- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.381
canım sıkıntım maddi açılı ama takmıycam sadece şu kadar söyliyim o kadar doluyum ki cevabın gözlerimi doldurmaya yetti tek kalıp rahatca ağlamak istiyorum ama işyerindeyim dün akşam da eşim ağlama dedi sadece hıçkırdım ama ağlamak iyi gelir sanırım şimdilik tutmaya çalışıyım da Allahım yardım etsin...
ıyı haftalar kızlarrrr
Gunaydin dünyanın enn tatlı en merhametli anneleri sizin yazdiklarinizi okuyunca kendime geliyorum mutlu oluyorum:)) hiç tanımadığınız insanlara yardim etmeniz dua okumanız hicbir soruyu cevapsız birakmamaniz ... inanın çoook seviyorum sizi ne bilim cok güveniyorum size pek katılmıyorum sohbetlere ama hep okuyorum yazdiklarinizi bütün gün hiçbirşey yapmadan sizin yazdiklarinizi okuyabilirim..mucuxxxxxx hepinize...
Şimdi teyzoslar ben kızıma besik bulamadim hep aynı model besikler ben böyle çoook tatlı pembe büyüye n besik istiyorum ama bulamıyorum azzzz bana yardımcı olurmusunuzzzzz:)))
Canlarım bebek arabası araştırması işine başlayan oldumu ?
Alanlar fln da olmuştur belki, ben epey uzak kaldığımdan habersizim de.
Epeydir bir modeli begeniyorum, kullanıcı yorumları falan da hep pozitif.
Ve özelliklerine göre fiyatı da çok uygun fakat aklıma takılan nokta büyük bir araba olması.
Siz de fırsatınız olursa bi baksanız, yorumlarınıza açıgım :)
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
resmi de bu
Eki Görüntüle 603964
haklısın doğru söylüyosun canım ben de hep bunlara inanıyorum onlar rızıklarıyla gelecek...ama bugün birşey netleşeceği için sizlerle paylaştım. Yoksa eşim hariç kimsenin haberi bile yok yansıtmıyorum hiç annemlere bile...
Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin yoksa üzülüp sıkılsanda herşey olacağına varıyor... sağol canım
bugün kahvaltıdan 1 saat sonra eczaneye gdiip ölçtürdüm canım 9-6 çıktı, hamile olduğumdan beri böyle düşük seyrediyor tansiyonum..o yüzden normal sanıyorum..evet ama haklısın birkaç gün daha ölçtüreyim gddip..
kızlar şu hamile yastığı konusunda çok kararsız kaldım, rahatsız uyuyorum en uygun 60 tl ye buldum..almakta kararsızım ya rahat edemezsem yine diye..bi de küçük eğimli minderler var onlar daha uygun 10 tl falan..sizler ne yaptınız..
Teşekkürler canım ama ben yatak odamı değiştirdim komidin ayna falan duruyor onları boyayacagiz besigini rengine havuçta begendim bi besik ama cok pahalı 1.200müş fiyati cilege bakcam ama tekrar teşekkürler canımValla canım ben mobilya yada uzayan beşik almayı düşünmüyorum çocuk odası alıcam direk dolabı falan yatak odamada park beşik almayı düşünüyorum ama daha erken geliyor bana 28. haftadan sonra alışverişie devam edicem artık.
Oda takımlarına bakarken bazı yerlerde fiyatlarıda sordum mesela bellonadan istikbalde sordum pahalı geldi burdaki çilek mağzasında sezon indirimi var mobilya beşik düşünüyorsan fiyatları çoğu yerden uygun birde havuç mağzasında da uygun fiyatlar oralara bak istersen çileğin internet sitesinde indirimli fiyatlarıda yazıyor ordan bakabilirsin ama havuçta gidip görmen lazım
Günaydın kızlar biz bebek odası değilde çocuk odası almayı düşünüyoruz sizce hangisi güzel sadece dolap modeli var burdaki linklerde ama yorumlarınızı bekliyorum birde almak için erkenmi acaba ya 28. haftadan sonra sipariş versemmi diyorum
3 KAPILI DOLAP - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası
Bana kalırsa mavi
Ama tutma yerleri cok kocaman değil mi canım :44:
Yerinde gördünüz mü ?
Canlarım bebek arabası araştırması işine başlayan oldumu ?
Alanlar fln da olmuştur belki, ben epey uzak kaldığımdan habersizim de.
Epeydir bir modeli begeniyorum, kullanıcı yorumları falan da hep pozitif.
Ve özelliklerine göre fiyatı da çok uygun fakat aklıma takılan nokta büyük bir araba olması.
Siz de fırsatınız olursa bi baksanız, yorumlarınıza açıgım :)
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
resmi de bu
Eki Görüntüle 603964
Günaydın kızlar biz bebek odası değilde çocuk odası almayı düşünüyoruz sizce hangisi güzel sadece dolap modeli var burdaki linklerde ama yorumlarınızı bekliyorum birde almak için erkenmi acaba ya 28. haftadan sonra sipariş versemmi diyorum
bu hafta araba ısını halletmeyı planlıyoruz esımle bız hafıf bısey alıcaz travel sıstem degıl
araban varsa begenıyorsan al canım ama benım gı ıtoplu tasıtları kullananlar gorunusten sıyade hafıflıge bakmalı :)
dusuk canım hergun ölçtürüp doktoruna ılet ıstersen tansıyon sonuclarını
doktora ılk gıttıgımzde hep ılk yapılan tansıyon ölçümü sonra kg sonra usg
hamılleıkte tansıyon sorunu sker problemı gıbı bır anda cıkabılıyor malesef.. kı ınsallah oyle bısey degıldır canım
http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=1759&kid=1735&urunid=121162
bunun fıyatı uygun alıp almamakta muallaktayım ılerde bebegı emzırırkende kullanırım dıye
ve ben kactım kızlar gec bıle kaldım :) hepınız öpüldünüzzzzz
Buarada battaniyem geldi kızlarrr gerçekten ben dahil burdaki herkes cok beğendiii
Tam battaniye boyutunda elyafsız olduğu içinde tam mevsimlik olmuş
Bide bebe chocolate ürünlerim geldii onları açayım ben bi bakalım nasıllar
pekbicici; battaniyenin boyutları nedir bende pembe olanını sipariş edicem birde kumaşı tam olarak nedir yazın rahatlıkla kullanabilecegimiz bi ürünmü?
pekbicici; battaniyenin boyutları nedir bende pembe olanını sipariş edicem birde kumaşı tam olarak nedir yazın rahatlıkla kullanabilecegimiz bi ürünmü?
herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
geçmişe hiç bulaşmadım ama son sayfayı okudumuykudan bahsedilmiş,,,
bende tam tersi.. ne kadar uyursam uyuyayım hala uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum
pekbicici battaniyen gelmiş hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanınoğluşunun poposunda paralansın
esesye canım rabbim sıkıntını alsın inşallah gönlüne ferahlık versin her ne istiyorsan rabbim hayırlısını nasip etsin
uzay mekiği gibi çok güzelCanım ölçü olarak 90x90 cm sanırım tam kundaklık bir ölçü oluyor zannedersem
İç kumaşı mevsimlik bana kalırsa ama pekte kumaştan anlamadığın için bence alırken bir satıcıyla konuş bu konuları
Ben sadece cok beğendim o acıdan için rahat olsun
Kızlar araba konusu açılmışken bende Quinny (maxi cosinin yan sanayisimiymiş) diye bir arabaya baktım hoşumada gitti
Fiyatıda iyi geldi , ebebekte 1,049.00 tl
Siz duydunuz mu nasıl araba?
Arabada bu;
Eki Görüntüle 604023 Eki Görüntüle 604022 Eki Görüntüle 604021
Geldi yaa teyzesiii pek sevdim battaniyesimiii oğluşumda beğendi sanırım ziraa tepiklendi biara
Ama kurtlu anası durmadı yine bir indirim yakaladı ve yaptı alışveriş :18: Allahım sonumu hayır etsinn
Buarada dün okadar dolanmanın hatrına bugun boş geçmesin bir şey alıp cıkalım sevdasına jokerden aldığımız 2li disney bady 30 tl veren ben akşamı markafonide 17 tl görüp kriz geçirirken eşimde dahil olmak üzere bundan sonra internetten alışveriş yapıyorsun kart benden dedii
merhaba kizlar
2.doz asimizi vurulduk geldik.
Kizlar seker yukleme dedi doktorum bana 2 hafta sonra gidicem. Bir kagit falan vermedi sadece kagida yazdi limon, glikoz ve su getireceksin diye.
Hastaneye gidince nereye ugriycam nasil yapiliyor bu islem? Once doktorun yanina gidip o mu gonderecek beni ilgili bolume yoksa direk ben mi kayit olucam ?
Telasa dustum ac olucam ya ne kadar az hareket o kadar iyi benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?