2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kuslar yemistir benceseytan aldi goturdu satamadan getirdi falan kucuk hanim da eski haline donmus yemeye devam:)

ay sus delının zoruna bak ya :) cok merak edıyorum kızın senın gıbı tatlı cadı anneyle nasıl buyucek

ya sız hep dıyorsunuz ya uyanınca acıkıyorum ben eskıdende uyandıgım gıbı 1 2 saat bısey yıyemezdım sımdıde oyle
bıraksanız 2 3 saat rahatlıkla beklerım ama hamıleyım dıye uyanınca mecbur pekmez ıle 1 adet kıvı yıyorum mıde bos kalmasın
seker yuklemesınden bı yandan korkmuyorum ac beklemeye :) ne kadar suruyor sahı seker yuklemesı bılenler?

evet hiç kanamam olmadı ama çok dikkat ediyorum .. moral bozmamak için hiç düşünmüyorum herşeyin normal olduğuna inandırdım kendimi.. 36 haftaya kadar gelsin de ona şükür canım şimdi gelmeye kalkmasınlar

kuslar yemistir benceseytan aldi goturdu satamadan getirdi falan kucuk hanim da eski haline donmus yemeye devam:)

bence de ben yemedim hani yesem bilirdim yemedim bir döndü pir döndü artık babasıyla kavga ediyor adama el değdirtmiyor.. garip neye elini koyarsa orayı tekmeliyor o da yedik ananı dimi diyor kaçıyor yanımızdan çıttı kesiliyor zillinin

sorma cnm bende dayanamam dıe evımın yanındakı hastanede yaptırıp
sonuvunu göstercem kendı doktruma

bende cnm aynen hatta ben kımseye soylemdım bıle sızden baska, kii hanı kımse bılmeyınce
oyle bısey yok gıbı davranabılıosun
ayy 36 yı gorse hiç sorun değil tabıkı cnmm
zaten benden 4 kılo bısı cıkmaz anası ne kı danası ne olsun

aman korktuğun şeye bak ılk yüklemede 1 saat aç kalıyorsun eğer yüksek çıkarsa 100gr yükleme yapıyorlar onda 3 saat aç kalıyorsun tanı öncesinde ki 14 saati saymıyoruz neeee asıl ben nasıl büyücem onunla onu düşün o benden beter amannnn babacık düşünsün o nasıl uğraşacak bizimle biz ana kız kavga dövüş aşk yaşar gideriz ya babacık abowwwww acıdım şimdi yaaaaa

ayni ben:))sabah 9 da kalkip 11 de kahvalti yaptigimi biliyorum:))karnim acikmiyor.ama onceden de yemek yesem bile sekerli birsey tuketmesem bas agrim olurdu o ayni hala

canim ya bilmis bu kiz bilmis.babasiyla simdiden inatlasiyor poposuna poposuna vurmak lazim tatli cadinin

ben de nasil dayanicam ya
ben eger uyandigim anda 10 dk icinde birsey yemezsem halim duman
cok kotu oluyorum bulanti butun gun suruyor
o yuzden sbaha uyanip hemen elma yiyoruz bazen de ustune ceviz findik kahvaltiya kadar boyle idare ediyoruz.
ama seker yukleme gununu dusunmek bile istemiyorum benim icin zor olacak ben ac karnima arabaya binemem ki hareket de edemem bakicaz artik

korkmuyorum kı:) 2 3 saat rahatlıkla dayanırım :) 1 saatmı korkunuz yaw hıc bıseymıs

ya sen bı blog yap nolurrrrrrrr hergun yavrunla olan maceralarını anlat ınan göbeğindekinden daha tatlı oluyorsun anlatırken :)
babaya bol bo lrezene papatya sakınelstırıcı cay yaparız artık :)

aynıyız demekkı :) sahı canım senın seker ve ayrıntılı ultrason ne zamandı ?

senın ıcın zor canım ama yavrun ıcın bıkerelık artık katlanıcaksın balım 1 saat 10 sanıye gıbı aksın inşallah :)

bnm de yaklaşık 3 hafta sonra şeker yüklemem var nasıl bşy merak ettm:)

bu arada oğluşumun ilk oyuncağını aldık.uzaktan kumandalı beyaz porsche oğlum doğana kadar birazcık oynuycaz

zamane çoçuğu işte ben vuruyorum o da bana vuruyor edepsiz sonra küsüyoruz popo popoya verip uyuyoruz uyandığımızda unutmuş oluyoruz herşeyi.... yaaaa annelik süper birşey ya onu hissetmek ona anlam yüklemek tarifsiz birşey

bu sabah birşey farkettim zilli tekme attıkça karnımda oynamaya başladı :)) çok garip birsey çok tuhaf oldum =) allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin isteyen herkese....

ben alışveriş yapmak istiyorum ama daha erken mi diye düşünüyorum böyle ikilemde kaldım 22. haftamızdayız gerçi küçük biyerde yaşıyoruz internetten almam lazım ne alacaksam ne kadar zor böyle olması neyse şükür ki alacak durumumuz var o da ayrı allah herkese bebişine ciciler almayı nasip etsin

internette nerelerden alışveriş yapıyorsunuz şöle uygun fiyatlı bildiğiniz siteler var mı ben netten araştırıyorum işin içinden çıkamadım direk alışveriş deneyimi olup tavsiye eden olsa süper olur...

mutlu huzurlu günler allah keyfimizi bozmasın sağlıklı huzurlu mutlu bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin....

ilahi biz ya babaya rezene değil rezene papatya bahçesi versek gene sakinleşmez düşünmedim blog yapmayı ama bu maceraları yazsam kaç cilt ansiklopedi olur bilmem.. ya aslında ben böyle değildim içimdeki mucize bozdu beni.. ben çok otoriter disiplinli asabi fazla konuşmayan bildiğin 5 10 kalastım ama şimdi süt dökmüş kediyim :26: heyyyyy içerde ki napıyorsunnnnnnnnnnn bana sanırım mutluluk damarıma bastı bu kız... benim yapay elma kocam bile diyor eğer her hamilelikte böyle olursun 2 3 iş yaparım 10 çoçuk bile bakarım .. ay kendimi ne masum anlattım haaaaaaa

Son düzenleme:

bende hazırlık yapmadım henüz bizim ki cezalı o yüzden ama internetten alışveriş yaparken adres çubuğunda ki http: yeşile dönmesine dikkat eğer dönmüyorsa o site sahte ... he birde ne kadarlık bütçen var ona göre bi iki sayfa söyliim eğer pahallı olsun dersen markabebe var bi tulum bile 100tl den başlıyor neredeyse.. orta halli civilbebe ebebek bücürük gb sayfalar var daha uygunu lcw ayyy bütün gün net başında oturmaktan bana maaş vermeleri laızm bu sitelerin.. bebeişin sana hep ama hep uğur getirsinnnn

güzel cicik anneler ben kaçar evi topliim azcık ya gözümü nette açıyorum sonra da bulgur pilavı yapıcam hemide kara şimşekli hamile kaldığımdan beri bu yeşil mercimekte bi keramet var 4 kere denedim 4 kerede yaktım ama bu sefer inat ettim abdest aldım duamı okudum öyle başladım inşallah yakmam yakarsam adım çıkacak..zaten koçişe söyledim yeşil mercimekli yapıcam diye pis pis güldü telefonda üstüne brde dedi ki istersen bırak kızım yapsın o daha iyi becerebilir ... kızı daha poposunu tutamıyor pehhh birde o yapacakmış ama bu sefer uatndırcam onu

amin canım hepimize uğur getirsin bebişler ... ceza verme annesi yazık ona :) zati iki tekme atsa afettirir kendini ne garip ya biri tekme atıyo ve hoşumuza gidiyo :))) annelik garip şey....
lcw ya bakıyorum kıyafet pek yokta aksesuar çok ve çok uygun çoraplar, bereler, ayakkabılar, özellikle ev ayakkabılarına bayıldım çok hoş şeyler var LCWaikiki.com - Ayakkabı ve Terlik

teşekkürler tavsiyeler için bi bakayım sitelere

Son düzenleme:
bnm de yaklaşık 3 hafta sonra şeker yüklemem var nasıl bşy merak ettm:)

bu arada oğluşumun ilk oyuncağını aldık.uzaktan kumandalı beyaz porsche oğlum doğana kadar birazcık oynuycaz

ah sende ablam gıbı bebısten once oyuncaklarla sız cocuk olucaksınız :)

kizlar nasilsiniz?ben de bir halsizlik var bu aralar anlamadim ne? bebek arabamizi da aldik insallah sorunsuz kullaniriz
Mothercare U Move Pushchair Travel System - Red Circles - prams & pushchairs - Mothercare modelimiz de bu

bendede dunden berı bı tuhaflık var canım artık mevsımdenmı bebıslerdenmı bılemıcem:)
arabanz hayırlı ugurlu olsun yavrun ıcınde rahatca bol bol gezsın inşallah :)

bende alısverıse daha baslıcam :) 5 ayı devırdık bu ay ve gelecek ay esımın ızın gunlerı daha fazla olucak artık subatın sonuna kadar bıtırırız umarım herseyı :)
ınternetten cıvıllım e bebek gıbı yerlerde ındırımler oluyor takıp edersen guzel seyler bulursun canım

ya bızde bebıslerın kıyafetlerını verırız maddı yonunu dusunmesın :) sen yeterkı her gununu bıze anlat 10 cocugun olsun

hadı bu sefer yaparsın inşallah ha gayret canım :)
bende yemeklerımı yaptım esımı uyandırcam ıse postalayıp yengeme ucucam yegenımı sevıp kuranını okucam
halası yesın onuuuuuuuu :) yarında ablam hafız arkadaslarıyla gelıcek hatım ındırcez yegenıme pasta yapıcam aksma eve geldıgımde
ısteyenler sıraya gecsın bugun cok yogunum cokkkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…