2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bana bir akıl verin Allah için ben çok hızlı kilo alıyorum ne yapmam lazım öyle obur gibi yemiyorum cidden eşim bile diyor normal yiyorsun diye ama kilo alıyorum daha kaç ay var herkes son aylar cok alınıyor diyor kaç kilo olacagım ben ya off offff

günaydın fıstıklar, herkese hayırlı ve güzel haftalar dilerim..dün akşam bebeğim çok kuduruklaştı karnımın en solunda şişti, şişti.. gerdi bi rahat durmadı.karnım kocaman oldu öyle büyüdüki birden...sonra dalgalanarak yada yuvarlanarak karnımın solundan ortaya derinlere bir yere daldı gitti..eşimle elimizi koyduk göbeğin 7kat olmasına rağmen öyle yakındaydıki çok şaşırdık..birden tekmeler de yok oldu..sonra bu kayıp gidince göbeğim öyle rahatladıki yumuşacık oldu, küçüldü bi rahat nefes aldım çok kolay uyudum..eşek yüzeyde ne işi varsa orda takıldı takıldı sonra babası biraz ağzını karnıma koyup az dur diye uzun uzun onunla konuşunca önce tekmelere devam etti sonrada sanırım rahatsız oldu dibe daldı hayır orda onun ne kadar alanı varda bu kadar geniş kullanıyor anlamadım
selam canım keşke akşam okuyabilseydim yazdığını..aynı durum bana da olmuştu ve o grip 15-20 günde ancak geçti çok şükür..ben nefessizlikten bunalıma girmiştim resmen..ne okyanus suyu ne tuzlu su ne de serum fizyoloji açmamıştı burnumu..doktor otrivine damla verdi ve kendi doktorumda 2 günden fazla kullanma bunu dedi..onu sıkar sıkmaz burun tamamen açılıyor, yaşadığını anlıyorsun.iki gün kullanmış olsam da bana iyi geldi ve burnum bir daha o kadar kötü tıkanmadı..böylece sonraki günler tek burun deliğiyle idare edebildim..ayrıca bi kutu antibiotik(alfasilin vermişti)ve iki günde alerji hapı içtim..ilaçsız iyileşemezdim canım..eğer tek burun deliğin tıkalıysa belki idare edersin ama ikiside tıkanırsa benim gibi damla kullanmadan yapamaszın bence..benim sadece ağzımdan almaya çalıştığım nefesim bebeğede bana da yetmemişti..çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.

cnm şeker ve tiroid tahlillerini yaptırmanı tavsiye edebilirim ve dr unla mutlaka görüş

canım ya hiç sorma. bende şu iki haffta inanamıyorum kendime..ben hep az kilo almıştım..ama bugünlerde kilom sabit durmuyor..bende öyle çok yemiyorum ama iştahım fena açık..sabah tartıldım 54 çıktım..daha iki hafta önce 52-52,5 tum..1 hafta önce 53tüm..nasıl şimdi 54 çıktım anlamadım..göbeğimde büyüdü..herkeste aynı durum mu var kızlar acaba hızlı kilo alımına mı girdik????????? yoksa ben karalar bağlayıp azcık yediklerime dikkat mi edeyim

kızlar bende birkaç gündür bir de şöyle farklılıklar var..bulanık görüyorum bazen bi de kahvaltıdan sonra başım dönüyor, kalbim çok hızlı atıyor ve başımda basınç hissediyorum. ikisi de çok ağır şekilde olmuyor ama kendini hissettiriyor..sizlerde de böyle şeyler var mı??

çözemedim gitti bilmiyorum ama resmen bunalımdayım yani ben bu kilolarla dogumdan sonra basbasa kalınca ne olacak aman Allahım düşünmek bile istemiyorum zaten cok zayıf değildim hamile kaldıgımda

günaydın cici arkadaşlarım, dert ortaklarım, doğumtaşlarım ve onların miniminnacık tomurcukları:)

iyi haftalar diliyorum öncelikle, geçmişi okuymadım ama hasta olanlara şifalar diliyorum. umarım hepiniz moral olarak sağlık olarak hep iyi olun ki bebişler de öyle olsun.

Kızlar ben sizden bugün için dua istiyorum. Bugün benim için zor bir gün ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Allahımın herşeyin hayırlısını vereceğine inanıyorum ve takmamaya, endişe etmemeye bebeğimi üzmemeye çalışıyorum. Şimdilik konuyu buradan yazamıyorum ama lütfen benim adıma hakkımda hayırlısı olması için dua edin.

Şimdiden canı yürekten edeceğinizi bilerek teşekkür ediyorum ve herşey hepimiz adına güzel olacak inanıyorum sizleri seviyorum iyiki varsınız.... su gibi geçen bir gün, hafta, ay(mayıs'a kadar:) ) ve bir ömrümüz (buradaki su gibi de güzelliği açısından olsun:)) olsun inşallah Allahım her konuda yar ve yardımcımız olsun...

çözemedim gitti bilmiyorum ama resmen bunalımdayım yani ben bu kilolarla dogumdan sonra basbasa kalınca ne olacak aman Allahım düşünmek bile istemiyorum zaten cok zayıf değildim hamile kaldıgımda
canım emzirirken verirsin inşallah..olmassa birazcık hamurişini keselim bakalım fark olacakmı..ben hamile kaldığımda zayıftım hiç kilo almıyordum mutluydum ama şimdi 24.haftada 4kilo almış oldum ve bu kilo alımı malesefki 24 hafta boyunca düzenli değil, son haftalarda birden aldım..buşekilde haftada 1 kg alırsam çok ciddi bir kiloyla doğuma girebilirim bende çatlaklardan çok korkuyorum şu an bile karnım çok geriliyor bazı yerleri sızlıyor gibi oluyor..yandık valla yandık inşallah daha çok almayız yaff..

günaydın canım, inşallah hakkında hayırlısı olur ve rabbim gönlüne göre verir..amin..

kaç gündür bebişim hareket etmiyor sanki.((bu normal mi arkadaşlar...

kafana takma canım benimkide kafasına göre takılıyo 2 gün tık yok sonra 3 4 gün çıldırıyo herhalde yoruluyo o kadar harekete dinleniyo zilli :) ama çok aklına takıyorsan sağlık ocagında kalp atışlarını dinliyorlar hemen sıra beklemeden için rahat eder. yada tatlı ye ve uzan o da işe yarıyor....

Canım işte sorunda orda işte ben zaten hamur işi ve tatlı şeyleri yemiyorum ekmeğide bi sabahları yiyorum nasıl geliyor bu kilolar anlamıyorum neysen kilo alıyorum acaba bi bilsem onu kessem.keske ben 4 kilo almıs olsaydım

günaydın kızlar dün canım oğlumun odasının siparişini verdik çok güzel heyecanlar 31 ocakta teslim edicekler 4 gözle bekliyoruz inşallah herşeyi çok güzel olucak,4 kapılı dolabı normal boyutlardan daha büyük yüklüklü, alttan bazalı yatağı, 2 komidin, şifonyer oyuncak sandığı, uyku seti ,avize ve lambaderi maskodan 3.600 TL ye aldık sağlıklı günlerde kullanırız inşallah
5 hafta sonra da yarın ayrıntılı usg miz var acaba oğlum kime benziyo büyüdü mü güzel haberlerle gelirim buraya inşallah

hepinize günaydın kızlar,
umarım herşey yolundadır. şu doğum izninden de hayırlısıyla bi ses çıkmadı yaaa. keşke uzatılsa.

avatarına bayıldım. çok tatlıymış. oğluşun da güle güle kullansın canım...

Gecmısı coKkkkkkk hızlı okudum ıns hersey yolundadır gune sırt agrısı ve mıde bulantısı ıle basladım ınsanın popusu agrır mı ya sızım sızım sızlıo oturamıyorum yaramaz oglumda tekmeleyıp duruyo bugun sabah 7de babasının sesıyle uyandı resmen oturma dıyo sankı ben cok meraklıyım agrıyan totomla oturmaya ıns bu hafta SU gıbı gecer gıderrrr bızlerde rahat ederız kılo mevzusuna gelecek olursak 2hafta onceye kadar hıc kılo almamıstım bu sabah tartıldım 69.1 ım bakalım neler olacakk herkese mutlu haftalar dılıyorummmmm

valla kilolarla benimde başım dertte 22. hafta bitiyor 54,5 la başladım 63,5 u gördüm dün tartılmaktan vazgeçtim :)) hiç u kadar kilo almamıştım bende aynen çok yemiyorum işte peynir, süt, yogurt, yumurta mutlaka tüketiyorum. meyve yiyorum hergün onun dışında sebze yada et yani arada çikolata ama normaldede iştahım böyleydi hiç almazdım :) doktor bişey demiyor ama yuh yani bu gidişimde konuşacagım doğumhaneye sığmıycam korkuyorum. bol su da tüketiyorum pek yürümek istemiyorum işte kışın hamile kalmanın zorluğu bir hava soğuk yürümek zor iki sebze meyve sınırlı (en azından benim sevdiklerim yok) ben çarşamba günü ayrıntılıya gideceğim o zaman konuşacagım doktorla. size de bilgi veriririm.

hepinize günaydınlar ben 1012 mayıs annesiyim rabbim hepinize kolay doğumlar versin sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşallah..
şuan hepinizde bi doğursam gerisi kolay gibi geliyor ama halbuki en keyifli günler bu günşeriniz yatın uyuuyabildiğiniz kadar uyuyun mayışın ohhhhhhh mis gibi zıpırlar çıktıktan sonra çok ararsınız çok tabi onları kokladıkça uyku falan solda sıfır kalıyo ama ....
benim ikinci bebeğim mayıs doğumlu doğumdan korkmayın demesi kolay dersiniz ama benim kadar korkanı yoktur ona ragmen 2 tane doğurdum normal doğum bunda daha bilinçliydim sancıların geleciğini farkettim ve sancılarım 10 dk bir olmaya başlayınca hastaneye gittim 1.5 saat sonrada doğurdum hastane evime yakındı tabi 2-3 saat sancılı bi dönem gçiriyorsunuz ama doğum anında acı falan hissetmiyorsunuz doğduktan sonrada okadar hafifliyorsunuzki yeni doğan sizsiniz sanki bıraksala orada kıvrılıp uyuyasınız geliyor ve bu duygu dünyanın en güzel duygusu tadı damağımda bidaha doğurabilirim

ben neden yazdım sabah sabah buraya bilmiyorum şuan okadar uykusuzumki anlatamam bir dekızlar çok alışveriş yapmayın ben emzik falan almıştım bebğim damaklı emziği emmedi hepsi boşa gitti süt poşetleri falan sakın şimdiden almayın kıyafettede abartmayın yaza çok bişey giyemiyorlar çok küçükler çünki üşüyebiliyorlar birde çabuk büyüyorlar hepinize saglıklı günler dilerim bi avazda kurtarsın allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…