- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.361
hepinize günaydınlar ben 1012 mayıs annesiyim rabbim hepinize kolay doğumlar versin sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşallah..
şuan hepinizde bi doğursam gerisi kolay gibi geliyor ama halbuki en keyifli günler bu günşeriniz yatın uyuuyabildiğiniz kadar uyuyun mayışın ohhhhhhh mis gibi zıpırlar çıktıktan sonra çok ararsınız çok tabi onları kokladıkça uyku falan solda sıfır kalıyo ama ....
benim ikinci bebeğim mayıs doğumlu doğumdan korkmayın demesi kolay dersiniz ama benim kadar korkanı yoktur ona ragmen 2 tane doğurdum normal doğum bunda daha bilinçliydim sancıların geleciğini farkettim ve sancılarım 10 dk bir olmaya başlayınca hastaneye gittim 1.5 saat sonrada doğurdum hastane evime yakındı tabi 2-3 saat sancılı bi dönem gçiriyorsunuz ama doğum anında acı falan hissetmiyorsunuz doğduktan sonrada okadar hafifliyorsunuzki yeni doğan sizsiniz sanki bıraksala orada kıvrılıp uyuyasınız geliyor ve bu duygu dünyanın en güzel duygusu tadı damağımda bidaha doğurabilirim
ben neden yazdım sabah sabah buraya bilmiyorum şuan okadar uykusuzumki anlatamam bir dekızlar çok alışveriş yapmayın ben emzik falan almıştım bebğim damaklı emziği emmedi hepsi boşa gitti süt poşetleri falan sakın şimdiden almayın kıyafettede abartmayın yaza çok bişey giyemiyorlar çok küçükler çünki üşüyebiliyorlar birde çabuk büyüyorlar hepinize saglıklı günler dilerim bi avazda kurtarsın allahım
sağlık ocağın yakınsa gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin tatlım ama telaş etme o hareket ediyordur da sen hissetmiyorsundur sırt üstü yat ayaklarını uzet biraz dinle bakalım kendiini yine hissetmesen en pratik sağlık ocağı için rahat eder o zaman.kaç gündür bebişim hareket etmiyor sanki.((bu normal mi arkadaşlar...
hepinize günaydınlar ben 1012 mayıs annesiyim rabbim hepinize kolay doğumlar versin sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşallah..
şuan hepinizde bi doğursam gerisi kolay gibi geliyor ama halbuki en keyifli günler bu günşeriniz yatın uyuuyabildiğiniz kadar uyuyun mayışın ohhhhhhh mis gibi zıpırlar çıktıktan sonra çok ararsınız çok tabi onları kokladıkça uyku falan solda sıfır kalıyo ama ....
benim ikinci bebeğim mayıs doğumlu doğumdan korkmayın demesi kolay dersiniz ama benim kadar korkanı yoktur ona ragmen 2 tane doğurdum normal doğum bunda daha bilinçliydim sancıların geleciğini farkettim ve sancılarım 10 dk bir olmaya başlayınca hastaneye gittim 1.5 saat sonrada doğurdum hastane evime yakındı tabi 2-3 saat sancılı bi dönem gçiriyorsunuz ama doğum anında acı falan hissetmiyorsunuz doğduktan sonrada okadar hafifliyorsunuzki yeni doğan sizsiniz sanki bıraksala orada kıvrılıp uyuyasınız geliyor ve bu duygu dünyanın en güzel duygusu tadı damağımda bidaha doğurabilirim
ben neden yazdım sabah sabah buraya bilmiyorum şuan okadar uykusuzumki anlatamam bir dekızlar çok alışveriş yapmayın ben emzik falan almıştım bebğim damaklı emziği emmedi hepsi boşa gitti süt poşetleri falan sakın şimdiden almayın kıyafettede abartmayın yaza çok bişey giyemiyorlar çok küçükler çünki üşüyebiliyorlar birde çabuk büyüyorlar hepinize saglıklı günler dilerim bi avazda kurtarsın allahım
Nerdeyse sabah olacak ama ben hala tavanı dikizliyorum. 5 gündür aralıksız yatıyorum. Ben böyle grip görmedim. Gündüz iyiyim akşamları bişey oluyor burnum inanılmz tıkalı şuan bile nefes almakta zorluk çekiyorum. Doktorum ıhlamur limon idare etmemi söyledi.kafayı yiycem böyle geçmiyorki. Burnuma beton dökmüşler sanki. İlaçsız nasıl atlatırım nasıl açılır bu burun. Yardım lütfen......
Canım işte sorunda orda işte ben zaten hamur işi ve tatlı şeyleri yemiyorum ekmeğide bi sabahları yiyorum nasıl geliyor bu kilolar anlamıyorum neysen kilo alıyorum acaba bi bilsem onu kessem.keske ben 4 kilo almıs olsaydım
canım ben sanki süt içmeye başlayınca kilo alımım arttı..önceden sütten tiksiniyordum, yoğurt peynirle ve kalsiyum tablet kullanıyordum..süt bize kilo yapıyor olabilir mi ??valla kilolarla benimde başım dertte 22. hafta bitiyor 54,5 la başladım 63,5 u gördüm dün tartılmaktan vazgeçtim :)) hiç u kadar kilo almamıştım bende aynen çok yemiyorum işte peynir, süt, yogurt, yumurta mutlaka tüketiyorum. meyve yiyorum hergün onun dışında sebze yada et yani arada çikolata ama normaldede iştahım böyleydi hiç almazdım :) doktor bişey demiyor ama yuh yani bu gidişimde konuşacagım doğumhaneye sığmıycam korkuyorum. bol su da tüketiyorum pek yürümek istemiyorum işte kışın hamile kalmanın zorluğu bir hava soğuk yürümek zor iki sebze meyve sınırlı (en azından benim sevdiklerim yok) ben çarşamba günü ayrıntılıya gideceğim o zaman konuşacagım doktorla. size de bilgi veriririm.
ya kızlar bana bir akıl verin Allah için ben çok hızlı kilo alıyorum ne yapmam lazım öyle obur gibi yemiyorum cidden eşim bile diyor normal yiyorsun diye ama kilo alıyorum daha kaç ay var herkes son aylar cok alınıyor diyor kaç kilo olacagım ben ya off offff
canım sanırım en güzeli diyetisyene gitmen, hamilelikte kilo alınıyo muhakkak bazıları hiç takmıyor o da normal çünkü hızlı veriliyormuş ama gerçekten üzülüyorsan hiç düşünme hemen randevu al diyetisyene git..o kilo alma sebebini bulur ve bunu yavaşlatır yada durdurur..sonradan vermektense baştan almayı engellemek daha kolay sanıyorum..benim eğer birkaç hafta daha bu hızla kilo artışım devam ederse mutlaka diyetisyene gideceğim..şu an izliyorum bakalım almam gerekeni mi aldım yoksa boşa mı kilo alıyorum diye..
canım ben sanki süt içmeye başlayınca kilo alımım arttı..önceden sütten tiksiniyordum, yoğurt peynirle ve kalsiyum tablet kullanıyordum..süt bize kilo yapıyor olabilir mi ??
(( doktor mutlaka iç diyo peynir yumurta yogurt vs. mutlaka ye dedi şimdi zaten light süt içiyorum yaglı sütler çok kokuyor burnuma. sütten oldugunu düşünmüyorum kilonun çünkü hamile kalmadan önce diyet yapmıştım bütün gün süt içiyordum light tabi 2 ayda 10 kilo verdim.. zaten o diyete güveniyorum bi doğum geçsin bide 6 ay hemen başlıycam diyete zaten o altı 6 da da emzirirken hızla gidiyor diyor herkes bakalım uykusuzluk vs. eririz inşallah :))) ama bu gidişimdede konuşacagım doktorla almadan önlem almak iyi tabi.. bide bence bu hamilelik farklı bişey herkeste farklı tepkiler oluyor geçen haftalarda çok takıyordum kiloyu artık sorun etmiyorum bebeğim saglıkla doğsun da onun için bir sorun oluşturmuyorsa veririm evelallah =)
kızlar bende birkaç gündür bir de şöyle farklılıklar var..bulanık görüyorum bazen bi de kahvaltıdan sonra başım dönüyor, kalbim çok hızlı atıyor ve başımda basınç hissediyorum. ikisi de çok ağır şekilde olmuyor ama kendini hissettiriyor..sizlerde de böyle şeyler var mı??
günaydın cici arkadaşlarım, dert ortaklarım, doğumtaşlarım ve onların miniminnacık tomurcukları:)
iyi haftalar diliyorum öncelikle, geçmişi okuymadım ama hasta olanlara şifalar diliyorum. umarım hepiniz moral olarak sağlık olarak hep iyi olun ki bebişler de öyle olsun.
Kızlar ben sizden bugün için dua istiyorum. Bugün benim için zor bir gün ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Allahımın herşeyin hayırlısını vereceğine inanıyorum ve takmamaya, endişe etmemeye bebeğimi üzmemeye çalışıyorum. Şimdilik konuyu buradan yazamıyorum ama lütfen benim adıma hakkımda hayırlısı olması için dua edin.
Şimdiden canı yürekten edeceğinizi bilerek teşekkür ediyorum ve herşey hepimiz adına güzel olacak inanıyorum sizleri seviyorum iyiki varsınız.... su gibi geçen bir gün, hafta, ay(mayıs'a kadar:) ) ve bir ömrümüz (buradaki su gibi de güzelliği açısından olsun:)) olsun inşallah Allahım her konuda yar ve yardımcımız olsun...
canım tansıyonunu hergun duzenlı olcmen mumkunmu ondanda olabılır yasadıkların ..
sıkıntını bılmıyorum ama Rabbım bılınen bılınmeyen ne sıkıntın varsa feraha ulastırsın sana guc kuvvet versın inşallah balım
canım sıkıntım maddi açılı ama takmıycam sadece şu kadar söyliyim o kadar doluyum ki cevabın gözlerimi doldurmaya yetti tek kalıp rahatca ağlamak istiyorum ama işyerindeyim dün akşam da eşim ağlama dedi sadece hıçkırdım ama ağlamak iyi gelir sanırım şimdilik tutmaya çalışıyım da Allahım yardım etsin...
ya kızlar bana bir akıl verin Allah için ben çok hızlı kilo alıyorum ne yapmam lazım öyle obur gibi yemiyorum cidden eşim bile diyor normal yiyorsun diye ama kilo alıyorum daha kaç ay var herkes son aylar cok alınıyor diyor kaç kilo olacagım ben ya off offff
kızlar yengem hem kısa boylu hemde kıloluydu dogumada 10 kg alarak gırdı
suan 4 haftalık anne dun bana 11 kg verdım dedı aldıgı kıloları 1 kg fazlasıyla vermıs
yegenım 5 dk bıle gecmeden sureklı emmek ıstıyor
gecen haftakı bebek emzırme dersındede ebemız demıstı ınanılmaz derecede 2.aya kadar kg vermede cok etıkılı oluyor emdırmek
ozellıkle kalca yaglarında yengemde bunu tastıkleyınce bıraz rahatladım umarım cok kılo almayız alırsakta bebıslerı sureklı emzırerek kgları verırız
canım sıkıntım maddi açılı ama takmıycam sadece şu kadar söyliyim o kadar doluyum ki cevabın gözlerimi doldurmaya yetti tek kalıp rahatca ağlamak istiyorum ama işyerindeyim dün akşam da eşim ağlama dedi sadece hıçkırdım ama ağlamak iyi gelir sanırım şimdilik tutmaya çalışıyım da Allahım yardım etsin...
canım evde olunca ağla içini boşalt ama yavrunuda düşün sen ne hıssedersen oda hıssedıyo
bızdede cok problemm var buraya yansıtmıyorum belırsızlıkler sıkıntılar .. akışına bıraktım artık
su akar yolunu ublur hersey olacagına varır Bebişlerımız rızıklarıyla gelıcek inşallah annesı
canım tansıyonunu hergun duzenlı olcmen mumkunmu ondanda olabılır yasadıkların ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?