- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.261
Kızlar herkese güzel bir Pazar diliyorum. Dün araştırırken buldum, okuduğun bloglar arasında en faydalı bulduklarımdan bir tanesi. Bir bakın isterseniz.
Poyraz'lı Günler: Bebek Alışverişi
hayirli sabahlar annecikler
masallah dun yediklerin nereye gitti ne ara sindirdin ya senin sindirim sistemi cok iyi calisiyor anlasilan
Selam kızlar, herkese iyi pazarlar diliyorum. DSDE çok özendim sana. Ben börek delisiyimdir ama haftalardır yiyemiyorum, dayanamam çok yerim diye. Bide benim metabolizmam seninki kadar hızlı değil. 2 dilim börek için 2 saat yürümem gerek. Ama maşallah süphanallah sana. Yazma böyle şeyleri nazar değer Allah korusun.
kızlar napsam geçer öksürürum, bğazım fena, burnumda....zencefil ballı yiyom ıhlamur c vitamini başkaaaaaa tavsiyesi olan varmııı, içileblcek ilaç yada soğuk algınlığı iiçin
ye ye bir şey olmaz.. benımde değil ama yiyorum üstüne yatıyorumuyku da yakıyorum galiba ama ben bu hamileliği çok sevindim yaaaaa hemen peşine bir tane daha yapmam lazım
kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi ? İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir yer var mı detyalı ultrason için haftaya randevu almam gerekıyor
Keşke yakabilsem ah ozaman neler yiyecem de işte Rabbim biliyo beni, durdurmak için gebelik şekeri verdi. Sen benim yerime de ye oh afiyet olsun, yarasın fıstık kızına.
canım yenibosna NİSA HASTANESİ gittim ben peritanaloji uzmanı ve aynı zamanda kadın dogum uzmanı dıye tercıh ettım 142.5 tl ssk lılara
ay sonuna kadar randevuları dolu benım gıbı beklemeyı goze alırsan 2 3 saat yada aksam 4bucuktan sonra gıdersen daha az beklersın :)
ye ye bir şey olmaz.. benımde değil ama yiyorum üstüne yatıyorumuyku da yakıyorum galiba ama ben bu hamileliği çok sevindim yaaaaa hemen peşine bir tane daha yapmam lazım
canım bende aynıyım 2 dılım yesem spor yapmam gerek yakamıyorum ama kımısı yer yer kılo almaz ah troıd yaktın bızı
nıye bızde hızlı degılsın ..
he heeee kimsenin kilolusun demeye hakkinin olmadigi bir donemdeyiz
kilolusun diyene 'hamileyim' dedik mi susmak zorundalar
hamilelik guzel seyyyy
bende sabahları uyanıorum açlıktann
hayır yatarkende yıyorum,yatıncaya kadar agzım hiç durmuo
napıo benım kemırgen anlamıorumm
bu sabah 5te kalktım bıseyler yedım de uyumusym guzelcee
yasasınn yemekk yemekk
kılo aldıkça mutlu olurmu ınsan oluoerum amaa
şeker cıkarsa elımde patlıcak amaaaa
çıkana kadar devam bende senin gbyim yedikçe kılo aldıkça götüm göbeğim karıştıkça göğüsler ağzımdan çıkacak gb olsada çok mutlu oluyorum kızımın beraberinde bana getirdikleribende bu yemeğe çıkmadı ki hamile kalmadan insilün direncim vardı şeker hapı kullanıyordum ama çıkmadı
ben hiç bu kılolarda olmadım ama severım balık etlı olmayı:)turkan gıbı
hala karnım cok yok oda solee daha cok cıksaa sığmasakk bı yerlere cok sevıncem de
bıde benım erken doğum rıskınden dolayı sanırım ben kılo aldıkca bevbekde bvuyuo sanıp sevındırık oluorum
:2: senin neden erken doğum riskin var ? off oo çok zor işte benımde var kalkamıyorum bile plesenta previa var bende bebekte aşağı da :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?