- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.301
ay sus delının zoruna bak ya :) cok merak edıyorum kızın senın gıbı tatlı cadı anneyle nasıl buyucek
ya sız hep dıyorsunuz ya uyanınca acıkıyorum ben eskıdende uyandıgım gıbı 1 2 saat bısey yıyemezdım sımdıde oyle
bıraksanız 2 3 saat rahatlıkla beklerım ama hamıleyım dıye uyanınca mecbur pekmez ıle 1 adet kıvı yıyorum mıde bos kalmasın
seker yuklemesınden bı yandan korkmuyorum ac beklemeye :) ne kadar suruyor sahı seker yuklemesı bılenler?
kızlar napsam geçer öksürürum, bğazım fena, burnumda....zencefil ballı yiyom ıhlamur c vitamini başkaaaaaa tavsiyesi olan varmııı, içileblcek ilaç yada soğuk algınlığı iiçin
Merhaba kızlar genel olarak cildim çok kuruyor ve nemlendirmek için ne yapsam işe yaramıyor
yağlı kremler, zeytinyagı susam yağı
aklınıza ne gelirse kurudugu içinde biraz kaşıntı oluyor
bebe yağı alsam mı fayda edermi
yarın ayrıntılı ultrason var
ay şeker yüklemesine bende nasıl dayanacağım bilmiyorum azıcık aç kalsam hıçkırık tutuyor ardından öğürme ve direk kusuyorum yani napapacam ben
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasılsizlerde de varmı gece uyuyamıyorum ayaklarıma kramp giriyor karnım sıkışıyor acıyor busuru şey işte :44: gece kalkıp oturma odasına geçiyorum oturur vaziyette uyuyorum herkezler azdaha zaman geçince hiç uyuyamıyacağımı söylüyorlar ve beni telaşlandırıyorlar :44: anne olmak kolay değil demek ki
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasılsizlerde de varmı gece uyuyamıyorum ayaklarıma kramp giriyor karnım sıkışıyor acıyor busuru şey işte :44: gece kalkıp oturma odasına geçiyorum oturur vaziyette uyuyorum herkezler azdaha zaman geçince hiç uyuyamıyacağımı söylüyorlar ve beni telaşlandırıyorlar :44: anne olmak kolay değil demek ki
teyzelerıııııı bız geldık nazlı kızımlaaaa
kızlar cok sukur detaylıyıda atlattık
hersey yolundaymıs cok sukur, bebegımızde ıyı.
Sadece suyumuz daha cok olabılırmıs ancak olması gereken aralıktaymıs yınede.
Bunu arada kontrol ederız zaten sen sıvı alımına ve proteın agırlıklı beslenmeye devam et dedı.
Hersey ıyı guzeldı dee bı guzel poz vermedı bıze cımcıme
bı gorsenız ayagı yuzune degıyo pek bı elastık yavrum
ıkı buklum olmus
365 gram boyda 24 cm mıs.
pek bı hereketlıydı ama allahtan olcumler tam yapılabıldı.
Resım alalım dedık ama nerdeee pek nazlı bu kız dedı dr kac kere yattım kalktım
gıttım gezdım geldım saga dondum sola dondum neler ettık gorsenız
dr da ınat ettı yazık ama yokkk soyle net bı poz vermedı dondu totosunu uyumaya basladı bırden bızım zıllı
kontrol randevusu alıp gel tekrar bakalım yakalarız belkı dedı dr
velhasıllll cok sukur atlattık ya bugunude keyfım yerıne geldı.
Darısı ınsallah sırada gıdecek arkadaslara olsun.
Rabbım yavrularımızı korusun.
sankı bana benı anlatıyorsunnn yıyorum yıyorum yıyorummm yemek olsun baska bırsye olmasın banaaagünaydın cici annelerayy bu saatte acıkmaya başladım yaa uykum bölünde geceden beri dün bir tepsi böreği tek başıma yedim ben insan olamam diye düşündüm kocişin o şok ve acıma duygulu bakışları arasında bütün tepsi boğazıma dizildi ama yılmadım yedim.. şuan acıkmamam lazımdı nereye gitti bu yediklerim yaaa
cnm ben bagdat cd fetus ta gırdım 260 tl ye 2 gun oncesınden randevu almak yeterlı memnun kaldım yarım saat 45 dk suruyorkızlar detaylı ultrasona girdiniz mi ? İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir yer var mı detyalı ultrason için haftaya randevu almam gerekıyor
suanda heryerım agrıyorrkizlar nasilsiniz?ben de bir halsizlik var bu aralar anlamadim ne? bebek arabamizi da aldik insallah sorunsuz kullaniriz
Mothercare U Move Pushchair Travel System - Red Circles - prams & pushchairs - Mothercare modelimiz de bu
Merhabalar kızlar,,ben de bayadır topiği takipteyim..mayıs ta doğum kısmetse. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi. benim de kızım olacak hayırlısıyla .
Şeker yüklemesinden konuşmuşuz bugün valla bende uyanır uyanmaz birşeyler yemezsen mide bulantısı gece yatana kadar geçmiyor zaten o yüklemeyede dayanacağımı sanmıyorum ama deneyeceğiz artık.
Kızlar bir de birşey sorucam biz eşimle bugün havuç mağzasından aşağıdaki çocuk odasını beğendik YATAK-ŞİFONYER-3 KAPILI DOLAP-2Lİ ŞİFONYER BİRDE DEKORATİF KİTAPLIK-1600 CİVARI
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
Şimdilik yatak odasına park beşik alıp küçük odayıda çocuk odası alalım nasıl olsa dolapla şifonyer alıcaktın yatağıda aradan çıkmış olsun takım olsun diyor 7. yada 8. aydan önce almayı düşünmüyorum eşyaları ama şimdiden odaya gerek varmı bilemedim eşimin dediğide mantıklı geliyor dolapla şifonyeri alıcaktım zaten bilemiyorum bir akıl verseniz napayım.
Birde aynı fiyata aşağıdaki takım var bumu daha güzel yukarıdakimi sizce eşim üsttekini beğendi bende alttakini bilemedim kafam çok karıştı
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
kızlar merhaba bir kaç sorum olacak.
adetim 16-17 gibi. fakat ben dün kasık ağrısından fenalaştım ve acile gittim idrarda gebeliğe baktılar çıkmadı ama doktor hiç sormadı günümün geçip geçmediğini bende unuttun söylemeyi.sonuçta daha 5 gün var hamiş olsam bile idrarda çıkmayabilir öyle değil mi ?idrar yolu enfeksiyonu dedi 2 tane iğne yaptı ve ilaç verdi.benimde aklıma çok takıldı ya hamileysem iğnenin ilaçların zararı olur mu :18::18::18:
benım reglıme 2 vardı kan testınde cıktı cnm ama bellı olmaz enfeksyornda kasık agrısı yapabılır
ılacların bu donemde zararıolmadıgını bılıyorum cnm ama kesın bırsey dıyeemem
haftaya gibi görünüyor ama bakalım randevu alabilirsem.şeker yüklemesini de 24 den önce yaparlar mı bilmiyorum onu da devlette yaptırırım iki hafta öne geldi yani doktora gitme tarihimiz çok muttluyum o yüzdenaynıyız demekkı :) sahı canım senın seker ve ayrıntılı ultrason ne zamandı ?
mucize onlar mucize senin anlattıklarını deftere yazsaydın kızın okuyup okuyup gülerdi ileride böyle birşey yapmalısın kesinliklezamane çoçuğu işte ben vuruyorum o da bana vuruyor edepsiz sonra küsüyoruz popo popoya verip uyuyoruz uyandığımızda unutmuş oluyoruz herşeyi.... yaaaa annelik süper birşey ya onu hissetmek ona anlam yüklemek tarifsiz birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?