıyoruz. Hiçbir gelin eşinin ailesinin yaşamının içine girip çıkmasından mutlu olmaz, dünyada bir örnek olabileceğini de sanmıyorum. Ben başından beri eşimin ailesiyle arama belli bir mesafe koydum, şimdiye kadar da her şey istediğim gibi gitti. Ancak hamilelikte (sanırım daha önce bayağı duygusuzmuşum) içimden içimden öyle şeylere alınıp kırıldım ki, anlatsam gülersiniz. Ama belki de bu başlık altında yazsam kimse gülmez, çünkü herkes hamile, herkes benimle aynı hassaslıkta şu anda.:)
Lafı şuraya getirmeye çalışıyorum, şu anki ruhsal rahatsızlıklarımızın hamile olmamızla doğrudan ilgisi var. Ben artık biraz alıştım, bir şeye bozulunca (eşimin ailesiyle ilgili olan konularda da) hemen kendi kendime "amaaaan, saçmalıyorsun, hamile olduğun için iyice delirdin sen de, takma bu kadar" diye telkin yapıyorum. Valla işe de yarıyor yani, ne yalan söyleyeyim.
Ayrıca bebeğine annen bakacakmış, çok büyük bir şans bu, çok sevindim senin adına. Ben mesela, bu konuda yalnız olacağım. 6. aydan sonra bakıcı teyze olayına gireceğim. Bakalım neler olacak :))
Sana çalışma hayatında başarılar, aile yaşamında mutluluklar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…