2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım kramplar bendede var kalkıp esneme hareketı yada esıme masaj yaptırıp yatıyorum son aylarda uykumuz kalmıcak sureklı uyanıcaz
ona hazırlık ıste:)

seker yuklemesını yaptırsalarda yaptırma canım 24 28 arası ya 1 ay sonra yaptırırsın hem bebısını tekrar gormus olursun
inşallah randebu alır sag salım gıder gelırsın bebısının tum organlarını gor hasret gıder :)

canım benım bıldıgım o aldıgın randevuda doktor ayrıntılı ultrasona yazıcak senı sende gıdıp sıra alcaksın ayrıyyeten ve buyuk ıhtımal ıstanbulda ısen
2 3 ay sonraya sıra vercek cunku bende netten randevu aldım gıttım kadın dogum uzmanına sonra ayrıntılı ultrason kayıt yeırne yolladı
tarıh 3 ay doluydu daha1 aylık gebeyken herkes sıra almıs 3 devlet hastanesınde durum buydu ...

canım benım bıldıgım o aldıgın randevuda doktor ayrıntılı ultrasona yazıcak senı sende gıdıp sıra alcaksın ayrıyyeten ve buyuk ıhtımal ıstanbulda ısen
2 3 ay sonraya sıra vercek cunku bende netten randevu aldım gıttım kadın dogum uzmanına sonra ayrıntılı ultrason kayıt yeırne yolladı
tarıh 3 ay doluydu daha1 aylık gebeyken herkes sıra almıs 3 devlet hastanesınde durum buydu ...[/QUOTE]

oyyyyyyyyyy 3 ay dolumuyduuu sıra mı????sok oldumm anammmmmmmmmm o zaman mecbur özelde yaptrcam neyse ben yine de sansımı deneyeyimm..ama cok sasırdım yaa........3 hafta önce 3 lü test için gitttigimde doktorun hemsiresi bana 22. 23. haftalarda ayrıntılı ultrasyona gel dedi...devlet hastanesine gitmiştim.....inş..sıra cok vermez....ayy cok üzüldüm yaaa..zatii bu ayy maddi yöndenn sefilleri oynuyomm..devlet yapıyosa devlette belese yaptırırım diyodum..hevesim kursagımda kaldı yaaa..........tühhhh:18::18::18::18::18:

anneler bişey sorucam.ben sabahtan öğlene kadar calısıyorum.yarın şeker yüklemesi yapılacak,öğleden sonra randevum var.öğlen yemeği yemesem ac kalsam yapılır mı ki test?

oyyyyyyyyyy 3 ay dolumuyduuu sıra mı????sok oldumm anammmmmmmmmm o zaman mecbur özelde yaptrcam neyse ben yine de sansımı deneyeyimm..ama cok sasırdım yaa........3 hafta önce 3 lü test için gitttigimde doktorun hemsiresi bana 22. 23. haftalarda ayrıntılı ultrasyona gel dedi...devlet hastanesine gitmiştim.....inş..sıra cok vermez....ayy cok üzüldüm yaaa..zatii bu ayy maddi yöndenn sefilleri oynuyomm..devlet yapıyosa devlette belese yaptırırım diyodum..hevesim kursagımda kaldı yaaa..........tühhhh:18::18::18::18::18:[/QUOTE]

bu ay doktra gıtmem gerektı 8 hafta oldu gıtmeyelı muayene 100 tl
dusundum ona gıdersem ayrıntılı ultrasona gıtmek 145
doktoruma gelecek ay gıdıcem ayrıntılıyı tercıh ettım umarım sen bulabılırsın canım .. ben cok denedım ama bulamadım malesef 3 hastanedede
bıdahakı bebıste ılk ogrendıgım gıbı ayrıntılı ultrasona yazdırcam kendımı :)

Gecmisi okuyamadim kizlar umarim herkes cok iyidir, benim dun kontrol vardi Hersey yolunda cok sukur... Herkese iyi geceler umarim agrisiz rahat bir uyku cekersiniz :) benim sirt agilariyla basim dertte de

Resmi ekleyebildim mi acaba, bu da benim akisiklim :)

Eklentiler

• $image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Ben şimdi bu sitede bi besik baktım fiyat yazmıyor renk seçeneği varmı onuda yaşamışlar yarin aricam bakım uygunsa cok mutlu olucam ya 1aydır besik arıyorum bulamadim hep aynı model besikler kafayı yicem bakmadigim site kalmadı

Nerdeyse sabah olacak ama ben hala tavanı dikizliyorum. 5 gündür aralıksız yatıyorum. Ben böyle grip görmedim. Gündüz iyiyim akşamları bişey oluyor burnum inanılmz tıkalı şuan bile nefes almakta zorluk çekiyorum. Doktorum ıhlamur limon idare etmemi söyledi.kafayı yiycem böyle geçmiyorki. Burnuma beton dökmüşler sanki. İlaçsız nasıl atlatırım nasıl açılır bu burun. Yardım lütfen......

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ?haftasonu bitti herkes ise degil mi?

buhar banyosu yap burnuna tatlim belki oyle acilir,gecmis olsun.

burnun için okyanus suyu al canım hemen acılıyor doktorum bana söylemişti grip olduğum cok fenaysan burun spreyi bile kullanabilirsin dedi okyanuz suyu yeterli gelmezse

günaydın herkeslereeeeeeeee
hastalara şifa, çalışanlara kolaylıklar diliyoruz oğluşumla
herkeslere iyi haftalar

ben grip olduğumda baya ağır atlattım. doktorum antbiyotik vermişti. burun için en iyi çözüm, burnuna tuzlu su çekmek.bi dene istersen.zararı da yok. geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…