2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hayirli sabahlar annecikler

masallah dun yediklerin nereye gitti ne ara sindirdin ya senin sindirim sistemi cok iyi calisiyor anlasilan

valla bende çok araadım da nereye gittiğini bulamadım giderkende söylemedi gittiği yeri bende o zman kızımı sütlü peynirle kandırdım işte kızım eski formuna döndüğü için sağı solu çok kurcalıyor saklamıstır bır yerlere doğumdan sonraçıkar artık nereme gittiği

kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi ? İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir yer var mı detyalı ultrason için haftaya randevu almam gerekıyor

Selam kızlar, herkese iyi pazarlar diliyorum. DSDE çok özendim sana. Ben börek delisiyimdir ama haftalardır yiyemiyorum, dayanamam çok yerim diye. Bide benim metabolizmam seninki kadar hızlı değil. 2 dilim börek için 2 saat yürümem gerek. Ama maşallah süphanallah sana. Yazma böyle şeyleri nazar değer Allah korusun.

ye ye bir şey olmaz.. benımde değil ama yiyorum üstüne yatıyorum uyku da yakıyorum galiba ama ben bu hamileliği çok sevindim yaaaaa hemen peşine bir tane daha yapmam lazım

kızlar napsam geçer öksürürum, bğazım fena, burnumda....zencefil ballı yiyom ıhlamur c vitamini başkaaaaaa tavsiyesi olan varmııı, içileblcek ilaç yada soğuk algınlığı iiçin

kızlar napsam geçer öksürürum, bğazım fena, burnumda....zencefil ballı yiyom ıhlamur c vitamini başkaaaaaa tavsiyesi olan varmııı, içileblcek ilaç yada soğuk algınlığı iiçin

canım ıhlamırun içine kalem tarçınlar var ya ondan çok az at yarım limon at kaynat bana çok iyi gelmişti hafif kendimi kırgın hissetiğim zaman yapıyorum grip olmadan geldim bu zamana kadar

ye ye bir şey olmaz.. benımde değil ama yiyorum üstüne yatıyorum uyku da yakıyorum galiba ama ben bu hamileliği çok sevindim yaaaaa hemen peşine bir tane daha yapmam lazım

Keşke yakabilsem ah ozaman neler yiyecem de işte Rabbim biliyo beni, durdurmak için gebelik şekeri verdi. Sen benim yerime de ye oh afiyet olsun, yarasın fıstık kızına.

kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi ? İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir yer var mı detyalı ultrason için haftaya randevu almam gerekıyor

canım yenibosna NİSA HASTANESİ gittim ben peritanaloji uzmanı ve aynı zamanda kadın dogum uzmanı dıye tercıh ettım 142.5 tl ssk lılara
ay sonuna kadar randevuları dolu benım gıbı beklemeyı goze alırsan 2 3 saat yada aksam 4bucuktan sonra gıdersen daha az beklersın :)

gunaydınnnn teyzoşlar
poyrazın annesının blogunu okudum
aman allahım ne cok sey var alacak
ben bunların hepsını aklımda tutamam
neyse sık kullanılanlara ekledımm 28. haftayı beklıorum alışveriş için
drlarda oyle önerıomusona sevındım
23e donduk bugun cok şükür az kaldı
doğum öncesı ıznımıde kullanıcam 32 hafta dolunca hızlıca alıp bitiririm allahın ıznıyle

Keşke yakabilsem ah ozaman neler yiyecem de işte Rabbim biliyo beni, durdurmak için gebelik şekeri verdi. Sen benim yerime de ye oh afiyet olsun, yarasın fıstık kızına.

canım bende aynıyım 2 dılım yesem spor yapmam gerek yakamıyorum ama kımısı yer yer kılo almaz ah troıd yaktın bızı
nıye bızde hızlı degılsın ..

teşekkür ederim canım çok sağol

he heeee kimsenin kilolusun demeye hakkinin olmadigi bir donemdeyiz

kilolusun diyene 'hamileyim' dedik mi susmak zorundalar
hamilelik guzel seyyyy

canım bende aynıyım 2 dılım yesem spor yapmam gerek yakamıyorum ama kımısı yer yer kılo almaz ah troıd yaktın bızı
nıye bızde hızlı degılsın ..

bende hızlı değil değil canım ilaç kullanıyorum sürekli offfff hem pko vardı hemde hipotroid hem kılo vardı bu kadar şeyin arasında şeker nasıl yokmuş bende anlmadım yawwww bak eksiklik hissettim şimdi

he heeee kimsenin kilolusun demeye hakkinin olmadigi bir donemdeyiz

kilolusun diyene 'hamileyim' dedik mi susmak zorundalar
hamilelik guzel seyyyy

süperrrrr birşey yaaa 5 kılo aldım kaşla göz arasında diyorum ki çoçuk büyükmüş sanki çubuk makarnam 10 kılo şuanda alt tarafı 1 kılocuk ama tüm suç ona kalıyorm nazlı kızımbenım ya anasının iftiralarını bu yaşta çekiyor

bende sabahları uyanıorum açlıktann
hayır yatarkende yıyorum,yatıncaya kadar agzım hiç durmuo
napıo benım kemırgen anlamıorumm
bu sabah 5te kalktım bıseyler yedım de uyumusym guzelcee
yasasınn yemekk yemekk
kılo aldıkça mutlu olurmu ınsan oluoerum amaa
şeker cıkarsa elımde patlıcak amaaaa

çıkana kadar devam bende senin gbyim yedikçe kılo aldıkça götüm göbeğim karıştıkça göğüsler ağzımdan çıkacak gb olsada çok mutlu oluyorum kızımın beraberinde bana getirdikleri bende bu yemeğe çıkmadı ki hamile kalmadan insilün direncim vardı şeker hapı kullanıyordum ama çıkmadı

ben hiç bu kılolarda olmadım ama severım balık etlı olmayı:)turkan gıbı
hala karnım cok yok oda solee daha cok cıksaa sığmasakk bı yerlere cok sevıncem de
bıde benım erken doğum rıskınden dolayı sanırım ben kılo aldıkca bevbekde bvuyuo sanıp sevındırık oluorum

:2: senin neden erken doğum riskin var ? off oo çok zor işte benımde var kalkamıyorum bile plesenta previa var bende bebekte aşağı da :2::2:

:2: senin neden erken doğum riskin var ? off oo çok zor işte benımde var kalkamıyorum bile plesenta previa var bende bebekte aşağı da :2::2:

cnm benim sıpamında plesantasında hematom olusmus..
pıhtılaşma ıcın iğne kullanmama ragmen..
neysekı boyutu cok buyuk değil ama 28 haftadan sonra bebeğin gelişimini etkıleyebılırmıs
36 haftada fılan almamız gerekebılır dedı dr bu en kötü ıhtımalmiş hiç bi sekıle etklenmeyebılırmısde beslenmesı..
onun ıcın bolca beslemeye çalısıorumm kii oyle bı ıhtımalde bebeğin kılosu iyi olsun
senın hatırlıorum cnm ama sukur kı cok kanamalı olmuo,o cok moral bozabılıo arkadastan bılıorum
hem beebişin kılosuda ıyı suanda,rıskli dönemleri atlattınız şükür cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…