2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydin dünyanın enn tatlı en merhametli anneleri sizin yazdiklarinizi okuyunca kendime geliyorum mutlu oluyorum:)) hiç tanımadığınız insanlara yardim etmeniz dua okumanız hicbir soruyu cevapsız birakmamaniz ... inanın çoook seviyorum sizi ne bilim cok güveniyorum size pek katılmıyorum sohbetlere ama hep okuyorum yazdiklarinizi bütün gün hiçbirşey yapmadan sizin yazdiklarinizi okuyabilirim..mucuxxxxxx hepinize...

Şimdi teyzoslar ben kızıma besik bulamadim hep aynı model besikler ben böyle çoook tatlı pembe büyüye n besik istiyorum ama bulamıyorum azzzz bana yardımcı olurmusunuzzzzz:)))

Buarada battaniyem geldi kızlarrr gerçekten ben dahil burdaki herkes cok beğendiii
Tam battaniye boyutunda elyafsız olduğu içinde tam mevsimlik olmuş
Bide bebe chocolate ürünlerim geldii onları açayım ben bi bakalım nasıllar

Rabbim sağlık versin canımm
İnan her sıkıntı gelip geçeerr
O minnacık gözyaşına değmez 3 kuruş para
Ne kendini ne bebişini üz annesiii
Onlar bereketleriyle gelecekler buna inan tevekkül ett
Dileğim şu zor günleri en asgariii sıkıntıda atlatasın

ıyı haftalar kızlarrrr

Canımm nazlını görmüşünn
Yerim benn onuu açmamış hee ağzını yüzünü
Sağlıkla kucağına gelsin minnoşun doğunca göreceğiz zaten kısmetse
Az daha annesini meraklandırsınn cimcimee

Valla canım ben mobilya yada uzayan beşik almayı düşünmüyorum çocuk odası alıcam direk dolabı falan yatak odamada park beşik almayı düşünüyorum ama daha erken geliyor bana 28. haftadan sonra alışverişie devam edicem artık.
Oda takımlarına bakarken bazı yerlerde fiyatlarıda sordum mesela bellonadan istikbalde sordum pahalı geldi burdaki çilek mağzasında sezon indirimi var mobilya beşik düşünüyorsan fiyatları çoğu yerden uygun birde havuç mağzasında da uygun fiyatlar oralara bak istersen çileğin internet sitesinde indirimli fiyatlarıda yazıyor ordan bakabilirsin ama havuçta gidip görmen lazım

bu hafta araba ısını halletmeyı planlıyoruz esımle bız hafıf bısey alıcaz travel sıstem degıl
araban varsa begenıyorsan al canım ama benım gı ıtoplu tasıtları kullananlar gorunusten sıyade hafıflıge bakmalı :)

bıze aktar canım hata ıstersen ozelden yaz konusalım bırıne ıcını bosaltmak okadar ıyı gelıyorkı rahatlıyorsun bırazda olsa

dusuk canım hergun ölçtürüp doktoruna ılet ıstersen tansıyon sonuclarını
doktora ılk gıttıgımzde hep ılk yapılan tansıyon ölçümü sonra kg sonra usg
hamılleıkte tansıyon sorunu sker problemı gıbı bır anda cıkabılıyor malesef.. kı ınsallah oyle bısey degıldır canım

http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=1759&kid=1735&urunid=121162
bunun fıyatı uygun alıp almamakta muallaktayım ılerde bebegı emzırırkende kullanırım dıye
ve ben kactım kızlar gec bıle kaldım :) hepınız öpüldünüzzzzz

Teşekkürler canım ama ben yatak odamı değiştirdim komidin ayna falan duruyor onları boyayacagiz besigini rengine havuçta begendim bi besik ama cok pahalı 1.200müş fiyati cilege bakcam ama tekrar teşekkürler canım

Bana kalırsa mavi
Ama tutma yerleri cok kocaman değil mi canım :44:
Yerinde gördünüz mü ?

Günaydın anneler...

biz yine sabah sabah yollara düştük geçen hafta iyiydi kar tatili bizlere yaradıydı...

yaa şu doğum izni noldu ağzımıza bi parmak bal çaldılar gibi oldu yaaawwww... sgk tasarısını yasalaştırmışlar iş para tahsiline gelince hemen geçiveriyor bizim durumumuzda da işverene ağır yük biner felan diye düşünüyorlarmış yaaa... poffff

Bana kalırsa mavi
Ama tutma yerleri cok kocaman değil mi canım :44:
Yerinde gördünüz mü ?

Evet canım büyük ama kötü durmuyor takımıyla güzel hatta ama eşim ben turuncu olanı beğendim diyor bana çok turuncu geldi belki onu sonra sevmez diyorum ama sizinde fikrinizi alayım dedim

valla ben çok beğendim cnm hatta bnde de baby confort var ona çok benziyo
yanlız sana tavsiyem almadan önce git bi dükkandada gör daha içine siner

çok şekerler ben basket potalı olanı beyendim ama mavili olanı çocuk sıkılınca başka bi alanda kullanman daha kolay olur tabi bu baya bi ilerde bence erken ama içimiz içimize sığmıyor oda ayrı ama istersen biraz daha bekle derim...

canım çok uyguna bulmuşsun keşke alsaydın baktım şimdi tükenmiş fiyatı normalde 65 tl

herkese hayırlı haftalar olsun inşallah

geçmişe hiç bulaşmadım ama son sayfayı okudum uykudan bahsedilmiş,,,

bende tam tersi.. ne kadar uyursam uyuyayım hala uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum

pekbicici battaniyen gelmiş hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın oğluşunun poposunda paralansın

esesye canım rabbim sıkıntını alsın inşallah gönlüne ferahlık versin her ne istiyorsan rabbim hayırlısını nasip etsin

pekbicici; battaniyenin boyutları nedir bende pembe olanını sipariş edicem birde kumaşı tam olarak nedir yazın rahatlıkla kullanabilecegimiz bi ürünmü?

Canım ölçü olarak 90x90 cm sanırım tam kundaklık bir ölçü oluyor zannedersem
İç kumaşı mevsimlik bana kalırsa ama pekte kumaştan anlamadığın için bence alırken bir satıcıyla konuş bu konuları
Ben sadece cok beğendim o acıdan için rahat olsun

Kızlar araba konusu açılmışken bende Quinny (maxi cosinin yan sanayisimiymiş) diye bir arabaya baktım hoşumada gitti
Fiyatıda iyi geldi , ebebekte 1,049.00 tl
Siz duydunuz mu nasıl araba?
Arabada bu;

Fonksiyonları:
Devrim yaratan hidrolik tekniği ile bebek arabası tamamen otomatik olarak açılır.
Ön kısımdaki 360 derece dönebilen çift tekerlek
Hem sürüş istikametine hem de tersine monte edilebilir oturma ünitesi.
Sürüş istikametinde 3, ters istikamette 2 yatış pozisyonu.
Çıkarılabilir ve döndürülebilir ön bar.

Teknik Özellikleri:
Oturma ünitesi içerisinde ayarlanabilir 5 nokta emniyet kemeri, pedleri dahil
Ön ve Arka tekerlekte süspansiyon
Kolay sökülüp takılabilen tekerlekler
Puset itme kolu yükseklik ayarı
Ayarlanabilir ayak desteği
Tek buton ile her iki arka tekerleği kilitleme ve çözme özelliği

Temizleme Özellikleri:
Nemli bez ile silinebilir kumaş, elde 30 derecede yıkanabilir

Ürünün Ağırlığı: Oturma ünitesi dahil 11,4 kg ,Şase 7.8 kg

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0-4 Yaş

Taşıma Kapasitesi: 20kg

Ürünün Kapalı Ölçüsü: 100 X 66 X 44 cm
Ürünün Açık Ölçüsü: 89 x 62 x 23 cm
Markanın Ait Olduğu Ülke: Hollanda

Geldi yaa teyzesiii pek sevdim battaniyesimiii oğluşumda beğendi sanırım ziraa tepiklendi biara
Ama kurtlu anası durmadı yine bir indirim yakaladı ve yaptı alışveriş :18: Allahım sonumu hayır etsinn
Buarada dün okadar dolanmanın hatrına bugun boş geçmesin bir şey alıp cıkalım sevdasına jokerden aldığımız 2li disney bady 30 tl veren ben akşamı markafonide 17 tl görüp kriz geçirirken eşimde dahil olmak üzere bundan sonra internetten alışveriş yapıyorsun kart benden dedii

uzay mekiği gibi çok güzel ama fiyatıdıda güzelmiş

maşallah allah hevesini bozmasın banada gelse ya şu hevesten kızımın bi çorabı bilem yok

aman yarı fiyatı nerdeyse kim olsa kriz geçirir ama genede paşamıza hoş helal olsun

merhaba kizlar

2.doz asimizi vurulduk geldik.

kizlar seker yukleme dedi doktorum bana 2 hafta sonra gidicem. bir kagit falan vermedi sadece kagida yazdi limon, glikoz ve su getireceksin diye.
hastaneye gidince nereye ugriycam nasil yapiliyor bu islem? once doktorun yanina gidip o mu gonderecek beni ilgili bolume yoksa direk ben mi kayit olucam ?
telasa dustum ac olucam ya ne kadar az hareket o kadar iyi benim icin

cnm zaten glikozkun gr ını yazmıştır o kağıda
sen bunlarla beraber kan verilen yere laboratuar a gideceksin
onlar yardımcı olurlar ne yapcan ansıl yapcan hepsini onlar halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…