- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.281
kuslar yemistir bencevalla bende çok araadım da nereye gittiğini bulamadım giderkende söylemedi gittiği yeri bende o zman kızımı sütlü peynirle kandırdım iştekızım eski formuna döndüğü için sağı solu çok kurcalıyor saklamıstır bır yerlere doğumdan sonraçıkar artık nereme gittiği
bende hızlı değil değil canım ilaç kullanıyorum sürekli offfff hem pko vardı hemde hipotroid hem kılo vardı bu kadar şeyin arasında şeker nasıl yokmuş bende anlmadım yawwww bak eksiklik hissettim şimdi
cnm benim sıpamında plesantasında hematom olusmus..
pıhtılaşma ıcın iğne kullanmama ragmen..
neysekı boyutu cok buyuk değil ama 28 haftadan sonra bebeğin gelişimini etkıleyebılırmıs
36 haftada fılan almamız gerekebılır dedı dr bu en kötü ıhtımalmiş hiç bi sekıle etklenmeyebılırmısde beslenmesı..
onun ıcın bolca beslemeye çalısıorumm kii oyle bı ıhtımalde bebeğin kılosu iyi olsun
senın hatırlıorum cnm ama sukur kı cok kanamalı olmuo,o cok moral bozabılıo arkadastan bılıorum
hem beebişin kılosuda ıyı suanda,rıskli dönemleri atlattınız şükür cnm..
kuslar yemistir benceseytan aldi goturdu satamadan getirdi falan kucuk hanim da eski haline donmus yemeye devam:)
sorma cnm bende dayanamam dıe evımın yanındakı hastanede yaptırıpay sus delının zoruna bak ya :) cok merak edıyorum kızın senın gıbı tatlı cadı anneyle nasıl buyucek
ya sız hep dıyorsunuz ya uyanınca acıkıyorum ben eskıdende uyandıgım gıbı 1 2 saat bısey yıyemezdım sımdıde oyle
bıraksanız 2 3 saat rahatlıkla beklerım ama hamıleyım dıye uyanınca mecbur pekmez ıle 1 adet kıvı yıyorum mıde bos kalmasın
seker yuklemesınden bı yandan korkmuyorum ac beklemeye :) ne kadar suruyor sahı seker yuklemesı bılenler?
evet hiç kanamam olmadı ama çok dikkat ediyorum .. moral bozmamak için hiç düşünmüyorum herşeyin normal olduğuna inandırdım kendimi.. 36 haftaya kadar gelsin de ona şükür canım şimdi gelmeye kalkmasınlar
ay sus delının zoruna bak ya :) cok merak edıyorum kızın senın gıbı tatlı cadı anneyle nasıl buyucek
ya sız hep dıyorsunuz ya uyanınca acıkıyorum ben eskıdende uyandıgım gıbı 1 2 saat bısey yıyemezdım sımdıde oyle
bıraksanız 2 3 saat rahatlıkla beklerım ama hamıleyım dıye uyanınca mecbur pekmez ıle 1 adet kıvı yıyorum mıde bos kalmasın
seker yuklemesınden bı yandan korkmuyorum ac beklemeye :) ne kadar suruyor sahı seker yuklemesı bılenler?
ay sus delının zoruna bak ya :) cok merak edıyorum kızın senın gıbı tatlı cadı anneyle nasıl buyucek
bence de ben yemedim hani yesem bilirdim yemedimbir döndü pir döndü artık babasıyla kavga ediyor adama el değdirtmiyor.. garip neye elini koyarsa orayı tekmeliyor o da yedik ananı dimi diyor kaçıyor yanımızdan çıttı kesiliyor zillinin
aman korktuğun şeye bak ılk yüklemede 1 saat aç kalıyorsun eğer yüksek çıkarsa 100gr yükleme yapıyorlar onda 3 saat aç kalıyorsun tanı öncesinde ki 14 saati saymıyoruzneeee asıl ben nasıl büyücem onunla onu düşün o benden beter amannnn babacık düşünsün o nasıl uğraşacak bizimle biz ana kız kavga dövüş aşk yaşar gideriz ya babacık abowwwww acıdım şimdi yaaaaa
ayni ben:))sabah 9 da kalkip 11 de kahvalti yaptigimi biliyorum:))karnim acikmiyor.ama onceden de yemek yesem bile sekerli birsey tuketmesem bas agrim olurdu o ayni hala
canim ya bilmis bu kiz bilmis.babasiyla simdiden inatlasiyor poposuna poposuna vurmak lazim tatli cadinin
ben de nasil dayanicam ya
ben eger uyandigim anda 10 dk icinde birsey yemezsem halim duman
cok kotu oluyorum bulanti butun gun suruyor
o yuzden sbaha uyanip hemen elma yiyoruz bazen de ustune ceviz findik kahvaltiya kadar boyle idare ediyoruz.
ama seker yukleme gununu dusunmek bile istemiyorum benim icin zor olacak ben ac karnima arabaya binemem kihareket de edemem bakicaz artik
ayni ben:))sabah 9 da kalkip 11 de kahvalti yaptigimi biliyorum:))karnim acikmiyor.ama onceden de yemek yesem bile sekerli birsey tuketmesem bas agrim olurdu o ayni hala
canim ya bilmis bu kiz bilmis.babasiyla simdiden inatlasiyor poposuna poposuna vurmak lazim tatli cadinin
korkmuyorum kı:) 2 3 saat rahatlıkla dayanırım :) 1 saatmı korkunuz yaw hıc bıseymıs
ya sen bı blog yap nolurrrrrrrr hergun yavrunla olan maceralarını anlat ınan göbeğindekinden daha tatlı oluyorsun anlatırken :)
babaya bol bo lrezene papatya sakınelstırıcı cay yaparız artık :)
aynıyız demekkı :) sahı canım senın seker ve ayrıntılı ultrason ne zamandı ?
senın ıcın zor canım ama yavrun ıcın bıkerelık artık katlanıcaksın balım 1 saat 10 sanıye gıbı aksın inşallah :)
kizlar nasilsiniz?ben de bir halsizlik var bu aralar anlamadim ne? bebek arabamizi da aldik insallah sorunsuz kullaniriz
Mothercare U Move Pushchair Travel System - Red Circles - prams & pushchairs - Mothercare modelimiz de bu
bu sabah birşey farkettim zilli tekme attıkça karnımda oynamaya başladı :)) çok garip birsey çok tuhaf oldum =) allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin isteyen herkese....
ben alışveriş yapmak istiyorum ama daha erken mi diye düşünüyorum böyle ikilemde kaldım 22. haftamızdayız gerçi küçük biyerde yaşıyoruz internetten almam lazım ne alacaksam ne kadar zor böyle olmasıneyse şükür ki alacak durumumuz var o da ayrı allah herkese bebişine ciciler almayı nasip etsin
internette nerelerden alışveriş yapıyorsunuz şöle uygun fiyatlı bildiğiniz siteler var mı ben netten araştırıyorum işin içinden çıkamadım direk alışveriş deneyimi olup tavsiye eden olsa süper olur...
mutlu huzurlu günler allah keyfimizi bozmasın sağlıklı huzurlu mutlu bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin....
hayırlı olsun güzelmiş bebek arabanız güle güle kullansın inşallah. nerden almıştın onu merak ettim. bir de tl olarark ne kadar oluyo?
bende hazırlık yapmadım henüz bizim ki cezalı o yüzdenama internetten alışveriş yaparken adres çubuğunda ki http: yeşile dönmesine dikkat eğer dönmüyorsa o site sahte ... he birde ne kadarlık bütçen var ona göre bi iki sayfa söyliim eğer pahallı olsun dersen markabebe var bi tulum bile 100tl den başlıyor neredeyse.. orta halli civilbebe ebebek bücürük gb sayfalar var daha uygunu lcw ayyy bütün gün net başında oturmaktan bana maaş vermeleri laızm bu sitelerin.. bebeişin sana hep ama hep uğur getirsinnnn
bnm de yaklaşık 3 hafta sonra şeker yüklemem var nasıl bşy merak ettm:)
bu arada oğluşumun ilk oyuncağını aldık.uzaktan kumandalı beyaz porscheoğlum doğana kadar birazcık oynuycaz
kizlar nasilsiniz?ben de bir halsizlik var bu aralar anlamadim ne? bebek arabamizi da aldik insallah sorunsuz kullaniriz
Mothercare U Move Pushchair Travel System - Red Circles - prams & pushchairs - Mothercare modelimiz de bu
bu sabah birşey farkettim zilli tekme attıkça karnımda oynamaya başladı :)) çok garip birsey çok tuhaf oldum =) allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin isteyen herkese....
ben alışveriş yapmak istiyorum ama daha erken mi diye düşünüyorum böyle ikilemde kaldım 22. haftamızdayız gerçi küçük biyerde yaşıyoruz internetten almam lazım ne alacaksam ne kadar zor böyle olmasıneyse şükür ki alacak durumumuz var o da ayrı allah herkese bebişine ciciler almayı nasip etsin
internette nerelerden alışveriş yapıyorsunuz şöle uygun fiyatlı bildiğiniz siteler var mı ben netten araştırıyorum işin içinden çıkamadım direk alışveriş deneyimi olup tavsiye eden olsa süper olur...
mutlu huzurlu günler allah keyfimizi bozmasın sağlıklı huzurlu mutlu bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin....
ilahi biz ya babaya rezene değil rezene papatya bahçesi versek gene sakinleşmez düşünmedim blog yapmayı ama bu maceraları yazsam kaç cilt ansiklopedi olur bilmem.. ya aslında ben böyle değildim içimdeki mucize bozdu beni.. ben çok otoriter disiplinli asabi fazla konuşmayan bildiğin 5 10 kalastım ama şimdi süt dökmüş kediyim :26: heyyyyy içerde ki napıyorsunnnnnnnnnnn bana sanırım mutluluk damarıma bastı bu kız... benim yapay elma kocam bile diyor eğer her hamilelikte böyle olursun 2 3 iş yaparım 10 çoçuk bile bakarım .. ay kendimi ne masum anlattım haaaaaaa
güzel cicik anneler ben kaçar evi topliim azcık ya gözümü nette açıyorum sonra da bulgur pilavı yapıcam hemide kara şimşeklihamile kaldığımdan beri bu yeşil mercimekte bi keramet var 4 kere denedim 4 kerede yaktım ama bu sefer inat ettim abdest aldım duamı okudum öyle başladım inşallah yakmam yakarsam adım çıkacak..zaten koçişe söyledim yeşil mercimekli yapıcam diye pis pis güldü telefonda üstüne brde dedi ki istersen bırak kızım yapsın o daha iyi becerebilir ... kızı daha poposunu tutamıyor pehhh birde o yapacakmış ama bu sefer uatndırcam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?