2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Şeker yüklemesinden konuşmuşuz bugün valla bende uyanır uyanmaz birşeyler yemezsen mide bulantısı gece yatana kadar geçmiyor zaten o yüklemeyede dayanacağımı sanmıyorum ama deneyeceğiz artık.

Kızlar bir de birşey sorucam biz eşimle bugün havuç mağzasından aşağıdaki çocuk odasını beğendik YATAK-ŞİFONYER-3 KAPILI DOLAP-2Lİ ŞİFONYER BİRDE DEKORATİF KİTAPLIK-1600 CİVARI
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası

Şimdilik yatak odasına park beşik alıp küçük odayıda çocuk odası alalım nasıl olsa dolapla şifonyer alıcaktın yatağıda aradan çıkmış olsun takım olsun diyor 7. yada 8. aydan önce almayı düşünmüyorum eşyaları ama şimdiden odaya gerek varmı bilemedim eşimin dediğide mantıklı geliyor dolapla şifonyeri alıcaktım zaten bilemiyorum bir akıl verseniz napayım.

Birde aynı fiyata aşağıdaki takım var bumu daha güzel yukarıdakimi sizce eşim üsttekini beğendi bende alttakini bilemedim kafam çok karıştı
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası

Merhaba kızlar genel olarak cildim çok kuruyor ve nemlendirmek için ne yapsam işe yaramıyor

yağlı kremler, zeytinyagı susam yağı
aklınıza ne gelirse kurudugu içinde biraz kaşıntı oluyor

bebe yağı alsam mı fayda edermi

yarın ayrıntılı ultrason var

ay şeker yüklemesine bende nasıl dayanacağım bilmiyorum azıcık aç kalsam hıçkırık tutuyor ardından öğürme ve direk kusuyorum yani napapacam ben

ewettt başardım yakmadım mercimeği hemen babişkomuzu aradık verdiği cevap eee kızımın hayali yetiyor yakmamak için anında cevap çat kapattım telefonu üzerine aradı bizde mesaj attık kızına konuşmayı öğret en kısa zamanda ki sana cevap verebilsin hıhhhhh

ay bende hiç aç dolaşamam oldum olası kahvaltı zatn hep önemlidir benm için hemen midem kötülenmeye başlar azcık geç kalsam kendime gelemem
kızlar napsam geçer öksürürum, bğazım fena, burnumda....zencefil ballı yiyom ıhlamur c vitamini başkaaaaaa tavsiyesi olan varmııı, içileblcek ilaç yada soğuk algınlığı iiçin

benmde etrafımda çoğu kişi hasta ve banada geliyo gb inşallah hafif atlatırım:18:
cnm öksürük için gülhatmi var biliyomusun o iyi gelir derler bide onu dene istersen çok kaynaması gerekmiyo herld kaynamış suya atılıp içiliyodu yanılıyoda olabilirim aktara sorarsanız alırken daha iyi olur

benimde cildim normaldede çok kuru şimdi extra kuruluk oluyo hem hamilelikten hemde buranın havasından nem yok,akşama kadar 10 sefer nemlendirici sürüyodum geçen vazelin sürdüm o işe yaradı tedavi etti birazcık en kötü halinden daha iyiym şimdi bi dene istersen

selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl sizlerde de varmı gece uyuyamıyorum ayaklarıma kramp giriyor karnım sıkışıyor acıyor busuru şey işte :44: gece kalkıp oturma odasına geçiyorum oturur vaziyette uyuyorum herkezler azdaha zaman geçince hiç uyuyamıyacağımı söylüyorlar ve beni telaşlandırıyorlar :44: anne olmak kolay değil demek ki

Bende olmuyor magnezyum eksikliğinden kaynaklıyor bacak krampları doktoruna bi sor istersen

kizlar bu arada 63 kilo yu gormus bulunmaktayim,allahim sonum fil gibi olmasin daha 6 ay bitti 3 ay daha ne kadar alcam ben?gerci 70 e kadar iznim var ama bakalim 1 ayda 4 kilo almisim bu hesaplamaya 75 le bitecek sanirim

bendede var canim bacaklarim agriyor yataga gececegim zaman karnimda sertlesiyor 2 gundur daha once olmustu magnezyum verdi dr um simdiye kadar rahattim ama yine basladi yine almam gerek magnezyumu

seker yuklemesinden konusmussunuz ben yaptirdim gecen hafta gozunuzde buyutmeyun ac kalmayi ve mide bunaltici bir tadi olmasi arkaslar ben yapmadan once bunlar aklima bile gelmiyodu cunku cikabilecegini dusunuyodum bunlar neki yeterki cikmasin bundan onceki hamileligimde cikmisti tam 3 ay boyunca kendi bacaklarima gunde 3 kez insulin yapiyodum ve yemeklerden once ve sonrada parmagimdan kan alip sekerimi olcuyodum hic kolay degil Allahim bir daha yasatmasin doguma gelince normal bekliyoduk 38 haftalik olunca rendevu verdiler hastaneden neymis suyum cokmus evde su gelirse tehlikeli olurmus yani ne sanci ne kanamam olmadi kendileri mudahale ettilercok sukur kizim simdi 9 yasindaAllahima hamdolsun sekerin zorluklari ne tadi ne aclik kafaniza takmayin bir kac saat dayanin yeterki iyi ciksin sonuclar o yeter

Merhabalar kızlar,,ben de bayadır topiği takipteyim..mayıs ta doğum kısmetse. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi. benim de kızım olacak hayırlısıyla.

maşallahh mınık prensesıne ama fazla nazlı oda olsun nazı bıle farklı oluyto onalrın yaa yerım ben onuuu
sankı bana benı anlatıyorsunnn yıyorum yıyorum yıyorummm yemek olsun baska bırsye olmasın banaaa
kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi ? İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir yer var mı detyalı ultrason için haftaya randevu almam gerekıyor
cnm ben bagdat cd fetus ta gırdım 260 tl ye 2 gun oncesınden randevu almak yeterlı memnun kaldım yarım saat 45 dk suruyor
kizlar nasilsiniz?ben de bir halsizlik var bu aralar anlamadim ne? bebek arabamizi da aldik insallah sorunsuz kullaniriz
Mothercare U Move Pushchair Travel System - Red Circles - prams & pushchairs - Mothercare modelimiz de bu
suanda heryerım agrıyorr

cok guzelmıs cnm saglıkla kullanın ınsallah

Merhabalar kızlar,,ben de bayadır topiği takipteyim..mayıs ta doğum kısmetse. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi. benim de kızım olacak hayırlısıyla.

merhabaaa hosgeldın aramızaaa kızın da hayırlı olsunn ınslalahh

Bencede takımı al canım daha mantıklı büyüyünce beşiğe sığamıyorlar zaten en fazla 1.5 2 yaşına kadar beşikte yatacak

kızlar merhaba bir kaç sorum olacak.
adetim 16-17 gibi. fakat ben dün kasık ağrısından fenalaştım ve acile gittim idrarda gebeliğe baktılar çıkmadı ama doktor hiç sormadı günümün geçip geçmediğini bende unuttun söylemeyi.sonuçta daha 5 gün var hamiş olsam bile idrarda çıkmayabilir öyle değil mi ?idrar yolu enfeksiyonu dedi 2 tane iğne yaptı ve ilaç verdi.benimde aklıma çok takıldı ya hamileysem iğnenin ilaçların zararı olur mu :18::18::18:

benım reglıme 2 vardı kan testınde cıktı cnm ama bellı olmaz enfeksyornda kasık agrısı yapabılır

ılacların bu donemde zararıolmadıgını bılıyorum cnm ama kesın bırsey dıyeemem

benım reglıme 2 vardı kan testınde cıktı cnm ama bellı olmaz enfeksyornda kasık agrısı yapabılır

ılacların bu donemde zararıolmadıgını bılıyorum cnm ama kesın bırsey dıyeemem

hmm anladım canım.evet enfeksiyon bende çok sık oluyor ama hayatım boyunca ilk defa böyle oldum iki büklüm kaldım olduğum yerde.bakalım inşallah hamişimdir ve zararı yoktur öncelikle hayırlı olan tabi.tşk ederim cvp için.

aynıyız demekkı :) sahı canım senın seker ve ayrıntılı ultrason ne zamandı ?
haftaya gibi görünüyor ama bakalım randevu alabilirsem.şeker yüklemesini de 24 den önce yaparlar mı bilmiyorum onu da devlette yaptırırım iki hafta öne geldi yani doktora gitme tarihimiz çok muttluyum o yüzden
mucize onlar mucize senin anlattıklarını deftere yazsaydın kızın okuyup okuyup gülerdi ileride böyle birşey yapmalısın kesinlikle

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcem ...ben ayrıntılı ultrasyon için 182den randevu aldım lakin kadın dogum uzmanı olarak...ama bu testi kadın dogum uzmanı yapacak de mi??? o inceleyecek bebişimizi,?? bi de devlet bu ayrıntılı ultrasyonu yapıyo mu yoksa özel mi yapıyo?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…