2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sizlerin tecrübeleriniz bizim için o kadar önemli ki hele de benim gibi ilk bebeğine hamile olan ve her iki ailedede ilk bebeği doğuracaklar için. ne almalıyım ne zaman almalıyım kafamız çok karışıyor sizin paylaşımlarınızla kafamızda birşeyler canlanıyor en azından çok teşekkürler.

kaç gündür bebişim hareket etmiyor sanki.((bu normal mi arkadaşlar...
sağlık ocağın yakınsa gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin tatlım ama telaş etme o hareket ediyordur da sen hissetmiyorsundur sırt üstü yat ayaklarını uzet biraz dinle bakalım kendiini yine hissetmesen en pratik sağlık ocağı için rahat eder o zaman.

Günaydın güzel anneler, hepimiz için çok güzel bir hafta olsun inşAllah
yavrularımızdan güzel haberler alalım, bu hafta muayenesi olanlar yüzlerini görsünler mutlu olsunlar :)

Çok teşekkür ederiz. sizin tecrübelerinize çok çok ihtiyacımız var. aklınıza geldikçe bizi ziyaret edebilirseniz gerçekten çok seviniriz hepimiz.
Rabbim bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşAllah..
normal doğum yapmayı çok istiyorum fakat doktorum bebeğimizin gelişiminin biraz önden gittiğini söyledi.
sanırım iri bir bebek olacak , inşAllah doğumumuz zor olmaz..

Son düzenleme:

aynı durum bende de var tatlım tuzlu su yapabilirsin burnuna eczaneden bir şırınga rica et onunla hızla fışkırt canım en azından bir kaç saat rahatlatıyor ben gecede hiç nefes alamıyorsam bir defacık burun damlası damlatıyorum sabaha kadar idare ediyorum doktorum çok zorlanırsan otrivin kullan dedi

canım sanırım en güzeli diyetisyene gitmen, hamilelikte kilo alınıyo muhakkak bazıları hiç takmıyor o da normal çünkü hızlı veriliyormuş ama gerçekten üzülüyorsan hiç düşünme hemen randevu al diyetisyene git..o kilo alma sebebini bulur ve bunu yavaşlatır yada durdurur..sonradan vermektense baştan almayı engellemek daha kolay sanıyorum..benim eğer birkaç hafta daha bu hızla kilo artışım devam ederse mutlaka diyetisyene gideceğim..şu an izliyorum bakalım almam gerekeni mi aldım yoksa boşa mı kilo alıyorum diye..
canım ben sanki süt içmeye başlayınca kilo alımım arttı..önceden sütten tiksiniyordum, yoğurt peynirle ve kalsiyum tablet kullanıyordum..süt bize kilo yapıyor olabilir mi ??

canım bu faydalı bilgileri ve anılarını bizimle paylaştığın için çok sağol, bebişin seni uyutmuyor sanırım..bir an önce uyku düzeni güzel olur inşallah..deneyimli biriyle konuşmak gerçekten bizi rahatlatıyor..bende sancımı evde çekmek istiyorum..tabi panik haliyle ne kadar dayanabilirsem..sana bir sorum olacak tatlım, doğum konusunda orta fiyatlı ve orta ayarlı mı yoksa iyi bir hastaneyi mi tercih edelim çok fark var mı?? erdem ve medicana hastanesi arasında kararsızım..bir arkadaşımda paşabahçe devlet hastanesinde doğum yaptı, çok çok memnun kalmış sende mutlaka orda yap diyor ama ben korkuyorum ya bir aksilik olursa bana devlette iyi davranmazlarsa diye..o yüzden özeli tercih edicem sanıyorum..

bende senin gibi çok kilo aldım canım seni bilmiyorum ama ben 8 kilo aldım daha 25 haftalık olamama rağmen doktorum normal dedi ama tartıda 65 i ilk defa görünce benimde moralim bozuldu şimdi haftada 3 gün pilates 2 gün yürüyüş yapıyorum iki haftada bir kilo aldım ki bu normal tavsiyem önce şekerine baktır sonrada doktoruna danışarak spora başla canım diyet kesinlikel yapma bebişinin sağlığı herşeyden önemli kilo bir şekilde verilir 3 ayda olamasında 1,5 yılda olsun

Günaydın hanımlar ve hanımcık/beycikleerr
Güzel bir gün diliyorum
Biz ancak ayıldıkk ve herkesin ortak sorunu olan uykusuzlukla cebelleşiyorumm
5 diyince gözüm açılıyor benimm anladım kii bu velette hep 5de uyanacak
Ve ağrılarım var gögüs altı ve gögüs kafeslerimde
Bende doktoru artık uzatmadan 23ne randevu aldım 20sinde şeker yüklememi filan yaptıracağımm, erken olur mu acaba :44:
Artık magnezyum mu ne haltsa versin şu hapııı Muz yemekten bağırsaklarım asfalt gibi oldu

uyanalı 1bucuk saat oluyo pc basına anca geldım kzlar :)
uyku duzenım degıstı daha az uyur oldum :) kotu ruya gordum ama uyanınca kendımı guzel bı une adepte ettım
bugun yegenım ıçın hatım ındırcez hafızlarla toplanıyoruz bırazdan cıkıcam yegenımı gorcem yıne bol bol yıcem onu :)
cok cabuk buyuyorlar kızlar daha 28 günlük 54 cm olan kıyafetlerı olmamaya basladı

canım tansıyonunu hergun duzenlı olcmen mumkunmu ondanda olabılır yasadıkların ..

sıkıntını bılmıyorum ama Rabbım bılınen bılınmeyen ne sıkıntın varsa feraha ulastırsın sana guc kuvvet versın inşallah balım

kızlar yengem hem kısa boylu hemde kıloluydu dogumada 10 kg alarak gırdı
suan 4 haftalık anne dun bana 11 kg verdım dedı aldıgı kıloları 1 kg fazlasıyla vermıs
yegenım 5 dk bıle gecmeden sureklı emmek ıstıyor
gecen haftakı bebek emzırme dersındede ebemız demıstı ınanılmaz derecede 2.aya kadar kg vermede cok etıkılı oluyor emdırmek
ozellıkle kalca yaglarında yengemde bunu tastıkleyınce bıraz rahatladım umarım cok kılo almayız alırsakta bebıslerı sureklı emzırerek kgları verırız

canım sıkıntım maddi açılı ama takmıycam sadece şu kadar söyliyim o kadar doluyum ki cevabın gözlerimi doldurmaya yetti tek kalıp rahatca ağlamak istiyorum ama işyerindeyim dün akşam da eşim ağlama dedi sadece hıçkırdım ama ağlamak iyi gelir sanırım şimdilik tutmaya çalışıyım da Allahım yardım etsin...

canım evde olunca ağla içini boşalt ama yavrunuda düşün sen ne hıssedersen oda hıssedıyo
bızdede cok problemm var buraya yansıtmıyorum belırsızlıkler sıkıntılar .. akışına bıraktım artık
su akar yolunu ublur hersey olacagına varır Bebişlerımız rızıklarıyla gelıcek inşallah annesı

bende 5 ay bitene kadar 4 kilo almistim biraz mutluydum ama simdi son 3 haftada 4 kilo almisim bir fena oldum insallah boyle olmaz surekli yoksa diyorum ya 54 ile basladim 75 le btircem galiba ,ama herkes diyor kilo verceksiniz diye insallah yoksa bu bogazla zor biraz

Canım Rabbim sıkıntılarını hafifletsin, yardımcın olsun inşAllah..

Canlarım bebek arabası araştırması işine başlayan oldumu ?
Alanlar fln da olmuştur belki, ben epey uzak kaldığımdan habersizim de.
Epeydir bir modeli begeniyorum, kullanıcı yorumları falan da hep pozitif.
Ve özelliklerine göre fiyatı da çok uygun fakat aklıma takılan nokta büyük bir araba olması.
Siz de fırsatınız olursa bi baksanız, yorumlarınıza açıgım :)
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
resmi de bu

haklısın doğru söylüyosun canım ben de hep bunlara inanıyorum onlar rızıklarıyla gelecek...ama bugün birşey netleşeceği için sizlerle paylaştım. Yoksa eşim hariç kimsenin haberi bile yok yansıtmıyorum hiç annemlere bile...

Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin yoksa üzülüp sıkılsanda herşey olacağına varıyor... sağol canım

canım tansıyonunu hergun duzenlı olcmen mumkunmu ondanda olabılır yasadıkların ..

bugün kahvaltıdan 1 saat sonra eczaneye gdiip ölçtürdüm canım 9-6 çıktı, hamile olduğumdan beri böyle düşük seyrediyor tansiyonum..o yüzden normal sanıyorum..evet ama haklısın birkaç gün daha ölçtüreyim gddip..

kızlar şu hamile yastığı konusunda çok kararsız kaldım, rahatsız uyuyorum en uygun 60 tl ye buldum..almakta kararsızım ya rahat edemezsem yine diye..bi de küçük eğimli minderler var onlar daha uygun 10 tl falan..sizler ne yaptınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…