- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.321
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasılsizlerde de varmı gece uyuyamıyorum ayaklarıma kramp giriyor karnım sıkışıyor acıyor busuru şey işte :44: gece kalkıp oturma odasına geçiyorum oturur vaziyette uyuyorum herkezler azdaha zaman geçince hiç uyuyamıyacağımı söylüyorlar ve beni telaşlandırıyorlar :44: anne olmak kolay değil demek ki
haftaya gibi görünüyor ama bakalım randevu alabilirsem.şeker yüklemesini de 24 den önce yaparlar mı bilmiyorum onu da devlette yaptırırım iki hafta öne geldi yani doktora gitme tarihimiz çok muttluyum o yüzden
mucize onlar mucize senin anlattıklarını deftere yazsaydın kızın okuyup okuyup gülerdi ileride böyle birşey yapmalısın kesinlikle
kızlar bişi sorcem ...ben ayrıntılı ultrasyon için 182den randevu aldım lakin kadın dogum uzmanı olarak...ama bu testi kadın dogum uzmanı yapacak de mi??? o inceleyecek bebişimizi,?? bi de devlet bu ayrıntılı ultrasyonu yapıyo mu yoksa özel mi yapıyo?????
kızlar bişi sorcem ...ben ayrıntılı ultrasyon için 182den randevu aldım lakin kadın dogum uzmanı olarak...ama bu testi kadın dogum uzmanı yapacak de mi??? o inceleyecek bebişimizi,?? bi de devlet bu ayrıntılı ultrasyonu yapıyo mu yoksa özel mi yapıyo?????[/
ben özel hastaneye gidiyorum doktorum marmara eğit.git dedi.marmara eğti. araşt.randevu almak icin defalarca aradım.182de vermedi,3defada almak icin gittim ve illalah ettim.en sonunda verdim 230tlyi gittiğim özel hastanede yaptırdım.neredeyse 1ay olucak yaptıralı icim rahat etti.
kızlar bişi sorcem ...ben ayrıntılı ultrasyon için 182den randevu aldım lakin kadın dogum uzmanı olarak...ama bu testi kadın dogum uzmanı yapacak de mi??? o inceleyecek bebişimizi,?? bi de devlet bu ayrıntılı ultrasyonu yapıyo mu yoksa özel mi yapıyo?????[/
ben özel hastaneye gidiyorum doktorum marmara eğit.git dedi.marmara eğti. araşt.randevu almak icin defalarca aradım.182de vermedi,3defada almak icin gittim ve illalah ettim.en sonunda verdim 230tlyi gittiğim özel hastanede yaptırdım.neredeyse 1ay olucak yaptıralı icim rahat etti.
zor durumda kalırsammm bana özel hastanenin yolu görünüyorrrr..........canım internet üzerinden aldım randevuyu..diger türlü telefondan ararsan telefon faturası fazla geliyor........en güzeli ücretsiz internet üzerinden randevu almak...=)
zor durumda kalırsammm bana özel hastanenin yolu görünüyorrrr..........canım internet üzerinden aldım randevuyu..diger türlü telefondan ararsan telefon faturası fazla geliyor........en güzeli ücretsiz internet üzerinden randevu almak...=)
yok yok bir daha mı uğramam bile oraya.burnumdan geldi. 3defa hamile hamile gittim ağlayarak ayrıldım. valla bize de bazen ağır geliyor maddi olarak ama sonucta ilk bebek ah vah demektense herşeyi özele yaptırıyoruz.
yok yok bir daha mı uğramam bile oraya.burnumdan geldi. 3defa hamile hamile gittim ağlayarak ayrıldım. valla bize de bazen ağır geliyor maddi olarak ama sonucta ilk bebek ah vah demektense herşeyi özele yaptırıyoruz.
ayyy bana da rast geldii......... ben 12 haftalıkkennn izmir de yesilyurt devlet hastanesinde 2 test yaptırmak istedim kadın dogum uzmanı benim bebişi göremediii.....bebek yok görünmüyo dediii.......aglaya aglaya bi kaldımmm..ve hemen özele gittimm......özeldeki doktor sasırdı senin bebegini nasıl göremez resmen sana bebegin öldü kese bos demek istemiş dediii.....ama o günü hiç unutamam özele 175 tl ödedim 2 li test için ama cok sükürr bebegim saglıklı oldugunu ögrendim ya o parayı gözüm hiç görmedii...........RABBİM KİMSEYE YASATMASINNN......cok aglamıstımm bebegimi göremedigini söyleyince yesilyurt hastanesi.............
canım benım bıldıgım o aldıgın randevuda doktor ayrıntılı ultrasona yazıcak senı sende gıdıp sıra alcaksın ayrıyyeten ve buyuk ıhtımal ıstanbulda ısen
2 3 ay sonraya sıra vercek cunku bende netten randevu aldım gıttım kadın dogum uzmanına sonra ayrıntılı ultrason kayıt yeırne yolladı
tarıh 3 ay doluydu daha1 aylık gebeyken herkes sıra almıs 3 devlet hastanesınde durum buydu ...
Şeker yüklemesinden konuşmuşuz bugün valla bende uyanır uyanmaz birşeyler yemezsen mide bulantısı gece yatana kadar geçmiyor zaten o yüklemeyede dayanacağımı sanmıyorum ama deneyeceğiz artık.
Kızlar bir de birşey sorucam biz eşimle bugün havuç mağzasından aşağıdaki çocuk odasını beğendik YATAK-ŞİFONYER-3 KAPILI DOLAP-2Lİ ŞİFONYER BİRDE DEKORATİF KİTAPLIK-1600 CİVARI
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
Şimdilik yatak odasına park beşik alıp küçük odayıda çocuk odası alalım nasıl olsa dolapla şifonyer alıcaktın yatağıda aradan çıkmış olsun takım olsun diyor 7. yada 8. aydan önce almayı düşünmüyorum eşyaları ama şimdiden odaya gerek varmı bilemedim eşimin dediğide mantıklı geliyor dolapla şifonyeri alıcaktım zaten bilemiyorum bir akıl verseniz napayım.
Birde aynı fiyata aşağıdaki takım var bumu daha güzel yukarıdakimi sizce eşim üsttekini beğendi bende alttakini bilemedim kafam çok karıştı
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
Nerdeyse sabah olacak ama ben hala tavanı dikizliyorum. 5 gündür aralıksız yatıyorum. Ben böyle grip görmedim. Gündüz iyiyim akşamları bişey oluyor burnum inanılmz tıkalı şuan bile nefes almakta zorluk çekiyorum. Doktorum ıhlamur limon idare etmemi söyledi.kafayı yiycem böyle geçmiyorki. Burnuma beton dökmüşler sanki. İlaçsız nasıl atlatırım nasıl açılır bu burun. Yardım lütfen......
Nerdeyse sabah olacak ama ben hala tavanı dikizliyorum. 5 gündür aralıksız yatıyorum. Ben böyle grip görmedim. Gündüz iyiyim akşamları bişey oluyor burnum inanılmz tıkalı şuan bile nefes almakta zorluk çekiyorum. Doktorum ıhlamur limon idare etmemi söyledi.kafayı yiycem böyle geçmiyorki. Burnuma beton dökmüşler sanki. İlaçsız nasıl atlatırım nasıl açılır bu burun. Yardım lütfen......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?